CITAT (todoran13 @ 27th October 2009, 14:17)

As face o excursie de o zi la Belgrad intr-o sambata si as merge cu trenul pe ruta Timisoara - Belgrad. Cei care ati fost cu trenul la Belgrad ce experiente ati trait in acest tren? Am citit pe net ca se intampla si lucruri neplacute pe aceasta ruta. Si ce parere aveti despre Belgrad? Ce imi recomandati sa vizitez?
Am fost recent de citeva ori la Belgrad numai cu trenul, probleme nu sunt de nici un fel, dimineata pleaca un tren ( singurul ) spre Belgrad la 5.40 din Timisoara si ajunge la capat in jur de 10 ora locala. Daca vrei sa vi inapoi in aceias zi ai putin timp fiinca trenul direct spre Romania (singurul )pleaca din Belgrad la ora 15.30 . De vizitat ai destule locuri incepind cu un f frumos parc__Kalemegdan_care e si linga gara.
Daca vrei supermarket din spatele garii iei autobuz , supermarketul se numeste Merkator dar trebuie sa alegi ori parc ori supermarket daca vrei sa vi inapoi in aceias zi. Nu rata parcul.
Daca stai mai mult de o zi pastreaza chitanta de la hotel pt vama citeodata o cere cind stai mai mult de 24 de ore.
Singura problema cu trenul ar fi faptul ca sunt vagoane vechi nu ca si pe trenurile spre Budapesta.