Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

120 V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players.
Skorpyon
mesaj 8th February 2006, 22:46
Mesaj #1459

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 4-January 06
Locație: Galati
ID membru: 59 683

Mersi de sugestie si chiar as vrea ca toti sa aiba un cuvant de spus... sa zica ce le place si ce nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nimic ce nu depaseste bunul simt nu iau in nume de rau. Si imi place sa stiu ca cineva e cu ochii pe mine.
Intradevar steluta ca si alte back-uri nu incap in imagine dar obiectivul meu e sa incapa ceea ce vreau sa fie in acel back. Stiu ca nu e un exemplu chiar potrivit acea steluta cu scorpion (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pt ca acolo nici steaua nu se vede toata si nici scorpionul nu a incaput in ea. Acolo pur si simplu asa mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa fiu mai atent de-acum si la acel detaliu.

Inca odata mersi de sugestie si mai astept si altele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Skorpyon: 8th February 2006, 22:47
Go to the top of the page

+Quote Post
MarianG
mesaj 8th February 2006, 23:25
Mesaj #1460

Junior

Data înscrierii: 10-August 05
Locație: Iasi
ID membru: 43 530

Daca tot e la moda cu skinurile postez si eu unul pentru adevaratii conducatori. [attachment=89159:attachment] (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
DJ Johny
mesaj 9th February 2006, 01:03
Mesaj #1461

Junior

Data înscrierii: 18-December 05
ID membru: 57 772

skin facut de mine, sper sa va placa
Fișiere atașate
Fișier atașat  visualART.rar ( 553.7KB ) Număr de descărcări: 28

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 9th February 2006, 01:25
Mesaj #1462

Active Member

Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

Vad ca s-a vorbit mult in ultimele 24h. Din pacate abia de vineri incolo o sa am timp sa citesc in detaliu, si atunci sigur o sa mai intervin cu upload skinuri, testare beta, fixuri etc.

+Quote Post
VaKe
mesaj 9th February 2006, 14:07
Mesaj #1463

Junior

Data înscrierii: 19-August 05
Locație: Slobozia
ID membru: 44 303

QUOTE(logatul @ Feb 8 2006, 19:29) *
Nu vrei sa venim sa iti dam si drumul la calculator, apoi la winamp si sa iti punem si un status?
Curatatul registrilor era doar pentru cei ce au versiuni mai vechi instalate si carora le apare mai mult 100% la quick pm. Daca te gandeai un pic iti dadeai seama ca nu am vorbit pe 49 de pagini degeaba.

PS: sorry pt offtopic dar deja ma exaspereaza oamenii astia care vin si cer dintr-o data o chestie la care daca ar avea bunavointa sa citeasca cu 5 randuri mai sus ar avea si raspunsul.

domnu' eu am serviciu de 12 ore pe zi si nu stau foarte mult timp pe net sa citesc cele 10 pagini de dinainte. Acasa nu am net asa ca nu mai exaspera. (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)

Acum am sa incerc sa bag programu'. Sper sa mearga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multumesc mult tuturor!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
VaKe
mesaj 9th February 2006, 14:44
Mesaj #1464

Junior

Data înscrierii: 19-August 05
Locație: Slobozia
ID membru: 44 303

da...super program. A mers din prima. Felicitari celui sau celor care l-au facut. Acum am sa descarc si eu cateva skinuri (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Bafta

+Quote Post
BadBoy86
mesaj 9th February 2006, 15:07
Mesaj #1465

Junior

Data înscrierii: 3-December 05
Locație: Cluj
ID membru: 55 965

o sugestie pt cei care fac skinnurile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... sa puneti si un thumbnail ca-i mult mai usor sa ne uitam peste ele decat sa le dwl si la bagam, cel putin pt mine... ca mie lene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Skorpyon
mesaj 9th February 2006, 15:11
Mesaj #1466

Junior

Data înscrierii: 4-January 06
Locație: Galati
ID membru: 59 683

Imi place ce vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai multe skinuri... Incercati-va talentul... O sa ma mai chinui si eu la cateva dar nu acum ca am examen.
Din pacate inca odata trebue sa repet... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) faceti poza pentru skin in format .bmp pe 256 culori sau 8 biti ca sa iasa mai mica la marime. Uitati-va la o poza de-a mea si o sa vedeti ca are ~250 KB si calitatea e aceeasi. Eu am o arhiva care contine 2 skinuri si are ~300 KB si voi la un singur skin mancati 300-600 KB. Haideti sa incercam sa mentinem si skinurile mici ca doar asta e unul din avantajele programului. Iar daca voi nu dati importanta prea mare la spatiu .... ganditi-va la o amarata de conexiune de dial-up care se chinuie sa ia un skin...

+Quote Post
MarianG
mesaj 10th February 2006, 14:31
Mesaj #1467

Junior

Dragon Ball GT Caracters [attachment=89758:attachment] [attachment=89759:attachment]. More To Come (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
BadBoy86
mesaj 10th February 2006, 15:08
Mesaj #1468

Junior

Data înscrierii: 3-December 05
Locație: Cluj
ID membru: 55 965

NumeDeCod... s-ar putea face sa fie inca 1 macro (ie %plugin%) si sa se poata face pluginuri pt HYM, adica ceva f simplu, de ex sa se apeleze o functie din dll, care sa returneze valoarea pt macroul %plugin%?

+Quote Post
DJ Johny
mesaj 10th February 2006, 21:21
Mesaj #1469

Junior

Data înscrierii: 18-December 05
ID membru: 57 772

am modificat un pic skin-ul ... acum sper sa fie pe placul tuturor (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Fișiere atașate
Fișier atașat  visualART.rar ( 66.34KB ) Număr de descărcări: 21

+Quote Post
dragoshell
mesaj 10th February 2006, 21:34
Mesaj #1470

Junior

Data înscrierii: 7-February 06
ID membru: 64 991

Am observat o chestie la BETA: cand ai mouse over la iconitzele de messenger (la MSN, Trillian si Skype) sunt ceva probleme cu textul, e o chestie de "estetica" si stiu ca nu e asa de important, dar ar fi bine sa fie corectata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MarianG
mesaj 10th February 2006, 22:40
Mesaj #1471

Junior

QUOTE(dragoshell @ Feb 10 2006, 21:34) *
Am observat o chestie la BETA: cand ai mouse over la iconitzele de messenger (la MSN, Trillian si Skype) sunt ceva probleme cu textul, e o chestie de "estetica" si stiu ca nu e asa de important, dar ar fi bine sa fie corectata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da problema e de la traduceri, inlocuitile cu acestea [attachment=89938:attachment], pana la urmatorul release cand ar trebui sa fie "reparat".

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 10th February 2006, 23:12
Mesaj #1472

Active Member

QUOTE(dragoshell @ Feb 10 2006, 21:34) *

huh?

+Quote Post
holo
mesaj 10th February 2006, 23:14
Mesaj #1473

Junior

Data înscrierii: 10-February 06
ID membru: 65 547

(IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) Prasied be the gods of Kobold (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) (pt cei care se uita la Battlestar Galactica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ca ai facut prg-ul asta:P O singura problema am ..... am dl beta-ul si am dl plugin-ul de foobar... dar unde exact trebuie sa il dezarhivez (plugin-ul) .... ?in directorul cu HyperYM ? ca nu merge ... (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 10th February 2006, 23:20
Mesaj #1474

Active Member

QUOTE(holo @ Feb 10 2006, 23:14) *
(IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) Prasied be the gods of Kobold (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) (pt cei care se uita la Battlestar Galactica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ca ai facut prg-ul asta:P O singura problema am ..... am dl beta-ul si am dl plugin-ul de foobar... dar unde exact trebuie sa il dezarhivez (plugin-ul) .... ?in directorul cu HyperYM ? ca nu merge ... (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

NU. In directorul unde ai tu foobar-ul - mai exact in subdirectorul acestuia numit Components.

+Quote Post
MarianG
mesaj 10th February 2006, 23:31
Mesaj #1475

Junior

QUOTE(NumeDeCod @ Feb 10 2006, 23:12) *
huh?
Cred ca se referea la asta [attachment=89980:attachment] (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Tooltipurile de la ultime 3 programe sunt incomplete. Eu m-am intrebat ce rost mai are "Work on " asa ca l-am scos din traduceri.

Acest mesaj a fost modificat de MarianG: 10th February 2006, 23:37

+Quote Post
holo
mesaj 11th February 2006, 01:37
Mesaj #1476

Junior

Data înscrierii: 10-February 06
ID membru: 65 547

Thx !! The lords of Kobol are smilying upon me today... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

120 V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 03:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia