Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Closed TopicStart new topic
> teama de refuz, pana de idei... need help, teama manifestata din cauza refuzurilor repetate ale fetelor
sociabil_08
mesaj 22nd September 2008, 17:40
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-September 08
ID membru: 372 584

cum afli daca o fata care este o verisoara mai indepartata ar vrea sa fie cu tine sau daca vrea sa te considere doar ruda… rog daca imi puteti spune o modalitate care sa nu aibe urmari in a strica cel putin relatia de rudenie in cazul in care in urma flirtului va urma un esec (ma tem sa nu stric relatia dragutza pe care o am cu ea –de rudenie - si am o slabiciune din fire care consta in aceea ca sunt timid, adica ma tem de un refuz si nu stiu cum sa refac pe urma moralul si relatia de dupa refuz). relatez ca ne cunoastem de mult ca rude, ne purtam frumos unul cu altul, am avut conversatii despre relatiile ei (foarte reduse ca numar), este genul de fata care ii place sa multumeasca pe toata lumea (nu ma refer aici la sex ci la felul de a da atentie persoanelor din jur). Sta in constanta. pretinde ca are prieten, iar eu si ea alaturi de un grup de prieteni am fost impreuna la plaja 2 zile la rand, iar in weekend-ul respectiv prietenul ei a fost ocupat la munca, si nu s-a afisat deloc. Dovada existentei prietenului ei a fost conversatia pe care a purtat-o cu acesta in prezenta noastra, iar la sfarsitul zilei in care am fost cu ea la plaja (cand am uns-o cu ulei si i-am facut si masaj), si dupa ce m-a petrecut la tramvai, a avut o discutie la telefon cu prietenul ei, intrebandu-l daca el doreste ca ea sa vina la el acasa (ce parere aveti? Astept comentarii) – cum ar trebui sa procedez in a afla daca am sanse sau nu cu ea si cum sa procedez in final daca va fi un esec, ca sa raman cel putin intr-o relatie buna de rudenie ?
pot sa metionez ca informatie suplimentara ca ea este vanzatoare de telefoane mobile, urmeaza studii superioare, studiile inferioare ei inferioare sunt de patiser/bucatar (viseaza sa aibe o afacere proprie in domeniu) iar eu sunt absolvent de drept si lucrez in domeniu (daca ma avantajeaza cu ceva asta intr-o eventuala reusita a relatiei dintre noi)
Go to the top of the page

+Quote Post
Neohori
mesaj 22nd September 2008, 17:55
Mesaj #2

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-August 07
Locație: Cluj
ID membru: 216 459

Eu din cele relatate de tine nu am observat nimic iesit din comun la verisoara ta in sensul de ati da un indiciu ca te place . Te rog sa ne spui de unde ai dedus ca fata te place sau doar tie ti s-a "pus pata " pe ea si din cauza imprejurarilor crezi ca si ea te place ?
In continuare fi atent pentru ca gindirea feminina este foarte intortochiata , citeodata de nedeslusit (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) si poate lua intorsaturi de 180 grade , fata fiindu-ti si neam se comporta frumos tocmai de aceea iar tie pote ti se pare ca ii place de tine .

+Quote Post
xella
mesaj 22nd September 2008, 17:58
Mesaj #3

Member

Data înscrierii: 1-June 05
Locație: Wolverhampton, UK
ID membru: 37 944

Dude, ce cauta topicul asta la decorul domestic si mai ales..... de ce sunt mai multe cu acelasi titlu???

Ajutor, SM-II!!!!

+Quote Post
sociabil_08
mesaj 23rd September 2008, 13:37
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 21-September 08
ID membru: 372 584

replica pentru neohori: pentru a urmari continuarea discutiei pe aceasta tema, te rog sa intri la sectiunea Softpedia Forum > Life & Entertainment > Girls at play > Subiecte Diverse (Generalitati), unde subiectul este mai dezvoltat, aceasta sectiune urmand a fi abandonata.
astept comentariile tale ...

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:55
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia