|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
22nd May 2009, 14:33
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 527 Data înscrierii: 3-August 06 ID membru: 89 491 |
salut. am folosit mai multe servicii de inscriere in directoare, de pe internet. am observat ca unii, de ex. cei de la 5000 . ro , iti inscriu site-ul - trimitandu-ti aproape in urmatoarea jumatate de ora, cateva sute de mailuri de confirmare. intrebare: spre deosebire de cei care inscriu manual, astia ce folosesc ? ce soft? ca iti baga siteul prin directoare straine - la categorii nepotrivite.. cred ca la nimereala.. si nu e tocmai ok.. stie cineva? |
|
|
|
26th May 2009, 15:38
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 45 Data înscrierii: 7-October 06 Locație: online ID membru: 101 157 |
|
||
|
|
|||
26th May 2009, 16:26
|
|
|
SEO is ART Grup: Banned by Moderators Mesaje: 4 165 Data înscrierii: 20-June 07 Locație: Google via Cr ID membru: 193 303 |
Eu iti recomand Auto Pligg si Bookmarking Demon , is cele mai utile. Directoarele is deja depasite si nu mai au importanta de alta data pentru Google.
|
|
|
|
26th May 2009, 19:57
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 22 Data înscrierii: 25-May 09 Locație: Italy ID membru: 463 278 |
sau xrumer .......... care ar face diferenta .... privind linkurile si inscrierile
|
|
|
|
27th May 2009, 15:10
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 170 Data înscrierii: 28-April 06 ID membru: 75 351 |
Loarde, mie programele alea imi trezesc suspiciuni...
Eu cand vad site-uri de-alea gen "pastile la punga pentru sculat floarea soarelui noaptea" care se intind pe 1 km de pagina cu exemple si interviuri, cu "dam banii inapoi in 3 zile de la primul click", cu premii de la Asociatia Kinologica afiliata Besiktas Spor + Fan Club David Coperfield, ma apuca damblaua... Ia zi, folosesti vreunul din programe? Au randament? Ce au un plus fata de... "website submitter"? sa zicem - care e un simplu browser ce navigheaza in lista de favorite (abstract vorbind). |
|
|
|
27th May 2009, 16:09
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 684 Data înscrierii: 29-March 07 ID membru: 160 879 |
Auto Pligg si Bookmarking Demon adauga siteul in siteuri gen digg, reddit, technorati..etc .Website submitter adauga siteul in directoare ..la majoritatea directoarelor se cere backlink...la siteuri de social bookmarking nu.
Acest mesaj a fost modificat de voxx: 27th May 2009, 16:11 |
|
|
|
27th May 2009, 16:18
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 170 Data înscrierii: 28-April 06 ID membru: 75 351 |
|
||
|
|
|||
28th May 2009, 17:41
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 304 Data înscrierii: 25-May 09 ID membru: 463 301 |
eu inscriu situl meu manual, unde si cand vreau, cel mai simplu!
|
|
|
|
28th May 2009, 17:47
|
|
|
SEO is ART Grup: Banned by Moderators Mesaje: 4 165 Data înscrierii: 20-June 07 Locație: Google via Cr ID membru: 193 303 |
, acelasi lucru il am si la Auto Pligg? Eu am o lista cu cateva mii de site-uri pe pligg, deci probabil nu, sau are destul de putine (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Tre sa faci un text manual cu linkurile (cel putin in formatul asta il am eu), inca nu le folosesc, un colaborator care imi face bookmarkingul mi-a vb de ele. Le am si eu pe hard, dar nici macar nu le-am dezarhivat. Acest mesaj a fost modificat de lord_ice: 28th May 2009, 17:47 |
|
|
|
30th May 2009, 11:00
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 55 Data înscrierii: 18-April 09 Locație: Constanta ID membru: 446 289 |
salut. am folosit mai multe servicii de inscriere in directoare, de pe internet. am observat ca unii, de ex. cei de la 5000 . ro , iti inscriu site-ul - trimitandu-ti aproape in urmatoarea jumatate de ora, cateva sute de mailuri de confirmare. intrebare: spre deosebire de cei care inscriu manual, astia ce folosesc ? ce soft? ca iti baga siteul prin directoare straine - la categorii nepotrivite.. cred ca la nimereala.. si nu e tocmai ok.. stie cineva? Intrebare ?!............De ce vrei sa-ti inscrii site-ul in directoare ? ...........vrei sa-l faci director sau inginer (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) care e motivul ??? ca sincer nu cred ca are legatura cu SEO sau trafic.... |
|
|
|
30th May 2009, 11:22
|
|
|
Intrebare ?!............De ce vrei sa-ti inscrii site-ul in directoare ? ...........vrei sa-l faci director sau inginer (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) care e motivul ??? ca sincer nu cred ca are legatura cu SEO sau trafic.... Ei cred ca promovarea site-ului se face prin inscrierea in directoare web, se chinuie ca drq si apoi plang ca nu vin rezultatele (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
3rd June 2009, 23:14
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 527 Data înscrierii: 3-August 06 ID membru: 89 491 |
Ei cred ca promovarea site-ului se face prin inscrierea in directoare web, se chinuie ca drq si apoi plang ca nu vin rezultatele (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Am un site caruia - cand am decis sa bag si bani in el ( prin servicii platite de inscriere in directoare ) - i-a crescut PR de la 1 la 3. ( nu pot sa-i dau denumirea aici - din motive personale - ) . Pana nu de mult, foloseam Website Submiter, insa ma deranja ca imi baga toate ciurucurile - vrute si nevrute ).. E adevarat ca are si sortare, insa e obositor.. |
|
|
|
4th June 2009, 09:54
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 245 Data înscrierii: 19-May 07 ID membru: 181 538 |
Am un site caruia - cand am decis sa bag si bani in el ( prin servicii platite de inscriere in directoare ) - i-a crescut PR de la 1 la 3. ( nu pot sa-i dau denumirea aici - din motive personale - ) . Pana nu de mult, foloseam Website Submiter, insa ma deranja ca imi baga toate ciurucurile - vrute si nevrute ).. E adevarat ca are si sortare, insa e obositor.. in cate directoare l-ai inscris? si romanesti si straine? |
|
|
|
4th June 2009, 17:14
|
|
|
in cate directoare l-ai inscris? si romanesti si straine? prima data, nestiind, am dat la aia 15 usd si mi-au trimis vreo 700 mailuri de confirmare ( din care, culmea, 50 % erau classifieds.. ). apoi am mers pe romanesti , cu manual, in vreo 300. evident ca la cele straine, le-am facut sortare, si pentru a mai inscrie si alte siteuri ale mele, le-am luat pe fiecare "la mana".. |
|
|
|
4th June 2009, 19:58
|
|
|
Am un site caruia - cand am decis sa bag si bani in el ( prin servicii platite de inscriere in directoare ) - i-a crescut PR de la 1 la 3. Si? Nu e nimic iesit din comun. Noi aici vorbim de SERPs si trafic, PR nu intereseaza, bine, daca aveai minim 6 mai ziceam (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, Pr nu mai este in algoritmul de clasare in SERPs ... sau conteaza foarte putin, documenteaza-te. Deci, ai avut vreo realizare cu asta? Ti-a crescut foarte mult traficul? Sau ce ai sa ne spui? |
|
|
|
5th June 2009, 16:45
|
|
|
traficul il gasiti aici : stat/vizitatori/luna/ .......... in fine.. nu-i asta important.
intrebarea mea initiala era despre programele de inscriere automata .. |
|
|
|
5th June 2009, 18:52
|
|
|
Nu, nu ma intereseaza traficul tau pentru ca nu stiu intre ce perioade ai lucrat, o crestere evidenta exista, dar nu stiu cat a contat contentul si unde s-a oprit importanta lui si au inceput sa conteze linkurile,
Aici avem o discutie publica despre inscrierea in directoare , fie ea si automata. Spune-ne cam de cate ori ti s-a marit traficul dupa linkuri, sau daca te-au scos foarte mult in evidenta acele linkuri primite daca vrei sa continuam discutia, mie sincer mi se pare interesanta asa cum continua... Acest mesaj a fost modificat de lord_ice: 5th June 2009, 19:03 |
|
|
|
5th June 2009, 19:52
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 065 Data înscrierii: 20-September 06 Locație: 1st core of a quad-core ID membru: 98 107 |
Inscriere automata NU exista. De ce? Coduri captcha/
Inscriere semi-automata DA. Cum? Iti apare exact pagina pentru register de la muuuuuulte directoare. Programul in sine va completa toate datele in afara de captcha. Tu bagi captcha si dai register. C'est fini. |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 02:37 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |