Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI

In cadrul acestei arii sunt permise doar discutiile pe tematici liber alese de catre WEBMASTERI !!!

NU SUNT permise link-urile decat cele catre articole de interes relevante si din surse consacrate !

Linkurile catre site-uri vor fi acceptate doar ca fiind relevante si de stricta necesitate pentru discutii.
Editarea lor se afla la discretia moderatorilor.

SPAM-ul va fi aspru pedepsit !

Reply to this topicStart new topic
> Sitemap Format, xml, txt sau html
adryan3011
mesaj 13th June 2009, 09:08
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 28-March 08
Locație: Constanta
ID membru: 307 983

Sper sa nu fie o intrebare prosteasca, dar daca nu sti e mai bine sa intrebi:

Am vazut ca sitemap-urile se fac in mai multe formate, txt, html si xml, care din cele 3 este indicat? ma refer pentru google.
Ca sa va spun si de ce intreb asta, am 2 site-uri, unul care am probleme cu el in privinta google, am un subiect cu el intr-un alt topic, si inca un site tot de muzica care este in regula, dar am urcat pe server 2 sitemap-uri, bineinteles ca le-am adaugat si la webmasters la google, unul este format xml si unul txt, cel in format xml din 500 de link-uri au fost indexate doar 10, iar al 2-lea format txt din 10 link-uri au fost indexate doar 7, e bine si asa am zis eu, dar mai tarziu ma uit la Erori la accesarea cu crawlere si la Erori in Sitemap si gasesc 9 erori (
404 pagina nu a fost găsită ) care provin din sitemap-ul txt, cum se poate ca la sitemap in webmasters sa imi spuna ca este ok si ca au fost indexate cele 7 link-uri si la accesare cu crawlere 404 nu au fost gasite? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif)

Trebuie sa specific ca eu sitemap-urile nu le uploadez in root ci intr-un folder numit sitemap cu permisiunile chmod 777. asa mi-a spus cineva sa fac ca nu este nicio problema, oare sa fie din cauza asta?
Nu cred, pentru ca mai am un sitemap (al 3-lea) in root pus de mai mult timp, format txt si din 231 de link-uri au fost indexate doar 39, am zis ca e bine si asa, macar la acesta nu mi-a dat erori la accesare cu crawlere.
Go to the top of the page

+Quote Post
lord_ice
mesaj 13th June 2009, 17:59
Mesaj #2

SEO is ART

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 20-June 07
Locație: Google via Cr
ID membru: 193 303

html nu merge la google wt.
XML e indicat, dar merge si txt.

Linkurile alea sunt accesibile?
Nu folderul e problema.

+Quote Post
web_dude
mesaj 13th June 2009, 18:56
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 24-February 09
Locație: In cautarea premiului!
ID membru: 422 636

xml.
astea mai incepatori,vineau la mine si ziceau
ma am facut sitemap.xps sau jpg dar nu imi merge?
ce sa le faci.. daca nici de xml nu stiu,nu vreau sa imi imaginez cum vine un sitemap.jpg.. @_@ :|

+Quote Post
adryan3011
mesaj 13th June 2009, 19:10
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 28-March 08
Locație: Constanta
ID membru: 307 983

CITAT (adryan3011 @ 13th June 2009, 10:08) *
Sper sa nu fie o intrebare prosteasca, dar daca nu sti e mai bine sa intrebi:

Am vazut ca sitemap-urile se fac in mai multe formate, txt, html si xml, care din cele 3 este indicat? ma refer pentru google.
Ca sa va spun si de ce intreb asta, am 2 site-uri, unul care am probleme cu el in privinta google, am un subiect cu el intr-un alt topic, si inca un site tot de muzica care este in regula, dar am urcat pe server 2 sitemap-uri, bineinteles ca le-am adaugat si la webmasters la google, unul este format xml si unul txt, cel in format xml din 500 de link-uri au fost indexate doar 10, iar al 2-lea format txt din 10 link-uri au fost indexate doar 7, e bine si asa am zis eu, dar mai tarziu ma uit la Erori la accesarea cu crawlere si la Erori in Sitemap si gasesc 9 erori (
404 pagina nu a fost găsită ) care provin din sitemap-ul txt, cum se poate ca la sitemap in webmasters sa imi spuna ca este ok si ca au fost indexate cele 7 link-uri si la accesare cu crawlere 404 nu au fost gasite? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif)

Trebuie sa specific ca eu sitemap-urile nu le uploadez in root ci intr-un folder numit sitemap cu permisiunile chmod 777. asa mi-a spus cineva sa fac ca nu este nicio problema, oare sa fie din cauza asta?
Nu cred, pentru ca mai am un sitemap (al 3-lea) in root pus de mai mult timp, format txt si din 231 de link-uri au fost indexate doar 39, am zis ca e bine si asa, macar la acesta nu mi-a dat erori la accesare cu crawlere.

Tocmai asta ma gandeam si eu ca link-urile sunt accesibile dar la tools imi spune 404 not found. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mellow.gif) nu stiu ce sa mai zic..

+Quote Post
RCG
mesaj 13th June 2009, 23:48
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 20-September 06
Locație: 1st core of a quad-core
ID membru: 98 107

QUOTE (web_dude @ 13th June 2009, 19:56) *
xml.
astea mai incepatori,vineau la mine si ziceau
ma am facut sitemap.xps sau jpg dar nu imi merge?
ce sa le faci.. daca nici de xml nu stiu,nu vreau sa imi imaginez cum vine un sitemap.jpg.. @_@ :|

Oare de ce fiecare post al tau ma face sa rad?

Astia "incepatori" iti spun eu ca habar nu au de XPS.

Apropos: stii, cred ca-ti trebuie un mic DEX.

+Quote Post
lord_ice
mesaj 15th June 2009, 01:58
Mesaj #6

SEO is ART

Data înscrierii: 20-June 07
Locație: Google via Cr
ID membru: 193 303

QUOTE (RCG @ 14th June 2009, 00:48) *
Oare de ce fiecare post al tau ma face sa rad?

Astia "incepatori" iti spun eu ca habar nu au de XPS.

Apropos: stii, cred ca-ti trebuie un mic DEX.

Nici el nu stie. Lasa-l, ca e funny.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:32
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia