|
  |
Pe colțul mesei, cu creionul |
|
|
|
|
7th December 2007, 01:06
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 17-October 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 237 888

|
In rime esti penibil si n-are rost sa-ti zic De ritm nu mai vorbim, la propriu: esti nimic! Chiar nu-nteleg de ce insisti in crase balarii De vaz astupati micul creier cu multe palarii De ai vazut multi prosti? Te cred , doar ai oglinda Si nu ai scris nimic care sa ma surprinda Si vad ca-ncepi solemn atacuri muzicale Ia lasa tu fanfara tampit-a mintii tale Inchide-ti gura caci lumea rade-n draci Caci mai destepti ca tine sunt sute de copaci!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 01:08
|
Junior
Data înscrierii: 31-July 06
Locație: demagogville
ID membru: 88 855

|
QUOTE (tudorel666 @ Dec 6 2007, 20:23)  Ce cearta e-n ograda! Nu-i nicio ceartă, frate, mai intră-un prost în spadă... Vor toți să fie și poeți și moraliști, de parcă arta A fost învinsă de 300, care-n sparta, Au fost pe-acolo ca să știe toți: Nu suntem nici tâmpiți, nici ostrogoți!
Dar vezi, tu, migratorii ăștia cu carnea de sub cur, Se supără când le bagi becu-n bot și botu-n abajur. Lumina nu e bună, dă dureri de maxilare, De-aceaa eu îi fut adânc și în picioare.
Le place, altfel nu s-ar da ca tomberonul înspre urs, Și proști cum sunt vor acționa și un recurs. Mai am ceva, dar sper să uit după ce termin: Pe prost nu-l poți convinge, dacă nu-l extermini. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 01:11
|
Junior

|
QUOTE (Edy_S @ Dec 7 2007, 01:06)  In rime esti penibil si n-are rost sa-ti zic De ritm nu mai vorbim, la propriu: esti nimic! Chiar nu-nteleg de ce insisti in crase balarii De vaz astupati micul creier cu multe palarii De ai vazut multi prosti? Te cred , doar ai oglinda Si nu ai scris nimic care sa ma surprinda Si vad ca-ncepi solemn atacuri muzicale Ia lasa tu fanfara tampit-a mintii tale Inchide-ti gura caci lumea rade-n draci Caci mai destepti ca tine sunt sute de copaci! Doresc o arie nouă pentru poeți pârliți, Dar nu-i citiți copacii pârjoliți!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 01:23
|
Active Member

|
Esti agresiv s-al dracu si simplu te enervezi Si eu ma stric de ras , tu cumpatul ti-l pierzi Ia editeaza postul,stelute,caci iara iti iei ban Si nu vreau sa pleci iar , micutul meu sarman
De inamic ma crezi , zambesc caci doar m-amuzi De multi ti-au zis "esti prost!", sa sti ca n-au fost cruzi Si-ncerc sa nu insult, nu vreau sa-ti cant in struna Ma culc si-n drum spre vis iti spun doar: Noapte Buna!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 01:27
|
Junior

|
Noapte bună, p5lă tristă, Afar’ de tine nimeni nu există!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 01:32
|
Junior

|
Ca să ai mâine ce citi, de dimineață, Când spargi o ceapă-n dinți și-o ungi și cu dulceață, Am să-ți de dedic un lalăbai, pardon, un labălai: Amice, nu le ai și nu le ai!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 01:39
|
Junior

|
Credeam, prostia mea mă-nvinge uneori, Că pot coabita cu vulturii, dar nu cu ciori, Așa că, măi, desprins de pe plăcuță, Când te mai piși, să știi că numai de-aia-ai puță. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th December 2007, 10:04
|
Be .. don't try to become!
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

|
Unele s-or încadra la creații dar cea mai mare parte sunt doar frustrări în versuri.
M-am săturat de inepții și chiar dacă este un topic mare continuarea postărilor in același fel va duce la stergerea lui.
Nu va mai exista un alt avertisment.
l.e. am o toleranță scăzută în ceea ce privește bătaia de joc :| ..vedeți-vă de versuri, amestecați printre ele ceva bun simț și încetați cu tâmpeniile
Multumesc
Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 7th December 2007, 13:29
|
|
|
|
|
|
|
|
8th December 2007, 00:07
|
Senior Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Focsani - Vrancea
ID membru: 139 256

|
QUOTE (Celestin @ Dec 7 2007, 10:04)  Unele s-or încadra la creații dar cea mai mare parte sunt doar frustrări în versuri.
M-am săturat de inepții și chiar dacă este un topic mare continuarea postărilor in același fel va duce la stergerea lui.
Nu va mai exista un alt avertisment.
l.e. am o toleranță scăzută în ceea ce privește bătaia de joc :| ..vedeți-vă de versuri, amestecați printre ele ceva bun simț și încetați cu tâmpeniile
Multumesc Celestin s-a suparat, Ca meditatul i-am stricat, Vorbind murdar, vorbind obscen, Ca niste navetisti, pe tren. E drept ca scarba mi-e si mie, De zoaia zisa poezie, Ce unii o posteaz-aici: Tu-le mamica de arici! Dar eu te rog, un pic mai lasa-i, Cearta-i, la gura dar, nu coase-i! Sunt doar racani nepriceputi Ce-au fost de prosti, la cap, fututi, Si-acu incearca sa-si revina, Dand la destepti dureri de splina. Te rog, pixul moderator, Sa-l folosesti usor, usor, Ca lumea, fara poeti beti, E doar o cusca de sticleti!
|
|
|
|
|
|
|
|
8th December 2007, 13:50
|
Active Member

|
Mersi mult draga tudorel de dulce-apreciere Cum toti "poetii" suntem beti...de scris in adiere Si de m-am certat p-aicea cu unul pisalog Eu tot creatie am scris, in versuri dialog.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th December 2007, 17:26
|
am merțan
Data înscrierii: 7-July 06
Locație: Left: To: Right:
ID membru: 85 360

|
don'șoară boită, mirosind a parfum opriși ca o vacă, mașina în drum. te spoiești în oglindă? nu dormi ca moșu' căci stopu din fața-ți n-arată doar roșu credit goes to roua care-a compus originalul (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th December 2007, 19:04
|
Active Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-November 06
Locație: dincolo de dincoace
ID membru: 107 132

|
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Dec 8 2007, 17:26)  don'șoară boită, mirosind a parfum opriși ca o vacă, mașina în drum. te spoiești în oglindă? nu dormi ca moșu' căci stopu din fața-ți n-arată doar roșu credit goes to roua care-a compus originalul (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Ma copile und’ te duci? M-am ascuns in fan, la cuci Ce tot ai cu viata mea Mars d’aci in pana mea... postez eu ca majestatea sa s-a sustras (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th December 2007, 19:17
|
Active Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-November 06
Locație: dincolo de dincoace
ID membru: 107 132

|
QUOTE (roua @ Dec 8 2007, 19:04)  Ma copile und’ te duci? M-am ascuns in fan, la cuci Ce tot ai cu viata mea Mars d’aci in pana mea... (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) postez eu ca majestatea sa s-a sustras (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
9th December 2007, 12:41
|
am merțan

|
măi copile, un' te duci? m-am ascuns în fân, hai pa. ce tot ai cu viața mea? ian de pană să m-apuci așa mai da (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
|
9th December 2007, 12:47
|
am merțan

|
copil de strad-or de trotuar ce stai ascuns în ghenă cu seringa-n venă iar și iar
|
|
|
|
|
|
|
|
9th December 2007, 16:06
|
Active Member

|
Deriv in noapte, si-n apus se stinge-o lumanare Si luna soarbe a umbrii cozi uitata-n cer de soare Cu nori marunti pe bolta-ntinsi ,si-acoperite stele Tu,al meu luceafar,ramai mereu...lumina mintii mele
Acest mesaj a fost modificat de Edy_S: 9th December 2007, 16:09
|
|
|
|
|
|
|
|
10th December 2007, 21:12
|
Member
Data înscrierii: 18-September 07
Locație: Bacovia's city
ID membru: 227 617

|
Pe-omătul nepătat de pe cearceaf, În umbra ce se-ncheagă în odaie, A tresărit lumina ca un praf Cînd și-a deschis pupila ei bălaie.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th December 2007, 22:02
|
Senior Member
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Focsani - Vrancea
ID membru: 139 256

|
Dumnezeul meu, te-am provocat si ai venit, Dimineata, cand eram singur. Peste fata, manios m-ai lovit, Ca-mi esti stapan, sa stiu sigur.
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|