QUOTE (c-site @ Sep 30 2008, 16:01)

Poti pune o poza sau da mai multe detalii despre peretele de gips carton pe care vrei sa montezi?(dimensiuni,tipuri de montanti care s-au folosit la constructia lui,nr lor) Tipul de prindere se analizeaza si dupa greutatea aprox. a corpurilor care vor fi instalate (trebuie sa iei in calcul masa acestora plus incarcarea/ceea ce vrei sa sustina ele :ex. e diferenta de la bibelouri la obiecte metalice)
Prea multe detalii nu pot sa iti dau despre peretele de gips crton,deoarce nu prea ma pricep. Pot sa iti spun ca e un perete care desparte 2 camere si ca profilul e metalic. Numarul profilelor nu le mai pot vedea deoarece este pus deja gips cartonul.
Dimensiunile ar fii inaltime:2.70m , lungime 4.90m si grosime 20cm
QUOTE (idb @ Sep 30 2008, 16:07)

Eu am in bucatarie mobila suspendata pe peretede rigips, de catre cei de la STAER.
Pentru montare au folosit niste profile metalice speciale de latimea fiecarui corp, de tip plat-banda perforata, prinse de rigips cu cate 8 - 10 holsuruburi, de care au atarnat corpurile de mobilier (fiecare corp are cate 1 piesa metalica pe colt).
Deocamdata pare a fi OK, si e si usor de demontat.
Mi se pare buna solutia celor de la Staer. Am trecut si eu pe acolo dar nu-am gandit sa intreb despre montare...
Multumesc