Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

47 V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre Parchet, Laminat,Stratificat,Dusumea
mihai0
mesaj 9th September 2007, 16:10
Mesaj #163

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 5-September 05
ID membru: 46 059

nota 10 pentru montajul laminatului: o poate face oricine.
priviti numai:

http://www.suntnesimtitsifacreclama.tk

Acest mesaj a fost modificat de as xxl: 9th September 2007, 20:53
Go to the top of the page

+Quote Post
olimpiuserban
mesaj 11th September 2007, 18:30
Mesaj #164

Junior

Data înscrierii: 1-December 06
Locație: Baia Mare
ID membru: 113 053

deci chiar nu se pricepe nimeni la pardoseli ?

+Quote Post
cretu22
mesaj 13th September 2007, 14:31
Mesaj #165

Junior

Data înscrierii: 25-January 07
Locație: Ploiesti
ID membru: 132 901

Salut
Acum 2 ani, la reameneajarea apartamentului, din cauze tehnice, nu am putut monta decat parchet laminat. Desi a fost turnata sapa de egalizare din nou, parchetul de foarte buna "calitate" (Witex) (pun ghilimele la cuvantul calitate deoarece a fost foarte scump), montajul executat de catre profesionistii respectivei firme, injur tot timpul cand merg prin casa din cauza faptului ca parchetul scartiie.Nu as mai pune in viata mea parchet laminat.

+Quote Post
hanako
mesaj 13th September 2007, 15:57
Mesaj #166

Member

Data înscrierii: 29-December 06
Locație: Bucharest
ID membru: 119 852

pe mine (fara sa ma pricep) m-a incantat parchetul quick step (adica lucrurile cu care se lauda ei). este aproape la fel de scump ca unul masiv. si habar nu am daca si asta scartie, chiar e de aflat daca are cineva...

+Quote Post
deianadrian
mesaj 16th September 2007, 20:27
Mesaj #167

Junior

Data înscrierii: 21-January 05
Locație: Timisoara
ID membru: 29 227

in general orice parchet scartaie daca este pus prost. Orice parchet ai daca ii pus bine nu scartaie. Eu acasa am parchet din lemn masiv de fag si de calitatea a II-a si a fost pus de un parchetar cu 30 de ani experienta si nu scartaie si arata impecabil. Pe unde am construit am pus parchet laminat( nu mai stiu de care model) si in general nu scartaie daca a fost pus de unu care stie sa puna si daca a fost turnata sapa bine. Probleme pot aparea si la cei mai buni dar in general conteaza cine il pune...

+Quote Post
escappe79
mesaj 17th September 2007, 20:42
Mesaj #168

Junior

Data înscrierii: 12-September 07
ID membru: 225 537

QUOTE(cipaul @ Jul 29 2007, 22:45) *
In Romania unde se gaseste cel din lemn?
Ce grosime are cel masiv?
Se poate monta cel din lema lafel ca cel laminat, adica f. usor?

salut. am nevoie de o informatie. vad ca tu lucrezi in domeniul acesta si m-ar interesa sa cumpart parchet masiv de fag . poti sa ma ajuti?
as vrea sa apelez la un producator nu sa iau parchetul la mana a doua sau chiar a treia cum se obisnueste pe la noi pe la romani de se mira strainii cum ne costa atata materialele de constructie. te rog ca anul acesta vreau sa ma mut inn casa noua si nu gasesc decat la preturi exagerate. merci mult si astept raspunsul tau.

+Quote Post
escappe79
mesaj 17th September 2007, 20:43
Mesaj #169

Junior

Data înscrierii: 12-September 07
ID membru: 225 537

QUOTE(cipaul @ Jul 29 2007, 22:45) *
In Romania unde se gaseste cel din lemn?
Ce grosime are cel masiv?
Se poate monta cel din lema lafel ca cel laminat, adica f. usor?

salut. am nevoie de o informatie. vad ca tu lucrezi in domeniul acesta si m-ar interesa sa cumpar parchet masiv de stejar . poti sa ma ajuti?
as vrea sa apelez la un producator nu sa iau parchetul la mana a doua sau chiar a treia cum se obisnueste pe la noi pe la romani de se mira strainii cum ne costa atata materialele de constructie. te rog ca anul acesta vreau sa ma mut in casa noua si nu gasesc decat la preturi exagerate. merci mult si astept raspunsul tau.

+Quote Post
mmv
mesaj 19th September 2007, 19:20
Mesaj #170

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 16-April 07
ID membru: 168 420

vad ca toti cei care prefera parchetul clasic,il compara cu cel mai ieftin laminat. pai exista si parchet clasic extrem de ieftin si de prost,din esente moi,asa ca ar trebui facuta o comparatie intre aceleasi categorii calitative. eu am vazut si o sa-mi cumpar un laminat care costa 900.000 /mp,arata extrem de bine,nu poti face diferenta fata de clasic fara o cercetare amanuntita,are niste imbinari deosebite,diferite de cele de la laminatul ieftin. am luat o mostra acasa si am zgariat-o cu cutitul si surubelnita si n-a avut aproape nimic. daca faceam asta pe o bucata de lemn ramaneau santuri. de asemenea exista laminat si de 12mm nu doar de 6 mm. despre asa-zisa "senzatie", cand calci pe el, e mai mult vorba de autosugestie. sa simti diferenta intre gresie si parchet inteleg,dar intre parchet clasic si laminat...mai greu. iar despre faptul ca trebuie sa reziste "n" ani, e iarasi poveste. in primul rand laminatul este o chestie noua,nu are nimeni experienta in timp pe care o are cu parchetul clasic. iar majoritatea care are parchet clasic de "n" ani,il are intr-o stare jalnica,scartaie,bucatile de lemn s-au departat,rosturile sunt mari,inegale si inegrite de murdarie. asa ca eu unul votez pentru laminat,dar un laminat de calitate nu cel mai ieftin.

+Quote Post
deufren
mesaj 19th September 2007, 19:43
Mesaj #171

Junior

Data înscrierii: 14-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 86 567

QUOTE(marcelb @ May 23 2007, 02:18) *
Eu sunt mai conservator din fire, adica votez pentru parchet din lemn masiv.

Dar cei care se pricep poate vin cu argumente pentru o solutie sau alta!

Salut,in primul rand te felicit pentru felul cum gandesti.In al doilea rand am si eu o interbare: poti sa iti cumperi un mercedes cu 5000E, poti sa cumperi un logan cu 80.000E?nu vreau sa jignesc pe cineva dar sa fim realisti.Intotdeauna o sa exitste o mare diferenta intre:
-lemn natur si aschii presate si laminate automat
-viata de 30 ani si viata de 6-7 ani
lemnul natur(tocmai ca este mai scump)daca doresti,cu o investitie minima la 20 ani,poate fi scos raschetat si repus dupa care este ca si nou inca 20 ani-pe cand odata montat parchetul laminat nu mai poate fi refolosit.si mare atentie daca a prins apa dedesupt(din cauza nelipiri corespunzatoare)sau umezeala(aceeasi cauza)LA REVEDERE dupa doar 4-5 ani si iar investitie totala
Deci,daca facem socoteala cati bani bagi in parchet masiv in 20 ani si cati bani bagi in parchet laminat in 20 ani.....loooool!!!!!
PS: Reclama este ochil comertului asa ca nu mai fiti incantati de preturi din BRICOSTORE(de exemplu)super oferta la parchet:NUMAI 14,79RON/MP(metru patrat) pentru ca atata face(ca exemplu ia ganditiva cat a scazut consumul la apa calda de cand aveti apometre ?)

+Quote Post
deufren
mesaj 19th September 2007, 19:55
Mesaj #172

Junior

Data înscrierii: 14-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 86 567

QUOTE(escappe79 @ Sep 18 2007, 07:42) *
salut. am nevoie de o informatie. vad ca tu lucrezi in domeniul acesta si m-ar interesa sa cumpart parchet masiv de fag . poti sa ma ajuti?
as vrea sa apelez la un producator nu sa iau parchetul la mana a doua sau chiar a treia cum se obisnueste pe la noi pe la romani de se mira strainii cum ne costa atata materialele de constructie. te rog ca anul acesta vreau sa ma mut inn casa noua si nu gasesc decat la preturi exagerate. merci mult si astept raspunsul tau.

raspunsul o sa... fie nici unul:)) pentru ca nici un producator nu iti va da la poatra fabricii 40-50 mp de parchet..Soryyyy

+Quote Post
gabilol
mesaj 24th September 2007, 14:11
Mesaj #173

Junior

Data înscrierii: 11-December 06
ID membru: 115 481

hmm... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) e ciudat ce spui tu kodiak.. cum l-ai montat? nu lipit? ca din cate am vazut asa se pune bambusul si nu prin sistemul click asemeni celui laminat.. alte informatii din partea ta si a celorlalti ar fi binevenite.

+Quote Post
mihaim80
mesaj 26th September 2007, 14:15
Mesaj #174

Junior

Data înscrierii: 17-November 04
ID membru: 25 903

Personal nu am in casa parchet din bambus, dar am vazut la cineva. Acea persoana umbla in tarlici de lana prin casa. In Momentul in care mi-am exprimat nedumerirea mi-a explicat (si aratat) ca orice urma ramane pe el. Adica daca ai calcat cu piciorul gol, sau ai pus mana, sepateteaza imediat. puteti face comparatia cu Nokia 8800 Sorocco...cei care au tinut in mana acel tel au vazut cum se vede orice urma pe el.

+Quote Post
claudiu_83
mesaj 3rd October 2007, 09:41
Mesaj #175

Junior

Data înscrierii: 3-May 07
ID membru: 175 020

foarte bun filmuletul ala... cel putin mie mi-a clarificat orice nelamurire.

am insa o intrebare pe langa montajul parchetului... se poate pune polistiren pe pardoseala pentru o cat mai buna izolatie? eu ma gandeam sa pun un strat de polistiren de 2 cm, apoi buretele ala special de pus sub parchet si apoi parchetul. se poate pune asa?... daca da, trebuie lipit cu adeziv polistirenul de pardoseala, si ultima intrebare... ce densitate trebuie sa aiba polistirenul pentru a nu se lasa sub greutatea mobilierului?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.

+Quote Post
Clovis
mesaj 6th October 2007, 19:34
Mesaj #176

Member

Data înscrierii: 24-April 07
Locație: Somewhere in Romania
ID membru: 171 544

QUOTE(claudiu_83 @ Oct 3 2007, 10:41) *
foarte bun filmuletul ala... cel putin mie mi-a clarificat orice nelamurire.

am insa o intrebare pe langa montajul parchetului... se poate pune polistiren pe pardoseala pentru o cat mai buna izolatie? eu ma gandeam sa pun un strat de polistiren de 2 cm, apoi buretele ala special de pus sub parchet si apoi parchetul. se poate pune asa?... daca da, trebuie lipit cu adeziv polistirenul de pardoseala, si ultima intrebare... ce densitate trebuie sa aiba polistirenul pentru a nu se lasa sub greutatea mobilierului?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Vad ca te-ai lamurit bustean (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu poti pune polistiren dar poti pune ceva special in locul foliei, pune Arbiton adica asa ceva http://www.decora.pl/strony/1/u/158.php dar e mai scump dar se merita. Eu asa ceva am pus si se vede diferenta fata de folia aia proasta.

Acest mesaj a fost modificat de Clovis: 6th October 2007, 19:35

+Quote Post
campionul
mesaj 21st October 2007, 09:51
Mesaj #177

Junior

Data înscrierii: 14-January 07
Locație: Oradea
ID membru: 127 773

Intrebare parchet masiv sau stratificat?Eventuale avantaje, dezavantaje la fiecare?Multumesc

+Quote Post
Clovis
mesaj 22nd October 2007, 18:18
Mesaj #178

Member

QUOTE (campionul @ Oct 21 2007, 10:51) *
Intrebare parchet masiv sau stratificat?Eventuale avantaje, dezavantaje la fiecare?Multumesc

Parchet masiv dar sa fie bine uscat. Arata super, se rascheteaza, tine mai mult decat cladirea in care e pus (daca ai grija de el), da un aspect de noblete, etc.

+Quote Post
alecs_tziganu87
mesaj 3rd November 2007, 00:35
Mesaj #179

Junior

Data înscrierii: 23-March 07
Locație: Brasov
ID membru: 158 604

Am si eu o intrebare.Dupa ce pun acele pene despartitoare de la parchet la perete ce fac la sfarsit cand trebuie sa pun plintele??Din cauza penelor nu pot pune plintele deoarece acestea sunt mai mari decat lambriu,si sunt mai groase iar plinta nu am cum sa o pun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ???astep raspuns.multumesc. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Fișiere atașate
Fișier atașat  untitled.JPG ( 41.49KB ) Număr de descărcări: 108

+Quote Post
Clovis
mesaj 6th November 2007, 20:00
Mesaj #180

Member

QUOTE (Valy1 @ Mar 25 2007, 16:33) *
La vechiul apartament am pus parchet de bambus triplustratificat..arata bine cand lam pus..dar nu prea rezistent..sa facut varza intrun an..
Prima poza este ce bun..a 2-a cel triplustratificat de bambus..

Eu stiam ca parchetul triplu stratificat se lipeste si de pardoseala. Cel putin asa am vazut la televizor. La tine vad ca e pus pe folie. Pana la urma cum e corect? Cel de 8 mm intradevar se pune pe folie dar cel stratificat de 15 mm ......

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

47 V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:31
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia