|
  |
Kenvelo - Marfa cea mai proasta |
|
|
|
|
30th May 2008, 19:57
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 28-January 07
Locație: Coruscant
ID membru: 134 426

|
Am o gecuta cu hanorac de la ei, vreau sa va spun ca imi place modelul dar sunt efectiv niste idioti .... oare nu pun si ei hainele astea pe un manechin inainte ?? deci au facut niste pliuri exact intre spate si maneci, la mine oricand am incercat sa o feresc tot s-au rupt in zona aia si nu neaparat din cauza materialului, din cauza "modelului" dupa luni de zile am vazut la multa lume geaca, toti umblau cu ea rupta in zona omoplatilor lol, este normal ca omu isi mai intinde mainile si automat trageai de pliurile alea si iti rupeai materialul de pe spate, eu am fost cu ea la un croitor, aveam de la geaca un cordon din acelasi material , am facut un fel de "trese" si intr-o parte si in alta .... si nu se mai vad.... but anyway .... am luat si o pereche de jeansi, jos intre picioare s-au ciuruit in MAXIM 2 luni, dar culoare nu s-a pierdut, macar de asta sunt multumit, dar dupa cum ati spun ... sunt constient ca daca trag putin mai tare de ei ... paraie din toate incheieturile, ultima data mi-am cumparat o geaca din poliamida (imitatie piele) tip tunica, cum au unii motociclisti, fara guler, sper sa ma tina ....
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 15:47
|
walking in the air
Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-June 07
Locație: in tara lu' Mosh Craciun
ID membru: 195 240

|
QUOTE (stokarit_s @ May 3 2008, 14:19)  Nu mai ridicati in slavi Lee Cooper pentru ca au niste preturi la blugi foarte mari 400 de lei perechea majoritatea modelelor si calitate mai slaba ca la Kenvelo. (IMG: style_emoticons/default/thumbdown.gif) Si-a cumparat cu coleg de-al meu o pereche de blugi de la Lee Cooper si dupa prima spalare a inceput sa se duca culoarea de pe ei ,ce mai calitate (IMG: style_emoticons/default/dry.gif)
Preturi din Finlanda (si asta e o tara scuuuumpa!) pt Lee Cooper: -blugi: 60 euro -camasa: 50 euro -geaca: 90 euro
Deci nu cred ca Lee Cooper au preturi foaerte mari .... vinovati sunt retailerii romani care isi pun adausuri uriase.
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
20th June 2008, 18:02
|
Junior
Data înscrierii: 8-May 08
ID membru: 323 787

|
Eu nu prea am avut probleme cu hainele de la Kenvelo.Singura problema a fost ca mi-am luat niste pantaloni albi care aveau un fel de capse la buzunar care s-au cam indoit si ma inteapa (acum au si inceput sa cada din ele - dupa 2 ani, ce-i drept). In rest, acesti pantaloni arata la fel ca la inceput, iar cealalta pereche pe care o am de la ei n-a avut nici o problema. Nici cu bluzele n-am avut probleme. Ce-i drept, in ultimul timp parca nu-mi mai plac hainele lor.. daca intru intr-un Kenvelo ies automat in 5 minute. Dar mai au unele chestii interesante uneori.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th June 2008, 13:45
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-November 05
Locație: back to Bucuresti
ID membru: 55 213

|
QUOTE (oanap24 @ Jun 20 2008, 19:02)  Ce-i drept, in ultimul timp parca nu-mi mai plac hainele lor.. daca intru intr-un Kenvelo ies automat in 5 minute. Dar mai au unele chestii interesante uneori. Subscriu. (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) Prin 2005 eram fan Kenvelo, au avut si o mica "explozie" de haine faine = fara zorzoane prea mari. Pe prietena mea am cucerit-o cu niste pantaloni de la ei, in carouri - clasici, simpli. La fel, mi-am cumparat o geaca de iarna acum cativa ani... ma crede cineva ca AM PLANS cand am decis ca trebuie sa o schimb? (era alb-crem, MARE, si ajunsese cam naspa - chiar si dupa spalari repetate. TREI ani am mers cu ea) Acum in Kenvelo apar numai prostii, parca-s facute de copchii nu de croitori. O minima cunostinta in ale croitoriei si-ti dai seama cat de varza sunt hainele...
|
|
|
|
|
|
|
|
28th June 2008, 13:53
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

|
Mi-am luat 2 camasi. Una mi-a placut doar, dar era promotia aceea: cumperi 2 produse, iar cel care e mai ieftin il vei primi gratuit. Daca nu am stat juma d`ora sa mai gasesc ceva sa-mi spuneti cutzu. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, nu ma astept sa ma tina prea mult. Macar vara asta. Dar, cum am grija de haine, poate o sa ma bucur si anul viitor de ele. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2008, 00:08
|
Active Member
Data înscrierii: 5-January 08
ID membru: 268 981

|
QUOTE (Andreas1 @ Jun 28 2008, 14:53)  Mi-am luat 2 camasi. Una mi-a placut doar, dar era promotia aceea: cumperi 2 produse, iar cel care e mai ieftin il vei primi gratuit. Daca nu am stat juma d`ora sa mai gasesc ceva sa-mi spuneti cutzu. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, nu ma astept sa ma tina prea mult. Macar vara asta. Dar, cum am grija de haine, poate o sa ma bucur si anul viitor de ele. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) I-am luat si eu prietenului. Pe langa ca arata f bine (asta m-a dat pe spate la ele), is finisate impecabil, si au si materialul ok. Eu cred ca or sa tina mai mult de o vara. Is optimista. In mare, nu m-au dezamagit pan-acum. Insa nu mi-am luat niciodata blugi de la ei. Si nici n-o sa-mi iau (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2008, 23:36
|
Junior
Data înscrierii: 1-July 08
ID membru: 343 497

|
Ma .. nu stiu ce sa zic despre Kenvelo.
Am luat multe lucruri de la ei, am si faimosul card dar ...
Camasa cu maneca lunga s-a distrus, alta no-name luata in acelasi timp incat e super ok.
Tricourile sunt foarte naspa, mai ales cum stau pe tine.
Am 3 perechi de blugi de la ei, nu pot sa zic ca sunt naspa, dar cam dupa 4 luni o pereche devine super proasta la aspect.
Mai am o camasa alba care e super ok, am avut noroc si o geaca cu blanita, care e si aceea ok.
Vroiam sa cumpar de la ei geaca de piele cu guler de blana, insa nu stiu.
Pe cand la Lee Cooper ...
O pereche de blugi, desi sunt de "elita" ... more or less, sunt 3.9 milioane.
Un tricou e 1.5 fata de 40 ron.
Am destule haine de la ei, in afara de un tricou la 1.5 milioane care s-a largit considerabil, restul sunt ca noi.
Si tot asa ...
Consider ca pentru o fata la Kenvelo, daca are forme, ii e mult mai usor sa gaseasca ceva misto, decat pentru un baiat ... dar daca nu aveti prin colectie numai nike, Lee Cooper si Levis, merge.
Also, astia de vreo 6 luni numai in promotii o tin. Cumperi de 3 milioane si platesti 1.5 parca. Asa are si Lee, cumperi de 3 milioane si platesti 2 (insa la ei 3 milioane sunt doar niste blugi sau un bluzon) sau cumperi o pereche de blugi si o iei pe a doua la 99 RON, iar spre deosebire de Kenvelo, nimeni nu isi permite, asa ca stocurile sunt aproape intacte (good news for you ...)
Also, daca vi se pare marfa scumpa si proasta, asteptati reducerile. Daca prinzi reducerea si de ziua ta, cu un card Kenvelo, poti sa iei cu 90% reducere ... dar mai mult ca sigur ca vor fi altii inainte sa ia orice e misto.
Totusi, e cel mai ieftin magazin de "firma" nu? Mai exista Terranova dar nu mi-am luat nimic de acolo. De asemenea, o sugestie buna in loc de Kenvelo este Zara (City Park in Cta) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2008, 20:34
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 07
Locație: klausenburg
ID membru: 226 195

|
Tiii, tocmai astazi mi am luat de la Kenvelo o pereche de pantaloni trei sferturi (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) .Sper sa n am taman surprize.E adevarat ca unele produse sunt puse numai ca sa fie, dar se mai gasesc si cateva chestii interesante. Voi face o incantatie in seara asta sa nu mi se desfaca pantalonii pe strada (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 12:43
|
Active Member
Data înscrierii: 10-July 07
Locație: Piatra Neamț
ID membru: 200 772

|
(IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu eram inainte fan Kenvelo, insa pe masura ce-a trecut timpul s-a schimbat si parerea mea despre aceasta FIRMA (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Inainte, imi luam tot ce-mi placea: blugi, tricouri, fuste, pantaloni scurti, etc. Acum, prefer Terranova, Zara, Mango, Motivi, Pull&Bear, etc. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 14:44
|
walking in the air

|
QUOTE (mr_montana @ Jul 2 2008, 00:36)  .... Pe cand la Lee Cooper ...
O pereche de blugi, desi sunt de "elita" ... more or less, sunt 3.9 milioane.
..... Doamne fereste! 390 RON o pereche de Lee Cooper in Romania !!! (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Cum am scris cu cateva mesaje mai inainte aici sunt cam 60 euro. Si nu sunt de elita, sunt brand de clasa medie. Iar un Levi's e pe la 85-90 euro ! La echivalentul a 390, hai sa zic 400 RON iei deja blugi Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, Mustang etc Un Giorgio Armani e intr-adevar pe la 200 euro, chia peste, dar nici aici nu ia oricine asa ceva, nu neaparat ca nu si-ar permite dar mentalitatea fata de ban e alta. La urma urmei cu ce e mai cu motz un Armani fata de Levi's ?
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 23:13
|
Member
Data înscrierii: 18-September 05
ID membru: 47 495

|
CUMPARATI-VA LA SECOND-HAND SI AVETI NOROC SA GASITI BLUGII MARCA LEVI'S LA NICI 10 LEI! EU INTOTDEAUNA CUMPAR HAINE DE LA SH, NICIODATA LA KENVELO DIN CAUZA PRETURILOR URIASE! (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
26th July 2008, 11:23
|
walking in the air

|
QUOTE (dave @ Jul 25 2008, 00:13)  CUMPARATI-VA LA SECOND-HAND SI AVETI NOROC SA GASITI BLUGII MARCA LEVI'S LA NICI 10 LEI! EU INTOTDEAUNA CUMPAR HAINE DE LA SH, NICIODATA LA KENVELO DIN CAUZA PRETURILOR URIASE! (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) Blugii de la SH sunt uzati, nu mai au tinuta unora noi. Sunt buni de toata ziua dar cand iesi undeva nu merg. O pereche de blugi de calitate merita banii...se potrivesc cu un sacou bun, cu o camasa de firma... Iti poti face un aspect casual, modern si elegant care sa te individualizeze. Dar repet, cu haine de calitate cumparate din Vest, unde preturile sunt mai fair-play. Eu sunt fan al blugilor Levi's si Mustang si al tricourilor, camasilor si sacourilor de la Esprite. Incaltamintea preferata: Clark's, Timberland si Ecco.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th July 2008, 20:47
|
Junior
Data înscrierii: 1-July 08
ID membru: 343 497

|
Dave - decat sa port blugi de la SH, mai bine port Mike si Adibas.
Crezi ca mai conteaza ca ai dat 10 ron pe ei?Sunt de la SH, pur si simplu. Eu daca cumpar blugi la 150 euro, ii cumpar pentru ca investesc in mine, nu ca sa zica vreuna, ba ce blugi misto ai.
Kenvelo preturi uriase? Ma faci sa rad. Daca Kenvelo e scump atunci Lee ce e? Kenvelo e cea mai accesibila marca, si nici macar numai e marca de calitate, e ceva intre brand si comun. Timberland, Ecko, Levi, Lee, Mustang, Nike, Puma ... acestea sunt marci cu adevarat bune.
E adevarat, nu sunt ieftine. Dar sunt facut pentru un anumit tip de oameni. Nu sunt pentru acei oameni care bat mingea toata ziua, si de obicei, cine va vrea sa plateasca un salariu mediu pe economie pe o camasa va trebui sa scoata acei bani. Pai, cei cu salarii de 1000-2000 euro, isi permit, cei care tipa in gura mare ca Kenvelo e scump sunt pusti cu bani de buzunar de la parinti.
E la fel cum ai compara un parfum la 15 ron gen Malizia cu un Kenzo sau CK.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2008, 22:15
|
Junior
Data înscrierii: 11-September 08
Locație: Cluj
ID membru: 369 326

|
Imi cumpar haine de la Kenvelo de aproximativ 5 ani, nu mi s-a intamplat sa mi se rupa ceva, sau sa se strice repede. Cei care spun ca sunt haine de cacao ar trebui sa mediteze mai mult inainte sa-si dea cu parerea. Pentru nemultumiti, normal ca ti se decoloreaza un tricou sau blug sau orice altceva daca il bagi la spalat la 60 de grade. Acum 1 an aproximativ mi-am cumparat o pereche de adidasi ADIDAS (din germania, unde sa zice ca gasesti lucruri de calitate), tin sa va anunt ca s-au rupt dupa 1 luna de zile. Deci firmele care le ridicati voi in slavi sunt de proasta calitate. Eu personal imi cumpar haine la preturi intre 50 ron si 500 ron. Eu am incetat demult sa-mi cumpar haine de firma cum spune-ti voi care scrie mare pe ele numele firmei, chestia asta mi se pare o tampenie imensa sa-ti cumperi ceva pe care scrie mare numele firmei(de prost gust parerea mea). (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbdown.gif) Si cand iti cumperi o haina, o cumperi sa-ti placa tie, nu lu' vecinu sau prietenei tale(aviz amatorilor).
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2008, 22:39
|
Junior
Data înscrierii: 8-February 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 139 547

|
|
|
|
|
|
|
|
|
13th September 2008, 17:52
|
Junior
Data înscrierii: 21-June 06
Locație: Ieshi
ID membru: 83 093

|
As vrea sa stiu si eu care e treaba cu oferta asta a lor ca nu cred ca m-am prins bine. Se aplica la toate produsele din magazin sau doar la cele care sunt puse pe mese sau rafturile cu oferta deasupra lor? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
13th September 2008, 21:27
|
Junior
Data înscrierii: 22-September 07
Locație: Constanta...nu pentru mult timp
ID membru: 229 258

|
Hainele de la Kenvelo sunt vandute datorita reclamelor, nicidecum a calitatii.Mai nimereai ici colo marfa buna dar de obicei hainele cumparate de la ei nu fac decat sa-ti goleasca buzunarul.Am avut un tricou de la ei, cumparat de prietena, care m-a tinut 4 luni (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) .Au inceput sa crape toate cusaturile de parca i-as fi spalat de 1000 de ori.Nu ma intereseaza daca e vreo firma cunoscuta trecuta pe camasa/pantalonii/tricoul meu.De cand ma stiu, caut lucruri de calitate, cateodata mai iefitne decat cele "de firma".Adidasi mi-am cumparat intotdeauna din piele, deoarece am probleme cu pielea si nu pot sa ma incalt cu ceva sintetic.Tricouri, daca imi place si nu e sintetic il cumpar.Cu cat e mai ieftin cu atat mai bine.Nu dau eu 2milioane pe o pereche de blujeans doar sa ma laud.Kenvelo nu cred ca e o firma care comercializeaza doar produse de slaba calitate.E o firma ca oricare alta, cu bune si rele.Daca treceti peste reclame si imaginea formata in ochii oamenilor si cautati mai bine in raft, gasiti si produse bune.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|