Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

24 V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Luv_angel
mesaj 25th August 2006, 12:29
Mesaj #145

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 23-August 06
ID membru: 92 981

kenvelo este o marca accesibila...nu mi se par chiar atat de piperate preturile lor...deci nu inteleg de ce toata lumea care se imbraca de acolo este considerata fitzoasa...Poate pentru ca oamenii care spun aceste lucruri sunt superficiali...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
longroad
mesaj 25th August 2006, 12:36
Mesaj #146

Member

Data înscrierii: 17-March 06
ID membru: 70 042

QUOTE(Luv_angel @ Aug 25 2006, 13:29) *
kenvelo este o marca accesibila...nu mi se par chiar atat de piperate preturile lor...deci nu inteleg de ce toata lumea care se imbraca de acolo este considerata fitzoasa...Poate pentru ca oamenii care spun aceste lucruri sunt superficiali...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cred ca e din cauza imaginii pe care a incercat sa o promoveze Kenvelo: daca te imbraci la ei esti trendy si daca nu ma insel asta este prima marca de acest gen intrata in Romania. Dar mie nu mi se par deloc asa. In cel mai bun caz sunt ciudate la aspect si scumpe raportat la calitatea lor.

+Quote Post
Andreas1
mesaj 25th August 2006, 14:06
Mesaj #147

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

Dupa opinia mea, Kenvelo este "firma pentru saraci"(snob ce sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

+Quote Post
Alexxfl
mesaj 25th August 2006, 14:27
Mesaj #148

Active Member

Data înscrierii: 4-February 06
Locație: la tzara :D
ID membru: 64 550

QUOTE(Luv_angel @ Aug 25 2006, 13:29) *

kenvelo avea acum un an preturi duble ... si ca la orice firma cu preturi mari se inghesuiau doar "aristocratii" la cumparaturi ... esti considerat fitzos daca te imbraci cu numele firmei, nu cu produsul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
carman
mesaj 25th August 2006, 15:21
Mesaj #149

Active Member

Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

fitze de fitze erau la magazinul deschis acum vro' 8 ani vis-a-vis de Drept.cica erau toale drept din buricu' lu' Londra si costau de paralizai pe loc. cum draq se numea????????????
kenvelo astia sunt mici copii pe langa London Spume...

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 25th August 2006, 17:05
Mesaj #150

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

QUOTE(Alexxfl @ Aug 25 2006, 02:58) *
kenvelo, lee cooper, levi's, etc sunt marci de fitzosi pentru ca majoritatea le cumpara pentru eticheta si nu pentru aspect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai invata sensul cuvantului fitzos. Poate vrei sa zici snobi.

+Quote Post
terratec
mesaj 26th August 2006, 09:54
Mesaj #151

Active Member

Data înscrierii: 2-March 03
ID membru: 3 100

Kenvelo are ceva marketing.
A prins noua moda (care are vreo 2-3 ani) ce promoveza un aspect neglijent, boschetaresc in randul tinerilor.
Am vazut ca a aparut si moda posetei la barbati.
O gramada de Kenvelisti au cate o poseta(seamana putin cu geanta postasului) agatata dupa gat.

Astia mici si indecisi nu au probleme cu calitatea si rezistenta in timp a produsului.
Ei sunt fericiti acum si nu ii intereseaza deloc daca in 3 luni o sa se scamoseze la calcaie.

Si am mai identificat o categorie de fani Kenvelo.
Ei sunt manelistii grasi care s-au saturat de tricoul mulat Versace si vor sa fie moderni.
Tricoul cu Kenvelo scris pe spate face pereche buna cu pantofii cu varf ascutit ai lui Aladin.

Sper sa nu se supere multi pe mine, astea sunt concluzii dintr-o perioada in care identificam tipul si comportamentul consumatorilor.

+Quote Post
kill_them_all100...
mesaj 26th August 2006, 10:40
Mesaj #152

Active Member

Data înscrierii: 14-July 05
ID membru: 41 471

Cine spune ca, Kenvelo e pentru fitosi are dreptate. Dar hainele Kenvelu nu sunt pentru fitosii cu bani ci pentru cei saraci. Voi nu ati observat cati tarani prosti se imbraca de la kenvelo si sufera de parca ar fi... (alegeti voi o vedeta).
Eu mi-am luat de la astia numai bluze de trening pentru a le purta la fotbal ca sunt mai ieftine. Despre calitate nu stiu ce sa zic ca nu prea le-am purtat nici macar la fotbal.

kenvelo, lee cooper, levi's, etc sunt marci de fitzosi pentru ca majoritatea le cumpara pentru eticheta si nu pentru aspect

Poate ne spune de unde ar trebui sa ne mai cumparam haine ca sa nu parem fitosi.

+Quote Post
Eagle Raider
mesaj 26th August 2006, 16:21
Mesaj #153

Junior

Data înscrierii: 29-April 06
Locație: Burj Al Arab
ID membru: 75 561

QUOTE(kill_them_all1000 @ Aug 26 2006, 11:40) *
Poate ne spune de unde ar trebui sa ne mai cumparam haine ca sa nu parem fitosi.

ma creca un ieuropa ar fi bun, un obor ceva, iar idm deja e lux

+Quote Post
Alexxfl
mesaj 26th August 2006, 17:58
Mesaj #154

Active Member

Data înscrierii: 4-February 06
Locație: la tzara :D
ID membru: 64 550

QUOTE(kill_them_all1000 @ Aug 26 2006, 11:40) *

Cumperi de unde vrei atat timp cat nu dai o importanta mult prea mare marcii. Sau poate ca esti genul care prefera sa dea 3-4 milioane pe o pereche de blugi cu aspect de bazar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
gafytz
mesaj 9th September 2006, 13:18
Mesaj #155

Junior

Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 588

bey.. totushi fatza de multe rapandule de haine kre in lok sa fie Kenvelo is Kanvelo.. sau Adibas in loc de Adidas.... va rog frumos.....ii admir pe cei kre stiu sa se imbrace... nu neaparat "de firma" dar cu bun gust... ce conteaza k e kenvelo... k e adidas.... atat timp kat e de bun gust.... j nu e facatura pe vapor gen Mike in loc de Nike..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
kill_them_all100...
mesaj 9th September 2006, 13:32
Mesaj #156

Active Member

Data înscrierii: 14-July 05
ID membru: 41 471

QUOTE(gafytz @ Sep 9 2006, 14:18) *
bey.. totushi fatza de multe rapandule de haine kre in lok sa fie Kenvelo is Kanvelo.. sau Adibas in loc de Adidas.... va rog frumos.....ii admir pe cei kre stiu sa se imbrace... nu neaparat "de firma" dar cu bun gust... ce conteaza k e kenvelo... k e adidas.... atat timp kat e de bun gust.... j nu e facatura pe vapor gen Mike in loc de Nike..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Esti manelist nu-i asa?

Scuze de off-topic dar nu m-am putut abtine la ce scrie mai sus.

+Quote Post
pavelica77
mesaj 11th September 2006, 11:23
Mesaj #157

Junior

Data înscrierii: 11-September 06
ID membru: 96 377

Cred ca cea mai proasta marfa este la ZARA. Blugi cumparati in mai (2 mil.), rupti in august. Sunt odiosi, ar trebui desfintati.
(IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

La KENVELO raportul calitate/pret este OK.

+Quote Post
Andreas1
mesaj 16th September 2006, 11:16
Mesaj #158

Active Member

Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

QUOTE(don_dannielo @ Aug 25 2006, 18:05) *
Poate vrei sa zici snobi.

Trebuie sa fii neaparat snob ca sa-ti cumperi "tzoale" de la Levi's sau Lee Cooper? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
UltrasBoy
mesaj 25th September 2006, 21:30
Mesaj #159

Junior

Data înscrierii: 25-September 06
ID membru: 99 042

Scuze ca iti zic, dar ai mentalitate de roman! Nu am inteles ce ai vrut sa zici cu diferenta dintre Brand si Marca. Ca si cum ai vrea sa faci diferenta intre "cat" si "pisica"...nu asta e problema. Problema e ca preferi hainele ieftine si de calitate inferioara. Un tricou Nike, Adidas, Puma..etc costa in jur de 1 mil, iar unul Kenvelo nu atinge nici 500mii. Decat sa-mi iau 2 tricouri Kenvelo, care dupa prima spalare s-au decolorat, mai bine imi iau unul Nike,Adidas...si nu-mi iau pt firma, pt ca nu ma incalzeste cu nimic ca scrie Nike pe eticheta, iau ceva de calitate, un articoul de la o firma cunoscuta pt calitatea produselor!
Am o pereche de Adidas Superstar de un an, nu i-am purtat in fiecare zi dar i-am purtat mai bine de jumatate de an si arata impecabil...cand ii scot din masina de spalat nu-mi vine sa cred. O vecina are o pereche de adidasi KVL de 2 luni si deja s-a dezlipit talpa. Diferenta de pret e f mica, dar dif de calitate e prea mare...
Am dat un simplu exemplu, oricum nu o sa-ti schimbi tu parerea...
Fișiere atașate
Fișier atașat  Ultras_23.jpg ( 47.94KB ) Număr de descărcări: 18

+Quote Post
don_dannielo
mesaj 25th September 2006, 21:35
Mesaj #160

Bah! Are we more than dumb sheep?

Data înscrierii: 27-June 04
Locație: Banana Republic
ID membru: 19 079

S-a riscat cineva la geci de piele de acolo?

+Quote Post
renderman
mesaj 25th September 2006, 21:54
Mesaj #161

Active Member

Data înscrierii: 30-November 04
ID membru: 26 523

QUOTE(UltrasBoy @ Sep 25 2006, 22:30) *
Scuze ca iti zic, dar ai mentalitate de roman! Nu am inteles ce ai vrut sa zici cu diferenta dintre Brand si Marca. Ca si cum ai vrea sa faci diferenta intre "cat" si "pisica"...nu asta e problema. Problema e ca preferi hainele ieftine si de calitate inferioara. Un tricou Nike, Adidas, Puma..etc costa in jur de 1 mil, iar unul Kenvelo nu atinge nici 500mii. Decat sa-mi iau 2 tricouri Kenvelo, care dupa prima spalare s-au decolorat, mai bine imi iau unul Nike,Adidas...si nu-mi iau pt firma, pt ca nu ma incalzeste cu nimic ca scrie Nike pe eticheta, iau ceva de calitate, un articoul de la o firma cunoscuta pt calitatea produselor!
Am o pereche de Adidas Superstar de un an, nu i-am purtat in fiecare zi dar i-am purtat mai bine de jumatate de an si arata impecabil...cand ii scot din masina de spalat nu-mi vine sa cred. O vecina are o pereche de adidasi KVL de 2 luni si deja s-a dezlipit talpa. Diferenta de pret e f mica, dar dif de calitate e prea mare...
Am dat un simplu exemplu, oricum nu o sa-ti schimbi tu parerea...

Eu am un tricou de la kenvelo care dupa cativa ani arata ca nou. Am avut un tricou negru de la adidas care dupa cateva spalari a devenit gri. Cred ca tine si de noroc...

+Quote Post
blu26
mesaj 27th September 2006, 11:37
Mesaj #162

Junior

Data înscrierii: 5-September 06
ID membru: 95 325

QUOTE(don_dannielo @ Sep 26 2006, 04:35) *
S-a riscat cineva la geci de piele de acolo?

Da sotul meu are o geaca super misto dintr-o piele groasa (cred ca de porc) neagra cu aspect usor tocit.
O are de un an si ceva, e luata la reduceri si inafara faptului ca se ia putin vopseaua de pe mineci unde se freaca de corp in rest e super. Acum depinde de ce piele are ce te intereseaza pe tine, dar asta e unul din aspectele la care trebuie sa te uiti indiferent de unde o iei.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

24 V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 01:41
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia