QUOTE(Wraith_01 @ Mar 23 2006, 15:02)

Am Skype2.0 dar nu stiu cum sa imi dau seama daca functioneaza sau nu, am dat sa vad daca apare ceva in status window, dar era tot cu "adaugati un mesaj ca prietenii sa il vada.." sau ceva de genu asta.
E un bug al Skype-ului (sau mai bine zis un bug in fisierul cu limba romana al sau), ce face imposibila folosirea oricarui plugin fiindca nu apare niciodata dialogul de autorizare.
Schimba limba din Skype in engleza si da drumul iar la HyperYM. Ar trebui sa apara cel putin dialogul de autorizare. Daca nici dupa asta nu merge dai restart si la Skype. .. iti faci o rugaciune inainte... daca ai chef de injurat intri pe forumul celor de la Skype si cauti topicul celui care a tradus Skype in romana... mai departe gasesti tu (glumeam, dar chiar daca ii pare foarte rau, e tot vina traducatorului la urma urmei, si cei care produc Skype-ul vad ca nu se grabesc deloc sa actualizeze fisierul de limba romana).
QUOTE(Riki @ Mar 23 2006, 15:19)

Nici nu mai stiu ce sa fac am reinstalat foobarul de nenumarate ori ,am sters si din registrii toate valorile si ....aceeasi eroare.Cat despre instalarea altor plugin-uri nici nu poate fi vorba ba mai mult am reinstalat si hyperym.
P.S Foobarul l-am redownloadat si de pe siteul oficial
Nu stiu ce are. Ce versiune de Windows ai? Alte pluginuri pentru 0.9 iti merg?... poate fi bineinteles si un bug de foobar.
Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 23rd March 2006, 16:37