Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

6 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fetele sunt mai mature dect baietii?
Jenifer
mesaj 3rd May 2009, 14:48
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-February 09
ID membru: 421 949

Mereu vad fete de vreo 12-13 ani umbland cu baieti de liceu oare fetele sunt mai mature sau simt nevoia de protectie? (sunt noua pe aici si am acesta curiozitate ma ajutati va rog?)
Go to the top of the page

+Quote Post
portocaLeu
mesaj 4th May 2009, 23:39
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 16-August 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 360 441

QUOTE (Jenifer @ May 3 2009, 15:48) *
Mereu vad fete de vreo 12-13 ani umbland cu baieti de liceu oare fetele sunt mai mature sau simt nevoia de protectie? (sunt noua pe aici si am acesta curiozitate ma ajutati va rog?)

Din cate am inteles de pe la vecini sau cunostinte ( ca eu am copii mari) se pare ca asa e acum, la moda. Fetele imita ceea ce vad in jurul lor, daca nu au un prieten la 13 ani intra in depresie (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Daca mama nu e pe-aproape sa-si instruiasca fata, de la "prietenie" pana la relatia sexuala nu e decat un pas...
De ce ar avea nevoie o fata de 13 ani de sex?
Nu cunosc niciun motiv !

+Quote Post
tonny77
mesaj 4th May 2009, 23:47
Mesaj #3

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 18-July 06
Locație: in your heart
ID membru: 87 012

fetitele la 12-13 ani au impresia ca daca umbla cu baieti de liceu par mai importante ,isi castiga increderea in ele ceea ce este total gresit

+Quote Post
agopteam
mesaj 4th May 2009, 23:51
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 14-April 07
Locație: București
ID membru: 167 484

Complicat e că astfel, fetele de liceu umblă cu unii mai mari... și tot așa, iar cele ce nu găsesc mai mari, se duc la și mai mari și ajung ca Moni și cu Iri.

Fetele sunt mult mai mature decât băieții la fel cum băieții sunt superficiali că umblă cu fete mai mici.

Ce 'ță și cu filosofia asta. În loc să folosim apa și săpun, ne dăm cu spray că e la modă. Din păcate totul ține de educație nicidecum de maturitate.

+Quote Post
gtk
mesaj 5th May 2009, 00:21
Mesaj #5

Senior Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 18-September 04
ID membru: 23 187

QUOTE (Jenifer @ May 3 2009, 15:48) *

nu e ceva ce poate fi explicat intr-un mod complet rational, dar obsnuieste-te cu ideea: in general fetele/femeile umbla cu baieti/barbati mai invarsta si invers (baietii/barbatii umbla in general dupa fete/femei mai tinere)... de ce si cum, chiar nu mai conteaza....

QUOTE (portocaLeu @ May 5 2009, 00:39) *
De ce ar avea nevoie o fata de 13 ani de sex?
Nu cunosc niciun motiv !

unele au, chiar daca nu cunosti tu nici un motiv (hint: pubertatea, dezvoltarea sexuala care duce inevitabil la un interes ridicat vizavi de subiect)...

totusi, cum ai dedus tu ca e vorba de sex? si eu umblam cu fete cand aveam 14 ani, dar pana la primul contact a mai durat ceva

+Quote Post
geutza05
mesaj 5th May 2009, 00:36
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 30-April 09
Locație: Bucharest/
ID membru: 452 480

poate fi vorba si de sex. o colega de-a mea si-a inceput viata sexuala la 12 ani si jumatate. deci orice e posibil in ziua de astazi.

+Quote Post
tonny77
mesaj 5th May 2009, 00:38
Mesaj #7

Active Member

QUOTE (geutza05 @ May 5 2009, 01:36) *
poate fi vorba si de sex. o colega de-a mea si-a inceput viata sexuala la 12 ani si jumatate. deci orice e posibil in ziua de astazi.

astazi la 12 ani esti deja ëxpirata"sunt altele de fac din generala cu ghiozdanul in spate ...off Romanica asta ce a ajuns

+Quote Post
geutza05
mesaj 5th May 2009, 00:40
Mesaj #8

Junior

iti dai seama cum sunt eu la 19 daca sunt astea la 12 (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )))) lasa ca nu numai Romanica e asa.. numa in Romanica vedem noi dedesupturile...nici cu America nu ma laud (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post
tonny77
mesaj 5th May 2009, 00:42
Mesaj #9

Active Member

oricum este destul de grav fetitele in loc sa vorbeasca cu parintii prefera sa asculte sfaturile la prientene mai mari decat ele

+Quote Post
geutza05
mesaj 5th May 2009, 00:47
Mesaj #10

Junior

mai mari..ori sa se ia dupa cele din grupul lor..caci daca ele sunt cu capul pe umeri vezi doamne nu sunt cool..

+Quote Post
tonny77
mesaj 5th May 2009, 00:51
Mesaj #11

Active Member

QUOTE (geutza05 @ May 5 2009, 01:47) *
mai mari..ori sa se ia dupa cele din grupul lor..caci daca ele sunt cu capul pe umeri vezi doamne nu sunt cool..

da depinde de anturaj acum daca cele din anturaj sunt mai toate"rezolvate"iti dai seama ca ele te indruma sa faci prostioare..iar baietii mai invarsta care umbla cu fetite dastea isi vad doar interesul lor

+Quote Post
geutza05
mesaj 5th May 2009, 00:55
Mesaj #12

Junior

QUOTE (tonny77 @ May 4 2009, 21:51) *
da depinde de anturaj acum daca cele din anturaj sunt mai toate"rezolvate"iti dai seama ca ele te indruma sa faci prostioare..iar baietii mai invarsta care umbla cu fetite dastea isi vad doar interesul lor

in grupul meu de fete suntem vreo 7 , iar eu sunt singura virgina . niciodata nu m-au indrumat sa fac "prostioare" (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ).. dar e o diferenta intre generatia noastra si generatia astora de a 8a , 9a , 10a.. astea mici acum se lasa f usor influentate si prostite de altii mai mari ..sunt naive si cred orice li se spune..asta e problema..naivitatea si setea de a fi in centrul atentiei..gen AM 13 ANI SI AM O VIATA SEXUALA ACTIVA YEY CE TARE SUNT EU..cand de fapt ea nu e decat un copil naiv care va regreta peste cativa ani

+Quote Post
dogamin
mesaj 5th May 2009, 06:35
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 30-December 08
Locație: acolo unde nici apocalipsa nu vine..
ID membru: 402 160

uooouuu...mai sa cad pe spate de pe scaunul cu spatar...chiar nu stiam ca e atat de complexa situatia sigiului din pasarica...ma infior doar cand ma gandesc; ar putea fi dedus un scenariu de filme horror din topicu' asta. De aici incep toate problemele privind labilitatea psihica a duduielor?

+Quote Post
portocaLeu
mesaj 5th May 2009, 06:58
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 16-August 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 360 441

QUOTE (gtk @ May 5 2009, 01:21) *
totusi, cum ai dedus tu ca e vorba de sex? si eu umblam cu fete cand aveam 14 ani, dar pana la primul contact a mai durat ceva

Asa e, si eu am avut primul prieten la 16 ani dar pana la primul contact m-am mai gandit doi ani.
Suntem prafuiti si demodati...

QUOTE (geutza05 @ May 5 2009, 01:55) *
AM 13 ANI SI AM O VIATA SEXUALA ACTIVA YEY CE TARE SUNT EU..cand de fapt ea nu e decat un copil naiv care va regreta peste cativa ani

Deci, n-am aberat cu sexu' la 13 ani...
E greu sa fii mama in ziua de azi, cate provocari si ce putin timp la dispozitie...

+Quote Post
yasmi
mesaj 5th May 2009, 07:23
Mesaj #15

Active Member

Data înscrierii: 20-February 09
ID membru: 421 463

QUOTE (geutza05 @ May 5 2009, 01:55) *
in grupul meu de fete suntem vreo 7 , iar eu sunt singura virgina . niciodata nu m-au indrumat sa fac "prostioare" (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ).. dar e o diferenta intre generatia noastra si generatia astora de a 8a , 9a , 10a.. astea mici acum se lasa f usor influentate si prostite de altii mai mari ..sunt naive si cred orice li se spune..asta e problema..naivitatea si setea de a fi in centrul atentiei..gen AM 13 ANI SI AM O VIATA SEXUALA ACTIVA YEY CE TARE SUNT EU..cand de fapt ea nu e decat un copil naiv care va regreta peste cativa ani

Foarte bine ca nu te-ai lasat influentata, daca ai trecut de virsta critica a imitatiei de anturaj, e numai de bine pt. tine, probabil ai personalitate si parinti care tin la educatia ta si isi gasesc timp pt. problemele virstei tale. De obicei de acolo pleaca lucrurile astea. Nu ma inteleg cu "babacii" sar in primul sa fiu in trend.Cunosc destule povesti cu fete de 15-16 ani care s-au lasat duse de val si nici ele nu stiu de ce au facut-o, uite asa sa scape odata , sa stie si ele despre ce vorbesc colegele cool. Si apoi evident parasite miine zi, evident ca n-au inteles nimic si culmea chiar nu mai intretin relatii sexuale cu nimeni o perioada lunga pina isi gaseste un prieten( cu care defapt parerea mea trebuia sa inceapa). Practic asta demonstreaza ca nu aveau nevoie la virsta aia de sex, sunt numai fumuri. Altele insa o iau din una in alta daca tot au inceput si asa ramin.

QUOTE (dogamin @ May 5 2009, 07:35) *
uooouuu...mai sa cad pe spate de pe scaunul cu spatar...chiar nu stiam ca e atat de complexa situatia sigiului din pasarica...ma infior doar cand ma gandesc; ar putea fi dedus un scenariu de filme horror din topicu' asta. De aici incep toate problemele privind labilitatea psihica a duduielor?

Da, e mai complicata decit la baieti si e mai importanta pt. viitorul ei ca femeie, asa ca nu mai luati in deridere pe cele care nu o fac la 16 ani, mai tirziu cu ele o sa va insurati. Respectati-le.

E simplu , de ce umbla cu baieti mai mari, ele sunt incintate ca le baga-n seama, ei incintati ca le fraieresc repede.
Baietii de virsta lor nu se gindesc la sex, se joaca pe comp. Si cei de 15-16 ani neinitiati, se uita la alea mai mari 16-17 care se stiu deja.

Vorbiti cu mamele voastre, stiu multe si sunt o alta generatie mai deschisa la minte. Nu inseamna ca trebuie sa faci tot ce iti spune ea, dar poti alege sigur ceva ce ti se potriveste la un moment dat.

+Quote Post
geutza05
mesaj 5th May 2009, 13:04
Mesaj #16

Junior

QUOTE (yasmi @ May 5 2009, 03:23) *
Foarte bine ca nu te-ai lasat influentata, daca ai trecut de virsta critica a imitatiei de anturaj, e numai de bine pt. tine, probabil ai personalitate si parinti care tin la educatia ta si isi gasesc timp pt. problemele virstei tale. De obicei de acolo pleaca lucrurile astea. Nu ma inteleg cu "babacii" sar in primul sa fiu in trend.Cunosc destule povesti cu fete de 15-16 ani care s-au lasat duse de val si nici ele nu stiu de ce au facut-o, uite asa sa scape odata , sa stie si ele despre ce vorbesc colegele cool. Si apoi evident parasite miine zi, evident ca n-au inteles nimic si culmea chiar nu mai intretin relatii sexuale cu nimeni o perioada lunga pina isi gaseste un prieten( cu care defapt parerea mea trebuia sa inceapa). Practic asta demonstreaza ca nu aveau nevoie la virsta aia de sex, sunt numai fumuri. Altele insa o iau din una in alta daca tot au inceput si asa ramin.

da..normal ca e vorba de educatie..in ziua de azi e foarte greu sa castigi bani si sa intretii o familie, sa-i oferi o educatie copilului tau si sa ai timp sa vorbesti cu el si sa-i explici multe lucruri. iar ca fata chiar ai nevoie de o mama care sa vorbeasca cu tine.. ma bucur ca am avut norocul sa am niste parinti super .. Dar in orice caz tine mult de CREIER treaba . tre sa gandesti inainte sa faci orice..pacat ca acum fetitele astea mici uita ca, copilaria e fff importanta (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif) ..eu la 13 ani ma jucam cu papusile in fata blocului si ne adunam cate 20 de copii si stateam toata ziua afara..nici sa injur nu stiam (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ))) dar ce vrei....lumea se schimba..

+Quote Post
mcgregory
mesaj 5th May 2009, 13:17
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 10-June 08
Locație: Moldova
ID membru: 335 507

Mda,iti trebuie si multa maturitate plus o doza "enorma" de inteligenta ca sa-ti desfaci cracii la 12 ani!

Acest mesaj a fost modificat de mcgregory: 5th May 2009, 13:19

+Quote Post
geutza05
mesaj 5th May 2009, 13:33
Mesaj #18

Junior

QUOTE (mcgregory @ May 5 2009, 09:17) *
Mda,iti trebuie si multa maturitate plus o doza "enorma" de inteligenta ca sa-ti desfaci cracii la 12 ani!

iti trebuie maturitate atat cat sa n-ajungi in stadiul ala

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

6 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:16
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia