Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intră unul în mine în intersecție, și cică io-s devină.
jafpefata
mesaj 18th December 2008, 00:51
Mesaj #1

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 26-September 07
ID membru: 230 715

Deci, Timișoara, 17 decembie, seara:
Vin pe Circumvalatiunii dinspre mall către intersecția cu Gh. Lazăr și stau la stop pe banda 3, se face verde, plec, nu trec intersecție că poc! din stânga unu-n mine. Venea dinspre AMG și făcea stânga la gară. Ne oprim, tipul susține că am trecut pe roșu, când îi explic că nu-i așa, îmi explică că da, că io am luat-o cumva pe lăngă el și am intrat în el (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mâine merem la poliție, presimt o zi cu iureș. Vă țin la curent, and, drive safetly!
Go to the top of the page

+Quote Post
SINEKT
mesaj 18th December 2008, 00:55
Mesaj #2

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 23-February 07
Locație: Bucuresti - Berceni / Ferentari
ID membru: 146 578

Si nu i-ai tras una ? Eu il luam de perciuni pana zicea ca mine. Asta presupunand ca tu ai dreptate, da nah, mi se pare un pic cam greu sa treci pe rosu crezand ca s-a facut verde mai devreme.

+Quote Post
jafpefata
mesaj 18th December 2008, 02:20
Mesaj #3

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 26-September 07
ID membru: 230 715

Hehe, tipul rămase blocat în intersecție de la verdele anterior, faza e că el vrea să dovedească că stătea pe loc. Nu știu cum naiba, pentru că ușa mea e înfundată, doar nu făceam drifturi în intersecție ca să mă dau cu de-a latul (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
paul_kelso
mesaj 18th December 2008, 07:04
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 8-August 05
Locație: Miserupia
ID membru: 43 300

Daca el era blocat in intersectie, era dreptul lui sa treaca, chiar daca tu aveai verde.

Din pacate, tare ma tem ca tu esti vinovatul.

+Quote Post
Pazvante
mesaj 18th December 2008, 07:50
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 31-October 08
ID membru: 384 632

daca era blocat in intersectie, cum l-a lovit lateral??? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
mst
mesaj 18th December 2008, 12:07
Mesaj #6

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-February 05
Locație: Timisoara
ID membru: 30 648

daca era blocat in intersectie trebuia sa astepti sa treaca si abia apoi sa treci tu. esti cam vinovat maestre. acolo sunt si camere de luat vederi. daca el a intrat pe verde in intersectie si a ramas acolo ca sa dea prioritate, atunci nu trebuia sa intri in intersectie pana cand nu se elibera.

tare ma tem ca esti unul din acei 90% destepti care blocheaza intersectiile, mai ales pe cea de acolo, pt ca se baga in intersectie desi nu e libera. chiar am filmat o data o faza de genul, cum se baga dobitocii aiurea, iar cei ce nu intrau in intersectie pt ca isi dadeau seama ca nu au unde erau claxonati disperati de cei din spate.
chiar faza tare a fost cand cei ce veneau dinspre mehala au primit verde si au demarat puternic, ca mai apoi sa opreasca brusc, pt ca banda dinspre rutiera spre mall era blocata. asa ca au ramas in mijlocul intersectiei pana au primit verde cei ce veneau de la mall, care bineinteles au facut aceeasi manevra, adica intrat in intersectie, blocat si claxonat ca disperatii. era in seara in care venise basescu la alcatel. cum a fost un pic blocat traficul din cauza asta si a mai dat si un pic de ploaie, s-a blocat toata zona rutiera-gh.lazar-mall-marasti samd. totul din cauza desteptilor ca tine. si cum acolo semaforul e reglat de camerele cu senzori, alea nu vedeau masini in miscare asa ca puneau rosu si dadeau verde celorlalti, care se bagau in intersectie dupa metoda descrisa mai devreme. in ziua aia am avut noroc ca mi s-a stricat masina asa ca am mers pe jos pana in 700 sa iau tramvaiul. ce bine a fost pt mine. altfel imi faceam nervi aiurea prin trafic.

acum ceva timp l-am certat pe un prieten bun care imi explica el mie cum era sa o loveasca pe o tipa cunoscuta care era cu masina, chiar daca el a intrat pe verde si era foarte mirat cand ii explicam ca el trebuia sa astepte ca ea sa treaca, nu sa se bage ca berbecu in intersectie.

+Quote Post
cosminnuss
mesaj 18th December 2008, 15:54
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 21-October 05
Locație: Middle of nowhere
ID membru: 50 654

Draga jafpefata, tare am senzatia ca ti-o iei - amenda. Trebuia sa astepti deblocarea intersectiei inainte sa intri in ea.

+Quote Post
closchkutza
mesaj 18th December 2008, 16:47
Mesaj #8

Active Member

Data înscrierii: 8-December 06
ID membru: 114 828

Eu stau si ma intreb, daca voi ati sarit pe "jafpefata" ca a blocat intersectia, plecand pe verde si intrand unul in el, cel care a intrat in el unde se afla? Inainte de semafor? NU, era blocat in intersectie. Ce cauta acolo? De ce a intrat in intersectie daca nu o putea traversa? Ce a cauzat accidentul:
1. Faptul ca "jafpefata" a intrat pe verde in intersectie?
2. Faptul ca cel care l-a lovit a fost corect, nu a blocat intersectia si a ramas la semafor, dar totusi a intrat apoi pe rosu?
3. Faptul ca cel care l-a lovit a ramas in mijlocul intersectiei, LOC IN CARE NU AVEA CE SA CAUTE si apoi a eliberat-o trecand pe rosu?

Ce a dus la producerea accidentului? De la ce actiune a rezultat?

+Quote Post
the_punkreas2003
mesaj 18th December 2008, 17:19
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 10-February 08
ID membru: 287 314

Tare sunt curios cum se termina DAR as spune asa:

Daca jafpefata a intrat in soferul celalalt - si-o fura - e vinovat.
Daca celalalt a intrat in el, o sa scape basma curata. Nu are cum sa demonstreze celalalt ca era in intersectie si ca nu a trecut pe rosu.

We'll see (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/bicycle.gif)

+Quote Post
closchkutza
mesaj 18th December 2008, 17:39
Mesaj #10

Active Member

Data înscrierii: 8-December 06
ID membru: 114 828

Celalalt a intrat in jaf pe fata. Nu ai vazut ca a zis ca i-a infundat usa?

QUOTE (paul_kelso @ Dec 18 2008, 07:04) *
Daca el era blocat in intersectie, era dreptul lui sa treaca, chiar daca tu aveai verde.

Din pacate, tare ma tem ca tu esti vinovatul.

QUOTE (mst @ Dec 18 2008, 12:07) *
daca era blocat in intersectie trebuia sa astepti sa treaca si abia apoi sa treci tu. esti cam vinovat maestre. acolo sunt si camere de luat vederi. daca el a intrat pe verde in intersectie si a ramas acolo ca sa dea prioritate, atunci nu trebuia sa intri in intersectie pana cand nu se elibera.

acum ceva timp l-am certat pe un prieten bun care imi explica el mie cum era sa o loveasca pe o tipa cunoscuta care era cu masina, chiar daca el a intrat pe verde si era foarte mirat cand ii explicam ca el trebuia sa astepte ca ea sa treaca, nu sa se bage ca berbecu in intersectie.

Unde scrie asa ceva?

+Quote Post
filipxxx
mesaj 18th December 2008, 17:45
Mesaj #11

Active Member

Data înscrierii: 25-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 988

Sincer nu cunosc intersectia ca n-am ajuns in viata mea in Timisoara, insa daca am inteles bine firul lucrurilor, pare exemplul tipic de om blocat in intersectie care cand incerca sa intre in banda pentru a elibera intersectia si intra in aia care a plecat de la stop. Cand spun blocat ma refer aici la aia care trebuie sa faca stanga si n-au unde din cauza masinilor de pe contra-sens, nu cei care se baga ca vitele pe galben desi vad ca aia din fata nu se mai misca de ceva timp.

Acest mesaj a fost modificat de filipxxx: 18th December 2008, 17:46

+Quote Post
paul_kelso
mesaj 18th December 2008, 18:53
Mesaj #12

Active Member

QUOTE (closchkutza @ Dec 18 2008, 17:39) *
Unde scrie asa ceva?

Capitolul V, Reguli de circulatie, SECTIUNEA a2a, UTILIZAREA PARTII CAROSABILE

art 105 - Se interzice intrarea intr-o intersectie chiar daca semnalul luminos ori un indicator de prioritate permit, daca din cauza aglomerarii circulatiei conducatorul de vehicul risca sa ramana imobilizat, stanjenind sau impiedicand desfasurarea traficului.

Puteai bine mersi sa-ti cauti singur legea.

+Quote Post
radumiki
mesaj 18th December 2008, 19:05
Mesaj #13

Observator

Data înscrierii: 13-October 03
ID membru: 7 229

jafpefata, fa si tu o schita (ca si la politie oricum trebuie sa faci...) ca sa ne dam seama mai bine...

+Quote Post
spare-me
mesaj 18th December 2008, 21:34
Mesaj #14

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
ID membru: 31 818

QUOTE (paul_kelso @ Dec 18 2008, 18:53) *
Capitolul V, Reguli de circulatie, SECTIUNEA a2a, UTILIZAREA PARTII CAROSABILE

art 105 - Se interzice intrarea intr-o intersectie chiar daca semnalul luminos ori un indicator de prioritate permit, daca din cauza aglomerarii circulatiei conducatorul de vehicul risca sa ramana imobilizat, stanjenind sau impiedicand desfasurarea traficului.

Puteai bine mersi sa-ti cauti singur legea.

tu nu vezi ma ca-ti dai cu firma in cap singur ?
ce legatura are ce-ai pus tu aici cu degajarea intersectiei ?

CELALALT nu trebuia sa intre, chiar daca avea verde daca risca sa ramana imobilizat acolo, cum s-a si intamplat...

eu inteleg ce spui tu, dar articolul ala de lege citat te contrazice flagrant si oricum e scris aiuristic.

jafpefata (potrivit articolului) de ce sa nu intre ?! el nu risca sa ramana blocat. ALA nu trebuia sa intre ca sa nu ramana cum a ramas

ca sa intelegi mai bine :

1) se interzice intrarea bla-bla...
@) NU SE INTERZICE sa intri pe verde, daca un bou a incalcat punctul 1 ramanan in intersectie si blocand-o MAI ALES ca stiu daca era IN intersectie din moment ce jafpefata avea banda libera sa circule si ala l-a luat din lateral...

deci nu era blocat IN intersectie, pe banda, ci in afara ei si-a intrat pe rosu.
cel putin eu asa inteleg din ce spune el

Acest mesaj a fost modificat de spare-me: 18th December 2008, 21:37

+Quote Post
paul_kelso
mesaj 18th December 2008, 21:55
Mesaj #15

Active Member

Articolul citat, aiurea cum ti se pare este luat din codul rutier.

Daca vrei iti scanez codul rutier, poate te-ai gandit ca am inventat eu.

Pai tocmai, daca ala a ramas blocat, jafpefata nu trebuia sa intre si el la randul lui, corect?

+Quote Post
spare-me
mesaj 18th December 2008, 21:57
Mesaj #16

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
ID membru: 31 818

QUOTE (paul_kelso @ Dec 18 2008, 21:55) *
Articolul citat, aiurea cum ti se pare este luat din codul rutier.

Daca vrei iti scanez codul rutier, poate te-ai gandit ca am inventat eu.

Pai tocmai, daca ala a ramas blocat, jafpefata nu trebuia sa intre si el la randul lui, corect?

stiu ca ala e articolul.
ideea e ca ala nu era intrat.
daca jafpefata era pe banda 3 care era LIBERA si se putea merge pe ea, inseamna ca el putea intra bine mersi in intersectie.
iar celalalt putea astepta verdele lui, dandu-i prioritate. dar nu, desi putea sta, a trecut pe rosu.
corect ?

deci articolul, tot la bizonul ala face referire.

+Quote Post
radumiki
mesaj 18th December 2008, 22:29
Mesaj #17

Observator

Data înscrierii: 13-October 03
ID membru: 7 229

QUOTE (spare-me @ Dec 18 2008, 21:57) *
stiu ca ala e articolul.
ideea e ca ala nu era intrat.
daca jafpefata era pe banda 3 care era LIBERA si se putea merge pe ea, inseamna ca el putea intra bine mersi in intersectie.
iar celalalt putea astepta verdele lui, dandu-i prioritate. dar nu, desi putea sta, a trecut pe rosu.
corect ?

deci articolul, tot la bizonul ala face referire.

asa m-am gandit si eu. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/peacefingers.gif)
daca am liber pe banda mea si am verde, normal ca ma duc.
vine unul din lateral si ma loveste...
de ce sa fiu eu de vina ca tipul a fortat?
ce daca era deja in intersectie, daca nu era pe banda mea si eu am verde (prioritate) ma astept sa aiba bunul simt sa astepte nu sa forteze sa intre pe banda mea libera, se face rosu in curand, si poate inainta fara probleme...

+Quote Post
filipxxx
mesaj 18th December 2008, 22:58
Mesaj #18

Active Member

Data înscrierii: 25-April 06
ID membru: 74 988

Hai sa pundem prblema altfel: daca am o intersectie mare, sa zic 3 benzi pe fiecare sens si intre ele spatiu verde, rezultand practic un spatiu imens la intersectia drumurilor, Daca eu vreau sa fac stanga, trec de semaforul meu, si astept pana trec toti din fata mea care merg drept, cand ma inscriu in banda, e foarte posibil ca sa se fi facut rosu deja, semaforul il am undeva in spate. Daca aia din dreapta mea care au verde patrund in intersectia blocata de mine ca doar nu puteam face stanga prin 3 benzi de trafic care mergeau in sens opus, inseamna ca incalca legea. Daca legea nu ar interzice patrunderea intr-o intersectie blocata deja, ar fi aproape imposibil sa mai faci stanga in intersectii mari iunde nu exista semafor separat pentru stanga. Daca omul ala statea pe loc asteptand in mijloc sa faca stanga si cand sa plece jafpefata a intrat in intersectia deja blocata si de aici a rezultat lovirea e clar ca ala care a intrat in intersectie e de vina. Daca ala a venit pur si simplu pe manevra la stanga fortand galbenul jafpefata nu mai are nici o vina.

+Quote Post

5 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:22
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia