|
  |
Kenvelo - Marfa cea mai proasta |
|
|
|
|
28th October 2008, 18:46
|
walking in the air
Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-June 07
Locație: in tara lu' Mosh Craciun
ID membru: 195 240

|
QUOTE (stokarit_s @ Oct 25 2008, 13:34)  Ma gandeam eu ca este scump transportul. Pana la urma pica si varianta cumparari din strainatate. Ia vezi pe biglabels.de Taxe postale doar 8 euro, livreaza si in Romania! Au marci de top: Levi's, Lee, Mustang, Wrangler, Dokers... Si incaltamintea de la ei e buna: Merrel, Timberlake, CAT etc
Acest mesaj a fost modificat de Bogdan R: 28th October 2008, 18:49
|
|
|
|
|
|
|
|
28th October 2008, 22:40
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-January 07
Locație: Sibiu (oras natal Dragasani)
ID membru: 122 515

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 28 2008, 18:46)  Ia vezi pe biglabels.de Taxe postale doar 8 euro, livreaza si in Romania! Au marci de top: Levi's, Lee, Mustang, Wrangler, Dokers... Si incaltamintea de la ei e buna: Merrel, Timberlake, CAT etc Asa mai merge 75 de euro perechea cu tot cu transport. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) | |
Acest mesaj a fost modificat de stokarit_s: 28th October 2008, 22:42
|
|
|
|
|
|
|
|
29th October 2008, 09:06
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 11-June 03
Locație: Europe
ID membru: 4 226

|
mai este www.haburi.de trimit in RO la 20€ taxa
|
|
|
|
|
|
|
|
12th November 2008, 21:03
|
Junior
Data înscrierii: 3-October 06
ID membru: 100 561

|
Nu stiu daca cei de la Kenvelo Romania au niste standarde inexistente de calitate sau pur si simplu e aceeasi marfa de pe tarabe, vanduta ca haine de "firma".
75% dintre hainele pe care le gasesti in magazinele lor sunt de o calitate execrabila. Din ce mi-am cumparat eu: -bluza, i s-au largit manecile de ajungeau pana la genunchi, cum dreaq doar manecile nu stiu -blugi s-au desirat dupa 3 luni, dupa 1 an deja s-au rupt prin vreo 20 de locuri (si erau ei mai scumpi din magazin atunci) -am vreo 5 tricouri care zac prin sifonier, ori au intrat la apa, ori s-au latit, ori sunt croite prost.
Inainte sa iti cumperi ceva trebuie sa te uiti f atent la material, la cum sunt facute.
Acest mesaj a fost modificat de ionut_xx: 12th November 2008, 21:03
|
|
|
|
|
|
|
|
19th November 2008, 12:29
|
Junior
Data înscrierii: 19-November 08
ID membru: 390 062

|
QUOTE (The|SpAwN @ Jan 4 2005, 15:10)  Au destul de multa reclama si o imagine "cool"... eu am vrut sa-mi fac cumparaturile de la ei anul asta pentru ca era ceva promotie "cumperi de 3 000 000 si platesti jumatate"... mie mi se parea prea frumos sa fie adevarat... si cand am ajuns la fata locului m-am uitat pe afis si jos, scris mic in dreptul unei stelute : din aceasta promotie sunt excluse hainele brand (blugi si tricouri)... intru si ce sa vad.. tot ce-a mai ramas dupa ce personalul si-a chemat prietenii erau tricouri simple - intr-o culoare care purtau eticheta kenvelo... si ceva bluze dar nici alea nu aratau bine... asa ca am lasat-o balta... si mi-am luat haine de altundeva... daca erau hainele pe care le au de obicei poate merita... Ai dreptate shopperii astia numai prostii fac mie de exemplu nu au vrut sa-mi dea bon spunand ca e stricata casa, ca sa aud dupa aia de la un amic ca fac ei invarteli cu marfa de chestiile astea nu trebuie sa afle nimeni plus ca tipa respectiva a vorbit si urat .................. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st November 2008, 10:35
|
prajitoare
Data înscrierii: 28-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 26 412

|
Mi-am luat si eu de la minunata promotie, am nimerit o bluza mov faina ( pare cit de cit de calitate, insa nu s-a labartat) cu guler barcuta ( si XS pe deasupra, cred ca era ziua mea norocoasa), una rosie cu guler in V si cu minecile muuult prea lungi ( asta e S si e oarecum...mare, da' sa zicem ), o fusta jeans dragutica,scurta, plisata, sper sa nu se faca alba la prima spalare si o pereche jeans d-aia skinny, albastru-gri asa ( gasit marimea 26/34, chiar ca a fost o zi norocoasa, in culmea fericirii, deocamdata arata exceptional, pacat ca sunt puuutin largi in talie, desi sunt cu talie joasa, mereu am problema asta cu blugii lor). De ce mi-am luat toate astea? Pai, eu voiam de fapt fustita, care era ~ 80 ron (parca), si mi s-a parut mai economic sa dau 150 pe 4 articole (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Aglomeraie, dezordine, rascolit printre teancuri de haine, indivizii aia care se presupune ca ar trebui sa te ajute inexistenti, fata de la casa foarte neprietenoasa, parca iti facea vreo favoare. Urit, urit. | |
Acest mesaj a fost modificat de rox: 21st November 2008, 10:36
|
|
|
|
|
|
|
|
21st November 2008, 20:10
|
Active Member

|
QUOTE (rox @ Nov 21 2008, 10:35)  Mi-am luat si eu de la minunata promotie, am nimerit o bluza mov faina ( pare cit de cit de calitate, insa nu s-a labartat) cu guler barcuta ( si XS pe deasupra, cred ca era ziua mea norocoasa), una rosie cu guler in V si cu minecile muuult prea lungi ( asta e S si e oarecum...mare, da' sa zicem ), o fusta jeans dragutica,scurta, plisata, sper sa nu se faca alba la prima spalare si o pereche jeans d-aia skinny, albastru-gri asa ( gasit marimea 26/34, chiar ca a fost o zi norocoasa, in culmea fericirii, deocamdata arata exceptional, pacat ca sunt puuutin largi in talie, desi sunt cu talie joasa, mereu am problema asta cu blugii lor). De ce mi-am luat toate astea? Pai, eu voiam de fapt fustita, care era ~ 80 ron (parca), si mi s-a parut mai economic sa dau 150 pe 4 articole (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Aglomeraie, dezordine, rascolit printre teancuri de haine, indivizii aia care se presupune ca ar trebui sa te ajute inexistenti, fata de la casa foarte neprietenoasa, parca iti facea vreo favoare. Urit, urit. Intr-un post anterior spuneai ca sunt scumpe si proaste produsele Kenvelo. Acuma sunt faine. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st November 2008, 23:02
|
prajitoare

|
nush unde vezi tu ca am zis ca-s faine. si da, inca mi se par scumpe si proaste. da' voiam neaparat fustita (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st November 2008, 23:19
|
Active Member

|
QUOTE (rox @ Nov 21 2008, 23:02)  nush unde vezi tu ca am zis ca-s faine. si da, inca mi se par scumpe si proaste. da' voiam neaparat fustita (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif) Unde ? Aici QUOTE (rox @ Nov 21 2008, 10:35)  Mi-am luat si eu de la minunata promotie, am nimerit o bluza mov faina --- Inca ti se pare scumpe si proaste dar tot cumperi de le ei. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/roll2.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd November 2008, 09:11
|
prajitoare

|
da bai, e o culoare faina ( asta nu inseamna ca gata, toate sunt faine si sunt fanul lor nr 1), care-o problema? jesus, ai mai mult de 10 ani? am spus cit se poate de clar ca din punctul meu de vedere cele mai multe sunt niste mizerii cu preturi muuult exagerate, dovada ca in 150 ron mi-am luat 4 kkturi in loc de unu ( asta ca se mai intreba careva care o fi pretul real al unor cirpe) (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/death.gif) Greu de priceput, nu te obosi
Acest mesaj a fost modificat de rox: 22nd November 2008, 09:13
|
|
|
|
|
|
|
|
8th December 2008, 19:44
|
Junior
Data înscrierii: 19-February 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 144 960

|
AM UN SFAT PENTRU VOI..NU CUMPARATI INCALTAMINTE ECCO DIN ROMANIA,SUNT FOARTEEE SCUMPI CAM CU 30 % PESTE SI SUNT DE CALITATE SLABA,AM CUMPARAT 2 PERECHI SI AMBELE MI S-AU DUS IN 4 LUNI, VORBESC DE UN PANTOF SPORT SI UNUL DE ORAS...CRED CA CE SE VINDE IN ROMANIA ESTE PRODUS NUMAI IN CHINA...PENTRU GHETE DE IARNA RECOMAND LOWA SAU RAICHEL....NU AU MAGAZINE LA NOI DAR ......
|
|
|
|
|
|
|
|
12th May 2009, 16:57
|
Junior
Data înscrierii: 27-April 09
ID membru: 450 917

|
Eu unul sunt multumit de hainele lor...eu am cumparat acum 2 ani 3 perechi de pantaloni 3 sferti si 4 tricouri...si sunt in perfecta stare si acuma...voi astea cu puma nike adidas,,etc..deja toata planeta are ,,deja sunt demodati,,,pai am intrat in magazinul nike si am vazut o pereche de adiadsi cu 6 miliaone ? pai frate ce fac adidasi aia au cocania in talpa ? sa fim seriosi
|
|
|
|
|
|
|
|
12th May 2009, 23:05
|
CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU
Grup: Moderators
Data înscrierii: 28-June 05
Locație: BACAU
ID membru: 40 187

|
|
|
|
|
|
|
|
|
13th May 2009, 10:39
|
Junior
Data înscrierii: 25-September 06
ID membru: 99 020

|
QUOTE (era cars @ Dec 8 2008, 20:44)  ...PENTRU GHETE DE IARNA RECOMAND LOWA SAU RAICHEL....NU AU MAGAZINE LA NOI DAR ...... Lowa mi-am luat eu de la Himalaya, in spate la Cocor
|
|
|
|
|
|
|
|
13th May 2009, 11:27
|
Active Member

|
QUOTE (magnificentboy @ May 12 2009, 17:57)  Eu unul sunt multumit de hainele lor...eu am cumparat acum 2 ani 3 perechi de pantaloni 3 sferti si 4 tricouri...si sunt in perfecta stare si acuma...voi astea cu puma nike adidas,,etc..deja toata planeta are ,,deja sunt demodati,,,pai am intrat in magazinul nike si am vazut o pereche de adiadsi cu 6 miliaone ? pai frate ce fac adidasi aia au cocania in talpa ? sa fim seriosi Corect au niste preturi exagerat de mari Nike si Adidas. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
17th May 2009, 20:38
|
Active Member
Data înscrierii: 2-January 07
Locație: Transilvania
ID membru: 121 366

|
Marfa "Kenvelo" nu merita preturile ultra umflate !
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|