|
  |
Eurodance - cele mai frumoase melodii, Melodii ramase in suflet forever |
|
|
|
|
4th August 2006, 20:35
|
Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 24-June 02
Locație: CDMA's land... Moderator No.: 08
ID membru: 1 428

|
Samira - Love train, o alta piesa excelenta a Samirei. A auzit/are cineva Non Verbal - All I want ? Pe Eurodance Encyclopedia apare ca un proiect eurodance romanesc din 1996? (IMG: style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
12th August 2006, 22:51
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 30-March 06
ID membru: 71 666

|
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 04:34
|
Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 24-June 02
Locație: CDMA's land... Moderator No.: 08
ID membru: 1 428

|
Thanks fun_cruiser (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) Totusi, nu-mi pare a fi din Romania trupa asa cum spune pe eurokdj.com.
|
|
|
|
|
|
|
|
19th August 2006, 13:09
|
Junior
Data înscrierii: 18-February 06
Locație: Transylvania
ID membru: 66 553

|
Salutari. Non-Verbal chiar suna fain! (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) Din pacate am chiar abandonat (temporar (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) ) colectionarea, din pacate am si pierdut jumatate din colectia mea (IMG: style_emoticons/default/death.gif) . am sperante ca voi recupera treptat, sper... pana atunci propunerile mele: Essono - I Can't Understand Three-O-Matic - Hand In Hand (Video/Radio Edit) Roxxy - I'll Never Stop Ps. Cautati dupa Eurodance Classics Mix Collection feat DJ Base, etc. Is rele, bun de tot (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) ! Pax
|
|
|
|
|
|
|
|
19th August 2006, 17:47
|
Active Member
Data înscrierii: 15-July 03
Locație: Suceava
ID membru: 4 879

|
Cateva piese pe care le ascult acum:
dj encore - i see right through you kosmonova - dance avec moi voodoo&serano - slide to the vibe ayla - liebe
+la bouche, no mercy, dr alban si multi multi altii;
|
|
|
|
|
|
|
|
25th August 2006, 09:45
|
disk joeckey lampă=tătucul otobelului/stalin reîncărcat
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-June 04
Locație: București
ID membru: 18 263

|
Off-topic: Îmi pare rău că o spun, dar spre sfârșitul aniilor '90 începutul aniilor '000 Euro-dance-ul a decăzut în ceea ce privește calitatea. Îniante era muzică comercială care suna frumos, dar după aia a ajuns să fie muzică comercială care suna urât. În cazul Modern Talking (deși unii consideră că această formație era disco ) cred că de vină a fost faptul că au încercat să cânte prea mult în stilul late '90's - '000's; comparați remixurile de la "Brother Louie" și "Cherry, Cherry Laday" cu "TV Makes a supertar" și "Win the race" (asta parcă totuși sună mai bine).
|
|
|
|
|
|
|
|
25th August 2006, 12:47
|
Junior
Data înscrierii: 7-August 06
Locație: Galati
ID membru: 90 134

|
my MUSIC by Music Media Dance Production:
Blue System - Leila Base Department - You let me down (dance mix) A.K. SWIFT - In the game 2 Brothers on the 4th Floor - Fly Cappella - U got 2 let the music CAESAR KANE - CLOSE TO YOU Cool Cut - Please let me know (maxi vers.) Cool Cut feat. Sunvibe - Dreamer Cool James And Black Teacher - Dr. Feelgood Corona - Baby, baby Culture Beat - Got to get it Da Flava - Do That To Me Double Vision - Knocking Dr. Alban - It's my Life E-rotic - dr. Dick Faithless - Insomnia First Base - Follow me (freestyle mix) Fun Factory - I Don`t Wanna Fight Gala - Freed from desire La Verona - Love Of My Life (Ext Mix) Le Click - Summer, summer (long vers.)) Mc Sar & Real McCoy - Another Night No Mercy - Missing Pandera - In My Dreams Sir Prize - Don't go away Solid Base - Don't Give Up Technotronic feat. Ya Kid K - Get Uo X-Presion - This is our night
................................... and many more!!!!!!!!!!!!!!!
created by Music MDP Galati contact: nutu_mdp@yahoo.com | |
Acest mesaj a fost modificat de nutumdp: 25th August 2006, 12:53
|
|
|
|
|
|
|
|
28th August 2006, 13:13
|
Junior
Data înscrierii: 30-April 06
ID membru: 75 712

|
salutare fani ai eurodance-ului pentru voi o piesa (mai putin cunoscuta) din multele piese eurodance, care imi plac DJ Company - Rhythm of love http://www.youtube.com/watch?v=vaarMEnRvaA
Acest mesaj a fost modificat de daniel1976: 28th August 2006, 13:17
|
|
|
|
|
|
|
|
31st August 2006, 10:16
|
Junior
Data înscrierii: 31-August 06
Locație: Tim'soara
ID membru: 94 480

|
ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni carora le place eurodance, trence si in general muzica anilor '90 muzica buna muzica eu sunt un... ascultator inrait si un... colectionar inrait al eurodance. si ca toti ca mine, am o melodie pe care nu reusesc sa o gasesc niciunde. asta se datoreaza in mare parte si faptului ca nu-i stiu titlul si nici cine o canta ci doar 2-3 versuri... credeti ca ma poate ajuta careva? mel zice asa... "oh, tayko is the name of the japanese drum oh, tayko, when you hear it, it sounds like a gun oh, tayko is the power of the raising sun..." suna cunoscut cuiva? (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) si in leg cu subiectul topicului... eu nu cred ca as putea sa aleg 3 melodii din atatea cate am si cate sunt. sunt muuuuuuuuuulte melodii care sunt pe prima pozitie la mine (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) printre care dance 2 trance - warrior, odyssey - move your body si everybody move... nah, sunt prea multe ca sa le enumar:P anyway, daca mai este cineva ca mine, cu melodii pe care nu le gaseste, sa-mi spuna, poate am:D dance on!
|
|
|
|
|
|
|
|
31st August 2006, 12:03
|
Junior
Data înscrierii: 29-December 04
ID membru: 27 937

|
QUOTE(ttvdesign @ Aug 31 2006, 11:16)  ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni carora le place eurodance, trence si in general muzica anilor '90 muzica buna muzica eu sunt un... ascultator inrait si un... colectionar inrait al eurodance. si ca toti ca mine, am o melodie pe care nu reusesc sa o gasesc niciunde. asta se datoreaza in mare parte si faptului ca nu-i stiu titlul si nici cine o canta ci doar 2-3 versuri... credeti ca ma poate ajuta careva? mel zice asa... "oh, tayko is the name of the japanese drum oh, tayko, when you hear it, it sounds like a gun oh, tayko is the power of the raising sun..." suna cunoscut cuiva? (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) si in leg cu subiectul topicului... eu nu cred ca as putea sa aleg 3 melodii din atatea cate am si cate sunt. sunt muuuuuuuuuulte melodii care sunt pe prima pozitie la mine (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) printre care dance 2 trance - warrior, odyssey - move your body si everybody move... nah, sunt prea multe ca sa le enumar:P anyway, daca mai este cineva ca mine, cu melodii pe care nu le gaseste, sa-mi spuna, poate am:D dance on! Hmm, n-ai putea sa incarci undeva un sample ca sa vedem mai ieczact despre ce e vorba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2006, 18:17
|
Junior
Data înscrierii: 7-August 06
Locație: Galati
ID membru: 90 134

|
add-on: The Express & Moe - I'm On Your Side
Music Media Dance Production Galati 2006
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2006, 21:32
|
Junior

|
QUOTE(fuscobal @ Aug 31 2006, 13:03)  Hmm, n-ai putea sa incarci undeva un sample ca sa vedem mai ieczact despre ce e vorba ? Tocmai asta-i problema, ca nu o am. Daca as avea-o, as fi gasit io o cale s-o gasesc.(IMG: style_emoticons/default/sad.gif) Si nu reusesc sa scap de ideea ca nu o am (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) sper sa ii dau de urma in final...
|
|
|
|
|
|
|
|
9th September 2006, 10:49
|
Junior

|
QUOTE(ttvdesign @ Aug 31 2006, 11:16)  credeti ca ma poate ajuta careva? mel zice asa... "oh, tayko is the name of the japanese drum oh, tayko, when you hear it, it sounds like a gun oh, tayko is the power of the raising sun..." suna cunoscut cuiva? (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) Posibil , te gandesti la piesa O-Daiko - Shingen ... daca nu ma insel (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 22:13
|
Junior
Data înscrierii: 30-March 06
ID membru: 71 666

|
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 22:28
|
Junior
Data înscrierii: 9-December 04
ID membru: 26 912

|
Mai noi... Zoom - Lois Lane The Oh! - Got to be free Me & My - Let the love go on Smiles & More - Jet set life Smile DK - Butterfly Miss Papaya - Hero First Base - Love is paradise Mai vechi... Snap! - I've got the power Technotronic - Pump up the jam Ice Mc - Think about the way 2 Unlimited - No limits Fun Factory - Pain si as putea sa fac o lista pana maine dimineata, I LOVE EURODANCErestul e vorba goala... L.E. - Are cineva toata seria studio 33 eurodance party? Super mix-uri... Sau Pool mix of the 90s (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de dolbys2001: 11th September 2006, 22:40
|
|
|
|
|
|
|
|
12th September 2006, 16:28
|
Junior

|
QUOTE(fun cruiser @ Sep 11 2006, 23:13)  Yes, that's the one (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) btw. ttvdesign: daca tot postezi o intrebare, macar sa fii atent, poate cineva chiar vrea sa te ajute... (IMG: style_emoticons/default/nono.gif)
Acest mesaj a fost modificat de iRol: 12th September 2006, 16:30
|
|
|
|
|
|
|
|
14th September 2006, 13:22
|
Junior

|
Scuze, guys pentru tacere, am avut niste probleme cu netu... si abia acum am vazut raspunsurile pentru mine... si pot sa zic... MERSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) Nu ma asteptam sa o mai gasesc... va raman dator big time mersi la toti:* daca sunteti si voi in catare de vreo melodie si n-o gasiti, nu ezitati sa-mi cereti;) inca o data mersi mult de tot see ya around;)
|
|
|
|
|
|
|
|
14th September 2006, 14:19
|
HSD* know-all :)
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 14-November 04
Locație: ブクレシュチ
ID membru: 25 765

|
QUOTE(ttvdesign @ Sep 14 2006, 14:22)  daca sunteti si voi in catare de vreo melodie si n-o gasiti, nu ezitati sa-mi cereti;) Caut o melodie Eurodance , este de prin anii '90 , inceputul ei seamana mult cu cel de la melodia lui MAXX - No More (I Can't Stand It) . Melodia a fost folosita la o emisiune TV , ca melodie de fundal si recent am auzit-o pe "Europa FM" . Melodia avea inceputul melodiei sus amintita , dupa aceea canta la intervale de timp regulate o voce de barbat filtrata digital , zicand "respect youreslf" sau "reflect yourself" , nu mi-am dar seama . Melodia aceea nu are nici-o treaba cu DJ Bobo sau altii , iar cand am cautat-o dupa cuvintele cheie , numai ce nu trebuia am gasit . Un fan Eurodance , poate stie despre ce vorbesc , il rog sa-mi zica artistul si titlul melodiei . Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|