|
  |
Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players. |
|
|
|
|
24th September 2005, 22:48
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 20-September 05
ID membru: 47 708

|
Ar fi foarte folositoare o optiune ca atunci cand nu esti la birou, fereastra in care persoana care primeste raspunsul de la robot sa se inchida, astfel alte persoane (colegi) nu se pot uita pe ecran sa vada cine si ce ti-a scris. Este asa deranjant uneori ! La fel cum este optiunea de inchidere a ferestrei care incepe cu BUZZ. Ce zici Nume De Cod, ar fi posibil?
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 22:51
|
Active Member
Data înscrierii: 1-December 01
Locație: Pe aici, prin zona.
ID membru: 104

|
QUOTE(Mikaela @ Sep 24 2005, 23:48) Ar fi foarte folositoare o optiune ca atunci cand nu esti la birou, fereastra in care persoana care primeste raspunsul de la robot sa se inchida, astfel alte persoane (colegi) nu se pot uita pe ecran sa vada cine si ce ti-a scris. Este asa deranjant uneori ! La fel cum este optiunea de inchidere a ferestrei care incepe cu BUZZ. Ce zici Nume De Cod, ar fi posibil?
Da, este posibil. Se foloseste combinatia de taste "Win + L". Merge perfect. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) | |
Acest mesaj a fost modificat de Andrei: 24th September 2005, 22:54
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 22:59
|
Junior

|
Andrei, deci este deja posibil? Poti sa imi spui mai exact cum se foloseste acea combinatie? Nu sunt asa experta, imi place programul, dar daca nu are o bifa care a semene cu cea de inchis ferestrele care incep cu BUZZ, eu nu stiu sa editez. Totusi poate NumeDeCod va face o casuta care daca este bifata.......
Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:01
|
Active Member
Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

|
QUOTE(Mikaela @ Sep 24 2005, 23:59) Andrei, deci este deja posibil? Poti sa imi spui mai exact cum se foloseste acea combinatie? Nu sunt asa experta, imi place programul, dar daca nu are o bifa care a semene cu cea de inchis ferestrele care incep cu BUZZ, eu nu stiu sa editez. Totusi poate NumeDeCod va face o casuta care daca este bifata....... Multumesc Andrei se referea la combinatia globala de taste "WinKey" + L care ati arata fereastra de logare din Windows 2000/XP. Daca ai parola pe user nu poate vedea nimeni ce se intampla in fundal, ce programe ruleaza etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:02
|
Junior

|
E......m-am prins de ceea ce ai zis, dar nu este ok, eu ma refeream cu ecranul deschis (nu avem voie sa parolam nimic) daca imi scrie o persoana, robotul da mesaj, "vin in 10 minute" si inchide fereastra. Ar fi superba aceasta optiune.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:05
|
Active Member

|
QUOTE(Mikaela @ Sep 24 2005, 23:59) Andrei, deci este deja posibil? Poti sa imi spui mai exact cum se foloseste acea combinatie? Nu sunt asa experta, imi place programul, dar daca nu are o bifa care a semene cu cea de inchis ferestrele care incep cu BUZZ, eu nu stiu sa editez. Totusi poate NumeDeCod va face o casuta care daca este bifata....... Multumesc Win+L = LOCK. Este o functie a windowsului de a bloca acel calculator. Se foloseste cand pleci de la birou. Exact ceea ce vrei tu. NU ESTE O FUNCTIE A PROGRAMULUI!!! [raspunsul meu a fost cam subtil... am presupus ca stii ce e aia win+L]
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:17
|
Junior

|
| Da, am inteles, dar exact acest lucru nu avem voie sa il facem. Sa avem calculatoarele parolate, sa avem screensavere la fel cu parola, deci stiu de ce l-as fi rugat pe Nume De Cod sa imi spuna daca ar fi posibil ce am intrebat eu. Varianta in care totul este cum vor sefii, dar robotelul isi face treaba si nu lasa ferestre deschise. Era o chestie buna zic eu. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:22
|
Active Member

|
QUOTE(Mikaela @ Sep 25 2005, 00:17) Da, am inteles, dar exact acest lucru nu avem voie sa il facem. Sa avem calculatoarele parolate, sa avem screensavere la fel cu parola, deci stiu de ce l-as fi rugat pe Nume De Cod sa imi spuna daca ar fi posibil ce am intrebat eu. Varianta in care totul este cum vor sefii, dar robotelul isi face treaba si nu lasa ferestre deschise. Era o chestie buna zic eu. eu zic ca o treaba bune e daca ai munci la servici, nu daca ai sta pe mess. Si daca pelci, mai bine il inchizi. Nu moare nimeni daca nu te vede online 5 minute, sau cat stai tu plecata.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:25
|
Junior
Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

|
QUOTE(Mikaela @ Sep 25 2005, 00:02) E......m-am prins de ceea ce ai zis, dar nu este ok, eu ma refeream cu ecranul deschis (nu avem voie sa parolam nimic) daca imi scrie o persoana, robotul da mesaj, "vin in 10 minute" si inchide fereastra. Ar fi superba aceasta optiune. Dar daca esti la calculator raspunde robotu si se inchide fereastra (asa cum vrei tu), de unde ai sa stii cine ti-a dat mesaj?
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:30
|
Junior

|
Iti multumesc pentru "mustruluiala" referitoare la ce ar trebui sa fac la servici. Voiam sa intreb creatorul programului daca ar fi posibila sugestia mea. Atat. Daca ar fi s-o luam pe ideea "la servici muncim nu stam pe internet" nu vad ce rost mai are messengerul sau internetul. Probabil te-a facut sa te simti bine si cea de-a doua subtilitate "munceste, nu sta pe messenger ca ..... blonda" Mersi oricum...
Raman cu sugestia mea pentru Nume De Cod, poate el imi va raspunde cand va avea timp.
Acest mesaj a fost modificat de Mikaela: 24th September 2005, 23:31
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:35
|
Active Member

|
Optiunea de a inchide fereastra de conversatie normala devine deja suspecta, fiind undeva la granita domeniului software curat / virus.
Cea mai buna optiune este sa folosesti optiunea de minimizare a mesajelor (eventual direct din preferintele Yahoo! Messenger), si sa tii cateva programe "de umplutura" in taskbar, astfel incat cand primesti mesaj de la cineva sa nu apara nimic suspect pe ecran (eventual folosesti optiunea Autohide din Taskbar Properties).
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:43
|
Member
Data înscrierii: 15-July 03
ID membru: 4 869

|
MarianG a zis bine..ce te faci cand ajungi la calc..cum afli cine te-a cautat? cauti prin log-uri? nu e cam mare deranjul? un sign out/in si problema ta e rezolvata. ca sa nu mai zic ca daca cineva vrea sa vada cu cine vb sunt destule metode sa vada ce faci in fiecare secunda
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2005, 23:47
|
Active Member

|
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 25 2005, 00:35) Optiunea de a inchide fereastra de conversatie normala devine deja suspecta, fiind undeva la granita domeniului software curat / virus. Cea mai buna optiune este sa folosesti optiunea de minimizare a mesajelor (eventual direct din preferintele Yahoo! Messenger), si sa tii cateva programe "de umplutura" in taskbar, astfel incat cand primesti mesaj de la cineva sa nu apara nimic suspect pe ecran (eventual folosesti optiunea Autohide din Taskbar Properties). EVENTUAL FOLOSESTE MUNCA!!! (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) asta e problema voastra? cum sa va ascundeti? mai bine v-ati face griji de felul cum munciti. ca sun sa trimit cate un fax si "chestia" de la capatul celalalt nu stie de unde sa-mi dea ton de fax... si alte prostii d'astea minore. in schimb sta toata ziua pe la baie in oglinda sau isi face unghiile. si mai ia si cateva sut ede E salariu.
Acest mesaj a fost modificat de Andrei: 24th September 2005, 23:51
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2005, 00:05
|
Active Member

|
HyperYM 1.32.7 a devenit versiune de release si poate fi descarcat direct folosind optiunea de update sau de pe pagina oficiala. In esenta este acelasi cu beta 1.32.6 cu unele bugfixuri minore descoperite ulterior.
Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 25th September 2005, 00:06
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2005, 00:29
|
Junior

|
Era mult mai simplu ca acest robotel sa faca acest lucru. Sa nu folosesti 5 programe sau optiunile acelea zapacite din Prefereces de la Yahoo. Eu am sugerat asta pentru ca in anumite cazuri este nevoie de putina "intimitate". Si nu vad de ce ar trebui sa ne temem de o asemenea optiune ca de virusi. Eu am scris ce mi-as fi dorit suplimentar de la acest program. Daca nu se poate....
Multumesc mult oricum !
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2005, 00:33
|
Junior
Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

|
QUOTE(Mikaela @ Sep 25 2005, 01:29) Era mult mai simplu ca acest robotel sa faca acest lucru. Sa nu folosesti 5 programe sau optiunile acelea zapacite din Prefereces de la Yahoo. Eu am sugerat asta pentru ca in anumite cazuri este nevoie de putina "intimitate". Si nu vad de ce ar trebui sa ne temem de o asemenea optiune ca de virusi. Eu am scris ce mi-as fi dorit suplimentar de la acest program. Daca nu se poate.... Multumesc mult oricum ! Ai putea pur si simplu sa bifezi din program ca fereastra sa se duca in taskbar si poti tine taskbar-ul sub ecran, sa nu vada nimeni nimic (sau o sa ii bifezi auto-hide la proprietati)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2005, 00:42
|
Be .. don't try to become!
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

|
QUOTE(Andrei @ Sep 25 2005, 00:47) EVENTUAL FOLOSESTE MUNCA!!! (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) asta e problema voastra? cum sa va ascundeti? mai bine v-ati face griji de felul cum munciti. ca sun sa trimit cate un fax si "chestia" de la capatul celalalt nu stie de unde sa-mi dea ton de fax... si alte prostii d'astea minore. in schimb sta toata ziua pe la baie in oglinda sau isi face unghiile. si mai ia si cateva sut ede E salariu. cum ar fi sa stai in banca ta si sa nu-ti mai dai cu parerea despre munca altora ? si cum ar fi sa il lasi pe autorul programului sa decida ce si cum o sa faca ? si culmea. cum ar fi sa intelegi si sa nu imi raspunzi offtopic pe acest topic ? aviz amatorilor de off-topic !
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2005, 00:52
|
Member
Data înscrierii: 15-July 03
ID membru: 4 869

|
tot nu ai raspuns la intrebarea referitoare la cum o sa iti dai seama cine te-a cautat? Plus ca mai e o chestie: sunetul de la mesaj sosit o sa ii alerteze pe colegii tai cei indiscreti (unde lucrezi ????!!) si o sa vrea sa vada cine ti-a dat mesaj..nu vor vedea nimic...vor deveni foarte curiosi. Si o sa te trezesti cu alte programe in calculator pt ca tu nu vrei sa dai un simplu log-off. Eu cred ca ce vrei tu este posibil sa faca NumeDeCod dar nu stiu cata "intimitate" o sa iti confere aceasta facilitate.
PS: inca imi dispare dupa un timp din tray iconita si se si inchide cu aceasta ocazie.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|