|
  |
Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players. |
|
|
|
|
18th March 2006, 15:11
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 14-February 06
Locație: Between my bass guitar and onstage monitor at 200W
ID membru: 66 137

|
intrebare legata de hyperym ... exista vreo sansa sa-l fac sa mearga si pe linux ? si daca da, cum ? ca am incercat cu wine si nu a mers, mi-a trantit o eroare vizuala si a trebuit sa-l inchid.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th March 2006, 19:44
|
Junior
Data înscrierii: 19-April 05
Locație: Home
ID membru: 34 992

|
QUOTE(DustFeather @ Mar 18 2006, 15:11)  intrebare legata de hyperym ... exista vreo sansa sa-l fac sa mearga si pe linux ? si daca da, cum ? ca am incercat cu wine si nu a mers, mi-a trantit o eroare vizuala si a trebuit sa-l inchid.
HyperYm nu este facut momentan sa mearga pe Linux. Nu s-a pus problema niciodata ca el sa mearga pe wine, de aceea nu cred ca, momentan, cineva iti poate spune de ce nu merge si ce trebuie facut ca sa mearga. Insa, avand in vedere constructia HyperYM, este putin probabil ca el sa mearga vreodata sub wine ! Deocamndata o portare pe Linux a HyperYM este exclusa. Poate pe viitor ! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
18th March 2006, 20:03
|
Active Member
Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

|
HyperYM 1.53 # v 1.53, Mar. 18 2006 * fixed memory bug that crashed program when macro menu was used * fixed bug that set Personal status when it wasn't selected and the user changed the tab * fixed bug - Yahoo! emoticons were not visible if YM was installed on a different drive letter then "C:" (the correct path will now be taken from the registry's uninstall info) Inainte de a folosi aceasta versiune si a pune o intrebare sau a semnala un bug cititi schimbarile si ghidul de folosire!
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 11:12
|
Junior
Data înscrierii: 7-August 04
ID membru: 21 003

|
@NumeDeCod: Vroiam sa te anunt ca ieri a aparut noul Foobar2000 v0.9 final, si, de asemenea, pe site ( www.foobar2000.org) a fost postat noul SDK. Plz recompileaza plugin-ul HyperYM pentru Foobar2000 cu noul SDK, sunt oarecum cam dependent de programul tau, dar as vrea sa pot folosi si ultima versiune de Foobar2000. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Many thanks !
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 12:16
|
Active Member

|
QUOTE(Miriam @ Mar 20 2006, 11:12)  @NumeDeCod: Vroiam sa te anunt ca ieri a aparut noul Foobar2000 v0.9 final, si, de asemenea, pe site ( www.foobar2000.org) a fost postat noul SDK. Plz recompileaza plugin-ul HyperYM pentru Foobar2000 cu noul SDK, sunt oarecum cam dependent de programul tau, dar as vrea sa pot folosi si ultima versiune de Foobar2000. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Many thanks ! E deja in lucru de aseara (am aflat tot de pe Sotpedia (IMG: style_emoticons/default/deadtongue.gif) ). O sa il postez si aici cand e gata...
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 21:18
|
Junior

|
Aici aveti pluginul pentru Foobar 0.9 final. Merge exclusiv cu aceasta versiune de Foobar.
foo_09_hyperym.zip ( 17.67KB )
Număr de descărcări: 75Fave fun with it ! (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Motanu D: 20th March 2006, 21:40
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 21:26
|
Junior

|
Imi da urmatoarea eroare: Failed to load DLL: foo_09_hyperym.dll Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.
Am foobar2000 v0.9 final. (IMG:style_emoticons/default/death.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 21:39
|
Junior

|
QUOTE(Miriam @ Mar 20 2006, 21:26)  Imi da urmatoarea eroare: Failed to load DLL: foo_09_hyperym.dll Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000. Am foobar2000 v0.9 final. (IMG: style_emoticons/default/death.gif) A... eroarea amicului NumeDeCod. Am schimbat arhiva. Sigur va merge acuma! (il am eu si merge (IMG: style_emoticons/default/cool.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 22:16
|
Junior

|
|
|
|
|
|
|
|
|
20th March 2006, 23:17
|
Junior
Data înscrierii: 28-January 06
Locație: Earth
ID membru: 63 429

|
Felicitari pt soft! am avut 1.52 acu 1.53! merge fara pb, nici un bug! As avea si io o propunere/sugestie: am vazut ca au mai spus si altii ca ar vrea sa apara mai multe mesaje/replici consecutive gen dialog! Si am vazut solutia cu %msg% setat la cate sec. vrei si cu inchiderea ferestrei dupa raspuns! E buna solutia dar as vrea altfel daca se poate! Adica: in loc sa imi setez la cate secunde sa schimbe replica mai bine sa fie o chestie gen reply at reply, mesajele sa succeada consecutiv dupa fiecare replica a celui ce te contacteaza. Si la faza cu setatu ferestrei sa, se inchida are un dezavantaj prin faptul ca, celui ce te contacteaza ii apare chestia ca "ti-a raspuns HyperYM" si n-are haz daca vrei sa fraieresti un pic pe ala, ca isi da seama ca era robotu (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) In rest Succes si la cat mai multe versiuni noi si tot asa meseriashe! (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 00:37
|
Junior

|
QUOTE(Biomech @ Mar 20 2006, 23:17)  Si la faza cu setatu ferestrei sa, se inchida are un dezavantaj prin faptul ca, celui ce te contacteaza ii apare chestia ca "ti-a raspuns HyperYM" si n-are haz daca vrei sa fraieresti un pic pe ala, ca isi da seama ca era robotu (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Exista deja o solutie pentru asta. (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) Nu mai stiu daca este documentata sau nu... Asa ca nu o pot face publica fara acordul lui NumeDeCod.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 17:45
|
Member
Data înscrierii: 22-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 44 623

|
vechea problema nu am mai rezolvat-o, si de atunci nu am mai folosit hyperym. am instalat acum noua versiune. Dupa instalare, apare iconul in Tray, dar din nou-nici o reactie la click , click dreapta, sau dublu click. am dat click dreapta pe iconul creat pe desktop si am dat Run as.... doar asa am reusit sa il deschid, desi arata nasol- e negru si nu dispar optiunile cand schimb pe optiuni, robot, etc. daca scriu la status personal ceva, orice, si dau Save status imi apare o eroare: Error Saving Status, apoi: Nu am putut crea o cheie in registri! Eroarea: CHYMain: :Schimba Status()
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 17:56
|
Junior

|
QUOTE(andragony @ Mar 21 2006, 17:45)  vechea problema nu am mai rezolvat-o, si de atunci nu am mai folosit hyperym. am instalat acum noua versiune. Dupa instalare, apare iconul in Tray, dar din nou-nici o reactie la click , click dreapta, sau dublu click. am dat click dreapta pe iconul creat pe desktop si am dat Run as.... doar asa am reusit sa il deschid, desi arata nasol- e negru si nu dispar optiunile cand schimb pe optiuni, robot, etc. daca scriu la status personal ceva, orice, si dau Save status imi apare o eroare: Error Saving Status, apoi: Nu am putut crea o cheie in registri! Eroarea: CHYMain: :Schimba Status() Cred ca e de vina una din urmatoarele "probleme": 1. Rulezi HyperYM pe un user limitat. Daca nu ai privilegii de administrator pe calculatorul pe care-l rulezi si/sau ai Windows 9x/NT4 mai bine nu te chinuii sa-l folosesti. 2. Vezi daca ai instalat vreun priogram de tip DeepFreeze, etc care nu permit userului sa faca modificari asupra softului de pe calculator, regsitrilor, etc. Daca e asa, dezactiveaza-l, instaleaza HYM, si apoi pune-l la loc. Cred ca e inutil sa sugerez sa verifici daca nu e vreun virus de vina !
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 18:09
|
Member

|
nici una din toate astea. (IMG: style_emoticons/default/confusedsmiley.png) pur si simplu apare eroarea respectiva cand incerc sa bifez varianta de tip Yahoo Messenger.
Acest mesaj a fost modificat de andragony: 21st March 2006, 18:10
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 18:28
|
Junior

|
QUOTE(andragony @ Mar 21 2006, 18:09)  nici una din toate astea. (IMG: style_emoticons/default/confusedsmiley.png) pur si simplu apare eroarea respectiva cand incerc sa bifez varianta de tip Yahoo Messenger. Ce versiune de messenger ai ?! Cu MSN, GTalk sau Trillian merge ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 18:30
|
Member

|
mess with voice. da, celelalte sunt bifate.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 18:35
|
Active Member

|
QUOTE(andragony @ Mar 21 2006, 17:45)  vechea problema nu am mai rezolvat-o, si de atunci nu am mai folosit hyperym. am instalat acum noua versiune. Dupa instalare, apare iconul in Tray, dar din nou-nici o reactie la click , click dreapta, sau dublu click. am dat click dreapta pe iconul creat pe desktop si am dat Run as.... doar asa am reusit sa il deschid, desi arata nasol- e negru si nu dispar optiunile cand schimb pe optiuni, robot, etc. daca scriu la status personal ceva, orice, si dau Save status imi apare o eroare: Error Saving Status, apoi: Nu am putut crea o cheie in registri! Eroarea: CHYMain: :Schimba Status() Pai.... stai sa scot globul magic sa aflu ce versiune de Windows folosesti si alte detalii "neimportante", sper ca stii care. Sau daca nu stii: ce clienti de IM rulau, vreun player etc. Poate face figuri de astea de obicei daca ramane vreun proces activ de la YM sau winamp... de obicei buguri de-ale lor...
|
|
|
|
|
|
|
|
21st March 2006, 18:41
|
Member

|
winamp 5.2, windows XP, Messenger With Voice. in coloana din stanga cand bifez "actioneaza asupra programului yahoo! Messenger" apare eroarea cu pricina "Nu am putut crea o cheie in registri! Eroarea: CHYMain: :Schimba Status() ".
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|