Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pe ce mai stocam, cand nu mai avem loc pe card
arty
mesaj 21st February 2005, 02:34
Mesaj #1

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 9-December 01
ID membru: 184

diferentza de timp de transfer la un card reader 32bit fatza de 16 bit este aproape de 4 ori. daca pe 16bit un card de 2GB este flushed in 18 minute... pe 32bit se intampla in cam in 7-8 minute.

formatarea in camera dureaza exact 5 secunde so, cardul e gata de lucru in 9 minute.
so, trebuie sa te gandeshti la urmatoarele

daca tu in 9 minute umpli un card, ai trei/patru carduri la o camera.
daca nu il umpli in 9 minute, ajung doua. depinde cate dockuri ai, am vazut oameni cu 3-4 dupa ei, din cauza timpului, atunci cand cardurile foarte rapide costau cat 4 dockuri.

daca folosesti 16bit, timpul se dubleaza.

daca e folosit activ, pe un 1ds2, un card de 2GB se umple in 5 minute. daca e folosit moderat, potzi sa il duci la 20 minute. daca nu il umpli deloc, inseamna ca stai acasa si esti bolnav... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Hazard
mesaj 21st February 2005, 03:55
Mesaj #2

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 11-January 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 10 094

dockuri = ?

+Quote Post
arty
mesaj 21st February 2005, 04:47
Mesaj #3

Senior Member

dock=portable digital storage

un cardreader cu baterie si hdd in el...

+Quote Post
Hazard
mesaj 21st February 2005, 04:55
Mesaj #4

Active Member

banuiam eu ca asta ar trebui sa fie... da-mi si mie niste link-uri (de unde se poate cumpara), ca sunt curios de preturi si compatibilitati

+Quote Post
icss
mesaj 21st February 2005, 08:20
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 24-May 04
Locație: Constanta
ID membru: 16 979

QUOTE(Hazard @ Feb 21 2005, 04:55)
banuiam eu ca asta ar trebui sa fie... da-mi si mie niste link-uri (de unde se poate cumpara), ca sunt curios de preturi si compatibilitati
*

La noi gasesti la DW (vezi primele 2 produse de acolo).

+Quote Post
arty
mesaj 21st February 2005, 09:55
Mesaj #6

Senior Member

mama ce scumpe sunt in ro... aproape $160 fara hdd, eu am luat unele cu hdd de 60GB in ele la 160 sau asha. modelul Pro, tot vosonic. boala lor e bateria care nu tzine decat cateva carduri... mai exact 3 de 2GB pline, la un full charge

+Quote Post
Hazard
mesaj 21st February 2005, 22:43
Mesaj #7

Active Member

mai bine iti iei un laptop la second, ori cu un hard mai mare, ori iti iei un writer cd/dvd extern, ori.. puii mei... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mr.fred
mesaj 21st February 2005, 22:45
Mesaj #8

Moderator

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 29-January 04
Locație: 127.0.0.1
ID membru: 10 845

sunt CDWrite-re externe, care au loc de CF si descarca cardul direct pe CD, fara sa fie nevoie de calc. N-au ajuns inca pe la noi.

+Quote Post
Hazard
mesaj 21st February 2005, 23:07
Mesaj #9

Active Member

pe bune? astea sunt interesante... dar afara pe la ce preturi sunt? si ce producatori fac astea ?

+Quote Post
gallax
mesaj 21st February 2005, 23:21
Mesaj #10

Member

Data înscrierii: 27-July 04
ID membru: 20 501

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=cf+photo+cd+burner&meta=
mai precis - http://www.apacer.com/apacer_english/produ...stone_cp100.asp

e chiar un articol interesant despre apacer-ul asta aici - adica pe www.luminous-landscape.com

+Quote Post
Necronomikon
mesaj 22nd February 2005, 09:23
Mesaj #11

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 15-April 04
ID membru: 14 588

Eu am avut norocul sa-mi cumpar un card reader 7-in-1 anul trecut, cu 400K, desi pretul din magazin ere mult mai mare. L-am luat nou-noutz. E pe USB2.0.

+Quote Post
arty
mesaj 22nd February 2005, 11:24
Mesaj #12

Senior Member

QUOTE(Hazard @ Feb 21 2005, 12:43)
mai bine iti iei un laptop la second, ori cu un hard mai mare, ori iti iei un writer cd/dvd extern, ori.. puii mei... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
*
nope, image dockul are rolul lui... eu evit sa'l folosesc cat pot, dar tot depind de el de multe ori. laptopul este in mashina la nevoie, dar nu se compara, pana boot, pana transferi etc.. trece timpul. cu dockul ai varat cardul si gata. iar cand transfer pe pc/laptop merge glontz, toate cardurile odata. cand trag mult mai mult, las dockul undeva in priza, pe aproape...la fiecare card fac o vizita si bag cate un card la descarcat.
QUOTE(mr.fred @ Feb 21 2005, 12:45)
sunt CDWrite-re externe, care au loc de CF si descarca cardul direct pe CD, fara sa fie nevoie de calc. N-au ajuns inca pe la noi.
*
nu prea au trecere... cred ca nu sunt f practice la o adica. nu'i vad utilitatea... de ce'ash scrie un cd in locatzie... cu raw'urile...
daca chiar trebuie sa scriu cd/dvd, am laptopul... dar raw'ul trebuie procesat. am procesat in locatzie O DATA, cand era atat de urgent, si da, atunci am scris un dvd cu pozele...

+Quote Post
gallax
mesaj 22nd February 2005, 11:31
Mesaj #13

Member

Arty, in articolul de pe luminous landscape iti oferea un motiv pentru care e mai bine sa scrii CD-uri in locatie decat sa folosesti un dock.
Argumente pro-cd:
*) consum mic de baterii. Scrie un cd in 4 minute (la 24x), are autonomie cateva ore
*) redundanta: orice cd e scris in dublu exemplar, daca iti crapa unul il ai pe celalalt
*) siguranta: o data scrise cd-urile nu mai conteaza frig, umezeala. Plus ca nu ai toate ouale in acelasi cos. Daca hard-disk-ul din dock e afectat de vreun shoc sau de frig/condens/etc ai pierdut TOT.

+Quote Post
arty
mesaj 22nd February 2005, 12:20
Mesaj #14

Senior Member

singura pe care o accept este cea cu sigurantza.... un apropiat d'al meu a pierdut un dock cu 6 ore de munca in locatzie, irepetabil, echivalent cu o catastrofa...

nu s'a putut face nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) s'a platit si o firma dinaia de recuperare, care n'a facut nimic pana la urma.... s'a recuperat ce mai era in camera, sfarshitul... si alte cateva de pe celelate carduri prin low level nushtiuce.... d'aia nu ma dau in vant dupa dockuri, insa... si eu le folosesc zilnic.

mie nu mi'a picat niciunul inca si la nici unul dintre baietzii mei (sa bat in lemn)

faza cu cd'ul... consider ca timpul de descarcare este acelashi, ca si pe un dock, iar daca e tot sa fim tremuratori... ce sigurantza am ca acel cd a fost scris corect? il iau si'l bag in laptop, nu? dublu exemplar.... cine are timp bre... cd'uri geanta, schimba discuri... ai grija unde le pui, scrie pe ele sa nu le incurci, ai grija de ele, in cele cinci locuri unde ajung...

dockul imi e in buzunarul de la vesta, imi ia 5 secunde sa bag cardul si sa apas un buton. dupa ce a terminat se opreshte singur.

+Quote Post
arty
mesaj 22nd February 2005, 12:25
Mesaj #15

Senior Member

ah, si inca ceva, eu trag carduri de 2GB, cum vars asta pe CD'uri???? fac 4 CD'uri in dublu exemplar la fiecare card? lol.... eu am nevoie de cardul ala in 15 minute... nu dupa o ora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
gallax
mesaj 22nd February 2005, 12:58
Mesaj #16

Member

Hai mai arty, iei si tu doua carduri... Citeste articolul http://www.luminous-landscape.com/locations/wilderness.shtml de pe luminous-landscape ... sa vezi in ce conditii s-a ajuns la "avantajele" alea.

Pe scurt, daca esti doua saptamani in varful muntilor, stand in cort si fara curent electric sau masina prin preajma, ma indoiesc ca laptopul te poate ajuta cu ceva...

+Quote Post
arty
mesaj 22nd February 2005, 13:36
Mesaj #17

Senior Member

man, eu nu urc zilnic pe K2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lol

+Quote Post
sosojerk
mesaj 22nd February 2005, 13:52
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 31-July 04
Locație: Timisoara
ID membru: 20 671

Pai una din verisunile mentionate mai sus (RoadStor Pro) scrie si DVD-uri. Deci care e problema ta?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

5 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 25th November 2009 - 00:32
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia