|
  |
Pe colțul mesei, cu creionul |
|
|
|
|
15th November 2006, 00:34
|
Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 27-October 06
Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega
ID membru: 105 331

|
Am auzit că în toată lumea asta se caută forţă de muncă. Aştept lumea în care se va căuta forţă de spirit.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 02:43
|
Member
Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega

|
| Te iubesc, îi spuse căcatului musca. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 17:39
|
Junior
Data înscrierii: 30-October 06
Locație: Brasov
ID membru: 105 916

|
E constipat de-acea iubire-mpartasita Si-i ultimul caz patologic, fara sa dea mita. E-oripilat de ce impartaseste cand nu spune Incat i-e frica, dac-o sa expire oare, ea va fi voita?
Acest mesaj a fost modificat de Belearta.MarcicaBelearta: 15th November 2006, 18:02
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 17:50
|
Junior

|
Asculta si suspina pe ale mele vorbe Dar stie ca, in fond, un milion de ciorbe acre i se par mai bune. Cand se ascunde intre 3 pereti si totu-i doar un unghi in viziunea sa El se gandeste , camera-i doar un triunghi sau va urma? QUOTE(afterdeath @ Nov 15 2006, 02:43)  Te iubesc, îi spuse căcatului musca. Oda cacatului. Io te ador, o, tu, frumoasa musca vorbitoare, Dar de va fi vreodata coada sa ti-o iei la spinare, Sa nu ma mai mirosi si gusti cu atat de multa placere, Te voi uri si iti voi arata Ca ce tu simti, e doar miazma mea.
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 15th November 2006, 19:18
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 18:01
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 22-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 62 509

|
Mare Sefa, da-l jos de la timona pe Beleart.
Si iubiti-va neconditionat. Casa de piatra. Va invidiez. Radu.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 18:07
|
Junior

|
QUOTE(RoAp @ Nov 15 2006, 18:01)  Mare Sefa, da-l jos de la timona pe Beleart.
Si iubiti-va neconditionat. Casa de piatra. Va invidiez. Radu. O roata de lemn ce manevrează o cârma de sine statatoare E ca o aripa ce-n veci nu zboara dar tare te mai doare... Multam'.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 19:33
|
Member
Data înscrierii: 22-January 06
ID membru: 62 509

|
QUOTE(Belearta.MarcicaBelearta @ Nov 15 2006, 18:07)  O roata de lemn ce manevrează o cârma de sine statatoare E ca o aripa ce-n veci nu zboara dar tare te mai doare... Multam'. Mare Sefa. Iubiti-l asa cum stiti. Si mai lasati chestiile mecanice.
Admitand ca nu v-a folosit contul, desi ma indoiesc. Asta va iubeste si ar crapa pentru dumneavoastra.
Si al "naibii" bine face. Radu. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 19:39
|
Junior

|
QUOTE(RoAp @ Nov 15 2006, 19:33)  Mare Sefa. Iubiti-l asa cum stiti. Si mai lasati chestiile mecanice.
Admitand ca nu v-a folosit contul, desi ma indoiesc. Asta va iubeste si ar crapa pentru dumneavoastra.
Si al "naibii" bine face. Radu. haha, adicatalea nu am spirit? naughtydream01 e tot contul meu.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th November 2006, 22:30
|
Junior
Data înscrierii: 15-November 06
Locație: utopia
ID membru: 109 481

|
devii impersonal si rece, indiferent la soaptele ferice si oamenii devin obiecte, obiectele acumuland suflete cu totul se transforma in cenuse, case obiecte si-animale si nimeni nu poate salva pe nimeni..ca toti urmam aceasi cale (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd November 2006, 09:52
|
din Republica Bananiera Romania
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-April 06
Locație: Capitala
ID membru: 72 650

|
Poezie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate ți-e dor de mângâieri și șoapte
Dezlănțuiri nebune ai vrea din nou,
Din carnea-ți tânără să muște
Și stratul vremi-n loc să-l răscolească.
Dar am băut carafa timpului cu sete,
Și-n vine-mi curge otrava-i lentă
Dezlănțuind furtunile-n adâncuri..
Lăsând un gol imens..........
cam atât deocamdată
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd November 2006, 17:38
|
Active Member
Data înscrierii: 19-March 06
ID membru: 70 341

|
Scrisoare poetica deschisa Beleartilor, in special celui de sex masculin...
As vrea sa stiu si eu de ce In toate... toate-ti poeziile Predomina "cacat,muste si prosti" Frumusetea oare...oare n-o cunosti? De ce noi toti parem mereu tampiti? Si tu cu replici dure ne alinti? De ele proza-ti este plina si doar stii! Chiar trebuie s-o faci si-n poezii? De ce nu poti sa spui ceva frumos? De ce mereu esti tot intors pe dos? Romanticul exista si doar stii Arata-ni-l macar in poezii!
Scuze pentru greseli gramaticale daca exista...
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd November 2006, 17:46
|
SefuLaUrati
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

|
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd November 2006, 18:41
|
Internet Lodger
Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-September 03
Locație: Our proud nation's capital
ID membru: 6 584

|
QUOTE(ditto___ @ Nov 22 2006, 17:38)  Scrisoare poetica deschisa Beleartilor, in special celui de sex masculin...
As vrea sa stiu si eu de ce In toate... toate-ti poeziile Predomina "cacat,muste si prosti" Frumusetea oare...oare n-o cunosti? De ce noi toti parem mereu tampiti? Si tu cu replici dure ne alinti? De ele proza-ti este plina si doar stii! Chiar trebuie s-o faci si-n poezii? De ce nu poti sa spui ceva frumos? De ce mereu esti tot intors pe dos? Romanticul exista si doar stii Arata-ni-l macar in poezii!
Scuze pentru greseli gramaticale daca exista... Parca-i totusi mai frumos Cand Cimpo-i intors pe dos Pamfletu' n-are asa efect, Cand totu'i dulce si perfect. Io votez cu sarcasmul, Zeflemeaua si cu spasmul (liric, desigur). Caci totusi, cum ne nastem, am purces, Pe calea cea mai sigura inspre deces. Si-acum ca ma gandesc la asta E suficient de deprimanta napasta De-a ne fi nascut Si-a fi crescut Suficient de mult ca sa-ntelegem. Si-n viata, prea putin ajungem sa alegem. Si Cimpo cred ca e putin suparat si din cauza asta. Printre altele. Sper ca acum e mult mai fericit cu Marisica lui, care-i o partida excelenta. Si mai si gateste, asta-i chiar de invidiat. Ba, da' unde-i rima? Asa ca inveseleste-ma Si compune-mi o poezie Vesela si-nvioratoare Ca o ploaie de vara. Din nou am pierdut rima, da' macar am fost ceva mai poetica. Eat that.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th November 2006, 20:48
|
Member

|
V-aș spune eu vouă ceva, dar e degeaba, Nu-i vinovat cel ce pe tine face laba.
Aveți atâția dumnezei într-un apartament de voi golit, încât, Deși vă vine greu, l-ați da chiar și pe dumnezeu în gât Oricărui șef de scară care vă promite, Că iarna asta n-o să vă vomite la șeful de asociație Care ia în arendă o administrație De bloc, de bloc... De la șeful de bloc.
O să vreți să vă dați cu caiacul prin toate cele patru fluvii din rai, Voi, care faceți ouă și beteală pentru-arhanghelul Mihai.
O să vreți să vi se spună la sfârșit că mai aveți șansă, O șansă ca să mai trăiți o viață-n transă.
Nu veți mai avea nimic. Nu veți mai fi niciunde.
Eu, cel mai mic, din gunoi, Voi fi cel care va uita de voi.
Și vă voi uita pe toți cu atâta minte, Încât nimeni de voi nu-și va mai aduce aminte.
Pe toți proștii vă voi uita. Așa!
Nu pentru că ați fost răi, Ci pentru că pe toți din mine ne-ați crezut nătărăi.
Nu pentru că ați fost mai deștepți ca mine. Ci pentru că ați fost mai proști.
Proști sunt toți cei care ți-au fost foști.
Acest mesaj a fost modificat de afterdeath: 25th November 2006, 20:53
|
|
|
|
|
|
|
|
25th November 2006, 21:00
|
Junior

|
QUOTE(ditto___ @ Nov 22 2006, 17:38)  Scrisoare poetica deschisa Beleartilor, in special celui de sex masculin...
Scuze pentru greseli gramaticale daca exista... Iti va raspunde o belearta cu sex, beleartu' nu raspunde aberatiilor, eu sunt maleabila, din nefericire. El ar vrea sa-ti arate ceva, dar doar din spate. Fiecare intelege ce poate. Vezi-ti de treaba ta Femeie/barbat. Cand tot ce-a avut a se-nchide Cu lacat s-a legat, Iar tu nu vrei decat s-auzi decat Miere de albine si prea proaspat rahat, Nu ai sa intelegi Si nu are sa-ti pese Ca viata-i de cacat. Cacatul are multe piese Si multe-s dezlegate, Iar daca esti galactic vineri Si sambata n-ai bautura, O, mult mai bine-ar fi, Ca acel lacat incuiat Sa-l pui la a ta pura Gura.
Acest mesaj a fost modificat de Belearta.MarcicaBelearta: 25th November 2006, 21:01
|
|
|
|
|
|
|
|
25th November 2006, 21:55
|
Member

|
Nu mai spun nimic, Doamne.
Fă-mi tu să crească cele din urmă coarne.
Fă-mi tu viața din nou, poți, nu-i așa? Fă-mi coarne prin, nu de după perdea. Nu poți? Nu te cred.
Tu poți să te miști unde vrei, când eu șed. Tu poți să scuipi, când eu înghit. Tu poți să ai grație, tu nu ai trecut. Tu ai permanent ceva al Tău, dincolo de noi, de mine, de ei.
Eu nu am nimic, ce mai poți să-mi iei?
Acest mesaj a fost modificat de afterdeath: 25th November 2006, 22:01
|
|
|
|
|
|
|
|
26th November 2006, 00:18
|
Active Member
Data înscrierii: 19-March 06
ID membru: 70 341

|
QUOTE(Belearta.MarcicaBelearta @ Nov 25 2006, 21:00)  Iti va raspunde o belearta cu sex, beleartu' nu raspunde aberatiilor, eu sunt maleabila, din nefericire. El ar vrea sa-ti arate ceva, dar doar din spate. Fiecare intelege ce poate. Vezi-ti de treaba ta Femeie/barbat. Cand tot ce-a avut a se-nchide Cu lacat s-a legat, Iar tu nu vrei decat s-auzi decat Miere de albine si prea proaspat rahat, Nu ai sa intelegi Si nu are sa-ti pese Ca viata-i de cacat. Cacatul are multe piese Si multe-s dezlegate, Iar daca esti galactic vineri Si sambata n-ai bautura, O, mult mai bine-ar fi, Ca acel lacat incuiat Sa-l pui la a ta pura Gura. Nici eu nu raspund insultelor Dar viata-i Yin si Yang Si nu destinata cornutelor Ce-si leaga existenta doar de-un streang. Iti multumesc pentru raspuns si pentru spate Imi fac doar griji sa nu-ti degere Si daca mai ai putin timp poate Te gandesti si la alta alegere. Pe Chilian galactic asa cum este Lasa-l te rog si nu-l mai plagia Si-ti dau o fila dulce de poveste Isteti mai sunt si altii, draga mea...
|
|
|
|
|
|
|
|
26th November 2006, 00:37
|
Member
Data înscrierii: 28-April 05
ID membru: 35 635

|
Les fleurs du mal sa fie prea mult pentru voi? Estetica uratului pierdutu-si-a sclipirea in noroi? Tragem palmat, pe sub covor, cand maturam Mizeria, tarana, gunoiul, sa nu-l aratam. De jegul de sub unghii, ca un facut, uitam....
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|