|
  |
Pe colțul mesei, cu creionul |
|
|
|
|
26th November 2006, 00:38
|
Junior
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 30-October 06
Locație: Brasov
ID membru: 105 916

|
QUOTE(ditto___ @ Nov 26 2006, 00:18)  Nici eu nu raspund insultelor Dar viata-i Yin si Yang Si nu destinata cornutelor Ce-si leaga existenta doar de-un streang. Iti multumesc pentru raspuns si pentru spate Imi fac doar griji sa nu-ti degere Si daca mai ai putin timp poate Te gandesti si la alta alegere. Pe Chilian galactic asa cum este Lasa-l te rog si nu-l mai plagia Si-ti dau o fila dulce de poveste Isteti mai sunt si altii, draga mea... Nu raspunzi insultelor dar te dai drept prada multelor. Imi fac doar griji sa nu inspiri Si intre timp, sa nu uiti sa expiri. Isteata, tu? Haha. AHA!
|
|
|
|
|
|
|
|
26th November 2006, 01:20
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 19-March 06
ID membru: 70 341

|
QUOTE(bbshtrumf @ Nov 26 2006, 00:37)  Les fleurs du mal sa fie prea mult pentru voi? Estetica uratului pierdutu-si-a sclipirea in noroi? Tragem palmat, pe sub covor, cand maturam Mizeria, tarana, gunoiul, sa nu-l aratam. De jegul de sub unghii, ca un facut, uitam....
Nu spun ca trebuie asa, eh, dragul meu Dar nu te-ai saturat sa vezi mereu Numai mizerie in curcubeu?
@Belearta
Ah nu, gresesc, isteata eu nu sunt Caci doar e una pe acest pamant Istetii spun "rahat, tu nu existi"! Insa ei sunt doar narcisisti... | |
|
|
|
|
|
|
|
|
26th November 2006, 10:55
|
Member
Data înscrierii: 27-October 06
Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega
ID membru: 105 331

|
M-am trezit deodată. Singur. Ştiind că trebuie să mă trezesc şi mâine, m-am obişnuit.
|
|
|
|
|
|
|
|
26th November 2006, 11:06
|
Member
Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega

|
Au fost odată doi oameni, Nimeni nu știa de ei. Nu aveau nici case, nici chei. Nu aveau carduri, nici credite, nici serviciu. Aveau în schimb un singur viciu, Să trăiască. Și a venit răsplata cea dumnezeiască, Trăiți cam mult și prost. Vă fac eu rost De-un adăpost, Nu pe stradă, nu în cartoane, Vă fac să trăiți de sete și de foame.
Astfel, a fost seară și dimineață. Ziua cea din urmă.
Acest mesaj a fost modificat de afterdeath: 26th November 2006, 12:03
|
|
|
|
|
|
|
|
27th November 2006, 10:31
|
Junior
Data înscrierii: 24-November 06
ID membru: 111 591

|
QUOTE(afterdeath @ Nov 26 2006, 10:55)  M-am trezit deodată. Singur. Știind că trebuie să mă trezesc și mâine, m-am obișnuit. -ce te faci daca vii intr-o seara ravasit si nu te gasesti acasa? -dorm afara! -si daca ploua? -ma gandesc in alta parte....
|
|
|
|
|
|
|
|
29th November 2006, 11:28
|
Member

|
Drăguţa, mitititica mea, o pus o mânuţa ei pe mine cu verigheta prinsă de perdea. Eu n-am pierdea. Dar am mânuţa ei. A mea.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2006, 20:40
|
Member

|
| Indiferenţa de care murim înconjuraţi e dovada supremă a interesului cu care am fost creaţi. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2006, 20:51
|
Junior
Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Oraşul Imnului Naţional
ID membru: 108 716

|
În starea de reverie te zăresc în țințirimi mefistofelnică (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th November 2006, 20:54
|
Member

|
Ţiba!
Mă, chiar trebuie să mă abonez la Raid, ca să scap de carcalaci?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd December 2006, 00:07
|
Member

|
Atâta suferinţă pe o singură planetă avea nevoie de acest univers imens ca să o ascundă.
|
|
|
|
|
|
|
|
9th December 2006, 16:17
|
Member

|
De câte ori merg pe stradă mă împiedic de mine. S-au înmulţit oamenii?
|
|
|
|
|
|
|
|
9th December 2006, 17:15
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-July 04
ID membru: 20 557

|
QUOTE(afterdeath @ Dec 9 2006, 17:17)  De câte ori merg pe stradă mă împiedic de mine. S-au înmulțit oamenii? s-a rarit inteligenta...pe o raza de un metru
|
|
|
|
|
|
|
|
10th December 2006, 12:20
|
Active Member
Data înscrierii: 21-August 06
Locație: la foule
ID membru: 92 614

|
DURERE
Intind o mana sa cer ajutor, Deschid gura sa inghit aer, Cu ochii ma plec umilitor, Sufletul se toarce ca un caier...
Pielea de un frig naucitor e crispata, Gura s-a strans de atata mutenie, Nu mai am culoare, sunt o pata Incerta, ce transpira slutenie.
Sunt vanata toata, de insasi esenta Clipei amagitoare, fara de noroc, Incerc sa pledez insa cu vehementa Avocatului prins in acest joc.
Oasele sunt inmuiate de infricosarea Ce ma domina cu o fantastica putere... Naluci brazdeaza in mine cararea... Caci nasc un prunc numit DURERE...
Ma simt singura si sfasiata, Ajutor de nicaieri nu primesc... Pierd tot si nu sunt castigata La nici un joc al vietii ce-o traiesc!
Nu incomodez pe nimeni cu nimic... Vreau doar o micsorare a poverii! Prin toate fibrele mele de om mic Respir mostenirea lasata a DURERII...
Oare e prea mult faptul ca cer In jurul meu, un pic de armonie... Partea mea de viata si de aer... Ca durerea la mine sa nu mai vie?!
Nota: Postata cu acordul autoarei Mihaela Dumitrescu
|
|
|
|
|
|
|
|
10th December 2006, 23:19
|
Bebelușka Reloaded
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
QUOTE(bellea_77 @ Dec 10 2006, 12:20)  DURERE
Intind o mana sa cer ajutor, Deschid gura sa inghit aer, Cu ochii ma plec umilitor, Sufletul se toarce ca un caier...
Pielea de un frig naucitor e crispata, Gura s-a strans de atata mutenie, Nu mai am culoare, sunt o pata Incerta, ce transpira slutenie.
Sunt vanata toata, de insasi esenta Clipei amagitoare, fara de noroc, Incerc sa pledez insa cu vehementa Avocatului prins in acest joc.
Oasele sunt inmuiate de infricosarea Ce ma domina cu o fantastica putere... Naluci brazdeaza in mine cararea... Caci nasc un prunc numit DURERE...
Ma simt singura si sfasiata, Ajutor de nicaieri nu primesc... Pierd tot si nu sunt castigata La nici un joc al vietii ce-o traiesc!
Nu incomodez pe nimeni cu nimic... Vreau doar o micsorare a poverii! Prin toate fibrele mele de om mic Respir mostenirea lasata a DURERII...
Oare e prea mult faptul ca cer In jurul meu, un pic de armonie... Partea mea de viata si de aer... Ca durerea la mine sa nu mai vie?!
Nota: Postata cu acordul autoarei Mihaela Dumitrescu Parodie: N-am vină că am plete și că mă cheamă....Mihaela,eu n-am rănit pe nimeni nici cuie n-am bătutîn scaune de prieteni, așa că mult mă mir ce-a fost în capul celor ce m-au vroit recrut.Pruncia mea cu zmee din palide provinciiapoi adolescența, stafie prin liceu,citind suave stihuri din Heine și Da Vinci,pentru acestea toate nu sunt de vină eu.Nu sunt de vină, iată că se mai poartă blugiică fetele au ochii ca două păsări movși nici că-n toamna beată când se despoaie rugiiomizile dau buzna grăbite în alcov.nu sunt de vină, sigur, că n-am fost în războaie,și dac-am rupt o roză vă rog să mă iertațicăci eu urăsc războiul și plâng după o oaieși mă-nfrățesc cu-o știucă cu icre de erzat.Pentru acestea toate, scuzați-mă ! Cer scuze.Eu sunt copilul fraged ce crede-n cucuruz.Rămân aici cu gura înfiptă în harbuzeCăci ce mi-e Slobozia și ce mi-e Santa Cruz ...Nota: Postata fara acordul lui M. Micu
Acest mesaj a fost modificat de Bebeluska: 10th December 2006, 23:22
|
|
|
|
|
|
|
|
11th December 2006, 08:50
|
Active Member
Data înscrierii: 4-September 06
ID membru: 95 215

|
Ar fi bine sa se organizeze un concurs.Cine stie cele mai multe poezii. Dar recitate cu intonatie. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
12th December 2006, 22:31
|
Active Member
Data înscrierii: 21-August 06
Locație: la foule
ID membru: 92 614

|
Laberta si cu mine vom fi in prezidiu! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
12th December 2006, 22:55
|
Member

|
În lumina noilor evenimente, eu, azi, zic așa:
Cine scuipă pe gazonul meu proaspăt ecarisat e un boschetar plin de admirație, cine scuipă pe ușa unde scrie numele meu e un sinucigaș de profesie. Cine scuipă și pe cea care e dincolo de ușa pe care scrie numele meu e demn de milă. Nu știe, deci n-o să-l/să-i doară. Io zic că oamenii nu se schimbă. Deci trebuie schimbați de alții.
|
|
|
|
|
|
|
|
12th December 2006, 23:03
|
Active Member
Data înscrierii: 4-September 06
ID membru: 95 215

|
QUOTE(bellea_77 @ Dec 12 2006, 22:31)  Laberta si cu mine vom fi in prezidiu! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu...Tu trebuie sa participi la concurs. (IMG: style_emoticons/default/console.gif) Vrei sa pierzi premiul?
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|