Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

120 V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players.
Riki
mesaj 23rd March 2006, 13:50
Mesaj #1675

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 4-November 04
ID membru: 25 295

Multam Bogdane pur si simplu nu stiam cum sa transform si pe viitor te asigur ca nu va mai fi asa de mare (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Wraith_01
mesaj 23rd March 2006, 15:02
Mesaj #1676

Junior

Data înscrierii: 19-November 05
ID membru: 54 273

Am luat noul HYm si ca de obicei te lasa cu gura cascata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Dar am totusi o problema. Cum imi dau seama ca merge la Skype? Am Skype2.0 dar nu stiu cum sa imi dau seama daca functioneaza sau nu, am dat sa vad daca apare ceva in status window, dar era tot cu "adaugati un mesaj ca prietenii sa il vada.." sau ceva de genu asta.
Deci cum imi pot da seama daca merge sau nu? M-am uitat peste manual si troubleshooting si nu am gasit nimic legat de asta.
Daca ar putea sa ma ajute careva...

Va multumesc anticipat !

!!! NumeDeCod = (IMG:style_emoticons/default/first.gif) !!!

+Quote Post
Riki
mesaj 23rd March 2006, 15:19
Mesaj #1677

Junior

Nici nu mai stiu ce sa fac am reinstalat foobarul de nenumarate ori ,am sters si din registrii toate valorile si ....aceeasi eroare.Cat despre instalarea altor plugin-uri nici nu poate fi vorba ba mai mult am reinstalat si hyperym.
P.S Foobarul l-am redownloadat si de pe siteul oficial

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 23rd March 2006, 16:41
Mesaj #1678

Active Member

Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

QUOTE(Wraith_01 @ Mar 23 2006, 15:02) *
Am Skype2.0 dar nu stiu cum sa imi dau seama daca functioneaza sau nu, am dat sa vad daca apare ceva in status window, dar era tot cu "adaugati un mesaj ca prietenii sa il vada.." sau ceva de genu asta.

E un bug al Skype-ului (sau mai bine zis un bug in fisierul cu limba romana al sau), ce face imposibila folosirea oricarui plugin fiindca nu apare niciodata dialogul de autorizare.
Schimba limba din Skype in engleza si da drumul iar la HyperYM. Ar trebui sa apara cel putin dialogul de autorizare. Daca nici dupa asta nu merge dai restart si la Skype. .. iti faci o rugaciune inainte... daca ai chef de injurat intri pe forumul celor de la Skype si cauti topicul celui care a tradus Skype in romana... mai departe gasesti tu (glumeam, dar chiar daca ii pare foarte rau, e tot vina traducatorului la urma urmei, si cei care produc Skype-ul vad ca nu se grabesc deloc sa actualizeze fisierul de limba romana).

QUOTE(Riki @ Mar 23 2006, 15:19) *
Nici nu mai stiu ce sa fac am reinstalat foobarul de nenumarate ori ,am sters si din registrii toate valorile si ....aceeasi eroare.Cat despre instalarea altor plugin-uri nici nu poate fi vorba ba mai mult am reinstalat si hyperym.
P.S Foobarul l-am redownloadat si de pe siteul oficial

Nu stiu ce are. Ce versiune de Windows ai? Alte pluginuri pentru 0.9 iti merg?... poate fi bineinteles si un bug de foobar.

Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 23rd March 2006, 16:37

+Quote Post
Wraith_01
mesaj 23rd March 2006, 18:08
Mesaj #1679

Junior

Data înscrierii: 19-November 05
ID membru: 54 273

Ms pt info, ai avut dreptate, era de la limba romana, acum merge, dar acum am observat k are un nr f mic de caractere... deci nu imi intra tot statusul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asta e...

+Quote Post
Riki
mesaj 24th March 2006, 14:21
Mesaj #1680

Junior

Nu stiu ce are. Ce versiune de Windows ai? Alte pluginuri pentru 0.9 iti merg?... poate fi bineinteles si un bug de foobar.
[/quote]
Am windows XP +SP 2 si alte pluginuri nu am incercat dar oricum ms de raspunsuri am sa mai incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Riki: 24th March 2006, 14:29

+Quote Post
dragoshell
mesaj 24th March 2006, 22:44
Mesaj #1681

Junior

Data înscrierii: 7-February 06
ID membru: 64 991

QUOTE(dragoshell @ Mar 17 2006, 16:58) *
...
As vrea sa mai fac urmatoarea sugestie... sa existe un tag pt. player %mPlayerST% care sa fie editabil separat(ex. cum este cu "if No player" sau "if counter=0") si care sa fie activ daca playerul este deschis. Mie mi se pare foarte util..pt ca daca am de ex. un status "feel good today - %mTitle% by %mArtist%" in cazul in care no player acolo apare doar "feel good today - by" si sa fie un tag %mPlayerST% care sa fie personalizabil, in care eu pun " - %mTitle% by %mArtist%" care sa fie activ cand exista un player; si deci eu voi pune la status "feel good today%mPlayerST%".

pls... (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

...

am fost cumva uitat? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/samui.gif) macar un raspuns plss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Motanu D
mesaj 24th March 2006, 23:00
Mesaj #1682

Junior

Data înscrierii: 19-April 05
Locație: Home
ID membru: 34 992

Ceea ce vrei tu se poate deja:

1. pui la personal status: "feel good today - %mTitle% by %mArtist%"
2. pui la player closed status: "feel good today"

Si problema ta e rezolvata, daca am inteles eu bine !

Nu uita ca exista %mState% care indica starea playerului !

Acest mesaj a fost modificat de Motanu D: 24th March 2006, 23:02

+Quote Post
djadi21
mesaj 25th March 2006, 02:55
Mesaj #1683

Active Member

Data înscrierii: 3-August 04
ID membru: 20 805

Totusi nu se poate face sa arate si cine e in invizibil si cine off-line cu adevarat programul asta ?

+Quote Post
MarianG
mesaj 25th March 2006, 13:50
Mesaj #1684

Junior

Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

Poti face ca la instalare sa alegem noi limbile dorite? Chiar n-am nevoie de Rusa si Spaniola.

+Quote Post
Motanu D
mesaj 25th March 2006, 14:14
Mesaj #1685

Junior

QUOTE(MarianG @ Mar 25 2006, 13:50) *
Poti face ca la instalare sa alegem noi limbile dorite? Chiar n-am nevoie de Rusa si Spaniola.

Cele 2 fisere de limba insumeaza 12Kb adica 12288 byte sau 98304 biti ! Mult nu ?!
Avand in vedere ca 640Kb ar trebui sa fie suficient pentru oricine nu vad de ce ar fi necesar sa se renunte la acele fisere de limba sau sa fie selectate numai unele !

+Quote Post
MarianG
mesaj 25th March 2006, 14:48
Mesaj #1686

Junior

Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

Oare de ce? [attachment=105398:attachment] .... La 2 minute dupa ce am inchis winamp-ul

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 25th March 2006, 16:45
Mesaj #1687

Active Member

Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

QUOTE(MarianG @ Mar 25 2006, 14:48) *
Oare de ce? [attachment=105398:attachment] .... La 2 minute dupa ce am inchis winamp-ul

Ecsplicatia:

"/m %mSong" devine, simbolic, ceva de genul setSong ("titlu melodie")

Dupa ce inchizi playerul, %mSong% e gol, si are loc ceva la modul setSong ("") <--- e un sir gol

Pe undeva prin strafundurile surselor de Yahoo! Mess, daca pasezi un sir gol nu se intampla nimic, fapt ce rezulta in pastrarea vechii melodii.

Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 25th March 2006, 16:46

+Quote Post
dragoshell
mesaj 25th March 2006, 17:12
Mesaj #1688

Junior

QUOTE(Motanu D @ Mar 24 2006, 23:00) *
Ceea ce vrei tu se poate deja:

1. pui la personal status: "feel good today - %mTitle% by %mArtist%"
2. pui la player closed status: "feel good today"

Si problema ta e rezolvata, daca am inteles eu bine !

Nu uita ca exista %mState% care indica starea playerului !

da... ideea era sa nu scriu in n locuri statusul

eu numai pt player am "%mSong% [%mLen%]%mState%%mSeek% %mVer%" deci cu 2 spatii care raman in plus daca playerul e inchis si cu "[]". De asta gasesc eu eu intuil "if player closed status" si va sugerez sa schimbati cu o variabila editabila (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Acest mesaj a fost modificat de dragoshell: 25th March 2006, 17:13

+Quote Post
Motanu D
mesaj 25th March 2006, 23:45
Mesaj #1689

Junior

Stiu ca multi dintre voi au prezentat pe acest forum diverse solicitari privind imbunatatirea sau adaugarea de noi facilitati la HyperYM. Unele dintre solicitari au fost rezolvate altele nu. Principalele motive pentru care anumite cereeri au fost refuzate (nu si ignorate !) au fost imposibilitatea implementarii, inutilitatea acestora relativ la program si complexitatea exagerata raportata la program.
HyperYM este deja un program complex, cu o sursa complexa, continand peste 30 de clase si mii de linii de cod.
Fișier atașat  ClaseHYM.jpg ( 57.35KB ) Număr de descărcări: 116

Vreau doar sa intelegeti ca implementarea unor facilitati noi nu ar fi facut decat sa complice inutil programul, in unele cazuri (BuddySpy, Statusuri care sa afiseze diverse informatii precum vremea, stiri, etc) nu putea fi garantata functionalitatea sau ar fi trebuit regandit efectiv programul.

Asadar va asigur ca se lucreaza la o noua structura a programului care sa permita si userilor sa adauge anumite facilitati si care sa asigure totodata o mai mare claritate. Va cer doar sa aveti rabdare !

+Quote Post
dragoshell
mesaj 26th March 2006, 11:00
Mesaj #1690

Junior

ok...imi cer scuze ca am insistat atat... stiu ca voi munciti mult la programelul asta minune si va admir pentru asta (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
Irys
mesaj 26th March 2006, 16:08
Mesaj #1691

Junior

Data înscrierii: 26-December 05
Locație: Münster
ID membru: 58 597

Vroiam doar sa spun iar si din nou cat de mult imi place prog. asta si felicitari inca o data!! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
Biomech
mesaj 27th March 2006, 22:29
Mesaj #1692

Junior

Data înscrierii: 28-January 06
Locație: Earth
ID membru: 63 429

"la faza cu setatu ferestrei sa, se inchida are un dezavantaj prin faptul ca, celui ce te contacteaza ii apare chestia ca "ti-a raspuns HyperYM" si n-are haz daca vrei sa fraieresti un pic pe ala, ca isi da seama ca era robotu" biggrin.gif
QUOTE(Motanu D @ Mar 21 2006, 01:37) *
Exista deja o solutie pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Nu mai stiu daca este documentata sau nu... Asa ca nu o pot face publica fara acordul lui NumeDeCod.

Se poate sa aflu solutia? Daca NumeDeCod vrea, bineinteles (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Biomech: 27th March 2006, 22:30

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

120 V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:28
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia