|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
13th June 2009, 09:08
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 28 Data înscrierii: 28-March 08 Locație: Constanta ID membru: 307 983 |
Sper sa nu fie o intrebare prosteasca, dar daca nu sti e mai bine sa intrebi: Am vazut ca sitemap-urile se fac in mai multe formate, txt, html si xml, care din cele 3 este indicat? ma refer pentru google. Ca sa va spun si de ce intreb asta, am 2 site-uri, unul care am probleme cu el in privinta google, am un subiect cu el intr-un alt topic, si inca un site tot de muzica care este in regula, dar am urcat pe server 2 sitemap-uri, bineinteles ca le-am adaugat si la webmasters la google, unul este format xml si unul txt, cel in format xml din 500 de link-uri au fost indexate doar 10, iar al 2-lea format txt din 10 link-uri au fost indexate doar 7, e bine si asa am zis eu, dar mai tarziu ma uit la Erori la accesarea cu crawlere si la Erori in Sitemap si gasesc 9 erori ( 404 pagina nu a fost găsită ) care provin din sitemap-ul txt, cum se poate ca la sitemap in webmasters sa imi spuna ca este ok si ca au fost indexate cele 7 link-uri si la accesare cu crawlere 404 nu au fost gasite? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) Trebuie sa specific ca eu sitemap-urile nu le uploadez in root ci intr-un folder numit sitemap cu permisiunile chmod 777. asa mi-a spus cineva sa fac ca nu este nicio problema, oare sa fie din cauza asta? Nu cred, pentru ca mai am un sitemap (al 3-lea) in root pus de mai mult timp, format txt si din 231 de link-uri au fost indexate doar 39, am zis ca e bine si asa, macar la acesta nu mi-a dat erori la accesare cu crawlere. |
|
|
|
13th June 2009, 17:59
|
|||
|
SEO is ART Grup: Banned by Moderators Mesaje: 4 165 Data înscrierii: 20-June 07 Locație: Google via Cr ID membru: 193 303 |
|
||
|
|
|||
13th June 2009, 18:56
|
|
|
Active Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 1 382 Data înscrierii: 24-February 09 Locație: In cautarea premiului! ID membru: 422 636 |
xml.
astea mai incepatori,vineau la mine si ziceau ma am facut sitemap.xps sau jpg dar nu imi merge? ce sa le faci.. daca nici de xml nu stiu,nu vreau sa imi imaginez cum vine un sitemap.jpg.. @_@ :| |
|
|
|
13th June 2009, 19:10
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 28 Data înscrierii: 28-March 08 Locație: Constanta ID membru: 307 983 |
Sper sa nu fie o intrebare prosteasca, dar daca nu sti e mai bine sa intrebi: Am vazut ca sitemap-urile se fac in mai multe formate, txt, html si xml, care din cele 3 este indicat? ma refer pentru google. Ca sa va spun si de ce intreb asta, am 2 site-uri, unul care am probleme cu el in privinta google, am un subiect cu el intr-un alt topic, si inca un site tot de muzica care este in regula, dar am urcat pe server 2 sitemap-uri, bineinteles ca le-am adaugat si la webmasters la google, unul este format xml si unul txt, cel in format xml din 500 de link-uri au fost indexate doar 10, iar al 2-lea format txt din 10 link-uri au fost indexate doar 7, e bine si asa am zis eu, dar mai tarziu ma uit la Erori la accesarea cu crawlere si la Erori in Sitemap si gasesc 9 erori ( 404 pagina nu a fost găsită ) care provin din sitemap-ul txt, cum se poate ca la sitemap in webmasters sa imi spuna ca este ok si ca au fost indexate cele 7 link-uri si la accesare cu crawlere 404 nu au fost gasite? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) Trebuie sa specific ca eu sitemap-urile nu le uploadez in root ci intr-un folder numit sitemap cu permisiunile chmod 777. asa mi-a spus cineva sa fac ca nu este nicio problema, oare sa fie din cauza asta? Nu cred, pentru ca mai am un sitemap (al 3-lea) in root pus de mai mult timp, format txt si din 231 de link-uri au fost indexate doar 39, am zis ca e bine si asa, macar la acesta nu mi-a dat erori la accesare cu crawlere. Tocmai asta ma gandeam si eu ca link-urile sunt accesibile dar la tools imi spune 404 not found. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mellow.gif) nu stiu ce sa mai zic.. |
|
|
|
13th June 2009, 23:48
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 065 Data înscrierii: 20-September 06 Locație: 1st core of a quad-core ID membru: 98 107 |
xml. astea mai incepatori,vineau la mine si ziceau ma am facut sitemap.xps sau jpg dar nu imi merge? ce sa le faci.. daca nici de xml nu stiu,nu vreau sa imi imaginez cum vine un sitemap.jpg.. @_@ :| Oare de ce fiecare post al tau ma face sa rad? Astia "incepatori" iti spun eu ca habar nu au de XPS. Apropos: stii, cred ca-ti trebuie un mic DEX. |
|
|
|
15th June 2009, 01:58
|
|
|
SEO is ART Grup: Banned by Moderators Mesaje: 4 165 Data înscrierii: 20-June 07 Locație: Google via Cr ID membru: 193 303 |
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 21:32 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |