|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
1st September 2008, 04:26
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 164 Data înscrierii: 13-January 08 Locație: Bârlad ID membru: 273 049 |
Toata lumea stie ca Bucurestiul era "micul Paris". Dar acum, noua, bucurestenilor, ne scuipa seminte in palarie "banatenii" (cel putin asa se declara pe forum a fi, desi eu suspectez ca sunt provocatori tigani sau rusi) si alte specii d-astea ca cica Bucurestiul ar fi necivilizat de la mamica lui. Le atrag atentia acestor "banateni" asupra unor fapte: - centrul istoric al Bucurestiului (pe o raza de vreun kilometri in jurul strazii Lipscani) este plin de tigani (care stau acolo ilegal) pentru ca burghezii si mosierii care locuiau in acele case au fost ASASINATI de comunisti (cei norocosi fugind in strainatate) iar COMUNISTII au fost fericiti sa-i mute acolo pe tigani. - o gramada de case frumoase din restul Bucurestiului au fost RASE de pe fata pamantului ca sa se construiasca blocuri comuniste (sau "Casa Poporului") in care au fost bagati TIGANI si tarani (cazul meu este un caz fericit - am reusit sa iau inapoi pamantul pe care era casa bunicului, pamant care devenise spatiul verde al unui bloc comunist; acum toti locatarii ma injura ca mi-am pus casa in spatiul verde al blocului iar eu ii injur ca si-au pus blocul in gradina casei bunicului si mi-au luat soarele). - toate zonele din vechiul Bucuresti CU CASE care au scapat de demolare arata SUPERB; ----- Dau si un exemplu care demonstreaza cum au distrus comunistii SI NUMAI comunistii micul Paris: zona dintre soselele PANTELIMON si IANCULUI. Pe vremuri, acolo erau case. Acum sunt blocuri comuniste jegoase. Cand se uita cineva acum cu Google Earth va observa ca zona aceasta este intre cartierul de vile Vatra Luminoasa si Baicului. De Vatra Luminoasa stim ce bine arata. Mai putin cunoscuta e zona Baicului, care este si ea FOARTE FRUMOASA. Cine are indoieli sa se plimbe un pic pe strazile Profesor Eufrosin Poteca sau Amiral Murgescu din Baicului; va observa ca mai toate casele de acolo sunt la fel de frumoase ca cele din Primaverii si chiar mai frumoase decat cele din Cotroceni si stau in umbra imputita a blocurilor mohorate de pe Pantelimon... CINE A DISTRUS BUCURESTIUL? RUSII! Pantelimonul insusi, un cartier renumit prin golanime si tiganime, ar fi fost acum un cartier superb de vile. ----- Deci, cu dedicatie speciala ardelenilor care se cred superiori bucurestenilor: sunteti numai niste fosti iobagi ai ungurilor si austriecilor pe cand noi, bucurestenii cu bunici si strabunici si stra-strabunici bucuresteni (macar pe o parte a familiei), am cladit un mic Paris in plina campie "valaha"! Poate il vom reface, poate nu. Dar vom incerca si, chiar daca nu vom reusi, tot suntem mai buni decat voi. Acest mesaj a fost modificat de xdaniel: 1st September 2008, 04:26 |
|
|
|
1st September 2008, 05:04
|
|||
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 527 Data înscrierii: 31-July 07 Locație: Baia Mare ID membru: 208 424 |
|
||
|
|
|||
1st September 2008, 06:39
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 29 Data înscrierii: 27-August 08 ID membru: 364 313 |
diferenta intre ardeleni si banateni reusesti s-o faci, cezarica?
asa, as in: "tot Banatu-i fruncea si Ardealu' mintea" (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
1st September 2008, 06:49
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 540 Data înscrierii: 6-April 07 Locație: Praga ID membru: 164 094 |
diferenta? Cand intrii la Nadlac tot de tigani dai din primii metri. Vi se par diferente foarte mari intre EST si Vest? Nu de alta,dar am impresia ca drumul pe doua benzi care se duce de la Bucuresti-Buzau-Iasi e cel mai tare drum al tarii.
xdaniel,nu rusii au adus tiganii si mentalitatea golaneasca; asta nu are de aface cu rusii. Gandeste-te rusii au stat pe capul balticilor sute de ani+URSS: ai calatorit vreodata in Estonia/Lituania/Latvia sa vezi cum stau treburile? Aia cum de n-au tigani,mafioti,bisnitari? Cum de acolo orasele-s curate si blocurile comuniste vopsite,renovate samd?la fel si in Praga,a carei situatie a fost mai putin dependenta de rusi,la fel cum a fost si a Romaniei; om fi noi si bulgarii victimele rusilor de ne-am umplut de tiganie si manele,sau suntem niste jigodii balcanico-turcesti de 2 lei? Nu e vina rusilor aici,ci mostenirea balcanico-bizantina care ni s-a intiparit in sange(daca vrei s-o tinem asa istorico-fantastic). Eu iti inteleg frustrarile si rusofobia,insa n-o lega de toate aspectele;mai mult rusofobia e demodata din vreme ce nimeni nu mai da doi bani pe Basarabia . Revenind la oile noastre,daca dam mereu vina pe altii si stam ''ca prostul de ruman asteptand sa vina americanul sa-i spele chilotii'' n-o sa facem nimic; In oricecaz,nu doar Bucurestiul,cat toata tara arata ca organul genital masculin Acest mesaj a fost modificat de ILoveMyBunny: 1st September 2008, 07:02 |
|
|
|
1st September 2008, 07:18
|
|
|
Custom member title Grup: Members Mesaje: 5 231 Data înscrierii: 7-August 06 Locație: București ID membru: 90 043 |
Bre, nu știu exact cum arată Pantelimonul, din punctul meu de vedere zona aia nu e chiar în București, dar presupun că-s blocuri de 10 etaje construite în anii '70. Ia în calcul în ce an s-au retras rușii și cine a demolat pe-acolo de fapt, și fă-ți puțină ordine cap, e mare talmeș-balmeș pe-acolo (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Cît despre zonele cu case, unele arată bine, dacă a avut cine să le renoveze / întrețină / demoleze; există totuși și cartiere cu coșmelii atît de jalnice încît un bloc gri ar arăta mai bine... |
|
|
|
1st September 2008, 07:58
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 154 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
Deci, cu dedicatie speciala ardelenilor care se cred superiori bucurestenilor: sunteti numai niste fosti iobagi ai ungurilor si austriecilor pe cand noi, bucurestenii cu bunici si strabunici si stra-strabunici bucuresteni (macar pe o parte a familiei), am cladit un mic Paris in plina campie "valaha"! Poate il vom reface, poate nu. Dar vom incerca si, chiar daca nu vom reusi, tot suntem mai buni decat voi. bravo tie, dar cu asemenea tentative de flame, threadurile mor in fasa |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 06:03 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |