Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

24 V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kenvelo - Marfa cea mai proasta
deedee_k18
mesaj 26th August 2007, 19:55
Mesaj #289

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 6-March 07
ID membru: 151 582

corect, gusturile nu s discuta (asa k s ma bag si eu) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . am si eu mai multe haine kvl si sunt multumita plus ca designul e dragutz si unele chestii sunt chiar ieftine. am obs si eu ca lucrurile din afara sunt mult mai de calitate si ieftine tare, firme cat vrei. aaa, si de unde stii ca hainele de pe eastbay sunt originale? am si eu o pereche d adidas luati de pe site, la jumate de pret fata de magazin adidas si scrie p ei "made in china". pai daca nici la magazin exclusiv nu stii sigur ca iei produse originale, atunci de unde?! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
adrianc
mesaj 28th August 2007, 15:44
Mesaj #290

Junior

Data înscrierii: 23-August 05
ID membru: 44 692

de pe la kenvelo imi mai iau si eu (de fapt mai mult imi ia prietena (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) cate un tricou, si toate au fost foarte bune. Cat despre unii (nu vreau sa-i categorisesc) care zbiara fara nici o retinere pe forum ca "numai prostii cumpara de la kvl" sau "90% din clienti sunt pustani teribilisti etc", cred ca nu e mult de spus. Observ un fenomen deranjat si anume faptul ca unii useri cu multe posturi la activ se cred in masura sa-si dea cu parerea despre orice, ca si cum parerea lor ar valora vreo ceapa degerata. Apare cineva care zice ca are 14 ani si care scrie mai bine (vezi cratime si alte greseli frecvente) decat media forumului, hop sare nu-stiu-care moralist cu un reply din categoria "3 la 1 leu".

Inca o data, decat sa frecati duda pe forum dandu-va cu parerea despre orice mai bine cititi etichetele hainelor inainte de a le baga la spalat. Spor! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
rox
mesaj 28th August 2007, 17:02
Mesaj #291

prajitoare

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 26 412

QUOTE(MeNdOz@ @ Aug 21 2007, 00:59) *
deci....baieti si fete sa fim seriosi s a cam prea dramatizat cu faptul ca marca Kenvelo marfa second hand sau de "kkt" sau ceva de genu din toata marfa 50 % sunt de buna calitate iar inca vreo 25 % sunt de foarte buna cum ar fi pulovarele hanoracele pantalonii scurtii , gecile de blugi si chiar unii blugi eu va spun din propria experienta ca am un pic din toate de la KVL si sunt destul de multumit si nu spun toate astea ca nu mi permit sa cumpar de la GAS sau Lee Cooper sau articole sport de la adidas sau puma ; din aceste magazine am chiar mai multe decat de la KVL si cei care zic ca marca KVL ii chiar asa de kk sau nasoala sunt ori niste parveniti ori nu stiu sa si aleaga produse ...ii drept ca si la kenvelo sunt haine care se decoloreza sau se rup ca si la alte firme da totusi a evoluat enorm in ultimi ani
GUSTURILE NU SE DISCUTA

hai c-am aflat una noua...daca ti se jerpelesc hainele de la kenvelo esti parvenit. Bineinteles ca nu e vina lor ca-s proaste, ci a ta
mie mi se pare ca s-a "stricat" enorm kvl in ultimii ani....inainte erau parca ceva mai seriosi, abordau un stil mai diferit de restul si parca si calitatea era alta. parerea mea
Si oricit de jigniti si nedreptatiti s-ar simti fanii brandului, cred ca doar in .ro kvl e mare firma. colegii mei din Israel s-au tavalit pe jos de ris cind au vazut ce fite stirneste brand-ul la noi. cica la ei e un magazin ordinar . De fapt, Beatrice s-a exprimat " e un magazin prost" . Da' bine, in Romanica se poate orice si la case mai mari ( mi-am luat niste adidasi din italia de la adidas, 40 euro, si alaltaieri in mall vitan erau 303 ron ....)

QUOTE(adrianc @ Aug 28 2007, 16:44) *
de pe la kenvelo imi mai iau si eu (de fapt mai mult imi ia prietena (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) cate un tricou, si toate au fost foarte bune. Cat despre unii (nu vreau sa-i categorisesc) care zbiara fara nici o retinere pe forum ca "numai prostii cumpara de la kvl" sau "90% din clienti sunt pustani teribilisti etc", cred ca nu e mult de spus. Observ un fenomen deranjat si anume faptul ca unii useri cu multe posturi la activ se cred in masura sa-si dea cu parerea despre orice, ca si cum parerea lor ar valora vreo ceapa degerata. Apare cineva care zice ca are 14 ani si care scrie mai bine (vezi cratime si alte greseli frecvente) decat media forumului, hop sare nu-stiu-care moralist cu un reply din categoria "3 la 1 leu".

Inca o data, decat sa frecati duda pe forum dandu-va cu parerea despre orice mai bine cititi etichetele hainelor inainte de a le baga la spalat. Spor! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

si daca citesti etichetele hainelor inainte sa le bagi la spalat si jegurile de haine tot se strica ce faci? a?
si cum de nici una din hainele de la adidas sau nike nu s-au stricat, nici macar jegurile de la terranova, da' alea de la kenvelo s-au facut praf APROAPE toate?
vrei sa-ti postez o poza cu blugi pe care am dat 2 milioane jumate acum 1 an jumate, pe care i-am vazut acum o luna in kenvelo si costau 2 milioane si care au ajuns in ultimul hal dupa citeva purtari, de i-a fost rusine vinzatorului de la kenvelo orhideea sa mai zica ceva? vrei sa-ti postez poza cu bluza neagra kvl spalata de mina cu apa APROAPE rece si care s-a facut gri? asa ca lasa-ma cu lectiile despre spalat si citit eticheta, ca am spalat slava domnului si haine de la alte firme si nu le-a luat dracu in halul asta.

+Quote Post
adrianc
mesaj 30th August 2007, 11:26
Mesaj #292

Junior

Data înscrierii: 23-August 05
ID membru: 44 692

ok, te cred ca ai luat blugi de la kvl si s-au stricat. Nu am de la ei decat tricouri si o geaca din piele, asa ca despre pantaloni nu-mi pot da cu parerea. Oricum, la mine moartea perechilor de blugi e tinutul cheilor in buzunar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Inca o data, nu spun ca nu au si marfa proasta. Am remarcat si eu ca s-au inmultit hainele din categoria "de puta madre" si cu tot felul de sclipiciuri.
DAR se pot gasi si unele chestii faine, la preturi mai bune decat la Nike sau Adidas. Nu ca m-ar deranja prea mult pretul (exceptand cazurile 5 milioane-perechea de adidasi in culori de papagal) fiindca nu-mi cumpar foarte des haine/papuci. Obisnuiesc sa incep cautarile de la ce e mai scump, si daca imi place ce vad pretul e un fel de garantie a calitatii (cat dai atata face). Again, dupa cum ai zis si tu, pe la noi preturile pot fi uneori nesimtite.

una peste alta nu cred ca merita chiar asa rezultate la google search (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fișier atașat  kvl.JPG ( 205.77KB ) Număr de descărcări: 73

+Quote Post
Ckestor
mesaj 30th August 2007, 13:37
Mesaj #293

Junior

Data înscrierii: 25-December 05
Locație: Craiova
ID membru: 58 506

DACA TI SE STRICA CEVA DE LA KENVELO TE DUCI CU HAINA ACOLO SI ITI DA ALTA LA FEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cand o sa pricepeti ca hainele au garantie ? Mie mi s-au stricat 2 helanci dar acum ii vin lui taicameo foarte bine si i le-am dat lui + un tricou. Intamplator am citit acest topic si am aflat ca au garantie asa ca m-am dus frumusel cu tricoul la ei si mi-au dat altul la fel, o marime mai mica, ca sa imi vina bine dupa ce o sa se largeasca. Imi vine perfect. CITITI INSTRUCTIUNILE DE PE ETICHETA iar daca tot nu le cititi atunci duceti-va la ei cu hainele sa vi le schimbe daca se largesc sau se rup. Ce e asa de greu ???

Mie imi plac hainele lor pentru ca sunt simple si de bun gust. Au si nishte jeguri cu sclipiciuri si rupturi insa tu iti alegi marfa. Mie imi plac hainele simple si frumoase nu cu 1000 cusaturi si la kenvelo au o gramada de lucruri bune. Blugii sunt foarte buni, nu am avut probleme la ei decat cand i-am rupt din vina mea. In Craiova kenvelo nu e un brend ca in bucuresti si cu toate astea multa lume isi ia de aici pentru ca au lucruri foarte frumoase si e singurul magazin de acest gen din Craiova. Preturile sunt acceptabile spre deosebire de cele de la nike sau alte firme. Pai pe un tricou nike dai 120 ron, cat pe 3 tricouri kenvelo.

+Quote Post
rox
mesaj 30th August 2007, 13:47
Mesaj #294

prajitoare

QUOTE(Ckestor @ Aug 30 2007, 14:37) *
DACA TI SE STRICA CEVA DE LA KENVELO TE DUCI CU HAINA ACOLO SI ITI DA ALTA LA FEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cand o sa pricepeti ca hainele au garantie ? Mie mi s-au stricat 2 helanci dar acum ii vin lui taicameo foarte bine si i le-am dat lui + un tricou. Intamplator am citit acest topic si am aflat ca au garantie asa ca m-am dus frumusel cu tricoul la ei si mi-au dat altul la fel, o marime mai mica, ca sa imi vina bine dupa ce o sa se largeasca. Imi vine perfect. CITITI INSTRUCTIUNILE DE PE ETICHETA iar daca tot nu le cititi atunci duceti-va la ei cu hainele sa vi le schimbe daca se largesc sau se rup. Ce e asa de greu ???
NO SHIT? Cred ca ti-a scapat faza cu " i-a fost rusine vinzatorului sa mai zica ceva". Cit despre dat alta la fel, poate la voi. Mie aici nu mi-a dat nimeni nimic. Spre deosebire de Adidas, de exemplu.

Mie imi plac hainele lor pentru ca sunt simple si de bun gust. Au si nishte jeguri cu sclipiciuri si rupturi insa tu iti alegi marfa. Mie imi plac hainele simple si frumoase nu cu 1000 cusaturi si la kenvelo au o gramada de lucruri bune. Blugii sunt foarte buni, nu am avut probleme la ei decat cand i-am rupt din vina mea. In Craiova kenvelo nu e un brend ca in bucuresti si cu toate astea multa lume isi ia de aici pentru ca au lucruri foarte frumoase si e singurul magazin de acest gen din Craiova. Preturile sunt acceptabile spre deosebire de cele de la nike sau alte firme. Pai pe un tricou nike dai 120 ron, cat pe 3 tricouri kenvelo.
pe un tricou nike dai 120 ron si esti multumit. Pe un tricou kvl poti sa dai si 60/70 si-l ia dracu' dupa aia ( da, tu iti alegi marfa. Da, cit dai atita face. Da, citesti eticheta. Oh well, probabil sunt eu timpita si mi-am ales numai porcarii. Nu-i nimic, m-am lecuit )

PS- uite asa arata un cupon d-ala de garantie. Si nu, nu e de la adidasi, ci de la imbracaminte. N-am vazut vreodata asa ceva de la kvl. si nici banii inapoi sau haine schimbate. trebuie sa recunosc ca nici de la adidas n-am vazut vreun ban inapoi sau produs schimbat. Asta pentru ca nu a fost cazul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Asa ca, fara suparare, pentru mine kenvelo e un butic de proasta calitate si cu preturi muuult prea mari. PENTRU MINE. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 30th August 2007, 17:27
Mesaj #295

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

QUOTE(rox @ Aug 30 2007, 14:47) *
Cit despre dat alta la fel, poate la voi. Mie aici nu mi-a dat nimeni nimic. Spre deosebire de Adidas, de exemplu.

QUOTE(rox @ Aug 30 2007, 14:47) *
N-am vazut vreodata asa ceva de la kvl. si nici banii inapoi sau haine schimbate. trebuie sa recunosc ca nici de la adidas n-am vazut vreun ban inapoi sau produs schimbat. Asta pentru ca nu a fost cazul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/eek.gif)
Pai, a fost sau nu cazul?

+Quote Post
rox
mesaj 30th August 2007, 19:12
Mesaj #296

prajitoare

QUOTE(don_dannielo @ Aug 30 2007, 18:27) *
(IMG:style_emoticons/default/eek.gif)
Pai, a fost sau nu cazul?

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pai am formulat prost. Intentia era sa spun ca la Kvl desi m-am dus si cu blugii si cu bonul am vazut ciuciu blugi si ciuciu bani, pe cind la adidas iti dau certificat de garantie deci nu ai cum sa nu-ti vezi banii sau produsul schimbat. My bad.

+Quote Post
ionut_xx
mesaj 6th September 2007, 15:21
Mesaj #297

Junior

Data înscrierii: 3-October 06
ID membru: 100 561

Mi-am luat acum vreo 2luni un tricou de la Kenvelo si acum a inceput sa se desire cusatura jos. Nu merita sa te duci sa le bagi tricou pe gat?
O fi fost cumparat el de la reduceri cu 350mii dar totusi. Cred ca la reduceri baga toate rebuturile, d-aia sunt preturile asa de mici. Acum cateva zile s-au terminat reducerile si au bagat marfa noua foarte klumea dar la preturi pe masura.

Pana la urma de unde sa imi cumpar de imbracat la preturi acceptabile, am in sifonier 20de tricouri luate din piata si unul nu e bun de purtat, ba s-a largit, ba a intrat la apa, ba s-a decolorat. Ca sa nu mai spun ca daca te duci in IDM tricourile "NIKE" sunt de la 600mii in sus(nu ca as cumpara asa ceva) si un tricou de doamne-ajuta nu il iei mai ieftin de 300mii, adica la fel ca la Kenvelo.

Acum vreau sa-mi iau niste blugi, daca ma duc in IDM nu-i iau mai ieftin de 800mii, de fapt ultima pereche am luat-o de acolo cu 1mil. Asa mai bine ma duc si dau 2-300mii in plus si-i iau de la Kenvelo, de fapt acum am si un bon de reducere 500mii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alva
mesaj 13th September 2007, 13:21
Mesaj #298

Junior

Data înscrierii: 28-June 06
ID membru: 84 054

Kenvelo nu are marfa mai proasta ca New Yorker. Calitatea materialelor si a manoperei e cam la fel. Eu de la new yorker mi-am luat neste blugi gata descusuti.
Prietenei mele i s-au descusut hainele H&M luate din Viena.

Kenvelo e si in Franfurt pe Zeil, strada comerciala. Nu e chiar o marca de kko.

Eu oricum prefer sa-mi iau haine din Germania cand merg in delegatie. In 2 ore mi-am luat haine cat nu-mi gasesc in Ro in 6 luni.

Ce am remarcat e ca la New Yorker au deja preturile si in lei pe etichete. Cred ca vor veni si in Romania.

+Quote Post
Ckestor92
mesaj 14th September 2007, 12:16
Mesaj #299

Junior

Data înscrierii: 4-March 07
ID membru: 150 597

.......

Acest mesaj a fost modificat de Ckestor92: 14th September 2007, 12:44
Fișiere atașate
Fișier atașat  RaPpA_deA_rApPa_3_.jpg ( 26.56KB ) Număr de descărcări: 46
Fișier atașat  RaPpA_deA_rApPa_3_.jpg ( 16.81KB ) Număr de descărcări: 32
Fișier atașat  untitled.jpg ( 102B ) Număr de descărcări: 5
Fișier atașat  i46691008_3327_6_1_.jpg ( 34.83KB ) Număr de descărcări: 22
Fișier atașat  untitled.jpg ( 102B ) Număr de descărcări: 2
Fișier atașat  untitled.jpg ( 102B ) Număr de descărcări: 1
Fișier atașat  untitled.jpg ( 102B ) Număr de descărcări: 2
Fișier atașat  20joshuarosewayneheath_1489799376ab19d97dca8_660_495_.jpg ( 54.66KB ) Număr de descărcări: 23
Fișier atașat  untitled.jpg ( 15.78KB ) Număr de descărcări: 1
Fișier atașat  untitled.jpg ( 8.68KB ) Număr de descărcări: 1
Fișier atașat  untitled.jpg ( 8.68KB ) Număr de descărcări: 2

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 14th September 2007, 17:31
Mesaj #300

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

Ce-s astea?

Comportament tipic de purator de Kenvelo?

+Quote Post
Ckestor92
mesaj 15th September 2007, 09:39
Mesaj #301

Junior

Data înscrierii: 4-March 07
ID membru: 150 597

Sry, imi trebuiau imaginile alea cu url pentru un forum. Ignorati mesajul.

Sa revenim ontopic: Kenvelo nu poate fi comparata cu nike, puma, adidas pentru ca nu sunt pe acelasi domeniu. Nu pot sa iti iei haine de scoala de la nike, puma, adidas pentru ca nu au haine de scoala. Pe mine ma enerveaza aia de vin imbracati toata ziua in trening de zici ca vin de la antrenament. In Craiova in afara de Kenvelo nu cred ca mai e alta firma de haine obisnuite (blugi, tricouri etc.) In plus, Kenvelo este o firma destul de ieftina.

+Quote Post
spare-me
mesaj 15th September 2007, 10:35
Mesaj #302

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 818

QUOTE(Ckestor92 @ Sep 15 2007, 10:39) *

Sa revenim ontopic: Kenvelo nu poate fi comparata cu nike, puma, adidas pentru ca nu sunt pe acelasi domeniu. Nu pot sa iti iei haine de scoala de la nike, puma, adidas pentru ca nu au haine de scoala. Pe mine ma enerveaza aia de vin imbracati toata ziua in trening de zici ca vin de la antrenament. In Craiova in afara de Kenvelo nu cred ca mai e alta firma de haine obisnuite (blugi, tricouri etc.) In plus, Kenvelo este o firma destul de ieftina.

si cu calitatea pe masura preturilor, in cea mai mare parte din timp...

+Quote Post
rox
mesaj 15th September 2007, 13:21
Mesaj #303

prajitoare

QUOTE(Ckestor92 @ Sep 15 2007, 10:39) *

ultimele noutati din domeniul vestimentatiei: la nike, puma, adidas nu se vind doar treninguri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si daca facem o evaluare asa, calitate-pret, o sa rezulte ca de fapt kenvelo e o firma destul de scumpa pentru ce ofera.

Acest mesaj a fost modificat de rox: 15th September 2007, 13:22

+Quote Post
Dooku
mesaj 20th September 2007, 22:42
Mesaj #304

Junior

Data înscrierii: 28-January 07
Locație: Coruscant
ID membru: 134 426

Dragii mei, unde mucesc eu la mai putin de 100m este kenvelo, o prietena lucreaza acolo, daca vreau sa imi cumpar ceva probez pana ma apuca dimineata dar efectiv nu am din ce sa imi aleg ! mi-am cumparat cand a fost cu revista aia idioata (Bolero) ceva din colectia de atunci (ca doar asa era valabila reducerea) blugii arata chiar ok (parerea mea) numai ca in mai putin de 3 luni jos s-au ros si s-a facut o gaura ca pot sa bag un pix prin ea, sa nu mai vorbesc de nasturele de la prohap ... materialul atat de putred s-a ros pe langa si am ramas cu capsa
Jacketa care vrea sa fie un fas sau ma rog ceva de toamna .... are o croiala de te doare capul ... o mica portiune de material de sub omoplati era cusuta (2 - 3 ate) cu o portiune de material de pe umar, imediat cum bagai mana in ea si o puneai bine pe tine se rupea materialul de acolo, am vazut ca asa s-a intamplat la TOATA lumea care a cumparat jacketa aia, cat de idiot sa fii sa faci croiala in felul asta...
sosete cumparate tot de acolo, dupa 2 spalari s-au facut ... cingo ! caugiuc ... inalt si un elefant cu ele
Asa ca da.... probabil au avut un impact spectaculos cu reclamele lor dar cam atat...

+Quote Post
eddie91tm
mesaj 28th September 2007, 16:41
Mesaj #305

Active Member

Data înscrierii: 4-February 07
ID membru: 137 821

QUOTE(terratec @ Jan 4 2005, 15:29) *
Sunt uimit de faptul ca toata lumea e incantata de marca asta.
Aproape toate produsele lor sunt de calitate slaba si se apropie de marfa din Europa.
Dar preturile sunt super mari.
O pereche de pantaloni (bluejeans) are acelasi pret cu una facuta de Levi's(fabricati in occident).
Preturile se invart pe langa 100 euro iar materialul celor de la Kenvelo e super-nasol.

Nu-mi explic de ce prefera romanii produsele astea scumpe si extraordinar de proaste.

Au avut destula reclama si au reusit sa ii prosteasca pe necunoscatori , dar totusi nu poti compara Levi's care face numai blugi clasici cu Kenvelo care are modele atat de indraznete si trendy .

+Quote Post
wlad_cost
mesaj 8th October 2007, 20:31
Mesaj #306

Junior

Data înscrierii: 25-September 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 230 275

FRATILOR SA VA INTRE BINE IN CAP CA TOT CE SE VINDE IN ROMANIA CU ETICHETE DE MARI FIRME SUNT SPECIAL FACUTE PT. ROMANIA SI EVENTUAL BULGARIA CA ACOLO AM MAI VAZUT HAINE IEFTINE SAU SCUMPE DE PROASTA CALITATE, IN REST INCEPAND DIN UNGARIA SI PANA IN CAPATUL VESTIC AL EUROPEI NU O SA GASITI HAINE IEFTINE DE CALITATE PROASTA, CELE IEFTINE SAU LA REDUCERI AU O CALITATE REZONABILA SAU CHIAR FOARTE BUNA, ASA DAR CONSOLATIVA!!!

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

24 V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 01:07
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia