Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

120 V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players.
Motanu D
mesaj 28th March 2006, 01:45
Mesaj #1693

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 19-April 05
Locație: Home
ID membru: 34 992

QUOTE(Biomech @ Mar 27 2006, 22:29) *
"la faza cu setatu ferestrei sa, se inchida are un dezavantaj prin faptul ca, celui ce te contacteaza ii apare chestia ca "ti-a raspuns HyperYM" si n-are haz daca vrei sa fraieresti un pic pe ala, ca isi da seama ca era robotu" biggrin.gif

Se poate sa aflu solutia? Daca NumeDeCod vrea, bineinteles (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Din pacate "solutia" mergea doar la versiunile mai vechi de 1.50. Consta in apasarea combinatiei Ctrl+P in fereastra HYM. La cele mai noi nu a fost implementata !
Poate la urmatoarea versiune de HyperYM va reaparea. Nu pot sa garantez nimic!
Go to the top of the page

+Quote Post
BadBoy86
mesaj 28th March 2006, 11:54
Mesaj #1694

Junior

Data înscrierii: 3-December 05
Locație: Cluj
ID membru: 55 965

am mai zis asta mai demult (am primit raspuns negativ)... dar daca tot a zis Motanu D "Statusuri care sa afiseze diverse informatii precum vremea, stiri, etc" ... va spun incaodata: (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
o idee: sa fie un macro de ex %plugin% care sa fie luat dintr-un dll specificat (Misc.dll), care printr-un simplu apel la o functie din dll va returna un string pentru macro-ul %plugin%. Asta s-ar putea face in cateva randuri, si ar rezolva problemele de genu (specificat mai sus). Astfel pluginuri s-ar putea face in orice limbaj, si pentru a afisa aproape orice (RSS -> weather, striri ... informatii despre sistem, etc, etc)
Pentru a nu complica acest feature, sa fie numai 1 dll... si 1 macro.
Just an ideea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Motanu D
mesaj 28th March 2006, 13:19
Mesaj #1695

Junior

QUOTE(BadBoy86 @ Mar 28 2006, 11:54) *
am mai zis asta mai demult (am primit raspuns negativ)... dar daca tot a zis Motanu D "Statusuri care sa afiseze diverse informatii precum vremea, stiri, etc" ... va spun incaodata: (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
o idee: sa fie un macro de ex %plugin% care sa fie luat dintr-un dll specificat (Misc.dll), care printr-un simplu apel la o functie din dll va returna un string pentru macro-ul %plugin%. Asta s-ar putea face in cateva randuri, si ar rezolva problemele de genu (specificat mai sus). Astfel pluginuri s-ar putea face in orice limbaj, si pentru a afisa aproape orice (RSS -> weather, striri ... informatii despre sistem, etc, etc)

In versiunile viitoare programul va suporta pluginuri. Cum am zis si mai sus se lucreaza momentan la asa ceva ! Doar sa aveti rabdare pentru ca NumeDeCod nu e masina de programat ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 28th March 2006, 15:36
Mesaj #1696

Active Member

Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

QUOTE(BadBoy86 @ Mar 28 2006, 12:54) *

I'm way ahead of you... momentan are loc finisarea API-urilor, un plugin va putea inregistra o categorie intreaga de macrouri. Si da... se vor putea adauga dinamic si messengere noi, playere noi, etc.

Nu vreau sa va dau de digerat versiuni alfa dar pot sa va zic ca deocamdata arata promitator (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
MarianG
mesaj 28th March 2006, 21:31
Mesaj #1697

Junior

Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

am facut un programel cu care sa puteti edita raspunsul de la robot. Asta pana cand o sa fie posibila editarea
cu butoane direct din hyperym.
Delete the .zip extension and unpack. [attachment=106379:attachment] [attachment=106375:attachment]
-----------------
Sorry pt primul post net infect --- prima data am pus o versiune gresita -

Acest mesaj a fost modificat de MarianG: 28th March 2006, 21:53

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 28th March 2006, 22:16
Mesaj #1698

Active Member

QUOTE(MarianG @ Mar 28 2006, 22:31) *
am facut un programel cu care sa puteti edita raspunsul de la robot. Asta pana cand o sa fie posibila editarea
Delete the .zip extension and unpack. [attachment=106379:attachment] [attachment=106375:attachment]
-----------------

Felicitari, merge bine... insa ar fi fost mai bine sa nu dezactivezi butoanele pentru Fade de mai putin de 6 culori atunci cand ai ales maximul de culori.

A, si un buton de Copy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

PS: Robotul de HyperYM va deveni plugin in viitor.

+Quote Post
Celest
mesaj 28th March 2006, 22:36
Mesaj #1699

Be .. don't try to become!

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

QUOTE(MarianG @ Mar 28 2006, 22:31) *
-----------------

(IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/photo.gif)
Fișier atașat  untitled.PNG ( 17.48KB ) Număr de descărcări: 62

+Quote Post
Biomech
mesaj 28th March 2006, 22:43
Mesaj #1700

Junior

Data înscrierii: 28-January 06
Locație: Earth
ID membru: 63 429

QUOTE(Motanu D @ Mar 28 2006, 02:45) *
Din pacate "solutia" mergea doar la versiunile mai vechi de 1.50. Consta in apasarea combinatiei Ctrl+P in fereastra HYM. La cele mai noi nu a fost implementata !
Poate la urmatoarea versiune de HyperYM va reaparea. Nu pot sa garantez nimic!

Ok, abia astept si sper sa reapara tricku asta! Just 4 fun (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)

P.S: Si daca a-ti putea implementa un sistem de reply at reply, adica sa existe un schimb de replici intre cel ce te contacteaza si robot ar fi zuper! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
logatul
mesaj 28th March 2006, 22:58
Mesaj #1701

Member

Data înscrierii: 15-July 03
ID membru: 4 869

Sa vezi peste o perioada discutii intre robotii de HYM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MarianG
mesaj 29th March 2006, 06:21
Mesaj #1702

Junior

Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

@Numedecod - Stiam eu ca lipseste ceva. Here's the update.
[attachment=106458:attachment]

Acest mesaj a fost modificat de MarianG: 29th March 2006, 06:24

+Quote Post
Motanu D
mesaj 29th March 2006, 08:41
Mesaj #1703

Junior

QUOTE(Biomech @ Mar 28 2006, 22:43) *
Ok, abia astept si sper sa reapara tricku asta! Just 4 fun (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)

P.S: Si daca a-ti putea implementa un sistem de reply at reply, adica sa existe un schimb de replici intre cel ce te contacteaza si robot ar fi zuper! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

QUOTE(logatul @ Mar 28 2006, 22:58) *
Sa vezi peste o perioada discutii intre robotii de HYM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Deja se poate ! Si inca de ceva timp !

QUOTE(MarianG @ Mar 29 2006, 06:21) *
@Numedecod - Stiam eu ca lipseste ceva. Here's the update.
[attachment=106458:attachment]

Interesant programul ! Chiar util. Pe viitor ar putea fi un plugin folositor pentru HyperYM! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Motanu D: 29th March 2006, 08:41

+Quote Post
BadBoy86
mesaj 29th March 2006, 10:47
Mesaj #1704

Junior

QUOTE(NumeDeCod @ Mar 28 2006, 15:36) *
I'm way ahead of you... momentan are loc finisarea API-urilor, un plugin va putea inregistra o categorie intreaga de macrouri. Si da... se vor putea adauga dinamic si messengere noi, playere noi, etc.

Nu vreau sa va dau de digerat versiuni alfa dar pot sa va zic ca deocamdata arata promitator (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Felicitari... (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) astept cu nerabdare releasul cu pluginuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (eventual un alpha)

+Quote Post
logatul
mesaj 29th March 2006, 10:47
Mesaj #1705

Member

Data înscrierii: 15-July 03
ID membru: 4 869

QUOTE(Motanu D @ Mar 29 2006, 09:41) *
Deja se poate ! Si inca de ceva timp !

Stiu ca se poate.....dar deja conversatiile devin mai interesante cu toate optiunile ce sunt sau vor fii implementate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
BadBoy86
mesaj 29th March 2006, 10:48
Mesaj #1706

Junior

scuze pt spam, am trimis din greseala de 2 ori.. si habar n-am de unde sa sterg (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Acest mesaj a fost modificat de BadBoy86: 29th March 2006, 10:52

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 29th March 2006, 18:40
Mesaj #1707

Active Member

(IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Versiune alfa

PS: versiune alfa inseamna ca nu e destinata publicului larg, ci doar dezvoltatorilor si curiosilor.

Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 29th March 2006, 18:41

+Quote Post
Hysony
mesaj 29th March 2006, 19:24
Mesaj #1708

Junior

Data înscrierii: 21-August 04
ID membru: 21 801

felicitari pt program, imi place cum iti orgaizezi proiectul

Ai putea sa faci ca sa poata schimba statusu la 0.5 sec de ex si sa poti pune sapermuteze literele unui text la dreapta sau stanga in intervalul asta la status, ar fi ca un status dinamic....

+Quote Post
DustFeather
mesaj 29th March 2006, 23:51
Mesaj #1709

Junior

Data înscrierii: 14-February 06
Locație: Between my bass guitar and onstage monitor at 200W
ID membru: 66 137

da dar ar insemna o bataie de joc pt cei care au conexiune slaba la net ... sa se tot schimbe statsu' la mess .... cel putin multi ar lua-o asa ... inseamna sa faca trafic in sus si-n jos la toata lista la interval de 0.5 sec ... asta inseamna ca o sa-ti ocupe cam jumate din conexiunea de net doar chesta aia .... ceea ce ii da o nota de utilitate doar in cazul in acre nu esti la calc. ...oricum dupa cam am mai zis depinde si de conxiune ... dar in principiu, ca idee mi se pare cam porcarie.. poate doar daca se poate alege intre asta si optiunea default, folosita de toti.

+Quote Post
Motanu D
mesaj 30th March 2006, 07:10
Mesaj #1710

Junior

QUOTE(Hysony @ Mar 29 2006, 20:24) *
Ai putea sa faci ca sa poata schimba statusu la 0.5 sec de ex si sa poti pune sapermuteze literele unui text la dreapta sau stanga in intervalul asta la status, ar fi ca un status dinamic....

In urmatoarea versiune asa ceva ar fi posibil... dar numai daca se va apuca cineva sa faca un plugin !

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

120 V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:11
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia