Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Se sparg masini, Avertisment pentru cei care au treaba in zona Cotroceni
jay333
mesaj 2nd April 2009, 09:48
Mesaj #1

Beam me up, Scotty!

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 2-April 07
ID membru: 162 562

Cei care veniti in zona Cotroceni, mai exact in perimetrul Elefterie, Butoianu, Muscel, Eroii Sanitari, aveti mare grija sa nu lasati nimic la vedere in masina. Ieri si astazi s-au spart 2 masini. Fireste ca s-a mers la politie (e o sectie foarte aproape) si solutia gasita de organ: 2 politisti cu uniforma au fost trimisi sa patruleze pentru cateva zeci de minute in zona pentru o singura zi.
Go to the top of the page

+Quote Post
C.F.S.
mesaj 2nd April 2009, 10:06
Mesaj #2

Jos comunismul!

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 4-October 07
ID membru: 233 495

Vai, vai romanica. Ti-au ciordit ceva de valoare - GPS, telefon etc ?

+Quote Post
jay333
mesaj 2nd April 2009, 10:22
Mesaj #3

Beam me up, Scotty!

Din fericire eu stiu sa nu las nimic la vedere in masina si nu eu am fost cel pagubit. Cel care a patit-o astazi spunea ca si-a lasat o geanta pe bancheta din spate. Asta e ca si cum ai invita hotul sa-ti sparga geamul, mai ales ca toata operatiunea nu cred ca dureaza mai mult de 10 secunde.

+Quote Post
tfmercedez
mesaj 2nd April 2009, 14:12
Mesaj #4

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 15-June 07
Locație: Timisoara
ID membru: 191 475

QUOTE (jay333 @ Apr 2 2009, 11:22) *
Asta e ca si cum ai invita hotul sa-ti sparga geamul,

invitatie sa fure, atunci si daca ai o masina mai "exotica" inseamana ca nici nu o lasi pe strada.... ca masina insasi este o invitatie la furat? hotii astia trebe pedepsiti mai aspru.... prima abatere, se taie un dejet... a doua abatere- mana dreapta.... tot asa. Ca la araboi, numa asa se mai potolesc .

+Quote Post
PlayerONE
mesaj 2nd April 2009, 14:20
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 26-October 07
ID membru: 240 557

Or fi aia care au luat Maybach-ul lu` JIJI
Trebuie prinsi si ..... (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/boxing.gif)

+Quote Post
jay333
mesaj 2nd April 2009, 14:23
Mesaj #6

Beam me up, Scotty!

Cred ca nu-s aia dar s-ar putea sa aiba o surpriza in curand.

+Quote Post
NightShift
mesaj 2nd April 2009, 14:28
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 11-November 06
Locație: Miercurea de Janeiro
ID membru: 108 374

CAPCANA e o inventie de mii de ani, deci ar fi atat de simplu sa-i prinda....
... dar ceva ma face sa banuiesc ca defapt nu se doreste asta. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/scratchchin.gif)

+Quote Post
jay333
mesaj 2nd April 2009, 14:34
Mesaj #8

Beam me up, Scotty!

Tocmai la asa ceva ne gandeam: capcana tapitata cu ceva pulane premergatoare conducerii la sectia din zona. Atitudine trebuie luata de vreme ce bugetarii care isi primesc salariile inclusiv pentru a ne apara de hoti nu au asemenea sclipiri de geniu, chiar daca, asa cum spuneam, spargerile in zona sunt foarte frecvente.

+Quote Post
saxx
mesaj 2nd April 2009, 19:12
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 24-November 06
ID membru: 111 517

Nu stiu daca e valabil numai pt. masini.
Se sparge tot.
De saptamana trecuta pana in prezent in afara de mine la inca 3 cunostinte s-au dat spargeri. Spatii unde se desfasoara activitati comerciale.
Se pare ca e foame mare de cand cu criza asta, probabil s-au intors multi dintre "meseriasi" acasa.
Banii pe alarma si la firma de supraveghere ii dai in mare parte degeaba. Daca esti pe lista oricum "te fac".
Asa ca pe lista de achizitii e trecut neaparat: gratii. Ne intoarcem in evul mediu dar asta e realitatea in Romania, acolo ne situam.
A inca o chestie, in unul din cazuri victima nu avea alarma, in schimb avea camere de supraveghere. Am inteles ca politia tot pe el l-a amendat, pe imagini nici nu s-au mai uitat.
Acelasi comportament ca politia rutiera.
Asa ca ar trebui sa nu mai tina abureala asta cu: politia e in slujba cetateanului, vegheaza, previne, blabla-uri, un mare rahat, ei nu stiu decat sa dea amenzi, nu conteaza la cine (a ba da, conteaza uneori, caz in care nu dau amenda, stiti ce vreau sa zic). Si uite ca totusi tine, te faci mic cand vine un lache cu 12 clase cu texte de superioritate, sa te legitimeze sau sa-ti scrie un PV ca ai parcat neregulamentar, in timp ce pe tiganu cu numere cordite pe un bmw obosit nu-l observa frate. Urca-te tu in aceeasi masina, mergi cativa kilometri si pariu ca ai dosar penal ?!
Nu-i suportam pe politisti pana acum, si ii injur pe oriunde ii vad, dar deja se intrece masura, adica, sunt platiti din banii nostri ca sa ne ia banii. Altceva nimic, dar nimic. A, ca mai prind cate un infractor si se lauda la stiri: aiurea, aia prinsi sunt turnati, in cele mai multe cazuri de concurenta. Ultima data, cu Gorbunov ala nici nu le-a mai mers. Foarte tare munca fac dansii, se uita prin calculator, sau "ies pe teren", ochesc pe unu si il bat pana recunosc toate furturile, crime, violuri si uite asa da bine la statistica, hmm f. putine cazuri cu autor necunoscut. Bravo politia romana.
Stai ca acum mai vor sa reduca si pedepsele pt. furturi si talharii, sa repatrieze toti hotii de peste hotare. In plus, cand sunt prinsi, se judeca in libertate, pana se termina procesul (cativa ani buni), numai bine ala mai comite cateva zeci de spargeri pe principiul unde s-a dus vaca, duca-se si vitelul (oricum nu stiu daca se cumuleaza pedepsele). Sa nu te apuce rasul ?!
Nu voi mai semna niciodata un PV, nici macar ca martor.
In incheiere ................................ (injuratura la adresa politiei).

PS: scuze daca nu are prea multa treaba cu "Auto", insa numai cand vad pe undeva scris POLITA sau AITILOP ma apuca frisoanele.

+Quote Post
spare-me
mesaj 2nd April 2009, 21:20
Mesaj #10

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 818

fratilor

1. lu' gigi nu i-au furat maybachul ci mercedesul s500 4matic
2. spargeri se dau nu numai in cotroceni ci si in dorobanti. weekendul trecut unui prieten de-al meu i-au fortat portbagajul unui mercedes similar parcat la strada. altui prieten au incercat sa, dar i-a vazut din cafenea si a iesit urland la ala si-a fugit (bou si asta, ca putea sa taca si sa puna mana pe el)

so...it's dubios ce se intampla in bucale...e o miscare la nivel general a hotilor de masini ?!

+Quote Post
jay333
mesaj 3rd April 2009, 09:00
Mesaj #11

Beam me up, Scotty!

Nu e deloc dubios: nu mai au ce manca in Italia, Spania, Belgia si alte tari si s-au repatriat pentru a culege roadele celor cativa ani de liniste relativa. Unde mai punem ca au venit cu calificari inalte in domeniu?

+Quote Post
VipeR85
mesaj 3rd April 2009, 09:29
Mesaj #12

Il Magnifico

Data înscrierii: 13-December 06
Locație: Dixie's land
ID membru: 116 013

QUOTE (jay333 @ Apr 2 2009, 15:34) *
bugetarii care isi primesc salariile inclusiv pentru a ne apara de hoti nu au asemenea sclipiri de geniu,

ce sclipire de geniu ai si tu de tot rahatu. exista legi pe care cetateanul le incalca si politistul e obligat sa le respecte. sunt anumite proceduri pe care politistul e obligat sa le respecte. daca un politist incalca legea sau procedurile, acel politist primeste sanctiune este dat in judecata sau este dat afara din politie, procedura penala nu mai are loc deoarece nu s-au respectat procedurile, etc.
pe cetatean il doare in fund ca nu respecta legile, pe un politist il doare mult mai rau daca nu respecta legea.

QUOTE (saxx @ Apr 2 2009, 20:12) *
A inca o chestie, in unul din cazuri victima nu avea alarma, in schimb avea camere de supraveghere. Am inteles ca politia tot pe el l-a amendat, pe imagini nici nu s-au mai uitat.
Acelasi comportament ca politia rutiera.
conform legii 333, trebuie sa ai alarma si contract cu o firma de paza, supravegheatul video e optional. deci nu vad de ce te rahatesti pe tine inducand lumea in eroare.

Asa ca ar trebui sa nu mai tina abureala asta cu: politia e in slujba cetateanului, vegheaza, previne, blabla-uri, un mare rahat, ei nu stiu decat sa dea amenzi, nu conteaza la cine
ai dreptate ca e o abureala, nu dau doi bani pe toti aia care imi arunca in fata ca ei ma platesc. majoritatea sunt someri sau n-au loc de munca sau n-au muncit in viata lor dar ei se lauda ca ma platesc din banii lor, o contributie infima. si in caz ca nu stiai politia de ordine publica si cea rutiera exista doar ca sa dea amenzi, ca sa vezi....

In plus, cand sunt prinsi, se judeca in libertate, pana se termina procesul (cativa ani buni), numai bine ala mai comite cateva zeci de spargeri pe principiul unde s-a dus vaca, duca-se si vitelul (oricum nu stiu daca se cumuleaza pedepsele). Sa nu te apuce rasul ?!

asta deja e problema de gandire a judecatorilor care au si ei niste proceduri interne de respectat pe care nu le stie orice mucea si bineinteles ca adac nu le stie da cu presupusul si se umfla penele pe el.

Nu voi mai semna niciodata un PV, nici macar ca martor.
si ce crezi ca rezolvi? mare paguba-n ciuperci. de aia s-au facut legi si pentru situatii ca cea expusa de tine. dar las ca o sa ai tu accident cu masina, sau o sa te injure vecinul si atunci vei semna c cea mai mare placere pv-ul uitatnd cu ce te lauzi pe forum.

In incheiere ................................ (injuratura la adresa politiei).un ipocrit ar trebui sa se injure pe el insasi

PS: scuze daca nu are prea multa treaba cu "Auto", insa numai cand vad pe undeva scris POLITA sau AITILOP ma apuca frisoanele.oare de ce??? ti-e frica, te simti cu musca pe caciula?

+Quote Post
knupz
mesaj 3rd April 2009, 09:35
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 10-February 08
ID membru: 287 083

Ieri tocmai am vazut in parcarea unui mare si circulat bulevard din bucuresti un mercedes nou pe butuci cu proprietarul frecandu-se in cap si se intreba unde ii sunt jantele de pe masina (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) imi e rau...

+Quote Post
jay333
mesaj 3rd April 2009, 10:57
Mesaj #14

Beam me up, Scotty!

QUOTE (VipeR85 @ Apr 3 2009, 10:29) *
ce sclipire de geniu ai si tu de tot rahatu. exista legi pe care cetateanul le incalca si politistul e obligat sa le respecte. sunt anumite proceduri pe care politistul e obligat sa le respecte. daca un politist incalca legea sau procedurile, acel politist primeste sanctiune este dat in judecata sau este dat afara din politie, procedura penala nu mai are loc deoarece nu s-au respectat procedurile, etc.
pe cetatean il doare in fund ca nu respecta legile, pe un politist il doare mult mai rau daca nu respecta legea.

Nenea, flagrantul s-a scos de pe lista actiunilor legale pe care le poate organiza mili... pardon, politia? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
saxx
mesaj 3rd April 2009, 10:58
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 24-November 06
ID membru: 111 517

QUOTE (VipeR85 @ Apr 3 2009, 10:29) *

Mmmm iz de gabor.
De asemenea pute a incompetenta.
Comportamentul tau e exact ca cel descris de mine, daca are cineva alta parere decat a voastra, sau are "tupeul" sa comenteze, gata, orgoliul vostru intra in rezonanta, si trebuie sa arati cine e sefu.
Nu te mai screme sa te erijezi in aparatorul politiei, doar sunt o gramada de reportaje care demonstreaza cat de praf si de corupti sunteti. Asa ca pliscu mic. Lasa abureala asta si macaneala vis a vis de lege, pe care pretinzi ca o cunosti. Stii si tu 2 articole, 3 paragrafe si defilezi ca o dropie de stepa.
Conform legii 333 o fi asa cum zici tu, dar daca esti om si vrei sa iti faci meseria unde ai intrat cu pile sau ai tocit 2 legi si v-au dictat ce sa scrieti la examen, asculti si ce are de zis victima nu pleci in parcare la kaufland, parchezi pe locul de handicapati sau in fata tarabei cu mici si iti misti grasimea, pe care precis ai pus-o dupa ce ai dat proba fizica si ai fost admis, exact la o gustare mica, o ceafa daca se poate.
Nu pretind ca va platesc eu, sau numai eu, dar realitatea este ca luati banii de la noi, sau ce vrei sa spui ? A, luati spaga suficienta si salariul e neglijabil, va puteti lipsi de el ?!
Cu judecatorii m-ai facut de cacao, a, sau ei nu sunt tot din acelasi sistem.
Si te rog nu te mai da un fin psiholog, cunosti tu cum e cu astia de pe internet. Oricine poate face asta. Nu te duce sinapsa nici macar sa fii un pic mai diplomat. Adresarea mea a fost la modul impersonal, la adresa politiei. Tu esti purtatorul de cuvant, sau cu ce drept ma jignesti ? Adreaseaza-te si tu, tuturor platitorilor de taxe, demonstreaza ca nu esti in ilegalitate cu materia cenusie. Dar, deh, nu poti, esti politai. Comunitar nu ?
Nu ma simt cu musca pe caciula cand vad inscrisurile cu politia, ma loveste greata.
Ti-am satisfacut curiozitatea ?
Cea mai mare frustrare a ta pare sa fie ca fiind prea mic (comunitar) nu prea e rost de spaga. Dati in continuare amenzi la batranici care ies cu un fir de ceapa si de marar in piata sa faca si ele un ban de paine.
Sper ca iti place si tie ce capacitate de analiza si sinteza pot sa am si eu, nu e greu deloc. Daca ai ceva sa imi zici personal, fa-o pe PM nu te mai da viril pe topic ca nu erectezi tu organul flasc pe care-l reprezinti. Hai ca vine tura de noapte, ia vezi in care bar ramaneti la o "cafea".
Cam asta e comportamentul politiei la noi, nu ai cum sa contrazici. A, si daca tu pretinzi ca faci parte din procentul ala mic care iese din tipar, te invit sa nu fi mitocan ca restul de politai, cu care nu vrei sa fii confundat.

+Quote Post
C.F.S.
mesaj 3rd April 2009, 11:09
Mesaj #16

Jos comunismul!

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 4-October 07
ID membru: 233 495

@viper85
Te rog sa nu intervii pentru numerosii burtoși gogoșari umflați de bere care iși odihnesc curu in solenza dotata cu radar sau restul capetelor de creta care NU ISI FAC DATORIA.

@all
Stiti cum se spune? In Romania, daca politia e foarte insistenta pentru a prinde niste hoti, sigur o face pentru a impărți prada*. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/lol.gif)

* - Acesta este un pamflet si orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare.

+Quote Post
jay333
mesaj 3rd April 2009, 11:51
Mesaj #17

Beam me up, Scotty!

QUOTE (C.F.S. @ Apr 3 2009, 12:09) *
* - Acesta este un pamflet si orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare.

NOT!
Eu nu prea-mi explic cum in 7 ani de spargeri (masini si case) nu a fost prins nimeni decat fie prin lipsa completa de interes din partea organului/incompetenta absoluta, fie imparteala a prazii.

+Quote Post
terratec
mesaj 3rd April 2009, 12:00
Mesaj #18

Active Member

Data înscrierii: 2-March 03
ID membru: 3 100

Apropo de treaba Politiei.
Acum ceva vreme intr-un magazin au intrat 4 golani si au batut un om.
Am ramas acolo si ma uitam la ei, era singurul lucru intelept pe care il puteam face.
Au plecat, am sunat politia si inteligentii imi spuneau sa ii urmaresc. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Le-am dat lux de amanunte, a venit o masina a politiei care a trecut exact pe langa masina infractorilor si atat.
Golanii au plecat linistiti iar ala a ramas cu bataia luata.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

5 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:23
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia