|
  |
Pe colțul mesei, cu creionul |
|
|
|
|
16th October 2005, 19:13
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 25-June 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 39 905

|
Vreau sa ma ridic mai sus ca tot Sa imi alungi dorul si da-mi speranta zilei de maine ca te voi revedea . (IMG: style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2005, 19:26
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 9-May 03
Locație: Bistrita - Romania
ID membru: 3 664

|
In parc aleele au ruginit, Doi indragostiti nedespartiti Zambesc si is foarte fericiti, Parca totul sa implinit | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 08:21
|
Member
Data înscrierii: 11-July 05
ID membru: 41 163

|
Akuma, așteptăm încadrarea penală a logoplegiilor afazice diseminate pe colbul nefurniruit.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 08:44
|
Active Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-April 04
ID membru: 15 406

|
dorinti necunoscute inca cînta din mutenia adîca, zaresc "doi" umbre aice versuind si gînduri ne-ntelese ma cuprind. sa-i duc sa-asculte toaca la utrina paote le-o intra in cap niscai lumina; sau traim cu greu intr-un bolnav vis si noi nu stim spitalele s-au redeschis? de-atita zbucium si de-atita voluptate unul de gîtul altuia muriti... cu mîinile-nclestate!!!
Acest mesaj a fost modificat de Akuma No: 17th October 2005, 08:59
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 08:54
|
Active Member
Data înscrierii: 20-September 03
Locație: Swwiiimmmiiinnnnpoolllll
ID membru: 6 555

|
Si am deschis ochii, mi-s plansi, de dor si jale, Te-am asteptat pe caldaram, intr-un mantou de ploaie, N-ai vrut sa-i fii sufletului nicidecum pereche, In schimb te-ai declarat fata de moda veche. O laie.
Acest mesaj a fost modificat de Zazie: 17th October 2005, 08:55
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 09:14
|
Member

|
Vreau sa ma ridic mai sus de bucălatu-mi derier, Sa-mi alungi dorul, măi monșer si da-mi speranta zilei de maine Nu mai fii așa de câine.
In parc tuleiele mi-au ruginit, Doi despărțiți de cortex stau nedespartiti Zambesc si-s foarte fericiti, Bieții de ei, or fi tâmpiți?
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 09:54
|
Active Member

|
maicuta, sa-nvete la gura sa se stearga dupa noptile lungi de vara, pot gura sa-si înece-n rugia toamna, incremenind in frig pe-afara! satul si nu flamind sint de femeia ce se ofera drept fecioara inteleapta, n-o sa port manta de ploaie-n soare, nici straja nu-s pin'la sfintu-asteapta,
tremurator si fericit un suflet am in calea vietii mele. acesta vrea a ma-ntelege, din patima iubiri-mi spune ca durerosul ei amor nu-i un pacat, ci îi e nescrisa lege. gîndurile mele-mi spun ce-mi zice vorba ei, cu patimi surde nu ma-mbata, ne-am tot uitat in jurul nost' si de lumina speriati ne spunem, va fi ca nealtadata!
zimbind ne spunem amindoi ca iubirea e simtire-nalta, si-nchipuiri ce-ti da fiori, ca nimic si nimeni pe lumea asta nu va sti vreodata ce-i intre doi bolnavi stralucitori! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 10:17
|
Active Member

|
va las aici o urma din tot ce-a fost si, akuma, nu mai exista, ca un virus aviar uitarea ma trimite sa va flutur din batista! (IMG: style_emoticons/default/wave.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 10:26
|
Member

|
Am fost la Troia și ca un tâmpit, L-am întrebat pe Menelaos unde e Brad Pitt, El mi-a răspuns în suliță înfipt și cu faringoseptu-n gât, Elena nu-i aici, e la Paris și-atât. Bre, martalog etilic și prurit, Pe mine nu mă duci cu al tău horcăit, Io-s exploziv și nevricos, adică Nu-s ca în versuri, jalea mă oftică. Și știi ce mă oftică cel mai tare, Că nimeni nu mă lasă să mă trag de brăcinare Nici cu cimpoiul flasc nici cu akuma n-are. Așa că, bre, poiete, salutare! QUOTE(eXploziv @ Oct 16 2005, 19:34)  Un vis aseara am avut Primul vis mult mai placut In umbra nopti cugetam, Si la tine ma gandeam Tot cugetând, tot cugetând, Hașiș, tabac și gumă mestecând, Din vis mă scutură un gând Un gând ce se gândea visând. Băi, hiustăn, dar eu cine sunt? QUOTE(Akuma No @ Oct 17 2005, 10:54)  ne-am tot uitat in jurul nost' si de lumina speriati ne spunem, va fi ca nealtadata! ... zimbind ne spunem amindoi ca iubirea e simtire-nalta, si-nchipuiri ce-ti da fiori, ca nimic si nimeni pe lumea asta nu va sti vreodata ce-i intre doi bolnavi stralucitori! (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) (IMG: style_emoticons/default/first.gif) (IMG: style_emoticons/default/clapping.gif) Maestrul, tot maestru!
Acest mesaj a fost modificat de Acynonix: 17th October 2005, 10:26
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 11:06
|
Member
Data înscrierii: 20-September 05
Locație: Nihon
ID membru: 47 652

|
QUOTE(Akuma No @ Oct 17 2005, 10:17)  va las aici o urma din tot ce-a fost si, akuma, nu mai exista, ca un virus aviar uitarea ma trimite sa va flutur din batista! (IMG: style_emoticons/default/wave.gif) e deja prea mult, insuportabil de mult, se putea si altfel.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 11:14
|
Member

|
QUOTE(Akuma No @ Oct 17 2005, 11:17)  va las aici o urma din tot ce-a fost si, akuma, nu mai exista, ca un virus aviar uitarea ma trimite sa va flutur din batista! (IMG: style_emoticons/default/wave.gif) Și te-ai dus, dulce minune, Și-a murit și exegeza noastră, Unde ești, cerneala mea albastră? Celest, abisul se-ncovoaie în genune...
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 11:25
|
Active Member
Data înscrierii: 25-June 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 39 905

|
Daca-ntr-o tainica vreme din lut Cineva ma facu si daca sunt om si nu vierme, o, Doamne, asa ai vrut Tu...
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 12:24
|
Member

|
Domniță, domniță, Nu fii mioriță, Nici căpriță, Că te gâdil la costiță, Te trag de șuviță Și te pap ca pe alviță. Fii mai bine căprioară, Să te iau la subsuoară, Fii mai bine mierliță, Să te strâng de pieliță, Și prefă-te în lăstun, Să te-ascund în al meu sân.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 18:27
|
Member

|
QUOTE maicuta, sa-nvete la gura sa se stearga dupa noptile lungi de vara, pot gura sa-si înece-n rugia toamna, incremenind in frig pe-afara! satul si nu flamind sint de femeia ce se ofera drept fecioara inteleapta, n-o sa port manta de ploaie-n soare, nici straja nu-s pin'la sfintu-asteapta, Batrane Intelept, sentinte dai, fara sa-ti arunci ochii pe ceva anume, e deprimant, sa vezi pe cineva cum plinge-n rugagiune fecioara intelepta nu-i, ci doar fila rupta veche dintr-o carte ce numai e citita, tu, ridicind-o crezind ca-i noua,te-ai murdarit de slovele-i smolite, in ele patimi crude se astern, n-ai asteptat, s-ai aruncat-o intr-un adinc eden.
Acest mesaj a fost modificat de Domnita: 17th October 2005, 18:34
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2005, 18:54
|
Member

|
acu', ma duc sa-mi ispasesc pedeapsa, c-o samuraica mandrie-n piept, si voalul ce trupu-mi infasoara, vi-l las, drept testament.kk.ll.bb.
Acest mesaj a fost modificat de Domnita: 17th October 2005, 19:06
|
|
|
|
|
|
|
|
18th October 2005, 06:35
|
Member

|
Motto: Luna plină se înalță peste seară. Când nu te mai caută nimeni E noapte. (Haiku, sec. XVI, autor necunoscut)
Și eu aș vrea să dorm ca tine, Dar peste mine somnul nu mai vine, Și chiar de va veni vreodată, Va fi un chip de hârcă, nu de fată,
Căci niciodată nu vei fi a mea, Al tău mai mult n-o să-ți dorești să fiu, Ca cel din urmă fir de praf voi rătăci stingher spre nici o stea, Și astfel, stârvul meu nu se va odihni nici în sicriu.
Stăpânul nopții și al lunii pline, El, domnul vântului de miazănoapte, M-a întrebat: ce mai poftești, străine? Bunul meu domn, ascunde-mă în moarte.
Să nu te temi de nimeni și nimic, iubita mea, Nu mai acei ce n-au iubit vreodată, în lumea asta ar mai vrea să stea, Dar cei ce au iubit și-apoi răpiți au fost de-a lor iubire-au înțeles: Noi nu suntem nimic și nici n-avem de-ales.
Acest mesaj a fost modificat de Acynonix: 18th October 2005, 06:36
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2005, 11:26
|
Member

|
Eu sunt nebunul care te iubeşte, Sunt orbul care şi în întuneric te zăreşte, Infirmul care te îmbrăţişează, Vampirul care şi în somnul morţii te visează.
Sunt umbra lunii ce pe mâna te se stinge, Sunt ploaia care niciodată nu te-atinge, Vântul de seară care ţi se-ncurcă-n păr, Eu sunt minciuna ce devine adevăr.
Acest mesaj a fost modificat de Acynonix: 19th October 2005, 11:28
|
|
|
|
|
|
|
|
20th October 2005, 07:46
|
Member

|
Errata QUOTE(Acynonix @ Oct 19 2005, 12:26)  Eu sunt nebunul care te iubește, Sunt orbul care și în întuneric te zărește, Infirmul care te îmbrățișează, Vampirul care și în somnul morții te visează.
Sunt umbra lunii ce pe mâna ta se stinge, Sunt ploaia care niciodată nu te-atinge, Vântul de seară care ți se-ncurcă-n păr, Eu sunt minciuna ce devine adevăr.
Acest mesaj a fost modificat de Acynonix: 20th October 2005, 07:47
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|