|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
18th July 2005, 12:55
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 167 Data înscrierii: 11-November 04 Locație: Brasov ID membru: 25 652 |
QUOTE(driverx @ Jul 18 2005, 12:48) VREAU SI EU. Eu n-am firma, dar vreau bonurile. Cat mai multe (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Angajeaza-te la o firma care iti da. (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) |
|
|
|
18th July 2005, 21:09
|
|||
|
Moderator Grup: Senior Members Mesaje: 1 960 Data înscrierii: 19-October 03 ID membru: 7 400 |
|
||
|
|
|||
19th July 2005, 16:09
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 167 Data înscrierii: 11-November 04 Locație: Brasov ID membru: 25 652 |
QUOTE(Kidu @ Jul 18 2005, 21:09) Mappy: daca asta nu e reclama pe fata inseamna ca eu sunt idiot. Sincer nu stiu daca sunteti sau nu Nr 1, dar mai sunt multe alte firme care practica acest sistem de bonuri. Sterge, te rog, ceea ce nu e ok. Nu vreau sa se strice topicul. Multumesc. Acest mesaj a fost modificat de Mappy: 19th July 2005, 16:11 |
|
|
|
10th September 2005, 20:12
|
|
|
De la 1 Septembrie 2005 valoarea unui bon de masa este de 70.000 lei vechi sau 7.0 lei noi. In rest conditiile au ramas aceleasi.
|
|
|
|
12th September 2005, 15:48
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 501 Data înscrierii: 6-August 05 Locație: Bucharest ID membru: 43 208 |
Exista vreo limita peste care bonurile cadou comandate de o firma devin cheltuieli nedeductibile? O firma poate comanda in fiecare luna bonuri cadou pentru angajatii ei, cu aceleasi facilitati fiscale ca si bonurile de masa deja oferite angajatilor?
La o firma se dau bonuri de masa, dar bonuri cadou nu se dau din motivul ca "sunt cheltuieli nedeductibile daca nu sunt cu ocazia Pastelui sau a Craciunuui, si nu se poate". Este un motiv real sau doar un text? Este posibil ca firma, cand plateste >15.000 RON pe bonuri de masa sa ia si bonuri cadou de 1500 RON in fiecare luna? |
|
|
|
12th September 2005, 17:32
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 523 Data înscrierii: 16-June 04 ID membru: 18 414 |
as vrea sa stiu si eu care sunt comisioanele pentru tiparirea bonurilor de masa.
|
|
|
|
12th September 2005, 22:29
|
|||
|
|
||
|
|
|||
12th September 2005, 22:32
|
|
|
QUOTE(rex @ Sep 12 2005, 17:32) Le poti afla intr-o discutie cu un Sales Rep. Nu exista firma cu acelasi comision...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
12th September 2005, 22:56
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 501 Data înscrierii: 6-August 05 Locație: Bucharest ID membru: 43 208 |
QUOTE(Mappy @ Sep 12 2005, 23:29) Poi fi mai explicit? In prezentarea atasata scrie clar ca bonurile cadou pot fi folosite pentru "bonusuri pentru angajatii cu rezultate excelente". Sunt sigur ca nu s-au gandit astia in lege ca angajatii exceleaza numai de Craciun si de Paste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum poate contabilitatea (in limita celor 2%) sa scoata bonuri cadou ca si cheltuieli deductibile pentru premierea angajatilor foarte buni? |
|
|
|
6th October 2005, 21:49
|
|
|
QUOTE(CAlex @ Sep 12 2005, 22:56) Poi fi mai explicit? In prezentarea atasata scrie clar ca bonurile cadou pot fi folosite pentru "bonusuri pentru angajatii cu rezultate excelente". Sunt sigur ca nu s-au gandit astia in lege ca angajatii exceleaza numai de Craciun si de Paste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum poate contabilitatea (in limita celor 2%) sa scoata bonuri cadou ca si cheltuieli deductibile pentru premierea angajatilor foarte buni? Cheltuieli de promovare, cheltuieli in fondul de marketing ... |
|
|
|
28th October 2005, 15:29
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 0 Data înscrierii: 28-October 05 ID membru: 51 525 |
Salut.
Am vazut discutiile si vreau sa va spun ca mai sunt si altii care emit tichete de masa. Eu de ex am o firma in Braila si iau bonuri de la Proserv Galati. Sunt super. Mi le aduc in aceeasi zi. Am de unde cumpara si sincera sa fiu in privinta magazinelor nici nu ma intereseaza sa fie prea multe ci putine si bune. Nu ma vad mergand cu bonurile prin toate locurile ca apoi sa fiu "satisfacuta" ca uite aia de la Proserv au umplut lumea de magazine, inclusiv chioscuri de cartier. Si sincera sa fiu mi s-a parut ca se face cam multa reclama pt firma aia.... |
|
|
|
1st November 2005, 13:44
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 33 Data înscrierii: 1-October 05 ID membru: 48 749 |
Sunt interesat si eu: daniel.balla a_rond gmail.com
|
|
|
|
1st November 2005, 13:56
|
|
|
Buna ziua mischaela,
Felicitari pentru ca ai decis acordarea bonurilor de masa. Este un sistem benefic pentru toata lumea si poate unul dintre putinele facilitati pe care guvernul le acorda, in acest moment, societatilor comerciale. Felicitari si pentru faptul ca acorzi de la o firma care ti le aduce in aceeasi zi. Probabil pentru tine asta reprezinta un atuu. Tu le achiti in avans, nu? Daca tu te trezesti ca le-ai achitat si nu le mai poti primi din "diverse motive" ar fi suficient ca sa iti pui semne de intrebare pentru a incerca sa cauti indici financiari si o societate care are o stabilitate financiara beton si care mai este si listata la Bursa din New York? "Felicitari pentru alegerea facuta!" Ne auzim peste ceva vreme insa deocamdata nu pot sa iti urez decat bafta in alegerea ta. Reclama nu e deloc cam multa. Mai cauta si ai sa te convingi. Intreaba in stanga si in dreapta si e indeajuns. |
|
|
|
1st November 2005, 15:46
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 434 Data înscrierii: 28-November 01 Locație: Ploiesti ID membru: 20 |
Vai cata frustrare, Mappy (IMG:style_emoticons/default/death.gif) . Cum isi permite sa se bage peste reclama ta, pe threadul tau!? (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)
|
|
|
|
1st November 2005, 15:46
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 0 Data înscrierii: 28-October 05 ID membru: 51 525 |
Voi incerca sa-ti motivez alegerea facuta.
In primul rand ca si celelalte societati emitente de tichete de masa de la noi, si aceasta are un capital social enorm impus de ministerul de finante. Apropo si capitalul asta social de care vorbesc e chiar romanesc. Ce sa-i faci, se mai gasesc si romani care investesc pe la noi.... Bineinteles ca platesc tichetele inainte, asa spune legea si crede-ma ca in Galati, Proserv nu e chiar nobody, ci face parte dintr-un grup industrial foarte bine dezvoltat. In Romania. Scuza-mi patriotismul local, dar daca tot ne da guvernul ditamai facilitatea fiscala, mai precis o afacere din care iese o caruta de bani, de ce sa nu ramana acesti bani in Romania? Si crede-ma de ce mi-ar da mie o teapa de cateva milioane de lei, cand intr-o afacere de asta bagi milioane de Euro? Si in cazul unei tepe una e sa fugaresti o firma din Romania cu radacini bine infipte (85 ani de metalurgie in spate) si una e sa fugaresti o firma multinationala care isi inchide biroul din Romania, dar nu-i nimik sunt o gramada de tari abia cazute de sub comunism cu guverne gata sa acorde facilitati fiscale.... Asta-i. |
|
|
|
1st November 2005, 16:05
|
|
|
Observator Grup: Senior Members Mesaje: 5 091 Data înscrierii: 13-October 03 Locație: Timisoara ID membru: 7 229 |
O cunostinta imi spunea ca la firma la care lucreaza se primesc tichete de masa cate 1/zi lucratoare dar pentru o zi de concediu medical le pierde pe toate . Bine , si alte conditii referitoare la indeplinirea sarcinilor de serviciu pe cuprinsul lunii , dar daca te imbolnavesti o zi ( sau mai multe ,aduci de la medic concediul medical ) sa nu mai primesti nici un tichet toata luna nu e corect . (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Apropo , e legal ? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
1st November 2005, 16:10
|
|
|
Member Grup: Moderators Mesaje: 931 Data înscrierii: 12-March 03 ID membru: 3 216 |
OT: imi place sintagma asta cu "85 de ani de metalurgie in spate" pe un thread cu Bonuri de Masa si Bonuri Cadou.
End OT. |
|
|
|
1st November 2005, 16:13
|
|
|
Da, e legal.
Mai depinde si de mica intelegere, dar daca tu pe statul de plata apari ca in concediu de odihna, medical sau neplatit nu ai dreptul la tichete de masa neimpozabile. Bineinteles ca poti lua dar daca te prinde la control financiar in cel mai bun caz platesti impozit pe ele. .... apropo de cei 85 de ani de metalurgie. Proserv face parte dintr-un astfel de grup. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 20:11 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |