|
  |
Despre Parchet, Laminat,Stratificat,Dusumea |
|
|
|
|
28th May 2009, 12:29
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 3-May 08
ID membru: 322 157

|
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat despre poliestiren extrudat intre sapa si parchet laminat la un apt in bloc nou.
Ma gandesc la o grosime de 5-10 mm, care ar fi dezavantajele? Avantajele cred ca sunt izolatia fonica si termica mai buna
Multumesc | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th May 2009, 08:22
|
Junior
Data înscrierii: 7-October 04
ID membru: 23 941

|
QUOTE (rll @ 16th January 2009, 11:47)  Nu am mai scris demult aici, dar cand am avut nevoie , la sfarsitul anului trecut mutulica m-a ajutat. asa ca revin cu poze, asa cum am promis, cu ce a iesit din parchetul si scara mea. sunt cam prafuite ca nu apucasem sa-l stergem. parchetul a fost de stejar rustic, lipit cu adeziv bicomponent pe sapa autonivelanta indicata pentru asa ceva, inainte de ea am dat cu rasina, am dat cu grund tratament inainte de lac, lacul a fost poliutetanic bicomponent. sper ca am facut totul asa cum trebuie, acum sa vedem si in timp cum se comporta, ca sa nu avem necazuri cu rosturi sau cu altele. o zi buna la toata lumea. Traba facuta cu scarba, nu vezi ce jeg e pe langa plinte? Blah, nici lacul de pe lemn nu arata mai bine...ptiu
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2009, 11:01
|
Junior
Data înscrierii: 3-May 08
ID membru: 322 157

|
CITAT (cbodnara @ 28th May 2009, 12:29)  Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat despre poliestiren extrudat intre sapa si parchet laminat la un apt in bloc nou.
Ma gandesc la o grosime de 5-10 mm, care ar fi dezavantajele? Avantajele cred ca sunt izolatia fonica si termica mai buna
Multumesc chiar nu stie nimeni daca-i bine sau nu sa pun extrudat sub parchet?
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2009, 21:36
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
Nu ai nuci un dezavantaj; deja se gasesc niste placi pt parchet, sunt vreo 2 grosimi, daca stai la parter se justifica mai gros ( nu mai stiu ce grosime are); si ala tot extrudat este, e verde
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2009, 17:50
|
Junior
Data înscrierii: 4-June 09
ID membru: 467 500

|
CITAT (mariusnt @ 20th May 2009, 23:49)  Am rasfoit topicul acesta si am vazut ceva oameni bine informati p'aici (nu dam nume (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ). Ma apuc luna viitoare de renovat apartamentul de aprox. 56 mp. si am inceput sa ma uit dupa parchet. Buba este ca tot ce am gasit frumos este si foarte costisitor. Ma uitam la bambus, care este mai ok ca pret, dar am inteles citind parerile ca este destul de pretentios. Rugamintea este daca imi puteti recomanda (eventual PM ca sa nu fie vorba de reclama) de unde sa iau parchet de lemn (triplu stratificat sau masiv) la un pret bun. Nu vreau ceva de calitate proasta, ca toata lumea caut ceva bun si ieftin (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cool.gif) . Va multumesc pentru ajutor si astept cu nerabdare sugestiile voastre. eu mi am pus parchet triplu stratificat ,am fasit o firma care aduce din Germania si are pe stoc ,iar oferta este cu 50% sub pretul pietei. Este undeva pe Traian Popovici ,daca vrei detalii ma mi un email nu mai stiu exact:) good luck
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2009, 22:03
|
Junior
Data înscrierii: 9-January 03
Locație: Bucuresti/Frankfurt
ID membru: 2 746

|
CITAT (savum35 @ 4th June 2009, 18:50)  eu mi am pus parchet triplu stratificat ,am fasit o firma care aduce din Germania si are pe stoc ,iar oferta este cu 50% sub pretul pietei. Este undeva pe Traian Popovici ,daca vrei detalii ma mi un email nu mai stiu exact:) good luck '
si eu am cumparat tot de la dansii, intr-adevar pretul este asa cum ar trebui sa fie la toata firmele " CORECT " lucru mai rar intalnit la comerciantii din tara noastra. ii gasesti la usata.ro in cazul in care mai au stocul!!! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
10th June 2009, 11:44
|
Active Member
Data înscrierii: 6-January 09
Locație: Bucuresti
ID membru: 404 346

|
dati-mi si mie un PM va rog frumos cu numele firmei
|
|
|
|
|
|
|
|
13th June 2009, 10:43
|
Junior
Data înscrierii: 13-June 09
ID membru: 470 817

|
o oferta cu reducere destul am gasit si eu la decora-house.ro
eu am luat un stejar de 15mm uleiat la 110 ron/mp
|
|
|
|
|
|
|
|
13th June 2009, 10:49
|
Junior
Data înscrierii: 13-February 09
Locație: Othalla, Imperiul Asgard
ID membru: 419 711

|
Dar la reconditionare parchet masiv, se pricepe cineva cu sfaturi, idei ?
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2009, 20:40
|
Junior
Data înscrierii: 25-January 07
Locație: Ploiesti
ID membru: 132 901

|
Cum este mai bine sa pui parchetul masiv la o casa:lipit pe sapa sau pus pe dusumea ooarba? Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2009, 18:59
|
Junior
Data înscrierii: 4-June 08
ID membru: 333 406

|
Buna ziua. Acum un an am montat parchet laminat iar recent am observat ca au inceput sa apara intre spatii intre lamelele de parchet, adica nu mai sunt imbinate perfect. Poate sa-mi spuna cineva de ce au aparut si ce pot face sa remediez situatia? Ce tipuri de inmbinari ale lamelelor de parchet laminat exista? Am citit undeva de dublu click iar omul care mi-a instalat parchetul mi-a spus ca al meu este cu click simplu. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
20th June 2009, 15:33
|
Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 27-January 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 279 814

|
QUOTE (cretu22 @ 15th June 2009, 21:40)  Cum este mai bine sa pui parchetul masiv la o casa:lipit pe sapa sau pus pe dusumea ooarba? Multumesc ideal este pe dusumea oraba, dusumeaua realizata din placi de osb de 15-18mm grosime, daca sapa este buna poti folosii 15mm grosime, daca mai are denivelari 18 sau mai mult. osb-ul il poti lipii si/sau prinde in dibluri, panotarea se va face respectand regulile de intretesere. parchetul il poti lipii cu adeziv normal sau bicomponent de osb. rezultatul este garantat in timp.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th June 2009, 08:06
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
CITAT (BlueSky2009 @ 13th June 2009, 11:49)  Dar la reconditionare parchet masiv, se pricepe cineva cu sfaturi, idei ? reconditionare presupune raschetat, chituit - daca e cazul, si lacuit din nou; simplu de scris, greu de facut ( sa arate si frumos)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th June 2009, 13:18
|
Junior
Data înscrierii: 9-February 07
Locație: Prahova
ID membru: 140 108

|
Au trecut mai bine de sase luni de cand am inceput cautarile (si) pentru parchet, la vremea aia cautam masiv/stratificat, inca nu sunt hotarat dar am intrat in linie dreapta desi ne-a intarziat criza... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif) In maxim o luna trebuie sa iau o decizie... si tocmai am dat peste o oferta interesanta in Bricostore - parchetul laminat quick step (detalii aici). Stie cineva mai multe despre acest parchet? Pretul e cam piperat - in jur de 120 RON/m 2 dar parchetul chiar arata super bine, zici ca e lemn, au si variante in care parchetul are profil de lemn (adica nu e doar poza). Va rog... orice parere e binevenita! Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2009, 13:22
|
Junior
Data înscrierii: 3-November 08
ID membru: 385 479

|
CITAT (lightpawn @ 24th June 2009, 13:18)  Au trecut mai bine de sase luni de cand am inceput cautarile (si) pentru parchet, la vremea aia cautam masiv/stratificat, inca nu sunt hotarat dar am intrat in linie dreapta desi ne-a intarziat criza... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif) In maxim o luna trebuie sa iau o decizie... si tocmai am dat peste o oferta interesanta in Bricostore - parchetul laminat quick step (detalii aici). Stie cineva mai multe despre acest parchet? Pretul e cam piperat - in jur de 120 RON/m 2 dar parchetul chiar arata super bine, zici ca e lemn, au si variante in care parchetul are profil de lemn (adica nu e doar poza). Va rog... orice parere e binevenita! Multumesc! E cel mai bun parchet laminat care se poate cumpara de pe piata , dar la aproape 40€ e un NOBLESS sau ELEGANCE caci ELIGNA e 20€/m2 iar CLASSIC 14€/m2, PERSPECTIVE cam 26€/m2 cu TVA inclus. E si singurul parchet care garanteaza imbinarea pe viata( 33 ani ) Eligna dupa parerea mea e cel mai complet si cel mai bun raport pret calitate vizuala si calitate overlay. Total general -cumpara cu incredere- nu o sa te dezamageasca. In poze U995 stejar vintage
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2009, 22:37
|
Junior
Data înscrierii: 11-May 06
Locație: turda
ID membru: 77 174

|
cum montezi parchetul? din poza se vede ca prima data potrivesti la capat si apoi pe lungime sau cum?
|
|
|
|
|
|
|
|
26th June 2009, 12:28
|
Junior
Data înscrierii: 3-November 08
ID membru: 385 479

|
CITAT (uledu @ 25th June 2009, 22:37)  cum montezi parchetul? din poza se vede ca prima data potrivesti la capat si apoi pe lungime sau cum? Toata treaba-i din buric- n-ai buric nu faci nimic¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Se baga prima oara latura mica sub un unghi de 30-45º si apoi cu o miscare brusca din incheietura se ridica putin 10-15º cu forta tot randul deja montat si tragi cu putere spre tine de placa si intra in cea de jos. Pare complicat da nu e.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|