Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

120 V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hyper YM - status manager and Y! autoreply system, Supports eight top-used media players.
oz666
mesaj 18th June 2005, 02:12
Mesaj #145

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 6-January 03
Locație: Romana-Bucuresti
ID membru: 2 717

Nu stiu cum am reusit sa bifez ambele optiuni plus ca a disparut butonasul de ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
[attachment=37061:attachment]
edit: stiu cum: se da pe status pesonal se abasa idle/busy se pune pe status predefinit dupa care se baga iar pe personal si se pot bifa ambele
statusurile nu se mai vad bine[attachment=37062:attachment]
Cred ca noile variabile de afisare a orei sunt devina. Daca nu le introduc totul e ok. Daca bag %cH% statusul se blocheaza/nu se mai modifica. Spor la buguri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 19th December 2005, 20:55
Go to the top of the page

+Quote Post
Celest
mesaj 18th June 2005, 10:50
Mesaj #146

Be .. don't try to become!

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

daca ai ales si media player si bsplayer ...crezi ca ai putea sa il adaptezi pentru Qcd si Foobar? Adica sorry... da Winamp este depasit de evenimente de mult ...

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 18th June 2005, 10:50

+Quote Post
add
mesaj 18th June 2005, 11:04
Mesaj #147

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 9-September 03
Locație: Homepedia
ID membru: 6 199

subscriu la foobar! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Snappy
mesaj 18th June 2005, 11:13
Mesaj #148

Junior

Data înscrierii: 20-August 04
Locație: ...
ID membru: 21 717

offtopic: @oz666 - imi poti trimite si mie al tau wallpaper ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (daca oti sa ii dai aici un atach, daca nu... iti dau un PM cu al meu mail... mc anticipat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ontopic: cand revine minunata functie ce citeste status-urile din fisier... ca m9ii personal mi-e tare dor de ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 18th June 2005, 17:01
Mesaj #149

Active Member

Data înscrierii: 11-March 05
Locație: Bitul cel mai putin semnificativ
ID membru: 32 207

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HyperYM build 12 limited prerelease #2

News:

- NEW: mesaje citite din fisier extern (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) variabila %msg% contine mesajul direct ales din lista. Posibilitatea alegerii unui mesaj random la fiecare X secunde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
- fixed: buguri la amestecarea variabilelor de ora curenta si cele de countdown
- fixed: "Actualizeaza in timp ce scriu" functioneaza din prima (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nu am uitat de alte buguri zise de voi, ele vor fi rezolvate. Scuzati interfata curenta care nu contine nici cele mai mici indicii legate de rostul editbox-urilor si butoanelor nou implementate. Versiunea oficiala de release va fi desigur mai "clara".

+Quote Post
oz666
mesaj 18th June 2005, 22:17
Mesaj #150

Member

testat noul release. Mult mai bun ca primu:D. Sfat:introdu si o variabiala de zi time left. Apropo la %cM% arata ex 23:6. Fa sa apara 06 daca nu e prea greu.
Edit: Na ca nici de data asta nu am scapat de edit.
Dupa cum se vede din poza, butoanele nu mai sunt active si trebuie sa selectez alt status pentru a redeveni active. Acest lucru se intampla daca apas pe sageata de la alege fisier inainte de a alege vreun fisier.[attachment=37140:attachment]
Apropo variabila %nume% de la robot nu mai functioneaza la mine.
Unde trebuie sa apas sa ia statusul din fisier?

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 19th December 2005, 20:58

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 18th June 2005, 22:42
Mesaj #151

Active Member

Ooops... am uitat sa va spun ca %nume% a devenit %name% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Butoanele redevin active daca dai clic din nou pe option-boxul deja selectat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(oricum acest bug este rezolvat deja, dar doar in versiunea compilata pe calculatorul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Alegi statusul din fisier selectandu-l din lista. Lista se va umple dupa ce alegi un fisier. Apoi folosesti in formatul de status %msg% pentru a aparea ins status. Poti schimba valoarea de sub comb-box pentru a face ca la fiecare X secunde sa se selecteze aleator alt mesaj (din lista citita din fisier).

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 18th June 2005, 22:50
Mesaj #152

Active Member

QUOTE(Celestin @ Jun 18 2005, 11:50)
daca ai ales si media player si bsplayer ...crezi ca ai putea sa il adaptezi pentru Qcd si Foobar? Adica sorry... da Winamp este depasit de evenimente de mult ...

HyperYM nu suporta inca Media Player (sau ai vazut tu ceva ce nu stiu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Am scormonit pe forumul celor de la foobar si se pare ca in cel mai bun caz ar fi nevoie de un DLL auxiliar pentru a prelua informatii din player, neexistand suport direct pentru preluarea informatiilor dintr-o aplicatie externa. Concluzia: foobar trece undeva pe la coada listei TODO.

+Quote Post
Celest
mesaj 18th June 2005, 23:00
Mesaj #153

Be .. don't try to become!

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

QUOTE(NumeDeCod @ Jun 18 2005, 23:50)
HyperYM nu suporta inca Media Player (sau ai vazut tu ceva ce nu stiu?  (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Am scormonit pe forumul celor de la foobar si se pare ca in cel mai bun caz ar fi nevoie de un DLL auxiliar pentru a prelua informatii din player, neexistand suport direct pentru preluarea informatiilor dintr-o aplicatie externa. Concluzia: foobar trece undeva pe la coada listei TODO.
*

dar Qcd ? exista deja un plugin pentru el care face asta ...

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 18th June 2005, 23:01

+Quote Post
oz666
mesaj 18th June 2005, 23:58
Mesaj #154

Member

QUOTE(NumeDeCod @ Jun 18 2005, 22:42)
Ooops... am uitat sa va spun ca %nume% a devenit %name% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Butoanele redevin active daca dai clic din nou pe option-boxul deja selectat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(oricum acest bug este rezolvat deja, dar doar in versiunea compilata pe calculatorul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Alegi statusul din fisier selectandu-l din lista. Lista se va umple dupa ce alegi un fisier. Apoi folosesti in formatul de status %msg% pentru a aparea ins status. Poti schimba valoarea de sub comb-box pentru a face ca la fiecare X secunde sa se selecteze aleator alt mesaj (din lista citita din fisier).
*

Mersi pentru lamurire;
Mai am o doleanta. Cred ca am gandit cam complicat si se poate simplifica dar o expun in felu meu.
Atunci cand ascult o melodie pun la status personal "ascult......", iar cand ma uit la un film bag" vizionez....nu deranjati"
Ma gandeam ca ar fi folositoare niste boxuri de prefixe si sufixe setabile pentru fiecare player, Astfel cand selectez winamp sa apara automat in status "ascult/listen"
si cand selectez bsplayer "vizionez/watching" iar la sufix sa folosesc variabila de timp cand se termina filmu. Astfel, Status personal ramane un fel de anunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce descriere de kk am facut. Sper sa-ti placa ideea si sa o implementezi.

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 19th June 2005, 00:20
Mesaj #155

Active Member

Useless. Mai ales in contextul in care f. f. curand statusurile personale diverse vor fi salvate si selectabile din lista (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) . Atunci treaba se va rezuma la un singur clic, pentru a alege formatul dorit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pastrez ideea cu ora de terminare....

Acest mesaj a fost modificat de NumeDeCod: 19th June 2005, 00:21

+Quote Post
oz666
mesaj 19th June 2005, 02:34
Mesaj #156

Member

Dap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) good job...blow (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) expecting..

+Quote Post
kenetix
mesaj 19th June 2005, 17:30
Mesaj #157

Junior

Data înscrierii: 19-June 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 39 363

am instalat si eu ultimu HyperYM si e misto. Nu prea folosesc eu dastea deobicei folosesc doar YAmp M6 da in rest nu-mi prea trebuie roboti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oricum misto programu, Felicitari !!

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 19th June 2005, 17:40
Mesaj #158

Active Member

HyperYM build 12 Release Version - vezi attach sau desigur din meniu "Verificare update..."

Modificari (fata de build 11)

- NEW: lista de statusuri personale. De acum puteti salva statusurile favorite si refolosi cu un simplu click!
- NEW: countdown.
- NEW: Lista de mesaje preluate din fisier text extern, la alegere. Posibilitatea selectarii automate a unui mesaj aleator dintre acestea la un numar precizat de secunde!
- changed: scurtarea denumirilor variabilelor de mediu
- NEW: o groaza de variabile noi ce preiau detalii din Winamp.
- Citirea corecta a titlului curent din Winamp indiferent de setarea "Scroll title"
- LOTS of bug fixes

HyperYM build 11 expira diseara la ora 0:00. In cele zece zile cat a fost disponibil a avut mai mult de o mie de downloaduri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa vedem daca build 12 va avea acelasi succes!

+Quote Post
oz666
mesaj 19th June 2005, 21:31
Mesaj #159

Member

La folosirea variabilei %rD% e dificil pentru ca trebuie sa introduci nr de ore. Si daca eu vreau sa afisez pentru o durata mai mare nu merge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Introdu un box pentru data sau fa boxul actual in asa fel incat sa alegi Data:Ora:Min:sec

oF, cred ca un min bug. Am setat pentru prima oara un msg la inchiderea winampului. Am zis sa fac si test, am inchis winamp si a inceput sa afiseze tot felu de patratele. Vezi poza[attachment=37371:attachment] Mesajul trebuia sa fie"ce sa ascult, e inchis winamp" Iar in status pesonal apare "Ascult %mT%." asa e setat de mine
Apropo, o metoda sa sterg din modelele de mesaje salvate in status pesonal?

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 19th December 2005, 20:58

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 19th June 2005, 22:19
Mesaj #160

Active Member

Trebuie folosita explicit variabila %mS% pentru afisarea starii.

Pentru moment nu poti sterge din statusuri, decat daca le stergi direct din registri.

+Quote Post
oz666
mesaj 20th June 2005, 00:38
Mesaj #161

Member

uite o chestie ciudata. vb cu cineva, fereastra era minimalizata. omul a dat sign out si robotul a trimis msg; nasol ca va primi el msg offline
[attachment=37404:attachment]

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 19th December 2005, 20:59

+Quote Post
NumeDeCod
mesaj 20th June 2005, 02:36
Mesaj #162

Active Member

Cine a initiat conversatia? Tu sau el?

Offtopic: incearca si tasta TAB cand scrii cod sursa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

120 V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:01
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia