Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

4 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Incidente aviatice
silvaexpo
mesaj 15th January 2009, 23:44
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 30-May 07
ID membru: 185 642

Airbus A320 US Airways se prabuseste in raul Hudson

Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 26th July 2009, 19:20
Go to the top of the page

+Quote Post
C.F.S.
mesaj 15th January 2009, 23:49
Mesaj #2

Jos comunismul!

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 4-October 07
ID membru: 233 495

Super tare... e de azi...

+Quote Post
Hey23
mesaj 16th January 2009, 16:27
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 13-May 07
Locație: 44°20 N 23°49 E
ID membru: 179 100

Nici nu se gandeau ca in loc de zbor se duc in croaziera. Pacat ca nu s-a gasit nimeni sa filmeze aterizarea, ca n-am vazut nicaieri sa arate.

+Quote Post
coliver
mesaj 16th January 2009, 19:26
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 8-January 09
ID membru: 405 083

QUOTE (Hey23 @ Jan 16 2009, 16:27) *
Nici nu se gandeau ca in loc de zbor se duc in croaziera. Pacat ca nu s-a gasit nimeni sa filmeze aterizarea, ca n-am vazut nicaieri sa arate.

Amerizarea , nu aterizarea (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
Toata ziua am auzit si la radio si la tv despre "aterizarea " unui avion in raul Hudson , mai am putin si incep sa ma indoiesc si eu daca a aterizat sau a amerizat (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Acest mesaj a fost modificat de coliver: 16th January 2009, 19:27

+Quote Post
fly_dream
mesaj 13th February 2009, 11:47
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

Inca o prabusire pe continentul american... de data asta cu victime...

Un avion comercial, de tip Bombardier Dash 8, apartinand companiei aeriene Colgan Air, cu 48 de persoane la bord, s-a prabusit, astazi, peste o casa din Buffalo, New York, si a fost cuprins de flacari, la doar 7 km de aeroportul de destinatie. Nu a reusit sa scape nimeni... plus ca si-a pierdut viata si o persoana aflata la sol...

+Quote Post
Freddie
mesaj 13th February 2009, 18:38
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 10-July 05
ID membru: 41 141

Dupa cum probabil ati auzit pe la stiri, avionul companiei Colgan Air, opera cursa 3407 pentru Continental Airlines, s-a prabusit ieri seara intr-o zona rezidentiala a orasului Clarence din statul New York. Avionul Dash-8 402 avea la bord 44 de pasageri si 5 membri ai echipajului (4 activi si unul off-duty). Mai multe detalii legate de accident precum si inregistrarea convorbirilor dintre piloti si controlorii de trafic puteti gasi la:

http://www.yankeeromeo.ro/stiri/flight3407_crash.html

Momentan cauzele accidentului sint necunoscut, fiind totusi posibila o acumulare de gheata. Desigur, momentan sint doar supozitii.

+Quote Post
xwh
mesaj 13th February 2009, 19:20
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 9-November 06
ID membru: 107 925

Dumnezeu să-i ierte....păcat

+Quote Post
fly_dream
mesaj 20th February 2009, 11:11
Mesaj #8

Active Member

Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

M-am gandit ca ar fi o idee buna sa avem un topic cu probleme aviatice la zi (prabusiri - Doamne fereste! -, aterizari fortate, intromisiuni aviare, zgaltaieli zdravene etc.)

Incep eu cu o stire japoneza.

"Aproximativ 30 de pasageri, care se aflau într-un Boeing 747 al companiei americane Northwest Airlines, au fost răniți, în această dimineață, din cauza unor turbulențe produse înainte ca aparatul să aterizeze pe aeroportul din Tokyo, relatează AFP.

Potrivit sursei citate, aeroportul nu a primit nicio alertă prealabilă din partea echipajului, iar răniții au fost descoperiți după aterizarea aeronavei.

"Cauzele incidentului nu sunt cunoscute. Este posibil ca persoanele rănite să nu fi avut atașate centurile de siguranță", a precizat purtătoare de cuvânt a aeroportului internațional Narita.

Conform agenției Jiji, problema ar fi putut fi provocată de turbulențe.

Avionul efectua o cursă între Manila și Tokyo. Un alt reprezentant al aeroportului Narita, situat în apropiere de capitala Japoniei, a declarat că zece persoane, din cele 30, sunt rănite grav, fiind transportate la spital.

Aparatul Boeing 747, care trebuia să își continue cursa spre Los Angeles, transporta 422 de pasageri. Acesta a aterizat la ora locală 12:19 (05:19, ora României), dar nu a efectuat o aterizare de urgență. "

Sursa: Evenimentul zilei, 20.02.2009

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 25th February 2009, 12:58
Mesaj #9

iubirea-i mare

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-December 07
Locație: de unde se da ora exacta
ID membru: 259 693

mai vreti chartere ? http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...c-la-Amsterdam/

+Quote Post
voyager4
mesaj 25th February 2009, 13:20
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 25-August 08
Locație: Timisoara
ID membru: 363 494

La fiecare prabusire de avion - aceasta, slava domnului, pare sa fi fost cu foarte putine victime - se intampla 778.435,3 accidente de masina / autocar / caruta prin lume. :-)

Ioi, poate n-ar mai trebui sa plecăm deloc in vacanta, asta vrei sa spui??? :-)
Nici la serviciu poate, că nu e safe!! [nici macar pe jos, ca si accidente cu pietoni se-ntampla 78.533 la fiecare avion prabusit].

(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cigar.gif)

---

@ally: lantul Delphin are si el Luna Park. Si-am vazut ca are discount de early booking mare [si] anul acesta - aprox. 20% !!

Daca vrei cumva o recomandare ptr buget "de an criza", gandeste-te la Delphin Botanik Alanya, cu tot cu dezavantajul plajei cu pietris [la intrarea in mare, inrest e amenajat] poate ca se merita

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 25th February 2009, 13:21
Mesaj #11

iubirea-i mare

QUOTE (voyager4 @ Feb 25 2009, 13:20) *
La fiecare prabusire de avion - aceasta, slava domnului, pare sa fi fost cu foarte putine victime - se intampla 778.435,3 accidente de masina / autocar / caruta prin lume. :-)

Nici la serviciu poate, că nu e safe!! [nici macar pe jos, ca si accidente cu pietoni se-ntampla 78.533 la fiecare avion prabusit].

(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cigar.gif)

---

@ally: lantul Delphin are si el Luna Park. Si-am vazut ca are discount de early booking mare [si] anul acesta - aprox. 20% !!

Daca vrei cumva o recomandare ptr buget "de an criza", gandeste-te la Delphin Botanik Alanya, cu tot cu dezavantajul plajei cu pietris [la intrarea in mare, inrest e amenajat] poate ca se merita

gogo are dreptate, daca e sa te ia dracu' te ia si de sub patrafiru' popii, numai ca in ultima perioada cazusera numa avioane apartinind companiilor low cost, caderea asta nu mi place....THY nu e low cost, eu am zburat in 2008 cam 40 ore cu ei si anul asta iar voi zbura mult

Acest mesaj a fost modificat de rottweiler2007: 25th February 2009, 13:23

+Quote Post
vigoro
mesaj 25th February 2009, 13:36
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 16-April 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 168 187

QUOTE (rottweiler2007 @ Feb 25 2009, 12:58) *

"Este doar al treilea accident aviatic internațional din istoria de 76 de ani a companiei turce. 20 de persoane au fost rănite, dar se pare că nimeni nu a murit"
Mai vrem. Pana acum am cam 500000KM la activ cu avionul si am de gand sa fac 1mil curand (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Statistic oricum este cel mai sigur mijloc de transport, asa ca un accident in plus sau minus ma lasa rece, daca insa ar fi o serie cu un anumit tip de avion abia atunci mi-as face griji. Apropos de chartere, tocmai am aflat din surse sigure ca Tarom s-a sucit si nu mai face curse charter anul acesta, asa ca sunt tare curios cu cine zboara touroperatorii in afara de carutele cu aripi ale Jetran.

Acest mesaj a fost modificat de vigoro: 25th February 2009, 13:37

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 25th February 2009, 13:43
Mesaj #13

iubirea-i mare

QUOTE (vigoro @ Feb 25 2009, 13:36) *
"Este doar al treilea accident aviatic internațional din istoria de 76 de ani a companiei turce. 20 de persoane au fost rănite, dar se pare că nimeni nu a murit"
Mai vrem. Pana acum am cam 500000KM la activ cu avionul si am de gand sa fac 1mil curand (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Statistic oricum este cel mai sigur mijloc de transport, asa ca un accident in plus sau minus ma lasa rece, daca insa ar fi o serie cu un anumit tip de avion abia atunci mi-as face griji. Apropos de chartere, tocmai am aflat din surse sigure ca Tarom s-a sucit si nu mai face curse charter anul acesta, asa ca sunt tare curios cu cine zboara touroperatorii in afara de carutele cu aripi ale Jetran.

(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) misto intrebare ! oricum nu baga mina in foc ca tarom nu va inchiria avioane agentiilor...totul va fi sigur dupa tirg, blue air a semnat deja contractele si se lauda ca si au adus 7 avioane noi....si vor mai fi companii, turkish cyprus, sun express, sky airlines, etc samd

Acest mesaj a fost modificat de rottweiler2007: 25th February 2009, 13:57

+Quote Post
giovi_buru
mesaj 25th February 2009, 14:32
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 17-March 08
ID membru: 303 142

[quote name='voyager4' date='Feb 25 2009, 14:20' post='6067333']

cu masina mai tragi de volan dreapta - stanga dar la avion s-a terminat, adica cu mersul preventiv cu masina ai sanse mai mari de supravietuire. Pasagerii de azi au avut bafta, Doamne Doamne a vrut doar sa-i sperie putin (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) si avionul e bun, insa se intampla si astfel de necazuri, pacat...

+Quote Post
Hey23
mesaj 25th February 2009, 14:40
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 13-May 07
Locație: 44°20 N 23°49 E
ID membru: 179 100

O noua pasare cazuta..la Amsterdam ...cam dese in ultima vreme. Cel putin 9 morti, Compania: Turkish. Boeing 737-800

Acest mesaj a fost modificat de Hey23: 25th February 2009, 14:41

+Quote Post
vigoro
mesaj 25th February 2009, 14:58
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 16-April 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 168 187

Informatiile despre THY pe care le-am citat nu erau corecte, adevarul fiind ca pana acum THY a avut 22 de accidente aviatice in care au murit 885 de oameni, neincluzand pe cei de azi, care intre timp au ajuns la 9...

Acest mesaj a fost modificat de vigoro: 25th February 2009, 14:58

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 25th February 2009, 15:24
Mesaj #17

iubirea-i mare

cu masina mai tragi de volan dreapta - stanga dar la avion s-a terminat, adica cu mersul preventiv cu masina ai sanse mai mari de supravietuire. Pasagerii de azi au avut bafta, Doamne Doamne a vrut doar sa-i sperie putin (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) si avionul e bun, insa se intampla si astfel de necazuri, pacat...
[/quote]eu ramin continuare pe ideea ca masina ta e cel mai sigur mijloc de transport, iar la amsterdam deja se numara mortii, in momentul asta cica sint deja 9

+Quote Post
voyager4
mesaj 25th February 2009, 16:01
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 25-August 08
Locație: Timisoara
ID membru: 363 494

QUOTE (rottweiler2007 @ Feb 25 2009, 15:24) *
eu ramin continuare pe ideea ca masina ta e cel mai sigur mijloc de transport, iar la amsterdam deja se numara mortii, in momentul asta cica sint deja 9

[se vede treaba ca si] statistic vorbind, esti departeee rau de realitate :-)

+Quote Post

4 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 00:17
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia