|
  |
Eurodance - cele mai frumoase melodii, Melodii ramase in suflet forever |
|
|
|
|
9th April 2006, 10:31
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 18-February 06
Locație: Transylvania
ID membru: 66 553

|
Scuze Masterboy, nu imi merge conexiunea spre exterior de ceva timp... pot-sal dau in judecata provider-ul? (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) in fine habar-nai in ce chinuri scriu acest reply, prin viteze dial-up intr-un club de net zgomotos, fara a avea comfortul de-a scrie de pe sistemul meu... (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) in fine, daca ma amintesc bine sample1: Cheyenne - Money Man ( Ma miram ca nu ai stiut pe asta (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) ... nu e hard to find) sample2: Cobalt - Look at me (e excelent! ) A si ma scuzi inca o data, nu am in fata acum playlist-ul meu, asa ca recomandarea nu vay fi cea ami speciala, din gand am sa scriu cateva titluri nu mai bune, pentru week-endul asta, (ce a mai ramas din el) dar si pt week-end ul urmator (presupunem ca nu o sa-mi functioneze conexiunea (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) ) . Ca in toteaduna, auditie placuta: (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) : Double You - Nice Life (In ultimul timp asta o ascult pe mobilul meu, si nu ma pot satura (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) . sper ca ma intelegeti de ce (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ) Echo Bass - Givin' It Up (un track care mi-a venit in minte aleatoriu, pt week-end, de ascultat...) Eclipse - Look Of Love ( Iubirea are look? actually, chiar exista asa ceva? (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) . presupunem ca exista... dar piease e de ascultat, nu de uitat la titlul ei . ar fi extedned mix-ul, nush dak e hard sau easy to find.. ) Riverside People - Fantasy Dancing (a fost unul dintre preferatii mei, sau chiar mai este) Basic Element - Leave It All Behind (asta m-ia venit in minte, cam astfel: leave it all (work) behind in the week-end, any party, becase it's spring (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) sau ma rog.. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) cred ca am mai recomandat pe asta..) Maxx - Move Your Body (Extravaganza Mix) (presupun ca e hard-to-find, dar nu vrea sa va supar, extravaganza mix-ul e mult mai reusit, decat extended-ul la piesa acesta celor de la Maxx... aaa si nu va faceti iluzii ca o sa audeti vocea la Samira, in track-ul asta (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) e un track 'happy', plin de energie, optimist... ) Nu m-am abtinut sa recomand ceva iubitorilor de dance (vocal trance) din zilele noastre. ( tre sa admitem, nu putem asculta toata ziua doar classic euro (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) ,ey Masterboy (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) ) Donna Di Palma - I Run To You (piesa din anul trecut, merita ascultat, chiar contine infuente din euro-dance, deci e super ... ) Mardia - Knock Knock Knocking (very danceable, very nice... ) Stefy NRG - I Need My Music (gasite pe o compilatie din anul current, eurodance de 2006...parca, merita scultat si retul compilatiei, il gasitit peste tot , mai ales in format tip torrent, sub numele de Euro Dancefloor Megamix 2006 ) Un week-end placut (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
10th April 2006, 22:01
|
Junior
Data înscrierii: 30-March 06
ID membru: 71 666

|
QUOTE(*Victor* @ Apr 9 2006, 09:01)  Am o curiozitate. Era prin 1998-99 parca o piesa, ceva de genul "Daddy Lend Me Your Car". Stie cineva despre ce vorbesc si cine o canta? Era o voce feminina. Multumesc anticipat.
Suntastic se numea formatia, iar melodia Daddy Lend Me Your Car, 1998
Mai scrieti ceva melodii noi, multe le auzim parca pentru prima data… ce are daca sunt scoase acum 10 ani? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Luni Dance 4 Colour - More Of The Hot Stuff (ceva mai energic, pt inceputul de saptamana) Marti Full Speed - Star Gimme Gimme Gimme (bpm 4your ears) Miercuri E-motion - Open Your Mind (asa de primavara...) Joi FB Machine - Movin Nonstop (numai buna in asteptarea weekend-ului) Vineri ID Control - Who Are You (bad bad rapin guy (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ) Sambata Add - Train to Nowhere (sound ce seamana nemaipomenit cu piesele lui DJ Bobo din 1994) Duminica 2 Alive - Tell It To My Heart (excelenta)
Se asculta in orice zi a saptamanii, preferabil zilnic, face bine la sanatatea urechilor! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
14th April 2006, 12:50
|
Junior
Data înscrierii: 10-April 06
ID membru: 73 037

|
Super fratilor !!.... credeam ca sunt singurul melancolic ...si ma bucur enorm sa vad ca mai sunt si altii care apreciaza muzica anilor 90' . In primul rand as vrea sa il felicit pe Masterboy pentru initiativa de a deschide acest thread si in al doilea rand sa postez si eu cateva piese care nu le-am vazut mentionate aici . Flexx - Wake up Pizza man - Take me up ( super!! ...ma intreb de ce nu s-a postat pana acum) Evelyn-Come And Get Me Waldo's people - Feel so good Captain Hollywood - Danger Sign (cu accente rock dar cu vocea inconfundabila a batranului capitan) (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
14th April 2006, 13:32
|
Junior
Data înscrierii: 29-December 04
ID membru: 27 937

|
QUOTE Interface - The Heat Of The Night Paradisio - Vamos a la discoteca Koko - Open your eyes Haddaway - Better world (o alta bijuterie eurodance a lui Haddaway) Get Wet - Something unreal (probabil unul dintre cele mai misterioase proiecte eurodance) Cele mai bune piese de la Interface sunt "The heat of the night" si "Nothing matters". Info despre Get Wet : Get Wet is a Swedish project featuring a solo male vocalist. They released 2 eurodance singles. They made a comeback in 1997 under the name Caymen and released a track called Games That We Play Get Wet - Angel (1995) > single 1. Angel (Radio Mix) 2. Angel (Xtended Remix) 3. Angel (Cut'n Dub Version) 4. Angel (Digirec Instrumental Mix) Get Wet - Something Unreal (1996) > single 1. Something Unreal (Radio Edit) 2. Something Unreal (Extended) 3. Something Unreal (No Time Stretch Mix) 4. Something Unreal (Sing Along Version)
|
|
|
|
|
|
|
|
14th April 2006, 14:37
|
Junior
Data înscrierii: 3-January 06
ID membru: 59 519

|
get wet--super tare piesa something unreal, de ce misterios proiectul?
|
|
|
|
|
|
|
|
18th April 2006, 15:45
|
Junior
Data înscrierii: 18-February 06
Locație: Transylvania
ID membru: 66 553

|
Buna tuturor! Sper ca ma scuzati, ca nu prea am postat pe aici, din cauza probelemelor la conexiunea. Era si o vreme, cand nu intra deloc pe forumurile softpedia. Se pare ca s-a rezolvat (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Vreau sa recuperez ceva, si va dau recomandari si pentru sarbatorile care urmeaza. Masterboy, mai da si tu un semn de viata. Zi daca is ok id-urile. Mai gresesc si eu. Deaceea nu vreau sa ai neplaceri din cauza asta. In fine, mia- amintit ne niste track-uri care neaparat trebuie sa le ascultati daca sunteti adevarati fani Eurodance! Si sunt sigur ca sunteti (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) .Apropo am observat ca acest thread are ceel ami multe reply-uri, din sectiunea Muzica strania. E o performanta! Trebuie sa-l multumim pe Masterboy! Succesul e garantat demult! (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Hai sa trecem la muzica serioasa: Double You - That's The Way - un cover facut, dupa piesa originala, pe care nu il cunosc, din pacate (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) se poate auzi mai des in reclame (originalul normal) Piesa asta e pur euro, magnfic (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Activate - Hypnotized - Una dintre piesele, cu care mi-a inceput 'fanatizmul' (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) spre eurodance sa 'explodeze'. pt sa zic ca a fost o piesa potrivita pentru astfel de lucru. Beat-uri simple ca si vocal. e o piesa cool, simplist, frumos... Crystal Dreams - Every Woman - nu se poate comenta destul de intens aceasta piesa (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) , vocal mai special, deosebit. sincer sa fiu, piesa aceasta era destul de hard-to find, pentru mine, nu era numai i o piesa aleator in colectie. Masterboy - Masterboy Theme The Third - Excelenta creatie pt cei care vor sa asculta eurodance pur, de calitate, de la cea mai buna trupa dance din toate timpurile. Acultati-o. va rog! Va veti indragosti de el! (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de Masterboy (trupa). A aparut o compilatie cu 2 cd-uri, un fel de best of.. sub numele de "Greatest Hits Of The 90's & Beyond!" . Conform lecturii mele, de pe internet, compilata aceasta, din pacate, nu va fi distribuit in Romania. (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) .speram ca se va poate gasi, totusi pe servicile de magazine de discografii on-line. care vor distribui si in romania. Despre album puteti gasi un review aici http://eurodancehits.com/review.html .cautati textul 'masterboy' . Va doresc Sarbatori Fericite, si auditie placuta!
|
|
|
|
|
|
|
|
19th April 2006, 03:40
|
Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 24-June 02
Locație: CDMA's land... Moderator No.: 08
ID membru: 1 428

|
QUOTE(iRol @ Apr 9 2006, 10:31)  Scuze Masterboy, nu imi merge conexiunea spre exterior de ceva timp... pot-sal dau in judecata provider-ul? in fine habar-nai in ce chinuri scriu acest reply, prin viteze dial-up intr-un club de net zgomotos, fara a avea comfortul de-a scrie de pe sistemul meu...
in fine, daca ma amintesc bine sample1: Cheyenne - Money Man ( Ma miram ca nu ai stiut pe asta ... nu e hard to find) sample2: Cobalt - Look at me (e excelent! )
Un week-end placut
Sorry pt lenevie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iRol, felicitari pt identificari. Am crezut ca te prind nepregatit macar de data asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Double You - Nice life nu am auzit nicaieri de ea, eu in schimb eu stiu de Double Fox - Nice Life (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Donna di Palma - I run to you e f placuta, se simte eurodance-ul din ea.
Double You - That's the way I like it, e superba, imi place f mult sintetizatorul (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)
Iata si recomandarile mele pt aceast saptamina:
CB Milton - Hold On, CB Milton - It's a loving thing, daca va place Haddaway e imposibil sa nu-i iubiti melodiile pt ca sint pe exact acelasi stil Night People - Take me tonight (sintetizator si vocal in cel mai pur stil eurodance) Jessica Jay feat. Maniack - Cassablanca ( Remix 2003 ) o sa veti o surpriza cind asculati melodia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Double You feet Alexia - Me and you (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Amber - I'm a dreamer, dupa unii mai reusita ca This is your night CJ Anderson - Strange way to love (if you can find it) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eurodance all stars - United, foarte asemanatoare cu cealalta melodie caritabila Children need a helping hand.
Si o dedicatie speciala pt iRol: Cartouche - Touch the sky, nota 9 pt melodia sintetizatorului. | |
Acest mesaj a fost modificat de Masterboy: 19th April 2006, 03:44
|
|
|
|
|
|
|
|
20th April 2006, 17:14
|
Junior

|
Real Im-pact - Living In A Jungle o mai stie cineva? (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) Concura la vremea ei cu 2 Brothers on the 4th floor - Come Take My Hand, nu chiar atat de cunoscuta si destul de greu de gasit piesa... Dar de "summer dance" (sau cum sa-i zic) (IMG: style_emoticons/default/cool.gif) nu pomeniti nimic? ma refer la cele din perioada 96-98 gen Heath Hunter, Marcel Romanoff, Pandera, Fresh System, Sqeezer, Mr President... Ce vremuri.... (IMG: style_emoticons/default/proud.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 05:18
|
Member

|
Legat de Get Wet si Interface sau Gush, on alta trupa f apropiata ca stil:
Sparks - When I kiss you
PS iRol, ceva recomandari pt weekend?
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 08:36
|
Junior

|
Sigur e vorba despre Real Im-Pact ? Eu nu am la cunostinta despre asa ceva. Nu cumva este N.E.O.N. - Living in a jungle ? This project features the raps of Anthony Dyer a.k.a. A.D. Neal. Fulvio Zafret was a part of the musical team, as well as F.Contadini, E. Funkhouser and C. Kowatsch. A.D. Neal este conform preferintelor cel mai tare rapper Eurodance din toate timpurile. Numai ca sa aveti o idee despre cate a putut sa faca omul asta pentru muzica Eurodance : Tony Dyer (aka AD Neal, Neal Anthony Dyer or Tony Tee) was born in London in 1971. He was rapper for many eurodance projects (mainly produced by F. Zafret). The list is not complete yet and some contributions have to be confirmed... Night People - In The Night Afrika Bambaataa - Feel The Vibe Beat System - Stay With Me Blue Heart - Singing I'm Happy Bruce & Bongo - Geil Dance D-Vision - The Evolution (Make It Move) D.I.P. (Give Me Your Lovin) Get Ready - Come On H.A.D. - Spirit Of The Night Future City - Only Love Interface - Nothing Matters N.E.O.N. - Living In The Jungle Sabrina - Angel Boy Shannon - It Got To Be Love Skeec - You Are My Lover Valencia Non Existe - Feel Your Loving Asta e piesa in format .ape (compresie fara pierderi > 27MB): http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0ECJ6IK...LL06G87SKQTOJS3
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 08:39
|
Junior

|
Rugaminte mare : Are cineva "House Control - Calling the night" in stare buna ? A mea se pare ca s-a bulit de la jumate incolo !
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 11:00
|
Junior

|
Bai fratilor de unde scoate-ti voi piesele astea ca nu le gasesc de nici o culoare (IMG: style_emoticons/default/death.gif) ma enervez ca nu le gasesc ....in fine ..pun si eu cateva care cred ca sunt mai greu de gasit , dar banuiesc ca unii le aveti deja ascunse prin colectiile voastre : After Touch -She Wanna Dance (Radio Edit) Edelweiss - Bring me Edelweiss (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Dreamworld - Movin' Up 4-2 The Floor - Future Love (Radio Edit) Ancorah - You Will Be Mine Angelina - Power Of Love (The Ultimate Mix) Magik Force - Body & Soul (Radio Edit) Si apropo iRol daca ai vrei sa faci comanda de ceva albume , te ajut cu cea mai mare placere ...sunt in Elvetia de 5 ani si pot sa fac comanda si sa gasesc aproape orice !
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 21:16
|
Member

|
Apropo, fuscobal, iRol stiti ceva despre Savage - Don't you want me Melodia e o superba piesa eurodance hi-nrg si am impresia ca e vocea celui de la Double You (IMG: style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 12:07
|
Junior

|
QUOTE(Masterboy @ Apr 21 2006, 22:16)  Apropo, fuscobal, iRol stiti ceva despre Savage - Don't you want me Melodia e o superba piesa eurodance hi-nrg si am impresia ca e vocea celui de la Double You (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) Savage , sau Roberto Zanetti, mai cunoscut ca Robyx... producator, compozitor si presedinte la DWA Records. Don't Cry Tonight 1983 Only You 1984 Radio 1984 A Love Again 1984 Time 1985 Celebrate 1986 I'm Loosing You 1988 So Close 1988 Goodbye 1989 I Just Died In Your Arms 1989 Don't Leave Me 1990 Something/Strangelove 1993 Don't You Want Me 1994 Proiecte Robyx : Ice MC, Double You, Alexia, Corona Fuscobal Real Im-pact se numeste formatia, Living In A Jungle, am gasit si albumul, foarte greu... (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 23:15
|
Junior

|
Si inca un album Savage pentru Masterboy
Savage - Strange Love (LE)
01 Don't You Want Me (Night In Barcelona) 02 Only You '94 (Remix By Lee Marrow) 03 Strangelove (Faxx Mix) 04 Don't Cry Tonight '94 (Remix By Lee Marrow) 05 Don't You Forget About Me (Extravaganza Mix) 06 Eyes Of The Moon 07 And You Are 08 Don't You Want Me 09 Don't Cry Tonight '91 10 Missing You (Club Mix) 11 Ten Years Ago 12 Something (Loop 2 Dub Mix) 13 Still I'm Loving You 14 Something More Than This 15 Something (Progrexo Mix) 16 Ten Years Ago (Dub Reprise)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd April 2006, 05:22
|
Member

|
QUOTE(fun cruiser @ Apr 3 2006, 14:18)  Rama - Light My Fire Beton Rama. Inse ce parere de varianta reloaded? Din pacate nu am decit sample-ul de pe eurokdj.com. (IMG: style_emoticons/default/sad.gif)
Fișiere atașate
_751_.mp3 ( 235.01KB )
Număr de descărcări: 217
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd April 2006, 09:56
|
Junior

|
Da , beton Rama ...am ascultat in dimineata asta la maxim ...am disperat vecinii !! Dar pe langa Rama ...am mai ascultat :
Caravan - Caravan Of Love Black & White - Do You Know Bee-Fun - Night Creature Antares - You Belong To Me A.D.A.M. Feat Amy - Memories & Dreams
Astept pareri si recomandari !
Acest mesaj a fost modificat de clerick: 23rd April 2006, 09:58
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|