Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sony Ericsson W302
crysty2k5
mesaj 22nd July 2008, 12:11
Mesaj #1

Banned by Moderators

Grup: Moderators
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: ▲Hell▲
ID membru: 139 332

Sony Ericsson W302

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...ted-90493.shtml

(IMG:http://news.softpedia.com/images/news2/Sony-Ericsson-W902-W595-and-W302-Officially-Presented-6.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
crysty2k5
mesaj 8th September 2008, 16:50
Mesaj #2

Banned by Moderators

Grup: Moderators
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: ▲Hell▲
ID membru: 139 332

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...ing-93165.shtml

In curand in magazine...

+Quote Post
Ad1tz92
mesaj 8th January 2009, 22:22
Mesaj #3

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 30-November 07
Locație: Drobeta Turnu Severin
ID membru: 254 618

Am vazut ca e la Cosmote acum...la 1 leu....l-a cumparat cineva impresii ceva??

+Quote Post
merly2
mesaj 4th February 2009, 10:30
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 6-November 08
ID membru: 386 440

QUOTE (Ad1tz92 @ Jan 8 2009, 22:22) *
Am vazut ca e la Cosmote acum...la 1 leu....l-a cumparat cineva impresii ceva??

Am luat eu acum 2 zile, dar nu de la Cosmote ci la liber
Ce pot sa spun este ca se prezinta bine ca si aspect,tastele cam mici dar te obisnuiesti,ecranul destul de mare si clar/luminos
Ce ma nemultumeste este volumul in difuzor(foarte slab si pe inalte) dar in casti se aude beton
Am observat ca la W880i/W890i exista driver-e de sunet; stie cineva daca se potrivesc si la w302?

+Quote Post
valentinmo
mesaj 15th February 2009, 20:34
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 10-February 08
ID membru: 286 981

Stie cineva unde gasesc modelul in Cluj? Cat costa?

+Quote Post
merly2
mesaj 25th February 2009, 15:10
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 6-November 08
ID membru: 386 440

Stie cineva daca se pot adauga pe w302 jocurile sau aplicatia "code memo" existente pe vechiul k500i (si cum se poate face asta)

+Quote Post
Drag0n_X
mesaj 26th February 2009, 16:00
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 17-April 07
Locație: Ploiesti
ID membru: 168 584

ceva impresii despre acest telefon? eventual cineva care il poseda sa ne spuna cat tine bateria/ daca este modabil camera foto cum se comporta etc. ?

+Quote Post
syn_wrc
mesaj 7th March 2009, 09:57
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 14-May 07
Locație: Romania
ID membru: 179 592

urmeaza sa imi cumpar eu unul zilele astea...

daca il cumpar o sa revin cu parreri de bine sau de rau (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
pro_meteus
mesaj 7th March 2009, 11:39
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 14-May 08
ID membru: 326 110

QUOTE (syn_wrc @ Mar 7 2009, 09:57) *
urmeaza sa imi cumpar eu unul zilele astea...

daca il cumpar o sa revin cu parreri de bine sau de rau (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )

Sper ca stii ca, fiind construit pe platforma "neptune" nu se poate face modding, flashing, unlocking.

+Quote Post
mmanolash
mesaj 24th May 2009, 10:35
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 6-February 06
Locație: Bacau
ID membru: 64 802

nu primeste agenda telefonica prin bluetooth de la alt telefon (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/no.gif) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbdown.gif)

+Quote Post
Kustic
mesaj 25th May 2009, 20:44
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 9-August 07
Locație: Buzau
ID membru: 212 439

nu merita sa-l luati decat daca nu aveti alta alternativa, sincer cu acest model cei de la sony ericsson s-au facut de rusine nu suporta teme decat pe cele 4 de le are in el, nu suporta conectica cu calculatorul decat ca modem , deci daca vrei sa transferi ceva in el cu ajutorul unui program , ma refer la o agenda salvata din alt telefon nu merge, difuzorul e foarte incet si in convorbiri si ca sonerie, bateria tine foarte putin in comparatie cu alte modele mai vechi de la SE, wolkmanul se aude foarte bine dar foarte incet la volum maxim, radioul lasa de dorit, daca frecventa semnalului scade in intensitate in timp ce cauti alte canale te trece automat la alte canale care au o intensitate mai mare, dar nu are cautare automata (poate nu am gasit-o eu). cand voi mai descoperi ceva lacune o sa revin.

Acest mesaj a fost modificat de Kustic: 25th May 2009, 20:45

+Quote Post
balutza
mesaj 26th May 2009, 03:48
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 21-August 07
Locație: braila / Brasov
ID membru: 217 352

QUOTE (Kustic @ May 25 2009, 21:44) *
nu merita sa-l luati decat daca nu aveti alta alternativa, sincer cu acest model cei de la sony ericsson s-au facut de rusine nu suporta teme decat pe cele 4 de le are in el, nu suporta conectica cu calculatorul decat ca modem , deci daca vrei sa transferi ceva in el cu ajutorul unui program , ma refer la o agenda salvata din alt telefon nu merge, difuzorul e foarte incet si in convorbiri si ca sonerie, bateria tine foarte putin in comparatie cu alte modele mai vechi de la SE, wolkmanul se aude foarte bine dar foarte incet la volum maxim, radioul lasa de dorit, daca frecventa semnalului scade in intensitate in timp ce cauti alte canale te trece automat la alte canale care au o intensitate mai mare, dar nu are cautare automata (poate nu am gasit-o eu). cand voi mai descoperi ceva lacune o sa revin.

Prietena are un S302, care e versiunea argintie a W302. Defapt sunt 2 telefoane identice, culori diferite la carcasa. Acest telefon nu e facut de SE ci de Sagem. Este pe o platforma ce nu suporta modding (cel putin pana acum) numita Neptune. Pot sa confirm ca difuzorul se aude putin mai tare ca si casca de la W595. Fara sa exagerez vibratiile sunt mai puternice ca sunetul. Dar volumul in timpul convorbirii este superb. Nu trebuie tinut la maxim pt ca se aude foarte foarte tare si clar. Insa difuzorul cand te suna cineva scoate un sunet mult prea scazut ca sa-l auzi pe o strada cu inca 3-4 persoane(ca sa nu mai spun de trafic). Foarte stilat. Camera 5-6/10 pt rezolutia ei, efecte de tranzitie interesante. Nu poti pune teme, jocurile le instalezi din Altul. Ti se conecteaza mereu telefonul la calculator ca flash drive. Ecranul putn cam pixelat. Nu poti derula imaginile/pozele. Trebuie sa "iesi" din poza apoi sa selectezi alta. Ai track id, si track id pe "desktop" indiferent de wallpaper(adica iti arata ce melodie asculti). Nu ai multitasking. Ai un buton ciudat care functioneaza numai cand esti in "desktop"/homescreen ce are functie de shortcuturi predefinite ce nu le poti modifica tu.

+Quote Post
adrian81
mesaj 26th May 2009, 06:54
Mesaj #13

Member

Data înscrierii: 13-April 06
ID membru: 73 472

S302 e una si W302 e alta. Telefoanele nu sunt identice mai cauta pe net.

+Quote Post
balutza
mesaj 26th May 2009, 13:56
Mesaj #14

Junior

Spune-mi diferente intre ele in afara de faptul ca W302 are carcasa neagra, si background-ul playerului este negru. A o tema diferita? Sau ce? A...cred ca spui ca sunt telefoane total diferite ca S302 are led iar W302 nu. Plus ca am avut ambele telefoane in mana, si inca ma mai pot "juca" la un S302. Si credema sunt identice. Nu stiu ce tot citesti tu pe net, dar una e sa ai telefoanele in mana si alta e sa imi spui ce citesti tu pe alte forumuri. Ca sa iti dau un exeplu sa intelegi si tu mai bine, gandeste-te la K800 si K810. Acelasi telefon, carcasa diferita. Doar ca aici ai si un led la camera ca diferenta.
PS:
QUOTE (adrian81 @ May 26 2009, 07:54) *
mai cauta pe net.

+Quote Post
M0rtar0
mesaj 27th May 2009, 01:00
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 5-June 05
ID membru: 38 239

QUOTE (balutza @ May 26 2009, 14:56) *
Spune-mi diferente intre ele in afara de faptul ca W302 are carcasa neagra, si background-ul playerului este negru. A o tema diferita? Sau ce? A...cred ca spui ca sunt telefoane total diferite ca S302 are led iar W302 nu. Plus ca am avut ambele telefoane in mana, si inca ma mai pot "juca" la un S302. Si credema sunt identice. Nu stiu ce tot citesti tu pe net, dar una e sa ai telefoanele in mana si alta e sa imi spui ce citesti tu pe alte forumuri. Ca sa iti dau un exeplu sa intelegi si tu mai bine, gandeste-te la K800 si K810. Acelasi telefon, carcasa diferita. Doar ca aici ai si un led la camera ca diferenta.
PS:

s302 comparat cu w302

+Quote Post
balutza
mesaj 27th May 2009, 01:28
Mesaj #16

Junior

QUOTE (M0rtar0 @ May 27 2009, 02:00) *

Deci...daca tu crezi ce scrie acolo.... Uite ce scrie si se inseala

Asa ca imi pare rau sa te anunt...insa nu poti crede ce spun cei de la SE pe paginile lor. Mai bine, daca nu ai ocazia sa tii produsul in mana, cauta pe youtube filmulete cu prezentari si etc...si vei veea "mai pe viu" cum arata.

Acest mesaj a fost modificat de balutza: 27th May 2009, 01:33
Fișiere atașate
Fișier atașat  Diferente.JPG ( 89.81KB ) Număr de descărcări: 78

+Quote Post
M0rtar0
mesaj 27th May 2009, 01:45
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 5-June 05
ID membru: 38 239

e tarziu si nu mai am rabdare sa butonez telefoanele dar incep sa te cred pt ca vad ca esti tare pasionat (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) intr-o zi cu multa rabdare o sa fac personal comparatia (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
balutza
mesaj 27th May 2009, 11:20
Mesaj #18

Junior

Nu ca sunt "tare pasionat", dar de multe ori unii vorbesc fara a stii exact, si daca le spui ca marul e mar ca asta mananci tu acum, ei spun ca marul e portocala, ca asa au citit ei pe forum.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 11:59
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia