|
  |
Kenvelo - Marfa cea mai proasta |
|
|
|
|
23rd October 2008, 14:41
|
walking in the air
Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-June 07
Locație: in tara lu' Mosh Craciun
ID membru: 195 240

|
QUOTE (Showoff @ Oct 23 2008, 11:10)  Stiti de ce a fost desfiintat kenvelo de la universitate? Pentru ca au adus blugi turcesti si si-au lipit etichetele cu Kenvelo pe ei, iar apoi venea romanu fericit, si-i cumpara si isi baga tricoul in blugi ca sa se vada eticheta (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) Totul a mers destul de bine pana s-au lenevit si n-au mai dat jos etichetele vechi...ci le-au lipit PESTE! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)
Faptul ca erau Made in Turkey nu e foarte important, acum multe firme de renume au capacitati de productie prin Turcia, India, Bangladesh etc deci posibil sa aiba si Kenvelo ceva fabrici prin tari asa zis mai slab cotate. Daca era insa vorba de blugi no name cu eticheta asa zis ,,de prestigiu'' (cu toate ca aici in tarile nordice nu a auzit nimeni de Kenvelo) e mai grav, inseamna falsificarea unui produs marca inregistrata.
Pentru cei doritori de blugi buni: incercati Mustang sau Tommy Hilfiger, marci care inca nu prea au patruns pe piata romaneasca dar populare in vestul Europei. | |
Acest mesaj a fost modificat de Bogdan R: 23rd October 2008, 14:43
|
|
|
|
|
|
|
|
24th October 2008, 11:37
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-January 07
Locație: Sibiu (oras natal Dragasani)
ID membru: 122 515

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 23 2008, 15:41)  Faptul ca erau Made in Turkey nu e foarte important, acum multe firme de renume au capacitati de productie prin Turcia, India, Bangladesh etc deci posibil sa aiba si Kenvelo ceva fabrici prin tari asa zis mai slab cotate. Daca era insa vorba de blugi no name cu eticheta asa zis ,,de prestigiu'' (cu toate ca aici in tarile nordice nu a auzit nimeni de Kenvelo) e mai grav, inseamna falsificarea unui produs marca inregistrata.
Pentru cei doritori de blugi buni: incercati Mustang sau Tommy Hilfiger, marci care inca nu prea au patruns pe piata romaneasca dar populare in vestul Europei. Mustang cel putin in Sibiu se gaseste dar au niste preturi... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/w00t.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th October 2008, 12:56
|
walking in the air

|
QUOTE (stokarit_s @ Oct 24 2008, 12:37)  Mustang cel putin in Sibiu se gaseste dar au niste preturi... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/w00t.gif) Mustang a fost prima pereche de blugi originali pe care i-am cumparat prin '90 - '91 din Ungaria....m-au tinut vreo 3 ani purtat intens, aveau o calitate suuuper! Daca zici ca sunt prea scumpi la Sibiu (si in general in Romania) de ce nu comanzi in strainatate? Gasesti magazine on-line pe net (nu dau adrese ca sa nu fac reclama dar poti cauta cu google) sau poti lua de pe ebay. In general costa intre 40 si 80 de euro perechea.
Acest mesaj a fost modificat de Bogdan R: 24th October 2008, 12:56
|
|
|
|
|
|
|
|
24th October 2008, 15:27
|
Active Member

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 24 2008, 13:56)  Mustang a fost prima pereche de blugi originali pe care i-am cumparat prin '90 - '91 din Ungaria....m-au tinut vreo 3 ani purtat intens, aveau o calitate suuuper! Daca zici ca sunt prea scumpi la Sibiu (si in general in Romania) de ce nu comanzi in strainatate? Gasesti magazine on-line pe net (nu dau adrese ca sa nu fac reclama dar poti cauta cu google) sau poti lua de pe ebay. In general costa intre 40 si 80 de euro perechea. Si transportul cat costa? PS.Dupa ebay nu ma risc.
Acest mesaj a fost modificat de stokarit_s: 24th October 2008, 15:42
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 08:31
|
walking in the air

|
QUOTE (stokarit_s @ Oct 24 2008, 16:27)  Si transportul cat costa? Pai depinde de la firma la firma, cauta pe net. Pentru o singura pereche poate fi destul de scump, vreo 20 euro sau chiar mai mult, e mai rentabil sa comanzi mai multe perechi in acelasi colet. Asociaza-te cu niste prieteni si cumparati vreo 3-4 perechi pe o singura comanda...
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 13:34
|
Active Member

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 25 2008, 09:31)  Pai depinde de la firma la firma, cauta pe net. Pentru o singura pereche poate fi destul de scump, vreo 20 euro sau chiar mai mult, e mai rentabil sa comanzi mai multe perechi in acelasi colet. Asociaza-te cu niste prieteni si cumparati vreo 3-4 perechi pe o singura comanda... Ma gandeam eu ca este scump transportul. Este destul de greu sa convingi 3-4 prieteni ca sa isi cumpere blugi atunci cand vrei tu. Pana la urma pica si varianta cumparari din strainatate. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 16:14
|
walking in the air

|
QUOTE (stokarit_s @ Oct 25 2008, 14:34)  Ma gandeam eu ca este scump transportul. Este destul de greu sa convingi 3-4 prieteni ca sa isi cumpere blugi atunci cand vrei tu. Pana la urma pica si varianta cumparari din strainatate. Pai nu ai pe nimeni care mai pleaca prin strainatate? Nu ai rude, prieteni, cunostinte in vest? La urma urmei si daca iei tu singur vreo 4 perechi, trei le vinzi la mica publicitate sau vreun site gen okazii.ro si una iti iese tie pe gratis (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 18:20
|
Active Member

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 25 2008, 17:14)  Pai nu ai pe nimeni care mai pleaca prin strainatate? Nu ai rude, prieteni, cunostinte in vest? La urma urmei si daca iei tu singur vreo 4 perechi, trei le vinzi la mica publicitate sau vreun site gen okazii.ro si una iti iese tie pe gratis (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Nu am pe nimeni prin strainatate . De asemenea nici ideea sa imi cumpar 4 perechi si apoi sa stau sa le vand nu imi surade. O sa imi cumpar din Sibiu cel mai probabil.
Acest mesaj a fost modificat de stokarit_s: 25th October 2008, 18:21
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 19:23
|
walking in the air

|
Si cat costa pana la urma la Sibiu? Ziceai ca sunt scumpi dar nu ai specificat pretul. Peste 100 euro?
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 19:35
|
Active Member

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 25 2008, 20:23)  Si cat costa pana la urma la Sibiu? Ziceai ca sunt scumpi dar nu ai specificat pretul. Peste 100 euro? 110 euro. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/w00t.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th October 2008, 20:32
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 14-October 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 237 028

|
kenvelo sint foarte proaste, haine mici si modele prea excentrice pt gustul meu. Tricourile si camasile toate sint aiurea la maneci, iar pantalonii mi se rup in cateva saptamani/luni. La calitatea materialului sint la pamant, la croiala lafel, despre design nici nu mai vorbim... urate foc
|
|
|
|
|
|
|
|
26th October 2008, 14:02
|
Junior
Data înscrierii: 2-October 07
ID membru: 232 855

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 23 2008, 15:41)  Faptul ca erau Made in Turkey nu e foarte important, acum multe firme de renume au capacitati de productie prin Turcia, India, Bangladesh etc deci posibil sa aiba si Kenvelo ceva fabrici prin tari asa zis mai slab cotate. Daca era insa vorba de blugi no name cu eticheta asa zis ,,de prestigiu'' (cu toate ca aici in tarile nordice nu a auzit nimeni de Kenvelo) e mai grav, inseamna falsificarea unui produs marca inregistrata.
Pentru cei doritori de blugi buni: incercati Mustang sau Tommy Hilfiger, marci care inca nu prea au patruns pe piata romaneasca dar populare in vestul Europei. hehe blugii erau intr-adevar no name. Nu erau blugi Kenvelo produsi in fabrici din turcia ci pur si simplu blugi Simarik(alt cuvant turcesc nu cunosc haha) cu eticheta Kenvelo (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
26th October 2008, 23:06
|
Member
Data înscrierii: 1-January 07
Locație: ...
ID membru: 120 838

|
QUOTE (ghebos @ Oct 25 2008, 20:32)  kenvelo sint foarte proaste, haine mici si modele prea excentrice pt gustul meu. Tricourile si camasile toate sint aiurea la maneci, iar pantalonii mi se rup in cateva saptamani/luni. La calitatea materialului sint la pamant, la croiala lafel, despre design nici nu mai vorbim... urate foc Intr-adevar toate bluzele, camasile de la kenvelo au manecile exagerat de lungi. (parca ar fi camasi de forta) Mi-am luat cateva si nu prea le pot purta din cauza asta.
Acest mesaj a fost modificat de alexx1402: 26th October 2008, 23:07
|
|
|
|
|
|
|
|
26th October 2008, 23:49
|
Junior
Data înscrierii: 15-October 08
ID membru: 379 656

|
Am intrat pentru prima oara intr-un Kenvelo in Timisoara in primavara. O sa ziceti ca-s nebuna, dar de multi ani nu mai locuiesc in Romania...Kenvelo a fost o marca noua ptr mine. Mi-am luat un hanorac si o pereche de jeans, pe care le-am purtat mult si inca le mai port...Nu-mi sariti in cap, stiu ce inseamna haine de buna calitate :-). Am o garderoba bogata, imi cumpar haine doar daca exista click-ul acela: am vazut, mi-a placut, am cumparat...Spun doar ca nu am nici un motiv sa ma plang de hainele luate de acolo. Inca :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
27th October 2008, 08:52
|
Active Member
Data înscrierii: 11-June 03
Locație: Europe
ID membru: 4 226

|
QUOTE (Bogdan R @ Oct 23 2008, 13:41)  Pentru cei doritori de blugi buni: incercati Mustang sau Tommy Hilfiger, marci care inca nu prea au patruns pe piata romaneasca dar populare in vestul Europei. ar mai fi Jack&Jones pe la 60-70€, G-Star pe la 100 sau cine are bani de aruncat, Armani Jeans la vreo 160€. or fi si altele mai scumpe. problema-i ca se rup la fel ca si 'ai de la New Yorker sau H&M de 30-40€, in functie de cat de des ii porti. vazui un Kenvelo in Frankfurt, dar mult mai mic si cu mai putina marfa ca cele din RO.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th October 2008, 12:47
|
Member
Data înscrierii: 1-January 07
Locație: Varful dealului
ID membru: 120 783

|
nu mai intrasem de mult la kenvelo. eram in cautare semi-disperata dupa o pereche de blugi si am zis hai sa intru. am iesit in viteza.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th October 2008, 13:24
|
Junior
Data înscrierii: 28-June 08
Locație: .
ID membru: 342 126

|
Nici mie nu îmi plac hainele de la Kenvelo.Chiar nu sunt pe gustul meu.Mai demult parcă aveau câteva modele drăguțe..acum nu mai găsești nimic.Tot ce am luat de acolo a fost de proastă calitate,cu excepția unei bluze simple,negre,pe gât ,pe care o am de 3 ani și e în stare ireproșabilă.Mai sunt și excepții.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|