Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI

In cadrul acestei arii sunt permise doar discutiile pe tematici liber alese de catre WEBMASTERI !!!

NU SUNT permise link-urile decat cele catre articole de interes relevante si din surse consacrate !

Linkurile catre site-uri vor fi acceptate doar ca fiind relevante si de stricta necesitate pentru discutii.
Editarea lor se afla la discretia moderatorilor.

SPAM-ul va fi aspru pedepsit !

Reply to this topicStart new topic
> Ma ajuta cineva? siteul de 1 an, am probleme seo
Gabrielst
mesaj 21st May 2009, 18:45
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-May 09
ID membru: 461 801

Am deja 1 an de cind am hosting + domeniu.. multi `m-au ajutat ` dar nimic nu vad sa fie normal.. pagerank cu atit mai mult nu prea am..
acu nu de mult.. un alt prieten.. mi`a facut metta.. doresc sa intreb.. totul e ok ? de data asta ar merge? sau poate cineva ma ajuta cu ceva concret.. ce pot face sa am vizitatori.. si pagerank (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Click here!

ms mult
Go to the top of the page

+Quote Post
bogdanar
mesaj 21st May 2009, 19:19
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 7-December 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 527

Ai destul de multe de facut. In aproape 1 an de functionare n-ai reusit sa capeti decat 1 link de la un alt site, catre tine. Inscrie site-ul in cateva directoare, fa cateva link exchange-uri... astea ar fi cele mai la indemana metode sa capeti cateva link-uri, la inceput.
Foloseste mai multe cuvinte pentru keywords si description pentru fiecare pagina, page descritption trebuie sa fie diferita pentru fiecare pagina.

p.s. la mine se incarca destul de greu, cel putin incarcarea initiala a paginii. Nu stiu daca e de la host sau de la joomla . Ai putea sa incerci sa activezi cache-ul din joomla, poate se misca un pic mai bine. daca nu, schimba host-ul.

+Quote Post
Gabrielst
mesaj 21st May 2009, 20:30
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 21-May 09
ID membru: 461 801

pai am inregistrat in destul de multe directoare... ce sa`i mai fac?(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
lord_ice
mesaj 22nd May 2009, 00:34
Mesaj #4

SEO is ART

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 20-June 07
Locație: Google via Cr
ID membru: 193 303

Sa renunti la directoare (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Axeaza-te pe content text bun si social bookmarks.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:50
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia