Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

Closed TopicStart new topic
> O copilărie regală
bebecroitoru
mesaj 25th July 2008, 08:28
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 25-July 08
ID membru: 352 184

O copilărie regală

Asta am văzut în fiecare zi, uitându-mă pe fereastra casei părintești din centrul Constanței, timp de 20 de ani, până am venit în Bucuresti.

Și cum vreți să înjur comunismul când uite ce s-a construit în perioada comunistă?!

Și cum să nu fiu un admirator al lui Ceaușescu? Tot ce vedeți în Țara asta, sub Ceaușescu s-a construit! Uitați ce grandios! Ce s-a făcut în 20 de ani de ?democrație originală?? Nimic! Vacs albina! Pe Ceaușescu ați știut să îl omorâți în Sfânta Zi de Crăciun, la margine de Târgoviște, ca pe un câine, după ce v-a făcut oameni!

Nu am nimic cu Ion Iliescu, să fim bine înțeleși. Este un Om Nobil, un Aristocrat. El nu a avut ce face în situația dată. Am ce am cu clasa politică post-decembristă care și-a bătut joc de Țara asta timp de 20 de ani. Iliescu nu a avut ce face, el a fost un adevărat Președinte, nu un președinte jucător cum ar vrea să fie băsescu. Dar Ion Iliescu nu și-a jucat încă ultima carte! Veți vedea că Domnia Sa va forma o nouă generație de lideri, printre care, cu modestie, ?ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră,? mă socotesc și eu. Pentru că lui Ion Iliescu îi pasă de Țară și de Neamul ăsta amărât. El nu este ca toți ceilalți politicieni!

Ca amuzament și fapt divers: Știți unde stătea haimanaua băsescu în Constanța? Undeva departe de tot, în spatele fotografiei, pe partea stângă extremă, în afara fotografiei deja, la un bloc amărât din Cartierul Tomis Nord, la ieșirea din Contanța. Ăsta e raportul dintre mine și băsescu! El este un biet parvenit, iar eu un Nobil și Om chemat să conducă Neamul Românesc. Cine era familia lui băsescu în Constanța și cine era familia mea? Ce Dumnezeu, nu mai avem simțul măsurii și al valorilor? Sigur, sunt modest și rostesc aceste adevăruri cu sfială, dar le rostesc, pentru că trebuie rostite. E vorba nu doar de mine, ci de onoarea familiei mele, călcată în picioare de 20 de ani de ?democrație.? Cât ne vom mai lăsa călcați în picioare de non-valori în Țara asta!?

Eu plâng de milă săracilor acestei Țări, care nu au ce să mănânce. Pentru ei, comunismul ar fi fost o binecuvântare. Dar binele nu se face cu sila! Cum își așterne Poporul, așa doarme! Dacă poporul afirmă despre un fost președinte, bun-rău: ?Ceaușescu de Crăciun / Este porcul cel mai bun!? înseamnă că are conducătorii pe care îi merită. Eu ce pot face? Eu m-am oferit să fac ceva pentru Țară. Dar dacă Țara nu este dispusă, vorba lui Gigi Becali, ce pot face eu?

Ah, și încă un lucru. Eu nu sunt împotriva lui Traian Băsescu. În definitiv, este un model pentru mine, deoarece este un constănțean (mă rog!) care a avut succes(uri) în București. Eu doar afirm că s-a întins mai mult decât îi era plapuma. Atât! Că nu e bun de Președinte. La Primărie l-am votat în 2004 (deși la Sectorul 6 am mers pe mâna lui Dan Darabont!) și l-aș vota și mâine cu ambele mâini. Dar nu ca Președinte. Acolo ne trebuie un om ca Adrian Năstase.

Nu sunt un nostalgic al ceaușismului, sunt un Nobil! Ce, am ajuns să regretăm un cizmar cu patru clase? Eu am spus doar că, statistic vorbind, comunismul a fost infinit mai bun decât democrația originală din ultimii douăzeci de ani. Acum se încheie ciclul istoric al Tranziției, după cei 20 de ani-brucani. Singurul din clasa politică care a intuit acest moment astral este Ion Iliescu, care a avut decența și înțelepciunea să nu mai candideze la Parlament, ca să ne dea tuturor râvnitorilor de demnități publice o lecție de bun-simț. Și vi s-ar părea ciudat să ajung tocmai eu senator?

Este scăderea demografică un lucru bun sau rău? Eu spun că este un lucru excelent. Țările cele mai bogate au cel mai mare număr de bătrâni raportat la numărul de copii. Copiii înseamnă sărăcie. Cred că Președintele Ion Iliescu este de acord cu această aserțiune. Parcă domnia sa spunea cândva că săracii fac copii, iar bogații bani. Cam asta crede și Lester Brown. În țările sărace, există un număr foarte mare de copii.

Deci scăderea demografică a României este un semn de prosperitate. Hai să luăm și un exemplu practic. Dacă averea unei familii este de 1.000.000 de euro și se împarte la 5 moștenitori - fiecare va primi 200.000 euro. Dacă sunt doar 2 - fiecare va primi 500.000 euro. Un singur moștenitor va primi întreaga sumă de 1.000.000 euro. Cu cât sunt mai puțini oameni pe fața Pământului, cu atât cei care rămân vor fi mai bogați. Malthus avea dreptate. Cu cât suntem mai puțini, cu atât vom trăi mai bine.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat în această frumoasă nebunie pe care o am, de a cred că un om sărac și cinstit poate ajunge pe bune în Parlamentul României. Firește, un prim pas ar fi strângerea sumei de 30.000 de euro necesare pentru a mă înscrie în luptă. Mizez pe sprijinul vostru.

De acum, mai contează doar banul, influențele și logosul. Ne întoarcem la rădăcina democrației, la Grecia Antică. Noțiunea de partid în sens clasic este perimată. Dacă aș reuși să candidez, aș candida ca independent, nu pe liste.

Acest mesaj a fost modificat de Mosotti: 25th July 2008, 09:52
Go to the top of the page

+Quote Post
tomaso
mesaj 25th July 2008, 08:36
Mesaj #2

Guru libertin

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 11-April 05
Locație: Romania
ID membru: 34 477

QUOTE (bebecroitoru @ Jul 25 2008, 09:28) *
Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat în această frumoasă nebunie pe care o am, de a cred că un om sărac și cinstit poate ajunge pe bune în Parlamentul României. Firește, un prim pas ar fi strângerea sumei de 30.000 de euro necesare pentru a mă înscrie în luptă. Mizez pe sprijinul vostru.

Pune un cont și o să îți facem donații (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Nu ne permitem să ratăm șansa de a te avea parlamentar.
Ești o tânără speranță.

+Quote Post
(THX)Gogolometro...
mesaj 25th July 2008, 08:48
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 8-July 07
Locație: Galati, Romania
ID membru: 199 859

QUOTE (tomaso @ Jul 25 2008, 09:36) *
Pune un cont și o să îți facem donații (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Nu ne permitem să ratăm șansa de a te avea parlamentar.
Ești o tânără speranță.

Nu va pricepe gluma.Caracteristica pesedaca e lipsa subtilitatii.

+Quote Post
brigazile_martir...
mesaj 25th July 2008, 08:53
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 9-July 08
ID membru: 346 076

O copilărie regală

Asta am văzut în fiecare zi, uitându-mă pe fereastra casei părintești din centrul Constanței, timp de 20 de ani, până am venit în Bucuresti.

Și cum vreți să înjur comunismul când uite ce s-a construit în perioada comunistă?!

Și cum să nu fiu un admirator al lui Ceaușescu? Tot ce vedeți în Țara asta, sub Ceaușescu s-a construit! Uitați ce grandios! Ce s-a făcut în 20 de ani de ?democrație originală?? Nimic! Vacs albina! Pe Ceaușescu ați știut să îl omorâți în Sfânta Zi de Crăciun, la margine de Târgoviște, ca pe un câine, după ce v-a făcut oameni!

Nu am nimic cu Ion Iliescu, să fim bine înțeleși. Este un Om Nobil, un Aristocrat. El nu a avut ce face în situația dată. Am ce am cu clasa politică post-decembristă care și-a bătut joc de Țara asta timp de 20 de ani. Iliescu nu a avut ce face, el a fost un adevărat Președinte, nu un președinte jucător cum ar vrea să fie băsescu. Dar Ion Iliescu nu și-a jucat încă ultima carte! Veți vedea că Domnia Sa va forma o nouă generație de lideri, printre care, cu modestie, ?ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră,? mă socotesc și eu. Pentru că lui Ion Iliescu îi pasă de Țară și de Neamul ăsta amărât. El nu este ca toți ceilalți politicieni!

Ca amuzament și fapt divers: Știți unde stătea haimanaua băsescu în Constanța? Undeva departe de tot, în spatele fotografiei, pe partea stângă extremă, în afara fotografiei deja, la un bloc amărât din Cartierul Tomis Nord, la ieșirea din Contanța. Ăsta e raportul dintre mine și băsescu! El este un biet parvenit, iar eu un Nobil și Om chemat să conducă Neamul Românesc. Cine era familia lui băsescu în Constanța și cine era familia mea? Ce Dumnezeu, nu mai avem simțul măsurii și al valorilor? Sigur, sunt modest și rostesc aceste adevăruri cu sfială, dar le rostesc, pentru că trebuie rostite. E vorba nu doar de mine, ci de onoarea familiei mele, călcată în picioare de 20 de ani de ?democrație.? Cât ne vom mai lăsa călcați în picioare de non-valori în Țara asta!?

Eu plâng de milă săracilor acestei Țări, care nu au ce să mănânce. Pentru ei, comunismul ar fi fost o binecuvântare. Dar binele nu se face cu sila! Cum își așterne Poporul, așa doarme! Dacă poporul afirmă despre un fost președinte, bun-rău: ?Ceaușescu de Crăciun / Este porcul cel mai bun!? înseamnă că are conducătorii pe care îi merită. Eu ce pot face? Eu m-am oferit să fac ceva pentru Țară. Dar dacă Țara nu este dispusă, vorba lui Gigi Becali, ce pot face eu?

Ah, și încă un lucru. Eu nu sunt împotriva lui Traian Băsescu. În definitiv, este un model pentru mine, deoarece este un constănțean (mă rog!) care a avut succes(uri) în București. Eu doar afirm că s-a întins mai mult decât îi era plapuma. Atât! Că nu e bun de Președinte. La Primărie l-am votat în 2004 (deși la Sectorul 6 am mers pe mâna lui Dan Darabont!) și l-aș vota și mâine cu ambele mâini. Dar nu ca Președinte. Acolo ne trebuie un om ca Adrian Năstase.

Nu sunt un nostalgic al ceaușismului, sunt un Nobil! Ce, am ajuns să regretăm un cizmar cu patru clase? Eu am spus doar că, statistic vorbind, comunismul a fost infinit mai bun decât democrația originală din ultimii douăzeci de ani. Acum se încheie ciclul istoric al Tranziției, după cei 20 de ani-brucani. Singurul din clasa politică care a intuit acest moment astral este Ion Iliescu, care a avut decența și înțelepciunea să nu mai candideze la Parlament, ca să ne dea tuturor râvnitorilor de demnități publice o lecție de bun-simț. Și vi s-ar părea ciudat să ajung tocmai eu senator?

Este scăderea demografică un lucru bun sau rău? Eu spun că este un lucru excelent. Țările cele mai bogate au cel mai mare număr de bătrâni raportat la numărul de copii. Copiii înseamnă sărăcie. Cred că Președintele Ion Iliescu este de acord cu această aserțiune. Parcă domnia sa spunea cândva că săracii fac copii, iar bogații bani. Cam asta crede și Lester Brown. În țările sărace, există un număr foarte mare de copii.

Deci scăderea demografică a României este un semn de prosperitate. Hai să luăm și un exemplu practic. Dacă averea unei familii este de 1.000.000 de euro și se împarte la 5 moștenitori - fiecare va primi 200.000 euro. Dacă sunt doar 2 - fiecare va primi 500.000 euro. Un singur moștenitor va primi întreaga sumă de 1.000.000 euro. Cu cât sunt mai puțini oameni pe fața Pământului, cu atât cei care rămân vor fi mai bogați. Malthus avea dreptate. Cu cât suntem mai puțini, cu atât vom trăi mai bine.

De acum, mai contează doar banul, influențele și logosul. Ne întoarcem la rădăcina democrației, la Grecia Antică. Noțiunea de partid în sens clasic este perimată. Dacă aș reuși să candidez, aș candida ca independent, nu pe liste.

Pot sa-ti trimit 60 mii?

povestea ta m-a impresionat pana la lacrimi.

am luat credit pentru o garsoniera, dar dupa ce am citit postul tau, iti dau banii cu inima deschisa.

Un cont, ceva?

Acest mesaj a fost modificat de Mosotti: 25th July 2008, 09:52

+Quote Post
Pollux
mesaj 25th July 2008, 08:59
Mesaj #5

Senior Member

Data înscrierii: 28-February 05
Locație: Shangri La
ID membru: 31 537

(IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)
super tare topicul! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
doar ca ar fi fost mai bine apreciat daca era la fun.

Acest mesaj a fost modificat de Pollux: 25th July 2008, 08:59

+Quote Post
colt45
mesaj 25th July 2008, 09:01
Mesaj #6

Active Member

Data înscrierii: 26-April 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 172 515

[Și cum să nu fiu un admirator al lui Ceaușescu? Tot ce vedeți în Țara asta, sub Ceaușescu s-a construit! Uitați ce grandios! Ce s-a făcut în 20 de ani de “democrație originală”? Nimic! Vacs albina! Pe Ceaușescu ați știut să îl omorâți în Sfânta Zi de Crăciun, la margine de Târgoviște, ca pe un câine, după ce v-a făcut oameni!

daca-i spui asta lui mazare sunt sigur ca iti da banii aia plus o mica diurna pt deplasarea in bucuresti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
snipest
mesaj 25th July 2008, 09:03
Mesaj #7

Sick, sick, sick!

Data înscrierii: 2-January 07
Locație: Timisoara
ID membru: 121 026

Te ajut eu. Vino maine intre 11:00 si 15:00 la Balaceanca, comunica-i secretarei mele aceasta poveste si ea te va duce intr-o camera alba sa-ti dea banii. Sa nu te sperii cand o sa te lege de scaun. E doar o masura de precautie sa nu sari pe geam de fericire cand vei vedea banii.

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 25th July 2008, 09:07
Mesaj #8

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

Nu sunt un nostalgic al ceaușismului, sunt un Nobil!

... aaa tu esti napoleon, nu-i asa? hai ca nu mai stiam in ce salon esti internat.
cate 2 tablete de distonocalm de 3 ori pe zi ar trebui sa fie suficiente. deocamdata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
va veni sora lenuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa-ti dea tratamentul. daca nu esti cuminte, marim doza.

+Quote Post
brigazile_martir...
mesaj 25th July 2008, 09:07
Mesaj #9

Active Member

Data înscrierii: 9-July 08
ID membru: 346 076

QUOTE (snipest @ Jul 25 2008, 10:03) *
Te ajut eu. Vino maine intre 11:00 si 15:00 la Balaceanca, comunica-i secretarei mele aceasta poveste si ea te va duce intr-o camera alba sa-ti dea banii. Sa nu te sperii cand o sa te lege de scaun. E doar o masura de precautie sa nu sari pe geam de fericire cand vei vedea banii.

V-as ruga sa va abtineti de la observatii tendentioase si mistouri.
Daca nu doriti sa contribuiti la candidatura acestui om cu principii solide si cu adevarate modele in viata(Ceausescu,Iliescu,Nastase) , nu va
obliga nimeni sa intrati pe acest topic.

@Domnu' Bebe

Ne trimiteti contul,va rugam,eu si cu cativa colegi de serviciu vrem sa trimitem banii chiar in acest moment.

+Quote Post
snipest
mesaj 25th July 2008, 09:09
Mesaj #10

Sick, sick, sick!

QUOTE (CapitanuPICARD @ Jul 25 2008, 10:07) *
in ce salon esti internat.

Vrei sa spui :"in ce conac esti internat". N-auzisi ca e nobil? (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 25th July 2008, 09:16
Mesaj #11

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

aoleu, da!
boierule, nobilule, napoleoane! iarta-ma ba!
am vrut sa scriu conac si a iesit salon. deh, noi astia nu prea stim carte.
vreau sa fac si eu o donatie: un teanc de vreo 10 hartii de un leu (atatea am reusit sa strang), facute sul, pe care sa ti le bag in cur. nu de alta, dar sa fii sigur de ele, sa nu cumva sa-ti le fure hackerii din cont.

PS: primesti si donatii in natura? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 25th July 2008, 09:17

+Quote Post
zuppy
mesaj 25th July 2008, 09:32
Mesaj #12

elbonian

Data înscrierii: 12-October 02
Locație: Bucharest, sort of
ID membru: 2 181

iar s-au terminat compensatele ? (IMG:style_emoticons/default/scared.gif) :

+Quote Post
aardei
mesaj 25th July 2008, 09:34
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 27-May 08
ID membru: 330 330

De obicei sunt doar un cititor al poienii, dar acest topic este prea de tot ca sa nu raspund.
Domnu Bebe (sic!), trebuia sa spuneti pe timpul impuscatului de langa vechea cetate de scaun a Tarii Romanesti ca sunteti nobil. Astfel puteati acum sa va laudati ca ati contribuit la magistrala albastra, la cresterea productiei de stuf din minunata delta sau sa fiti unul dintre voluntarii studiului: "Cat rezista un bolnav de tuberculoza intr-un mediu rece si umed, cu o ratie zilnica de 100 de grame de paine uscata"?

+Quote Post
snipest
mesaj 25th July 2008, 09:43
Mesaj #14

Sick, sick, sick!

QUOTE (aardei @ Jul 25 2008, 10:34) *
paine uscata"?

Si daca n-au paine, sa manance cozonac, parca asa zicea o bagaboanta nobila acu' ceva ani, nu?

+Quote Post
edy_wheazel
mesaj 25th July 2008, 09:51
Mesaj #15

Active Member

Data înscrierii: 31-July 07
Locație: Baia Mare
ID membru: 208 424

Orice sa fiu, io n-am inteles nimic!!! (bineanteles, in afara faptului ca a fost vecin cu Basescu si ca e Nobil). Referiri politice post si ante revolutie, demografice si sociale, o posibila candidatura, deci care-i ideea???

+Quote Post
Mosotti
mesaj 25th July 2008, 09:53
Mesaj #16

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

as dori ca toti ciudatii care si-au facut cite un blog inept sa evite la a-si mai face reclama aici. cer atit de mult, isuse cristoase luminoase?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 22nd November 2009 - 23:01
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia