|
  |
Pe colțul mesei, cu creionul |
|
|
|
|
30th September 2009, 07:12
|
Senior Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Focsani - Vrancea
ID membru: 139 256

|
Intre a fi un intelept ofticos si un magar sanatos, multi aleg sa fie magari intelepti. Nu pricep insa ca magarii nu au fost niciodata intelepti.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st October 2009, 00:50
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 25-June 09
ID membru: 476 390

|
CITAT (tudorel666 @ 30th September 2009, 06:12)  multi aleg sa fie magari intelepti. Nu pricep insa ca magarii nu au fost niciodata intelepti.
În schimb, un înțelept a intrat în Ierusalim călare pe un măgăruș, neîncălecat de nimeni până atunci.
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
1st October 2009, 12:20
|
Senior Member

|
Da, unii intelepti pot calari pe cate un magar. Doar ca magarul tace si vorbeste doar inteleptul. La inteleptii de la noi, tace inteleptul si vorbeste magarul.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th October 2009, 04:13
|
Junior
Data înscrierii: 4-August 09
ID membru: 495 150

|
Din cauza pumnilor divini în cap, că altfel nu-mi explic, Noti a mea mai vede doar c-un ochi, cu celălat mă vede negru, Nu pot iniția o moțiune de cenzură Dânsului, că-s mult prea mic, Mă consolează însă faptul că sunt prost, sărac și mai ales - integru.
S-a nimerit și proasta asta să chiorască-acum, cu criza și cu greva, La UPU niște specialiști chiar mi-au recomandat s-o șterg la ochi cu Zewa. Noroc că încă mai aude bine, proasta, Miroase, pipăie și merge... încă. Dar se termină și asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th October 2009, 05:18
|
Junior

|
Nu pot să mă pronunț, nefiind de față, cu privire la crearea omului după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Nu știu dacă a avut succes sau nu, sau în ce măsură această experiență divină a servit vreunui scop. Tot ce pot să constat este că, dacă este să dăm crezare scripturilor sacre, care premerg și postulează preceptele divine, dar și istoriei, omul seamănă de-a lungul veacurilor și erelor tot mai puțin cu YHWH și mult mai puțin cu Cristos. Daaa, știu, nu se scrie Cristos, se scrie Hristos, nu se scrie Isus, se scrie Iisus. Sar imediat pocăiții, neofiții și refaimiții cu 3 clase de la spiru amhaareț să mă corecteze. Ideea era alta. Adică, în loc să se atașeze de Dumnezeu, ca orice om care are frică de Dumnezeu, omul îl face pe Dumnezeu părtaș la combinație. Ai furat? Mi-a dat Dumnezeu. Ai violat? Ce e frumos... Dă, doamne, să-l fac pe ăla, să-mi iasă șolticăria aia etc. Nefiind creați de Dumnezeu, proștii l-au făcut pe Dumnezeu după asemănarea lor.
Nu există practică satanică pe lumea asta peste care să nu-și fi suflat halena vreun popă sau vreo cruce.
Sunt beat și disperat, din cauza lui Noti. Dar nu sunt prost. Oamenii nu sunt după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Cică o katană trebuie să ia zeci de de mii de lovituri de ciocan până învață să taie ciocanul care i-a dat în cap. Eu, ținând cont de inflație, cer intervenția guvernului.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th October 2009, 12:00
|
Junior

|
Nu-i de la ochi, e de la cap, conform cu AFG-ul, Deci, nu numai că-i chioară, e și proastă, proasta, stă prost cu EEG-ul... Și toate astea, care costă nervi, și bani, și ani futuți, Pentru o lume de căcat, în care, culmea! n-am fost vruți...
Oh jesus, dă-i un anevrism de-a binelea tâmpitei de nevastă-mea soție, Ca să te laude proștii peste tot pământul prin sicrie! Am să mai urmăresc vreo 6-7 știri, Și-n loc de-o bancă voi pelerina cu-n zippo pe la mânăstiri.
Acest mesaj a fost modificat de Broscoiu: 6th October 2009, 12:04
|
|
|
|
|
|
|
|
7th October 2009, 18:43
|
Junior

|
CITAT (Sanema @ 1st October 2009, 01:50)  În schimb, un înțelept a intrat în Ierusalim călare pe un măgăruș, neîncălecat de nimeni până atunci. Băi, înțeleptul pulllii, ne-ncălecat de vreun măgar, tu ești atât de de nepoftit, încât borăsc pe tine! Clar?! Cu rimă, că astea țin la proști.
Tâmpitul ăsta chiar are genealogia măgarului lui Cristos. Fără să aibă habar de Cristos. Știe, idiotul, cu cine s-a fututt sau nu măgărița lui Cristos. Câți din ăștia au drept de vot? Toți! | |
Acest mesaj a fost modificat de Broscoiu: 7th October 2009, 18:38
|
|
|
|
|
|
|
|
8th October 2009, 01:22
|
Junior
Data înscrierii: 2-September 09
ID membru: 507 378

|
CITAT (Broscoiu @ 7th October 2009, 17:43)  Tâmpitul ăsta chiar are genealogia măgarului lui Cristos. Știe, idiotul, cu cine s-a fututt sau nu măgărița lui Cristos. domnule Bros coiu, nu fiti ignorant,cred ca se referea la asta: Luca 19:30 și le-a zis: "Duceți-vă în satul dinaintea voastră. Când veți intra în el, veți găsi un măgăruș legat, pe care n-a încălecat nimeni niciodată: dezlegați-l, și aduceți-Mi-l.
Acest mesaj a fost modificat de blucian78: 8th October 2009, 01:38
|
|
|
|
|
|
|
|
8th October 2009, 06:19
|
Junior

|
CITAT (blucian78 @ 8th October 2009, 02:22)  domnule Bros coiu, nu fiti ignorant,cred ca se referea la asta:
Luca 19:30 și le-a zis: "Duceți-vă în satul dinaintea voastră. Când veți intra în el, veți găsi un măgăruș legat, pe care n-a încălecat nimeni niciodată: dezlegați-l, și aduceți-Mi-l. Băi, nea pulică, fiindcă nu prea dau meditații moca la teologie, deși sunt atestat, du-te și tu în satul dinaintea ta, din care ai plecat, n-am nimic cu măgarul, care o fi fost neîncălecat și nedezlegat, plm, însă aicișa e subarie de CREAȚII, nu de măgăruși, capisci?! Pentru cultura ta generală, dacă mai intri p-acilea îți dau link la aria de religie și un șut în cur. Ignorant e tac-tu, altfel ar fi cunoscut conceptul de prezervativ și ar fi scutit lumea de încă un dobitoc care se crede artist. Ia o muje și plătește la casă. Și păstrează bonul, că poate uiți și mai vrei. ------------------------- De unde dracu vin toți lemuingii ăștia, bă?! O fi ADN-ul uman atât de toxic?
Acest mesaj a fost modificat de Broscoiu: 8th October 2009, 06:31
|
|
|
|
|
|
|
|
8th October 2009, 10:40
|
Junior
Data înscrierii: 2-September 09
ID membru: 507 378

|
CITAT (Broscoiu @ 8th October 2009, 05:19)  du-te și tu în satul dinaintea ta, din care ai plecat, domnule Bros coiu, io ma trag din satul prostului,asa e, dar dumneata te tragi din prostul satului.
|
|
|
|
|
|
|
|
10th October 2009, 03:17
|
Junior
Data înscrierii: 19-September 07
ID membru: 227 974

|
Bravo domnu Broscoiu si domnu blucian78, un schimb genial de replici. Daca sunteti doamne, ma scuzati , doamnelor. Imi cer scuze anticipat daca ma bag aiurea intre voi.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th November 2009, 23:24
|
Senior Member

|
A murit Cim poaca. Sau au reusit in sfarsit adminii sa-i inchida ip-urile pentru clonari nelegalizabile. Sau i s-a scarbit lui Cimpo de rahatii de pe aria lui si a hotarat sa mai stea deoparte pana mai trece mirosul si se transforma rahatii in tarana. Oricum ar fi, ii duc dorul. O fi el spurcat la gura, dar spurcaciunea lui parca e mai curatitoare decat agheasma popii. Apropo, agheasma aia nu ar fi in stare sa curete nici macar un drac, d-apai legiunile care o sfintesc. Cimpo, daca mai esti, da-ne un semn de acolo de unde bantui. Iar daca ti-e frica de usturoi, tamaie si rahati, vezi ca s-au scos masti contrafacute pe toate tarabele, sa nu mai respiram aerul porcilor care ne dau gripa lor in schimbul soriciului nostru. De parca ne-ar putea lua cineva soriciul! Ce sa faci insa, porcii e porci. Si Cimp oaca e Cim poaca ! Pacane atunci, uita-te-ar toaca!
Acest mesaj a fost modificat de tudorel666: 16th November 2009, 23:27
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|