|
  |
Despre Parchet, Laminat,Stratificat,Dusumea |
|
|
|
|
4th June 2008, 15:20
|
Active Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-July 07
Locație: DE,Rosenheim
ID membru: 204 257

|
Spune-le celor de la magazin..... (IMG: style_emoticons/default/argue.gif) ,iar amorsa poti folosii cu incredere PRIMER G.,se aplica cu bidineaua sau trafaletul.
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 15:25
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 28-April 07
ID membru: 173 255

|
| multumesc mult pentru informatii. | |
Acest mesaj a fost modificat de rll: 4th June 2008, 15:25
|
|
|
|
|
|
|
|
12th June 2008, 19:43
|
Junior
Data înscrierii: 5-February 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 30 116

|
Daca nu era interzis sa injur, umpleam postul asta ...
Ia uite ce fac eu: Dupa ce slefuiesc toata camera inainte sa ii dau cu lac, ma pune nu stiu cine, sa trec pe la vecinu' care tocmai si-a paluxat si el parchetul. La el a iesit super, la mine era p'aproape ...
Acum, din dorinta sa il am si eu super imi zic ca no fi bai daca dau 2mil la un om sa faca treaba ca lumea. Partea proasta e ca nu l-am gasit pe baiatul care a lucrat la vecin si am luat unii dupa net.
Pe scurt a iesit numai dungi, pt ca au folosit masina cu tambur orizontal ... care era de pe vremea lu bunicu'
Ce sa mai, se negociase pe 200ron (9mp) cu materialele mele de la 250 ... Au zis ca fac calitate si ca au masina profesionala ... etc In realitate a iesit ca la orbi si mi-au mai stricat si mocheta, scapand sticla de diluant, distrugand astfel suportul de cauciuc de dedesubt.
Acum cand sa plece, vazand ca sunt nesimtiti si lasa mizerie, pe unde au lucrat, ii intreb cat le dau acum (mai ramasese sa dea o mana) Si acum tupeu pe om; ca sa-i dau toti banii ca mergem pe incredere. I-am dat 140ron si cand isi termina treaba i-am zis ca ii ia si pe ceilalti. El nu, ca se simte jignit etc.
Pana la urma intuiind ca nu mai vine, l-am sunat sa ii spun ca mocheta e deteriorata si ca maine cand ar fi trebuit sa vina (vezi doamne) ar trebuii sa imi ofere despagubiri, la care binenteles ca a inceput sa imi spuna ca el de fapt nici nu ma cunoaste etc
Post moderat...Atentie la ce postati!!
Acest mesaj a fost modificat de adi_master: 12th June 2008, 21:32
|
|
|
|
|
|
|
|
13th June 2008, 09:26
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
QUOTE (assus @ Jun 12 2008, 20:43)  Daca nu era interzis sa injur, umpleam postul asta ...
Ia uite ce fac eu: Dupa ce slefuiesc toata camera inainte sa ii dau cu lac, ma pune nu stiu cine, sa trec pe la vecinu' care tocmai si-a paluxat si el parchetul. La el a iesit super, la mine era p'aproape ...
Acum, din dorinta sa il am si eu super imi zic ca no fi bai daca dau 2mil la un om sa faca treaba ca lumea. Partea proasta e ca nu l-am gasit pe baiatul care a lucrat la vecin si am luat unii dupa net.
Pe scurt a iesit numai dungi, pt ca au folosit masina cu tambur orizontal ... care era de pe vremea lu bunicu'
Ce sa mai, se negociase pe 200ron (9mp) cu materialele mele de la 250 ... Au zis ca fac calitate si ca au masina profesionala ... etc In realitate a iesit ca la orbi si mi-au mai stricat si mocheta, scapand sticla de diluant, distrugand astfel suportul de cauciuc de dedesubt.
Acum cand sa plece, vazand ca sunt nesimtiti si lasa mizerie, pe unde au lucrat, ii intreb cat le dau acum (mai ramasese sa dea o mana) Si acum tupeu pe om; ca sa-i dau toti banii ca mergem pe incredere. I-am dat 140ron si cand isi termina treaba i-am zis ca ii ia si pe ceilalti. El nu, ca se simte jignit etc.
Pana la urma intuiind ca nu mai vine, l-am sunat sa ii spun ca mocheta e deteriorata si ca maine cand ar fi trebuit sa vina (vezi doamne) ar trebuii sa imi ofere despagubiri, la care binenteles ca a inceput sa imi spuna ca el de fapt nici nu ma cunoaste etc
Post moderat...Atentie la ce postati!! la ce dungi te referi? zgarieturi in parchet de la slefuire, sau dungi de pensula in lac?
|
|
|
|
|
|
|
|
13th June 2008, 14:12
|
Junior
Data înscrierii: 6-June 07
ID membru: 188 426

|
Salutare,
M-ar interesa parchet pentru bucatarie. Ce tip de parchet as putea folosi in bucatarie? As vrea sa folosesc gresie in dreptul chivetei, aragazului, etc si in locul unde luam masa parchet.
O alta intrebare: Cum e mai bine sa fie parchetul pentru living? Lucios sau mat? Care e acum la moda?
Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
13th June 2008, 15:20
|
Active Member

|
QUOTE (Alexandra_I @ Jun 13 2008, 15:12)  Salutare,
M-ar interesa parchet pentru bucatarie. Ce tip de parchet as putea folosi in bucatarie? As vrea sa folosesc gresie in dreptul chivetei, aragazului, etc si in locul unde luam masa parchet.
O alta intrebare: Cum e mai bine sa fie parchetul pentru living? Lucios sau mat? Care e acum la moda?
Multumesc! Eu n-as pune deloc parchet in bucatarie, pt ca acolo e riscul cel mai mare sa se umfle de la apa, ciorbe varsate din greseala, vb de accidente. oricare tip de parchet ati avea, de la accidente d-astea se umfla, din cauza asta marea majoritate isi pune gresie In privinta livingului, gradul de luciu e chestie de gust, la moda sunt finisajele mate, dar moda se poate schimba ; eu zic, ca o suprafata lucioasa se spala mai bine decat una mata, dar conteaza mult si calitatea lacului
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 10:44
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-April 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 34 136

|
Am nevoie urgenta de un parchetar. La finsaje ni s-a spart pe ici colo parchetul (pus cu un an in urma). Plus ca s-a si umflat in sufragerie (a curs apa de la baie). In sufragerie am cumparat alt parchet, si avem nevoie de cineva sa ni-l puna. Am luat de pe net 2 "meseriasi" care au zis ca vin si cand ii asteptam nu mai raspundeau la telefon. E clasic pt aceasta categorie. Va rog ! Nu putem aseza mobila prin casa ca nu e parchetul gata. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 18:36
|
Junior
Data înscrierii: 19-April 07
ID membru: 169 624

|
Salut Poate as imi dea si mie cineva niste sfaturi, despre dusumea? apartamenul este gol, pe jos nimic, doar pardoseala din beton, cum se monteaza? As vrea sa izolez sub ea, care este cea mai buna solutie? trebuie sa mai torn sapa? este destul de drept din cate stiu eu? QUOTE (octav81 @ Jun 15 2008, 19:33)  Salut Poate as imi dea si mie cineva niste sfaturi, despre dusumea? apartamenul este gol, pe jos nimic, doar pardoseala din beton, cum se monteaza? As vrea sa izolez sub ea, care este cea mai buna solutie? trebuie sa mai torn sapa? este destul de drept din cate stiu eu? in baie de ex, nu vreau sa pun gresie, vreau ceva mai retro sa fac, mult lemn, fara gresie si faianta, am auzit ca se poate monta pluta...
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 19:15
|
Active Member

|
Dusumeaua se monteaza pe rigle de lemn!! Spune cat poti creste pe inaltime ...sa-ti dau un sfat coerent. Minimul e 80mm
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 19:36
|
Active Member

|
Eu cred ca te complici cam mult cu dusumeaua, exista parchet care imita dusumeaua, 8 cm e cam mult pt un apartament sa te inalti, iar in baie, unde se uda pardoseala cel mai mult, vrei sa pui lemn? Cat poate sa reziste pluta aia la apa, indiferent cu ce-o fi tratata? Eu zic sa te gandesti bine si sa te documentezi temeinic inainte de a trece la treaba, parerea mea!
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2008, 22:43
|
Junior
Data înscrierii: 19-April 07
ID membru: 169 624

|
QUOTE (adi_master @ Jun 15 2008, 20:15)  Dusumeaua se monteaza pe rigle de lemn!! Spune cat poti creste pe inaltime ...sa-ti dau un sfat coerent. Minimul e 80mm in camere nu a fi o problema 80 mm, dar pe hol nu am cum sa ma ridic atat caci am usa de la intrare deja montata - nu vreau vreau sa am in casa gresie sau faianta, parchet nici atat, nu suport cum se simte la talpa, doar dusumeaua mai ramane, cred ca voi renunta sa mai torn sapa, pt. a compensa pe inaltime, si intre rigle voi monta polistiren extrudat, daca mai exista vreo varianta de a o monta si sa reduc sub 80mm , astept sugestii, sfaturi, indicatii, tot ce se poate pt a o monta, mai ales pt hol caci la camere va veni un pragul usii pe care am de gand sa il fac ceva mai gros si lat
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2008, 07:38
|
Active Member
Data înscrierii: 1-December 05
ID membru: 55 700

|
Eu n-as da 8-10 cm din inaltimea camerelor pentru cum se simte la talpa. O sa simti ca-ti pica tavanul in cap.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2008, 07:55
|
Active Member

|
In mod clar nici eu n-as face asta, dar fiecare cu pasaricile lui
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2008, 15:26
|
Active Member

|
Limita minima este de 50mm+/-2mm.asta pt că nu cunosc grosimea dușumelei !! Se vor folosii rigle de lemn de 30x40mm,între ele vei pune polistiren extrudat de 30mm sau vata minerala de 50mm,folie polietilenă,dușumea. Alege o variantă: Pe polistiren sau vată minerală să pot să-ți dezvolt sistemul de montare.
Acest mesaj a fost modificat de adi_master: 17th June 2008, 15:27
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2008, 15:34
|
Junior

|
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? L-am lasat pe costructor sa-mi cumpere sapa autonivelanta pe care urma sa montez parchet masiv de stejar si dupa ce a intins-o, eu eram la servici, am vazut ca era Thomsit DA. Pe prospect scrie ca nu se foloseste la parchet. Ce mai pot face acum? Sau se mai poate face ceva??????
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2008, 15:37
|
Active Member

|
Detalii Sapa autonivelanta THOMSIT DA :
Sapa autonivelanta pentru grosimi de 2 -10 mm. Sapa pentru nivelarea pardoselilor din beton, in vederea unor acoperiri calde (linoleum, dale din PVC, mocheta, parchet).Constituie suprafata de uzura pentru spatii de depozitare in pivnite etc. Ambalat in saci de25 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2008, 15:41
|
Junior

|
Multumesc, dar poti, te rog, sa mai verifici!!!! Eu am citit pe site-ul producatorului si in Fisa Tehnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2008, 16:25
|
Active Member

|
Ce fel de parchet ai? producatorul spune ca pt parket brut nu-i șapa care trebuie
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|