Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI

In cadrul acestei arii sunt permise doar discutiile pe tematici liber alese de catre WEBMASTERI !!!

NU SUNT permise link-urile decat cele catre articole de interes relevante si din surse consacrate !

Linkurile catre site-uri vor fi acceptate doar ca fiind relevante si de stricta necesitate pentru discutii.
Editarea lor se afla la discretia moderatorilor.

SPAM-ul va fi aspru pedepsit !

Reply to this topicStart new topic
> Am o problema urgenta
Musafir
mesaj 24th May 2009, 19:43
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 18-April 09
Locație: Constanta
ID membru: 446 289

Am o problema urgenta ..e un Topic care sper ca-i poate ajuta si pe altii deaceea va rog sa nu postati aiurea pentru ca induce-ti in eroare multa lume vorba lui lord ice "De unde stii asta? Lucrezi la Google? " in fine problema mea care e foarte urgenta nu stiu de unde a aparut un titlu dublu si nu stiu cum sa scap de el..am rezolvat problema partial prin editarea ..mai bine zis prin stergerea lui da la fiecare umpload apare iar...mi-a aparut eroarea.:

Your web page uses the <title> tag twice. Some search engines will not index your web page, or they will penalize your whole web site. You should remove the second <TITLE> tag, even if it's embedded in an <iframe> tag.

Title #1: "Jocuri Joculete online desene animate Jocuri copii"

Title #2: "Title"

Nu inteleg de unde si de la ce...? si cum a aparut ..am nevoie de ajutor urgent va rog eu am rezolvat-o stergand..depistand locul unde era dar asta nu e o solutie...
Go to the top of the page

+Quote Post
bogdanar
mesaj 24th May 2009, 19:49
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 7-December 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 527

Vezi ca primul care posteaza aiurea esti chiar tu. Cum vrei sa ne dam seama de unde a aparut, fara sa vedem codul?

+Quote Post
Musafir
mesaj 24th May 2009, 19:53
Mesaj #3

Junior

QUOTE (bogdanar @ May 24 2009, 19:49) *
Vezi ca primul care posteaza aiurea esti chiar tu. Cum vrei sa ne dam seama de unde a aparut, fara sa vedem codul?

(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) asa e ...nu fi rau ma speria'i putin si ma refeream la postari aiurea la raspunsuri,ce'l ce pune intrebarea se considera ca e nestiutor si are voie deaceea intreaba...pai care cod..asta e eroarea...si ca urmare e tagu titlu de 2 x si google penalizeaza urat tot site-ul asa zice la carte...intreb de unde a aparut ce cod sa dau..ca ori nu inteleg ori nu stiu..eu cred ca am fost destul de clar..

Acest mesaj a fost modificat de Musafir: 24th May 2009, 19:57

+Quote Post
bogdanar
mesaj 24th May 2009, 20:17
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 7-December 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 527

Aha... da, e clar acum. M-am uitat in bolul meu de cristal si a rezultat ca Base e de vina. Happy?

+Quote Post
Musafir
mesaj 24th May 2009, 20:26
Mesaj #5

Junior

QUOTE (bogdanar @ May 24 2009, 20:17) *
Aha... da, e clar acum. M-am uitat in bolul meu de cristal si a rezultat ca Base e de vina. Happy?

Serios acum chiar nu stiu ce cod sa-ti dau pe prima pagina index a site-lui meu a aparut la o analiza...

+Quote Post
ciuly
mesaj 24th May 2009, 21:24
Mesaj #6

dus cu pluta

Grup: Moderators
Data înscrierii: 17-March 04
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 12 921

poate ne dai pt inceput un link. si apoi codul (php sau ce o fi) care a generat pagina aia, in caz ca nu e statica.
ma gandesc ca poate ai un title in tempalte si unul ti-l baga ceva script/add-=on, dar pina nu vedem, n-avem de unde stii (ghici).

+Quote Post
soul4blade
mesaj 25th May 2009, 08:19
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 28-April 06
ID membru: 75 351

pai a zis chiar el care-i buba...
are iframe-uri in site...
si cica iframe-ul ar contine al doilea title tag (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ciuly
mesaj 25th May 2009, 09:59
Mesaj #8

dus cu pluta

Grup: Moderators
Data înscrierii: 17-March 04
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 12 921

toolu de analiza a zis ca nu are voie sa aibe 2 taguri title NICI CHIAR IN iframe. nu a zis ca l-a gasit in iframe, sau ma rog, eu asa inteleg (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sleep.gif)
dar e posibil sa fie ce zici tu, sa fi avut uns cript care ii genera o pagina cu totu, si sa il fi bagat intr-un iframe pt cine stie ce motive.

+Quote Post
Musafir
mesaj 25th May 2009, 10:40
Mesaj #9

Junior

QUOTE (ciuly @ May 25 2009, 09:59) *
toolu de analiza a zis ca nu are voie sa aibe 2 taguri title NICI CHIAR IN iframe. nu a zis ca l-a gasit in iframe, sau ma rog, eu asa inteleg (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sleep.gif)
dar e posibil sa fie ce zici tu, sa fi avut uns cript care ii genera o pagina cu totu, si sa il fi bagat intr-un iframe pt cine stie ce motive.

Nu e asta, eu am deschis pagina index separat cu un editor text si am gasit ce-l de-al doilea titlu si l-am sters si nu mai apre cand ii fac analiza.Problema e ca nu stiu cum a aparut am un iframe care-mi schimba niste imagini ..pe care le-am scos prima data cand am vazut dar nu avea legatura..si daca fac umpload la pag index tot asa apare si de fiecare data cand fac umpload deschid cu un editor sterg al doilea titlu si dupa fac umpload..cum o fi aparut,nu folosesc script siteul e facut in Html pagina cu pagina....Multumesc pentru ajutor oricum poate gasesc eu de unde a aparut ..ca am luat prin eliminare ce am modificat ultima data dar nimic...

Acest mesaj a fost modificat de Musafir: 25th May 2009, 10:41

+Quote Post
mrcalex
mesaj 25th May 2009, 15:09
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 19-October 06
ID membru: 103 531

QUOTE (soul4blade @ May 25 2009, 09:19) *
pai a zis chiar el care-i buba...
are iframe-uri in site...
si cica iframe-ul ar contine al doilea title tag (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Chiar daca iframe contine title, nu e nici o problem, pentru ca google oricum nu il vede.
Deci o sa ai doar un title in pagina.
Nu te baneaza nimeni daca ai iframe. Singura problema este ca nu vede continutul. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Musafir
mesaj 25th May 2009, 15:44
Mesaj #11

Junior

QUOTE (mrcalex @ May 25 2009, 15:09) *
Chiar daca iframe contine title, nu e nici o problem, pentru ca google oricum nu il vede.
Deci o sa ai doar un title in pagina.
Nu te baneaza nimeni daca ai iframe. Singura problema este ca nu vede continutul. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Asta nu cred IBP-ul asa zice ca imi penalizeaza tot site-ul ideea ca nu stiu de unde a aparut asa din neant.....si ma streseaza..ca nu e ok

+Quote Post
mrcalex
mesaj 25th May 2009, 15:55
Mesaj #12

Junior

QUOTE (Musafir @ May 25 2009, 16:44) *
Asta nu cred IBP-ul asa zice ca imi penalizeaza tot site-ul ideea ca nu stiu de unde a aparut asa din neant.....si ma streseaza..ca nu e ok

Atunci fa cum crezi...ce ti-am zis mai sus este 100% verificabil (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Musafir
mesaj 25th May 2009, 17:23
Mesaj #13

Junior

QUOTE (mrcalex @ May 25 2009, 15:55) *
Atunci fa cum crezi...ce ti-am zis mai sus este 100% verificabil (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Eu nu zic ca nu e asa,nu cred ca google are probleme cu iframe-ul doar ca problema e legata de un titlu dublu pe care nu-l accepta ,OK am incredere in ce zici tu dar de ce IBP-ul zice alceva ? !

Mare shef de trib zi o vorba ca ne-am incurcat !!!

Acest mesaj a fost modificat de Musafir: 25th May 2009, 17:24

+Quote Post
mrcalex
mesaj 25th May 2009, 20:38
Mesaj #14

Junior

QUOTE (Musafir @ May 25 2009, 18:23) *
Eu nu zic ca nu e asa,nu cred ca google are probleme cu iframe-ul doar ca problema e legata de un titlu dublu pe care nu-l accepta ,OK am incredere in ce zici tu dar de ce IBP-ul zice alceva ? !

Mare shef de trib zi o vorba ca ne-am incurcat !!!

Sincer IBP este un rahat.
Google nu vede niciodata ce este in acel iframe, pentru ca nu poate citi continutul acelui iframe, deci nu are de unde sa vada ce title are.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:41
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia