Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

120 V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players.
NumeDeCod
mesaj 12th May 2005, 23:32
Mesaj #73

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

QUOTE(oz666 @ May 12 2005, 23:23)
PS:>era misto optiunea de selectare a fonturilor la O hay...ar fi interesant daca reusesti sa o introduci si aici.

Huh?... I don't get it... fii mai clar.
QUOTE(oz666 @ May 12 2005, 23:23)
bug? am scris si in postul trecut. La mine dupa ce setez gradul de transparenta a ferestrei si apas pe bara de sus revine la transparenta 0. Asa a fost conceput sa faca?

Citisem postul inainte sa dai Edit si nu am vazut. Ok, transparenta revine la 0, dar se modifica automat si pozitia acelui slider la nivelul 0? Nu, nu asa e conceput sa faca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
oz666
mesaj 13th May 2005, 00:05
Mesaj #74

Member

Data înscrierii: 6-January 03
Locație: Romana-Bucuresti
ID membru: 2 717

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu pozitia sliderului nu se modifca, ramana la valoarea la care a fost asezat, doar transparenta se pierde total.
Legat de font (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma refeream la posibilitatea de a introduce in mesajul robotului caracteristici de text (cum e in html) care sa le bag in mesaj
EX:am pt id1 mesajul salut, <b>nu</b> sunt aici.
si nu mi-ai spus ce e cu random status (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de oz666: 13th May 2005, 00:06

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 13th May 2005, 14:41
Mesaj #75

Active Member

QUOTE(oz666 @ May 13 2005, 00:05)
Legat de font (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma refeream la posibilitatea de a introduce in mesajul robotului caracteristici de text (cum e in html) care sa le bag in mesaj
EX:am pt id1 mesajul salut, <b>nu</b> sunt aici.

Eu vad ca merge... am incercat cu <b>test</b><red>Rosu si apare boldit si apoi colorat in rosu mesajul..

+Quote Post
oz666
mesaj 13th May 2005, 17:38
Mesaj #76

Member

Ai dreptate, nu incercasem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , da tot nu mi-ai zis ce e cu random status? seteaza un status din cele predefinite? La ohay aveai posibilitatea sa faci o lista, pe cand posibila acum?

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 13th May 2005, 23:09
Mesaj #77

Active Member

QUOTE(oz666 @ May 13 2005, 17:38)
Ai dreptate, nu incercasem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , da tot nu mi-ai zis ce e cu random status? seteaza un status din cele predefinite? La ohay aveai posibilitatea sa faci o lista, pe cand posibila acum?

Optiunile Direct status si Random status exista acolo din inertie de multa vreme, ele nu fac nimic momentan.

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 13th May 2005, 23:10
Mesaj #78

Active Member

QUOTE("Motanu D")
Din motive obiective, autorul programului, Adrian, m-a insarcinat pe mine cu continuarea dezvoltarii programului, ceea ce inseamna ca ...

Fac o invitatie deschisa pentru oricine doreste (si se pricepe) sa contribuie la proiectul HyperYM sa posteze aici sau sa trimita un mesaj personal pe forum.
Din pacate continuarea acestui program imi ocupa destul de mult timp, in circumstantele in care deja am unele proiecte mult mai importante de facut momentan.
Pentru amatori, cateva detalii:
- programul este scris in C++, deci daca stiti sa programati in acest limbaj, puteti face parte din echipa realizatorilor! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
- daca va pricepeti la creat imagini, aflati ca HyperYM are nevoie de iconite originale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
- daca intr-adevar vor fi doritori care sa se implice in proiect, evident putem repartiza diverse sarcini fiecaruia (cineva sa lucreze la robot, cineva la status, cineva la interfata etc.).

Daca insa nu e nimeni dispus sa se implice, atunci ma tem ca de pe 1 iunie 2005 la ora 24:00 veti avea o surpriza neplacuta, la fiecare deschidere a Oo-hay (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) :shock:

Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 13th May 2005, 23:11

+Quote Post
oz666
mesaj 14th May 2005, 00:18
Mesaj #79

Member

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai si de ce nu scoti limitarea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Iti inteleg problama legata de timp, cateva retusuri si consider ca ar fi suficent sa scoti o versiune finala.

+Quote Post
Snappy
mesaj 14th May 2005, 12:05
Mesaj #80

Junior

Data înscrierii: 20-August 04
Locație: ...
ID membru: 21 717

la C++ cam ce trebe stiut ? :-/

si... e C++ sau C++ Builder ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

zi mai detaliat de ce anume ai nevoie (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

proectul e unu fain si ar fi pacat sa se... piarda pe drum...

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 14th May 2005, 13:27
Mesaj #81

Active Member

QUOTE(Snappy @ May 14 2005, 12:05)
la C++ cam ce trebe stiut ? :-/

si... e C++ sau C++ Builder ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

zi mai detaliat de ce anume ai nevoie  (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

proectul e unu fain si ar fi pacat sa se... piarda pe drum...
*

Salut. Nu, nu e C++ Builder, Desi e scris in Visual, nu foloseste MFC sau alte porcarii, vreau sa zic ca se compileaza practic si cu Dev-C++, atat timp cat headerele de Windows sunt la zi. SIngura resursa este icoana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dupa cum am zis, daca vor exista mai multi entuziasti, bucatile de program pot fi repartizate. Proiectul foloseste clase, deci nu e nevoie pentru cinava sa stie cum functioneaza intreg codul sursa, elementele componente pot fi imbunatatite individual.

Hmm... alte detalii: pai cine ar dori sa se implice ar trebui sa stie macar putina programare Windows, ce e aia alocare dinamica de memorie, liste inlantuite... si cam atat. Dar, repet, se cauta si iconite pentru program, deci cine se simte ca poate crea ICOnuri originale e binevenit.

+Quote Post
paul_com
mesaj 14th May 2005, 14:17
Mesaj #82

Junior

Data înscrierii: 14-May 05
Locație: Iasi
ID membru: 36 642

E super programelul.... numai ca am observat ceva... cand sa il dezarhivez cu WinAce o versiune peste 2 (nu m-am uitat exact care..) imi arata ca in acel director are doar fisierul ajutor.txt ! Si cand dadeam extract nu extragea nimic... nu stiu care este exact problema si de unde vine! Chestia e ca in totalcmd l-a vazut bine si a facut bine extragerea!

PS: Buna numedecod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Acest mesaj a fost modificat de paul_com: 14th May 2005, 14:20

+Quote Post
Snappy
mesaj 15th May 2005, 10:42
Mesaj #83

Junior

Data înscrierii: 20-August 04
Locație: ...
ID membru: 21 717

ai la winamp scrooling-ul activat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

dezactiveaza-l din setarile Winamp-ului si totul va fi OK (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
dj-ul
mesaj 17th May 2005, 18:16
Mesaj #84

Junior

Data înscrierii: 5-May 05
ID membru: 36 067

Mi-ar place daca ar avea o optiune prin care sa poti vedea si pe cei logati in invizible, ar fii foarte utila si stiu ca s-ar putea implementa (nu stiu insa daca nu prea greu). In schimb e (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) si ar fii pacat sa nu mai mearga dupa 1 iunie.

+Quote Post
woyert
mesaj 17th May 2005, 19:12
Mesaj #85

Junior

Data înscrierii: 12-January 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 28 700

QUOTE(LJVIB @ May 11 2005, 13:44)
Imi cer iertare daca sunt OFF TOPIC, dar am si eu o intrebare:
exista ceva programel care sa permita logarea mai multor persoane, pe Messenger, in acelasi timp, pe acelasi calculator...?
*

Da, Trillian

+Quote Post
oz666
mesaj 25th May 2005, 20:49
Mesaj #86

Member

Nu mai vrea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am inchis programul dar yahoo a ramas deschis. Am redeschis programul si ma tot bazaie cu mesajul din imagine. wtf [attachment=33943:attachment]

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 19th December 2005, 20:54

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 26th May 2005, 15:46
Mesaj #87

Active Member

QUOTE(oz666 @ May 25 2005, 20:49)
Nu mai vrea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am inchis programul dar yahoo a ramas deschis. Am redeschis programul si ma tot bazaie cu mesajul din imagine. wtf

Mesajul zice ca nu exista nici un status personal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci din registri au disparut unele chei ce apartineau lui Y!M, lucru cauzat de o reinstalare de la zero a sistemului, messengerului etc.

Fix: setezi un status personal din messenger, si apoi va merge.

+Quote Post
oz666
mesaj 26th May 2005, 20:26
Mesaj #88

Member

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mersi

+Quote Post
someone
mesaj 27th May 2005, 17:06
Mesaj #89

Junior

Data înscrierii: 6-February 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 11 139

daca vrei am un cod pt winamp care nu tine cont daca este activat scroolul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 28th May 2005, 23:04
Mesaj #90

Active Member

Versiunea BETA 7 lansata azi incearca sa trimita mesaje automate doar la cei care te contacteaza. Nu garantez ca va merge mereu, asa ca va rog sa testati si voi. A fost chinuiala mare sa pot identifica cand trimiti TU si cand primesti un mesaj, dar sper ca am reusit (desi procedura folosita e destul de "dirty").

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

120 V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 utilizatori citesc acest subiect (4 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 25th November 2009 - 00:28
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia