QUOTE(marcelb @ May 23 2007, 02:18)

Eu sunt mai conservator din fire, adica votez pentru parchet din lemn masiv.
Dar cei care se pricep poate vin cu argumente pentru o solutie sau alta!
Salut,in primul rand te felicit pentru felul cum gandesti.In al doilea rand am si eu o interbare: poti sa iti cumperi un mercedes cu 5000E, poti sa cumperi un logan cu 80.000E?nu vreau sa jignesc pe cineva dar sa fim realisti.Intotdeauna o sa exitste o mare diferenta intre:
-lemn natur si aschii presate si laminate automat
-viata de 30 ani si viata de 6-7 ani
lemnul natur(tocmai ca este mai scump)daca doresti,cu o investitie minima la 20 ani,poate fi scos raschetat si repus dupa care este ca si nou inca 20 ani-pe cand odata montat parchetul laminat nu mai poate fi refolosit.si mare atentie daca a prins apa dedesupt(din cauza nelipiri corespunzatoare)sau umezeala(aceeasi cauza)LA REVEDERE dupa doar 4-5 ani si iar investitie totala
Deci,daca facem socoteala cati bani bagi in parchet masiv in 20 ani si cati bani bagi in parchet laminat in 20 ani.....loooool!!!!!
PS: Reclama este ochil comertului asa ca nu mai fiti incantati de preturi din BRICOSTORE(de exemplu)super oferta la parchet:NUMAI 14,79RON/MP(metru patrat) pentru ca atata face(ca exemplu ia ganditiva cat a scazut consumul la apa calda de cand aveti apometre ?)