Va dati seama astfel ca ceasurile, radiourile portabile, telefoanele mobile, etc se incadreaza cel mai bine in domeniu de activitate al bateriilor Li-ion.
Pentru aplicatii in care este nevoie de actionari de motoare, device-uri care consuma constant si mult, conditii vitrege de mediu, Ni-Mh si uneori chiar Ni-Cd raman de nadejde.
asta inseamna ca mitul ala e adevarat? "eu nu mi-l pun pe vibratii ca mi se descarca bateria" (IMG:
style_emoticons/default/huh.gif)
Personal am observat ca vibratiile descarca telefonul mai greu decat convorbirile telefonice. E ADEVARAT? voiam sa descarc bateria si nu reuseam cu vibratiile. in schimb daca sunam la *222 vreo 5 minute se ducea la vale.
Nu v-am spus ca Li-ion face foarte urat sub -2 grade Celsius, performantele scazand ingrijorator, iar sub -10 este afectata si viata bateriei.
Greets,
Speedo
tot din experienta personala va zic sa aveti grija la asta (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) . purtam telefonul in pantaloni de training iarna (la distanta fata de corp, deci caldura corporala) si dupa mult timp mi-am dat seama ca asta era cauza de ce in primavara ma tinea bateria de 4X mai putin. in plus am vazut ca are si ecranul de suferit (avea un fel de lag imaginea, daca treceam de la un meniu la altul ramanea un pic imprimat pentru 1 2 secunde meniul anterior..cand era rece)
si ne asteapta iarasi o iarna grea (IMG:
style_emoticons/default/samui.gif) (IMG:
style_emoticons/default/cheers.gif)