|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
9th July 2008, 15:27
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 141 Data înscrierii: 26-November 07 Locație: New York ID membru: 252 890 |
Protest Pro-Coruptie la CRAIOVA "Peste 200 de angajati ai Directiei Finantelor Publice (DGFP) Dolj au protestat ieri in fata institutie, in semn de SOLIDARITATE cu 31 de angajati ai institutiei suspendati din functii dupa ce au fost trimisi in judecata de procurorii DNA,.....pe motiv de coruptie." Ce circ de proasta calitate,...! Mare ti-e gradina Doamne. |
|
|
|
9th July 2008, 15:44
|
|||
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 670 Data înscrierii: 9-February 04 ID membru: 11 217 |
|
||
|
|
|||
9th July 2008, 15:50
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 470 Data înscrierii: 12-June 08 Locație: Craiova ID membru: 336 434 |
" Craiova detine monopolul in idiotenie,...! "
Si cum ai ajuns matale la aceasta minunata concluzie? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
9th July 2008, 16:06
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 358 Data înscrierii: 29-November 05 ID membru: 55 523 |
Protest Pro-Coruptie la CRAIOVA "Peste 200 de angajati ai Directiei Finantelor Publice (DGFP) Dolj au protestat ieri in fata institutie, in semn de SOLIDARITATE cu 31 de angajati ai institutiei suspendati din functii dupa ce au fost trimisi in judecata de procurorii DNA,.....pe motiv de coruptie." Ce circ de proasta calitate,...! Mare ti-e gradina Doamne. Mai gandeste-te. |
|
|
|
9th July 2008, 16:18
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 141 Data înscrierii: 26-November 07 Locație: New York ID membru: 252 890 |
Mai gandeste-te. Da ,...ai dreptate ,..este jignitor ,..dar nu mai putin adevarat. Romanilor li se tot spune cat de destepti sunt ,...ei bine ,..chiar nu sunt. O societate formata din oameni priceputi nu are problemele enorme cu care se confrunta romanii. Jignitor,..?,..da ,...dar trebuie sa fi capabil sa privesti adevarul in fata. |
|
|
|
9th July 2008, 16:25
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 470 Data înscrierii: 12-June 08 Locație: Craiova ID membru: 336 434 |
Da ,...ai dreptate ,..este jignitor ,..dar nu mai putin adevarat. Romanilor li se tot spune cat de destepti sunt ,...ei bine ,..chiar nu sunt. O societate formata din oameni priceputi nu are problemele enorme cu care se confrunta romanii. Jignitor,..?,..da ,...dar trebuie sa fi capabil sa privesti adevarul in fata. Da.... foarte matur si foarte adevarat.... Faci un intreg oras idiot pentru comportamentul unor functionari..., apoi spui cat de prosti sunt toti romanii si cat de capabil poti fi tu ca privesti adevarul in fata, nu? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
9th July 2008, 16:30
|
|||
|
|
||
|
|
|||
9th July 2008, 16:31
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 742 Data înscrierii: 8-June 06 Locație: Rahova-Petre Ispirescu-mai spre Salaj asa... ID membru: 81 050 |
Tu ai o gandire profunda ,..te exprimi ca un copil de clasa patr-a ,...! Daca nu pricepi ce scri sau daca numai prin insulta te poti face inteles ,....precis ai o problema. Faza e că tu nu știi să scrii și nici să citești, de aici problema ta de înțelegere a realităților românești. QUOTE Romanilor li se tot spune cat de destepti sunt ,...ei bine ,..chiar nu sunt. O societate formata din oameni priceputi nu are problemele enorme cu care se confrunta romanii. Jignitor,..?,..da ,...dar trebuie sa fi capabil sa privesti adevarul in fata. Clișee, clișee, clișee. Ia zi-mi, americanii tăi cât sunt de pricepuți? Te pomenești că de când te afli în mijlocul lor ai ajuns un mare priceput iar din creier îți ies mlădițe pricepute ceea ce te face pe tine un om priceput. Vrei adevăr, vino în România nu mai sta cocoțat în SUA, fii român ca noi aștia mai nepricepuți. Dacă vrei să spui un adevăr despre Craiova spui că orașul ăla este sub papucul mafiei nu că oamenii sunt idioți...probabil așa ai văzut tu la americanii ăia care te-au luat de pe stradă și ți-au dat o strachină cu borș să nu mori de foame și să devii mai priceput decât poporul din mijlocul căruia ai plecat. |
|
|
|
9th July 2008, 16:37
|
|
|
Tu ai o gandire profunda ,..te exprimi ca un copil de clasa patr-a ,...! Daca nu pricepi ce scri sau daca numai prin insulta te poti face inteles ,....precis ai o problema. Ma asteptam sa vii cu detalii si raspunsuri, nu cu critici. Dar se pare ca doar atat poti. Uite ,.in Romania , in Justitie lucreaza cel mai mare numar de oameni cu pregatire 'superioara',.( adica intelectuali cu diplome 0 .si aici exista cel mai mare numar de corupti ,..ia spune-mi tu ,..astia sunt destepti ,..? sau complect idioti. Decide tu. uite un exemplu care ar trebui sa-ti dea de gandit. Cum e posibil,..? si la romani e posibil. De ce ,..?,..uite de ce ,..Nastase , Hrebenciuc,..Nutu Camataru,..Geoana ,..Iliescu ,..Bolcas,..Andon,..Nicolicea ,..mi-e rau ,...plus o hoarda enorma de la PNL,..PD-L ,..Voiculescu ,..WC Tudor ,..cat sa mai scriu ,..?,...Vot Uninominal , nu aveti ,..desi Basescu v-a facut referendum ,..nu v-ati dus la vot ,...unde e inteligenta,..? |
|
|
|
9th July 2008, 16:50
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 742 Data înscrierii: 8-June 06 Locație: Rahova-Petre Ispirescu-mai spre Salaj asa... ID membru: 81 050 |
|
|
|
|
9th July 2008, 17:25
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 670 Data înscrierii: 9-February 04 ID membru: 11 217 |
Dacă justiția ar funcționa după mintea matale ar trebui ca jumătate din români să fie aruncați la bulău pentru că au dat sau au primit șpagă. Corect. Pentru cine nu stie, tov colonel Badesco este mare admirator al toarshului Basescu. Va explicati deci ca el crede ca si toarshu ca toti romanii cu exceptia marelui conducator sunt niste corupti si trebuie aruncati dupa gratii la orice suspiciune a DNA. Tov colonel, treba nu mai sta ca pe vremea cand mata trimiteai la puscarie oameni cu un gest. Justitia trebuie sa-si faca treaba si cei dovediti corupti trebuie aruncati multa vreme dupa gratii. Dar daca ii aruncam pe toti asupra caruia unul sau altul arunca o chestie ajungem ca ca in anii 50, tov colonel. Asa pot spune si eu ca Badesco e corupt si sa arunc insulte asupra oricui va va apara - nu fac insa asta ca doar nu-s becalobasel. Si mai invatati sa scrieti tov col Badesco, am impresia ca sunteti un pic cam cu doar scoala vietii, fara suparare. Si la scris ode toarshului tot trebuie sa stiti un pic de carte - uitati, Hobby le scrie cu talent si fara greseli. |
|
|
|
9th July 2008, 17:43
|
|
|
Senior Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 6 486 Data înscrierii: 13-July 04 ID membru: 19 874 |
Topic de kk.
|
|
|
|
9th July 2008, 18:39
|
|
|
|
|
|
|
9th July 2008, 21:14
|
|
|
T A N T A L A I ,....! Vai, tov colonel, ce limbaj elevat (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif) Daca nici acum nu luati un warn ceva devine sigura treaba ca becalobaseii au ceva pile pe aici pe forum.... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Acest mesaj a fost modificat de kopu: 9th July 2008, 21:17 |
|
|
|
9th July 2008, 21:29
|
|
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
desi titlul e cum e, mie mi se pare penibil ca aia se solidarizeaza cu niste insi cercetati penali. Ca poate unii au intrat in rahat din cauza ca majoritatea furau acolo si ca daca vroiau sa ramana trebuiau sa bage si ei mana pana la cot in kkt, e partea a doua.
|
|
|
|
9th July 2008, 21:43
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 584 Data înscrierii: 11-March 07 Locație: Romania ID membru: 153 342 |
Uite ,.in Romania , in Justitie lucreaza cel mai mare numar de oameni cu pregatire 'superioara',.( adica intelectuali cu diplome 0 .si aici exista cel mai mare numar de corupti ,..ia spune-mi tu ,..astia sunt destepti ,..? sau complect idioti. Decide tu. uite un exemplu care ar trebui sa-ti dea de gandit. Cum e posibil,..? si la romani e posibil. De ce ,..?,..uite de ce ,..Nastase , Hrebenciuc,..Nutu Camataru,..Geoana ,..Iliescu ,..Bolcas,..Andon,..Nicolicea ,..mi-e rau ,...plus o hoarda enorma de la PNL,..PD-L ,..Voiculescu ,..WC Tudor ,..cat sa mai scriu ,..?,...Vot Uninominal , nu aveti ,..desi Basescu v-a facut referendum ,..nu v-ati dus la vot ,...unde e inteligenta,..? Pana la cincizecisiceva de ani nici TB nu a considerat ca este oportuna introducerea votului uninominal,asadar sunt indreptatit sa consider inoportuna introducerea acestui tip de vot pana voi implini si eu aceasta varsta?Sau,cand avea TB dreptate si cand se insela?Eu am fost la vot!Ala pentru suspendare. |
|
|
|
9th July 2008, 23:49
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 971 Data înscrierii: 5-December 05 Locație: Craiova ID membru: 56 150 |
desi titlul e cum e, mie mi se pare penibil ca aia se solidarizeaza cu niste insi cercetati penali. Ca poate unii au intrat in rahat din cauza ca majoritatea furau acolo si ca daca vroiau sa ramana trebuiau sa bage si ei mana pana la cot in kkt, e partea a doua. A fi cercetat penal nu înseamnă automat a fi și vinovat! Iar Craiova nu excelează prin judecători, procurori sau polițiști impecabili care să fie exemplu de moralitate. Treaba cu funcționariii ăia e mult mai complexă decât crezi. Dintr-o vacă uriașă de muls de unde s-au înfruptat indivizi de genul lui Năstase sau Ristea Priboi și nu au pățit nimic, au ajuns să dea socoteală cei mai de jos... Poate că de asta au vrut să protesteze acei funcționari... Nu știu mobilul protestului lor (sunt în concediu la mare) dar știu cazul... Ceea ce mie mi se pare evident e că unii și-au tras saci de bani și nu vor fi trași niciodată la răspundere, iar pentru că UE stă cu ochii pe noi și trebuie să facem imagine frumoasă că "noi luptăm împotriva corupției" (niciodată!...) vom trimite în judecată niște funcționari. OK. Să-i trimită! Dar să-i judece și abia după aia să să îi pună la stâlpul infamiei. Iar "domnul" Peter-Badesco să facă un efort să învețe că în limba română există doar cuvântul COMPLET, nu COMPLECT.... Dar e știut că persoanele car folosesc "complect" în exprimare sunt ceea ce americanii numesc "red neck"! |
|
|
|
10th July 2008, 03:52
|
|
|
Iar "domnul" Peter-Badesco să facă un efort să învețe că în limba română există doar cuvântul COMPLET, nu COMPLECT.... Dar e știut că persoanele car folosesc "complect" în exprimare sunt ceea ce americanii numesc "red neck"! [/quote] Ce ai cu titlul asta ,..?,..la urma urmei nu e decat un titulu si poate sau nu reflecta realitatea ,..nu ca orasul Craiova este in vecinatatea Caracalului ,...acolo unde s-a rasturnat un car ( n-o spun eu,...povestea ) . Complet,...ai dreptate, totusi ,..eu traiesc de mai bine de jumatate din viata in afara tarii. Nu ca asta inseamna ceva special dar sincer ,...nu stiu limba la fel de bine ca un 'localnic'. Cand e vorba de a intelege un sistem democrat, fi convins ca sunt de ne surclasat de nici un roman care nu a avut aceiasi experienta ca si mine. Si inca ceva ,..eu chiar sunt oltean,...dupa tata,..! |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 22:07 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |