Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

6 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Turcia cu geamul spart
enderlabs
mesaj 4th June 2008, 17:27
Mesaj #1

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 9-August 05
Locație: Luna
ID membru: 43 461

Salutare,

Trebuie sa plec in Turcia pe 14 Jun. cu masina. Din pacate am spart geamul la masina si nu se poate pune pana atunci ca nu este pe stoc.Puteti sa-mi spuneti daca o sa am vreo problema la vama ?

Merci,
Go to the top of the page

+Quote Post
alexxxxx
mesaj 5th June 2008, 10:57
Mesaj #2

Member

Data înscrierii: 6-February 04
ID membru: 11 136

e spart de tot (lipsa) sau ciobit? Daca e ciobit nu se ia nimeni de tine...

+Quote Post
fotoland
mesaj 11th July 2008, 09:46
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 6-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 244 913

QUOTE (enderlabs @ Jun 4 2008, 18:27) *
Salutare,

Trebuie sa plec in Turcia pe 14 Jun. cu masina. Din pacate am spart geamul la masina si nu se poate pune pana atunci ca nu este pe stoc.Puteti sa-mi spuneti daca o sa am vreo problema la vama ?

Merci,

Este posibil ca sa ai probleme.

+Quote Post
relu58
mesaj 6th August 2008, 20:23
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 12-June 07
Locație: brasov
ID membru: 190 368

http://www.realitatea.net/pasagerii-care-a...lya_327592.html
Nu-i invidiez pe cei care pleaca in Antalya cu JETRAN AIR. Asta iarna a fost ceva discutie pe forum despre avioanele lor.
Este prima defectiune recunoscuta. In 15 iulie a mai fost ceva, ”alarma falsa” - se zice....

+Quote Post
anca_l
mesaj 6th August 2008, 20:57
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 23-May 08
ID membru: 329 690

QUOTE (relu58 @ Aug 6 2008, 21:23) *
http://www.realitatea.net/pasagerii-care-a...lya_327592.html
Nu-i invidiez pe cei care pleaca in Antalya cu JETRAN AIR. Asta iarna a fost ceva discutie pe forum despre avioanele lor.
Este prima defectiune recunoscuta. In 15 iulie a mai fost ceva, ”alarma falsa” - se zice....

Mai bine n-ai mai speria lumea!!!Vrei sa ne strici concediul inainte de a-l incepe?
Daca e sa pice, pica si Boeng-ul si Airbus-ul , asta e!!!
Tu mergi cumva cu AIR-FORCE 1 ?

+Quote Post
relu58
mesaj 6th August 2008, 21:13
Mesaj #6

Junior

QUOTE (anca_l @ Aug 6 2008, 21:57) *
Mai bine n-ai mai speria lumea!!!Vrei sa ne strici concediul inainte de a-l incepe?
Daca e sa pice, pica si Boeng-ul si Airbus-ul , asta e!!!
Tu mergi cumva cu AIR-FORCE 1 ?

Nu vreau sa sperii pe nimeni. Nu-i vorba de ”picat”, ci de nervii care se produc pentru astfel de intarzieri. Cum incidente de genul asta se intampla rar, tu cred ca ”ai scapat”.
Pentru curiozitatea ta, eu merg cu naveta spatiala.

+Quote Post
anca_l
mesaj 6th August 2008, 21:40
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 23-May 08
ID membru: 329 690

QUOTE (relu58 @ Aug 6 2008, 22:13) *
Nu vreau sa sperii pe nimeni. Nu-i vorba de ”picat”, ci de nervii care se produc pentru astfel de intarzieri. Cum incidente de genul asta se intampla rar, tu cred ca ”ai scapat”.

Cu Challenger sau cu Columbia?

+Quote Post
relu58
mesaj 6th August 2008, 22:01
Mesaj #8

Junior

QUOTE (anca_l @ Aug 6 2008, 22:40) *
Cu Challenger sau cu Columbia?

Radem noi, dar aia care au intarziat 8 ore oare ce fac. In bunul spirit romanesc, a trbuit sa-i intarzie si pe cei care plecau la Palma de mallorca.
Daca tot suntem la cap. Jetran, combinat cu Bodrum, Oare cand a plecat nenea Tari, o fi intarziat avionul ?
Poate ne povesteste si noua cum a fost !!! (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)

+Quote Post
gogoroiu
mesaj 6th August 2008, 22:22
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 1-June 07
ID membru: 186 686

corect!
ai zis defectiune la sol! de fapt nu tu, tu doar citai pe altcineva...
(intre noi fie vorba: te-am cam injurat si eu in gand pentru postul ala... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

reiau o idee mai veche de-a mea:

daca e sa te ia dracu te ia si de sub patrafiru' popii...

eu as zbura si cu avionul ala din lemne si cearsafuri al lui Aurel Vlaicu...

+Quote Post
ANDOX
mesaj 7th August 2008, 00:36
Mesaj #10

Member

Data înscrierii: 14-June 06
Locație: Sighisoara
ID membru: 82 032

QUOTE (relu58 @ Aug 6 2008, 23:01) *
Radem noi, dar aia care au intarziat 8 ore oare ce fac. In bunul spirit romanesc, a trbuit sa-i intarzie si pe cei care plecau la Palma de mallorca.
Daca tot suntem la cap. Jetran, combinat cu Bodrum, Oare cand a plecat nenea Tari, o fi intarziat avionul ?
Poate ne povesteste si noua cum a fost !!! (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)

Tari a plecat cu Tez , deci Tarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ........si da , a intarziat, sa nu plece fara el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de ANDOX: 7th August 2008, 00:37

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 7th August 2008, 05:45
Mesaj #11

iubirea-i mare

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-December 07
Locație: de unde se da ora exacta
ID membru: 259 693

nenea relu, aparatele oricarei companii aeriene pot suferi defectiuni, pina acum anul asta am mai mult de 30 ore de zbor cu diverse companii, niciuna nu a plecat ceas ! pe aeroport in amstertdam am stat 2 ore jumate fara niciun anunt din partea klm ( cea mai mare companie din lume ) si tot cu klm in ianuarie am stat 2 ore in avion pina sa decoleze ca doamna comandant de aeronava a observat o defectiune DUPA ce s-au urcat pasagerii la bord; asa ca....nu mai cauta perfectiunea nenea relu

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 7th August 2008, 06:26
Mesaj #12

iubirea-i mare

mai tineti minte cind am scris eu aici pe forum ca recomand anul asta sa mergeti la turcia cu masinile voastre sau cu cursa de linie de la turkish airlines ? la o cursa d-asta charter voi platiti 270 euro iar la o cursa regulata de la thy pretul e cam 350 euro
sa recapitulam un pic evenimentele companiilor :
1. tarom pierde un avion in martie 1996, mai mult de 100 de morti
2. tarom pierde un avion in decembrie 2007 pe pista din otopeni
3. atlas jet isi scoate pasagerii pe tobogan la timisoara in vara lui 2007
4. atlas jet cade in noiembrie 2007 , mai mult de 50 de morti
5. blue air se intoarce din antalya in vara lui 2007 cu un motor in flacari

pina acum jetran air nu a avut evenimente majore ! ca ieri pilotul a observat o defectiune INAINTE DE DECOLARE ?! ce e grav in asta ? era mai bine daca zicea ca romanu' lasa bah ca merge si asa ?

+Quote Post
Alex_RO1
mesaj 7th August 2008, 09:19
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 27-May 07
ID membru: 184 728

QUOTE (rottweiler2007 @ Aug 7 2008, 07:26) *
mai tineti minte cind am scris eu aici pe forum ca recomand anul asta sa mergeti la turcia cu masinile voastre sau cu cursa de linie de la turkish airlines ? la o cursa d-asta charter voi platiti 270 euro iar la o cursa regulata de la thy pretul e cam 350 euro
sa recapitulam un pic evenimentele companiilor :
1. tarom pierde un avion in martie 1996, mai mult de 100 de morti
2. tarom pierde un avion in decembrie 2007 pe pista din otopeni
3. atlas jet isi scoate pasagerii pe tobogan la timisoara in vara lui 2007
4. atlas jet cade in noiembrie 2007 , mai mult de 50 de morti
5. blue air se intoarce din antalya in vara lui 2007 cu un motor in flacari

pina acum jetran air nu a avut evenimente majore ! ca ieri pilotul a observat o defectiune INAINTE DE DECOLARE ?! ce e grav in asta ? era mai bine daca zicea ca romanu' lasa bah ca merge si asa ?

Cu tot respectul pentru Rottweiler:
1. Atlas Jet cade in noiembrie 2007 - a fost avion inchiriat de la o alta compania turceasca cu echipaj cu tot si efectua cursa interna
2. Atlas Jet isi scoate pasagerii pe tobogan - a fost alarma falsa de la starterul motorului stang - dupa 2 ore avionul a plecat spre Antalya
3. Jetran air - puteti sa ne spuneti de cat timp exista aceasta compania si cate zboruri a efectuat pana acum? Credeti ca avioane in varsta de peste 30 ani sunt egale cu cele noi (5-6 ani)?????

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 7th August 2008, 10:14
Mesaj #14

iubirea-i mare

QUOTE (Alex_RO1 @ Aug 7 2008, 10:19) *
1. Atlas Jet cade in noiembrie 2007 - a fost avion inchiriat de la o alta compania turceasca cu echipaj cu tot si efectua cursa interna
2. Atlas Jet isi scoate pasagerii pe tobogan - a fost alarma falsa de la starterul motorului stang - dupa 2 ore avionul a plecat spre Antalya
3. Jetran air - puteti sa ne spuneti de cat timp exista aceasta compania si cate zboruri a efectuat pana acum? Credeti ca avioane in varsta de peste 30 ani sunt egale cu cele noi (5-6 ani)?????
prietene eu nu am nimic cu nicio companie, eu am zburat cu toate , inclusiv cu atlasjet ( chiar mi-a placut) dar eu am scris aici ce am vazut la tv sau am citit prin ziare; daca la tv sau in ziare au fost minciuni nu e vina mea ! ca e amestec de companii pe piata AM MAI SCRIS AICI, nu esti sigur cu ce zbori pina nu te vezi in avion; eu stiu al dracu' de bine ce se intimpla pe lumea asta nu mie tre sa-mi spui, spune-le astora ! ok, atlasjet a inchiriat un avion de la o alta companie si s-a lasat cu morti ! oamenii aia care au murit au fost informati cind au platit biletul la ATLASJET ca vor zbura cu kkair ? sint sigur ca nu pt ca nici agentul care le-a vindut biletul nu avea de unde sa stie asta !
ca afost alarma falsa ? ce misto ! dar cao femeie si-a fracturat coloana vertebrala pe tobogan in urma acestei alarme false de ce nu scrii ? ce e mai naspa sa scoti pasagerii pe geam sau sa ii tii in aeroport x ore ? eu prefer sa stau in aeroport sa joc tabinet decit sa zbor pe geam !

parerea mea : in turcia mai bine zburati cu TURKISH AIRLINES sau cu SUN EXPRESS sau si mai bine mergeti cu masinile voastre

QUOTE (minodora73 @ Aug 7 2008, 09:49) *
nu asa:
e un fel de intrebare despre ce vrei defapt?
vrei sa maninc struguri
sau
vrei sa bat pe paznicul viei

ai o problema la hotel, plec la reception, si explic ce problema ai, si rog sa fie rezolvat, esti amabil, cu un zimbet frumos, si se rezolve (sper din tot suflet)
ai mincat struguri

ai o problema la hotel, plec la reception, si explic ce problema ai, si cer sa fie rezolvat, nu mai esti amabil pt ca, tu ai platit o gramada de bani pt acest concediu, cineva trebiua sa rezolve asta inainte sa fii tu deranjat (ai si tu dreptate),
dar oameni cu care vorbest sint si ei angajati, cu o salariu mica (cu speranta de TIP, bahsis de la client fericit si multumit)
au muncit sepaote toate noapte, sepoate a fost si incomes (nou venit in hotel) in timpul de noapte, a fost si putin bellboys in hotel, si receptionist a carat bagaje, etc,etc, probleme pe care noi clienti nici nu stim (de unde sa stim) oposit, saturat de clients care vin la reception si fac scandale din cauze de alti clienti sau din cauza de probleme care nu au nici o legatura cu hotel, si tu "CLIENT care are dreptate sa cere sa fie rezolvata repede problema asta", nu esti amabil, esti suparat (pe bune dreptate) si receptionistul, nu poate rezolve problema, tu chemi reprezentanta de la agentie cu care ai venit la hotel (sau chem pe directorul, daca tu ai facut rezervationul direct, fara agentie de la tara ata,)
nu se rezolve nimic, vacanta ata trece cu nervi, tu spui ca, dai judecata, faci photo peste photo, intorc in tara, scrii la forumuri despre problema pe care ai avut, dai judecata, SEPOATE CASTIGI, si primesti bani de hotel napoi (sa zicem)
acum tu nu ai mincat struguri
tu ai batut pe paznici
nu incerc sa explic aici ce trebuie sa faca fiecare,
nici nu incerc sa spun ca, asa va fi daca nu esti amabila cu oameni de la reception (ei au obligatie - cel putin din cauza de educatie pe care au ei de la familia- sa faca totul sa ajuta pe client, sa rezolve problema unde pot, se indruma la cineva care poate sa rezolva, daca ei nu pot)
am dat decat citeva exemplu, ce POATE

vickydraga a tradus foarte correct (multumesc vicky)

"vrem sa mancam struguri nu sa batem paznicul viei"

si despre ramazan:
am gasit ceva pe net, in limba romana
“În această lună ei trebuie să postească din zori și până la apusul soarelui printr-o abstinență totală de la mâncare, băutură, fumat și viață intimă. Postul constituie, pentru musulmani, un act de pietate, supunere, recunoștință și mulțumire față de Creatorul Suprem ce s-a îndurat să reveleze Profetului Muhammed (S.A.V.) Kuranul - Cartea Sfântă a credincioșilor musulmani. Kuranul semnifică destrămarea întunericului în concepția islamică. Postul are menirea de a cultiva dragostea și frăția între oameni, cinstea, munca, curajul, curățenia sufletească, iubirea aproapelui și iubirea de patrie. În timpul postirii se practică obiceiul împărțirii la săraci a unor daruri, ‘Fitr’ și ‘Zecheat’. Fitr este o danie stabilită de canonul islamic care constă într-o cantitate precisă de cereale (grâu, orz), curmale sau echivalentul în bani. Zecheatul este o danie obligatorie pentru cei bogați, care constă în a dona celor săraci a patruzecea parte din surplusul de avere pe care o dețin. Postul Ramazanului are de asemenea scopul de a-l întări pe musulman și a-l face invincibil în fața greutăților, de a-i purifica sufletul de egoism, tiranie, indisciplină sau nesupunere. Ramazan este luna iertării, a pocăinței și a ajutorării.

sa stie cineva ce are voie si ce nu are voie trebuie sa intelege complet pe religia mea, si sa hotareasca singur
eu pot sa spun decat :
un musulman NU are voie sa obliga pe nimeni sa crede ce crede el
un musulmani ARE obligatie sa explica (correct) despre religie DACA este intrebat

eu tin post, tu nu (nu conteaza ce religia ai) eu nu am voie sa CER de la tine sa tii post, sau sa nu maninc in timpul de post etc.etc
dar
existe un cuvint RESPECT

pt sobone

1) Un mic risc de atentate exista,dar consider ca toti cei ce plecam in Turcia (mai ales in Istanbul si Kusadasi) ne asumam acest risc.
nu vreau sa vb despre asta,

2) La 01.09.2008 incepe luna Ramazan:trebuie ca strain sa ai o conduita speciala in aceasta perioada?

un singur cuvint, RESPECT

3)Am studiat treaba cu comisioanele:Pt echivalentul a 1000 euro extrasi de la ATM in strainatate comisioanele variaza intre 20 lei la ING(VISA ELECTRON SI MASTERCARD IN LEI) si 17,5-20 lei la BRD (VISA-MASTERCARD).Deci comisioane omenesti.Noi romanii vrem totul MOKA

iar despre asta nu vreau sa vorbesc, am incheiat discutie, cine castiga bani lui, (cu transpiratie de frunta = am incercat sa traduc, ALNININ TERIYLE) atunci este si atent sa nu fie pacalit,
NIMENI NU POATE SA IA DE LA MINE UN BANUTI, EU DAU MILIOANE CIND SI CUI VREU

am citit la un post ca cineva a platit 306 lire pt 150 cheltiut,
altcineva spune ca a cheltiut o gramada, si costurile nu a fost deloc mare,
teopaul a atasat o poza, cu comisionele aplicat de banci, iutete si acolo,
de la acelasi user (care a platit 306 lire pt 150) a fost postat si un link citre un alt post, care explica iar ca nu are nici o problema cu card, (de costurile)
iar criss_65 spune ca sa plimbat la multe locuri si a folosit cardul, nu a avut nimic neplacut,
11_dye a postat un link citre o informatie , si asta este interesant

pt gogoroiu

treaba cu Ramadanu trebuie lamurita!

sper ca v-am lamurit, RESPECT

daca esti undeva, si vezi toate lume plimband cu bikini, mancand la restaurante, atunci nimeni nu poate sa asteapta de la tine sa nu maninc tu, numai din cauza de respectul pe care vrei sa arat,

eu tin post, pt MINE, nu pt TINE,

"Postul Ramazanului are de asemenea scopul de a-l întări pe musulman și a-l face invincibil în fața greutăților, de a-i purifica sufletul de egoism, tiranie, indisciplină sau nesupunere. Ramazan este luna iertării, a pocăinței și a ajutorării."

eu stiu ca Ramadanu pica in fiecare an cu vreo 10-11 zile mai devreme decat in anu precedent din cauza calendarului invechit pe care se bazeaza calculul acestei sarbatori...

incepe de la 1 sept pana 30 sept, 30 sept, 1 oct, 2 oct va fi bayram,

1. Ce ne este interzis sa facem, noua crestinilor, in aceasta perioada sfanta a lor?

nu existe INTERZIS, nu trebuie sa faceti ce nu ati face si alte data (fara sa fie luna Ramazan)

2. Ce nu e cuviincios sa facem?

postul tinut de un musulman, nu are voie sa afecteaza (in sens negativ) pe nimeni

3. Restrictiile de la mancare si bautura (care stiu ca nu sunt valabile in tarcurile AI sau UAI etc.) sunt existente pentru turisti la restaurante, terase, baruri, etc aflate in afara resorturilor?

nu existe restrictii, nici pt turist (in or out of resorts) nici pt musulmani, cine nu tine post (musulman) va raspunde in fata lu Dumnezeu, nu in fata lu un alt om

concediu placut pt tot
hai sa iti raspund punctual mai gogoroiule :
1. tie mai crestinule iti este interzis sa iti pui in farfurie mincarea sub forma de piramida, pocaieste-te si haleste mai putin, mincarea multa dauneaza la sanatate

2. nu e cuviincios sa stai in slipi pe plaja, acopera-te paginule ! iar femeia de linga tine infasoar-o in cirpe

3. da ! ai restrictii : maninca cu bun simt, poarta-te cuviincios cu personalul din hoteluri, zi saru-mina la doamne si inclina-te in fata musulmanilor

@PT MINODORA : genial ! bravo !

+Quote Post
alimnutza
mesaj 7th August 2008, 10:30
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 26-June 06
ID membru: 83 807

QUOTE (Alex_RO1 @ Aug 7 2008, 02:19) *

Daca vreti sa faceti cercetari de genu asta uite aici un site http://aviation-safety.net/database/

+Quote Post
rottweiler2007
mesaj 7th August 2008, 11:01
Mesaj #16

iubirea-i mare

pt alimnutza : GENIAL !!!! bravo

deci nenea alex ro1 cu ce avioane zici aciulea la populatie ca zburda prin aer ATLAS JET ???? ia de aici : http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20070818-0

ride ciob de oala sparta ! jetran air zboara cu md iacata si atlas jet tot cu md ! cereti scuze !

si iata si zborul ATLAS JET CU MORTI DIN NOV 2007 : http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20070818-0

+Quote Post
Alex_RO1
mesaj 7th August 2008, 11:19
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 27-May 07
ID membru: 184 728

QUOTE (rottweiler2007 @ Aug 7 2008, 12:01) *
pt alimnutza : GENIAL !!!! bravo

deci nenea alex ro1 cu ce avioane zici aciulea la populatie ca zburda prin aer ATLAS JET ???? ia de aici : http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20070818-0

ride ciob de oala sparta ! jetran air zboara cu md iacata si atlas jet tot cu md ! cereti scuze !

si iata si zborul ATLAS JET CU MORTI DIN NOV 2007 : http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20070818-0

Nenea Rottweiler, iar dai dovada de incopetenta - daca au intrat teroristii in avion de pe un aeroport - dupa parerea ta cine este de vina - 1.Compania aeriana sau 2.Security aeroportului???? Mi se pare ca daca intri in avion cu arme de vina este aeroportului, dansii fac security check si pentru asta iau si taxa de security, sau ma insel?

Femeia de la Timisoara nu si a fracturat coloana vertebrala - iti dai seama ce vorbesti???? Si a fracturat piciorul, nu este putin, dar asta ti se poate intampla si mergand prin strazile Bucurestilui.

Asa ca nu sperii lumea cu informatiile tale eronate.

+Quote Post
geoorge16
mesaj 7th August 2008, 11:22
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 13-December 06
ID membru: 116 139

QUOTE (Alex_RO1 @ Aug 7 2008, 12:19) *
Nenea Rottweiler, iar dai dovada de incopetenta - daca au intrat teroristii in avion de pe un aeroport - dupa parerea ta cine este de vina - 1.Compania aeriana sau 2.Security aeroportului???? Mi se pare ca daca intri in avion cu arme de vina este aeroportului, dansii fac security check si pentru asta iau si taxa de security, sau ma insel?

Femeia de la Timisoara nu si a fracturat coloana vertebrala - iti dai seama ce vorbesti???? Si a fracturat piciorul, nu este putin, dar asta ti se poate intampla si mergand prin strazile Bucurestilui.

Asa ca nu sperii lumea cu informatiile tale eronate.

Hai ca o dati la prosteala rott stii vorba celor de la parazitii "daca vrei sa faci ceva pentru mine, fa ..."

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

6 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:19
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia