Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

13 V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Partidul Pentru Patrie, legionarii de azi și de mâine
Quenall Quabin
mesaj 16th May 2008, 19:25
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Oraşul Imnului Naţional
ID membru: 108 716

PP merită mai multă atenție...cei care l-au creat au luptat pentru libertatea noastră suportând ani grei de închisoare....
pentru ce ? pentru idealul de libertate...au crezut în ideile lor și au fost asupriți de minți bolanve.

Comuniștii din România ar trebui să le ceară iertare membrilor din PARTIDUL PENTRU PATRIE, un partid construit de luptători.

credeți că au un loc în față acești luptători ?

PP-SITE OFICIAL

Acest mesaj a fost modificat de Quenall Quabin: 16th May 2008, 19:28
Go to the top of the page

+Quote Post
marlowe
mesaj 16th May 2008, 19:36
Mesaj #2

Member

Data înscrierii: 3-May 07
Locație: Ab
ID membru: 174 988

QUOTE (Quenall Quabin @ May 16 2008, 20:25) *
PP merită mai multă atenție...cei care l-au creat au luptat pentru libertatea noastră suportând ani grei de închisoare....
pentru ce ? pentru idealul de libertate...au crezut în ideile lor și au fost asupriți de minți bolanve.

Comuniștii din România ar trebui să le ceară iertare membrilor din PARTIDUL PENTRU PATRIE, un partid construit de luptători.

PP-SITE OFICIAL

Cu asemenea pagini nu cred ca-si fac o buna reclama
http://www.pentrupatrie.ro/basescu.html
(sa intelegem ca base e un model pt partidul legionar, e "adoptat"?)
in rest numai de bine

+Quote Post
tihomir
mesaj 16th May 2008, 20:09
Mesaj #3

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 29-September 06
ID membru: 99 842

Din pacate nu au si cauzele sunt multiple. In primul rand datorita lipsei de experienta si de adaptare, sunt batrani si neracordati la realitatea din zilele noastre, nu isi pot promova partidul, cu regret o spun.

+Quote Post
Quenall Quabin
mesaj 16th May 2008, 20:13
Mesaj #4

Junior

QUOTE (marlowe @ May 16 2008, 20:36) *
in rest numai de bine

Eu nu sunt interesat de preferintele unui pupinbăsesc..fiecare crede și iubește ce are la inimă.

+Quote Post
pucon
mesaj 16th May 2008, 20:41
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 20-May 06
ID membru: 78 426

QUOTE (marlowe @ May 16 2008, 14:36) *
in rest numai de bine

Basescu este prea tanar sa fie considerat un legionar din vechea garda, dar daca ne intoarcem pe urmele parintilor din partea mamei,au fost niste oameni foarte devotati credintei ortodoxe si foarte nationalisti.Daca crede cineva ca nationalismul este un factor negativ, atunci sa le spuna americanilor sa desfiinteze institutia National Inteligency,care se ocupa de coptarea de capacitati din lumea intreaga, in interesul americii.

Acest mesaj a fost modificat de pucon: 16th May 2008, 20:41

+Quote Post
florincroitoru
mesaj 17th May 2008, 08:36
Mesaj #6

Active Member

Data înscrierii: 5-February 08
Locație: Deutschland
ID membru: 284 717

QUOTE (pucon @ May 16 2008, 19:41) *
Basescu este prea tanar sa fie considerat un legionar din vechea garda, dar daca ne intoarcem pe urmele parintilor din partea mamei,au fost niste oameni foarte devotati credintei ortodoxe si foarte nationalisti.Daca crede cineva ca nationalismul este un factor negativ, atunci sa le spuna americanilor sa desfiinteze institutia National Inteligency,care se ocupa de coptarea de capacitati din lumea intreaga, in interesul americii.

Pucon, unde ai găsit biografia lui Băsescu ? De unde știi că "părinții din partea mamei" ( vrei să spui bunicii din partea mamei) au fost foarte naționaliști și devotați ortodocși ?

+Quote Post
pucon
mesaj 17th May 2008, 08:40
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 20-May 06
ID membru: 78 426

QUOTE (florincroitoru @ May 17 2008, 03:36) *
Pucon, unde ai găsit biografia lui Băsescu ? De unde știi că "părinții din partea mamei" ( vrei să spui bunicii din partea mamei) au fost foarte naționaliști și devotați ortodocși ?

Pragmatiky ystorya

+Quote Post
alalaltu
mesaj 17th May 2008, 08:43
Mesaj #8

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 30-October 06
Locație: Siemens NBG/TM
ID membru: 105 902

M-am uitat pe site-ul lor la rubrica "conducerea". Presupun ca lista respectiva reprezinta intreg partidul cu suporteri cu tot. Plus ca la varstele lor peste 3-4 ani vor mai fi in viata doar jumatate. Partidul pensionarilor e o gasca de tinerei pe langa astia.

Acest mesaj a fost modificat de alalaltu: 17th May 2008, 08:45

+Quote Post
Quenall Quabin
mesaj 17th May 2008, 11:14
Mesaj #9

Junior

QUOTE (alalaltu @ May 17 2008, 09:43) *
M-am uitat pe site-ul lor la rubrica "conducerea". Presupun ca lista respectiva reprezinta intreg partidul cu suporteri cu tot. Plus ca la varstele lor peste 3-4 ani vor mai fi in viata doar jumatate. Partidul pensionarilor e o gasca de tinerei pe langa astia.

e si normal ca-n functii inalte sa fie oameni trecuti de prima tinerete...(cunosc la filiala Cluj pe domnul Maxim care-n 50 era arestat de comunisti),dar in spate sunt oameni tineri care constientizeaza ororile petrecute-n regimul apus.
eu nu vb de Tineretul Pensionarilor sau de alte formatiuni conduse de Masoni,Comunisti, Hitleristi si alte natii decapitate.

Acest mesaj a fost modificat de Quenall Quabin: 17th May 2008, 11:14

+Quote Post
alalaltu
mesaj 17th May 2008, 11:23
Mesaj #10

Active Member

QUOTE (Quenall Quabin @ May 17 2008, 11:14) *
e si normal ca-n functii inalte sa fie oameni trecuti de prima tinerete...

"Prima tinerete" e gluma buna! Seful lor a fost detinut politic in `48. Pe atunci bunica incepea sa se intereseze de sexul opus! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de alalaltu: 17th May 2008, 11:42

+Quote Post
Mosotti
mesaj 17th May 2008, 11:30
Mesaj #11

Geniu umil

Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

QUOTE (Quenall Quabin @ May 17 2008, 11:14) *
e si normal ca-n functii inalte sa fie oameni trecuti de prima tinerete...

trecuti de prima tinerete e ceva si hirci care au fentat deocamdata moartea e cu totul altceva. asta pe linga faptul ca nu vad de ce ar trebui sa fie batrini in functii inalte. alexandru macedon avea 25 de ani cind a cucerit juma de lume. acuma avem 3 milioane de generali putrezi care iau bani degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Quenall Quabin
mesaj 17th May 2008, 11:58
Mesaj #12

Junior

QUOTE (alalaltu @ May 17 2008, 11:23) *
"Prima tinerete" e gluma buna! Seful lor a fost detinut politic in `48. Pe atunci bunica incepea sa se intereseze de sexul opus! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

QUOTE (Mosotti @ May 17 2008, 11:30) *
trecuti de prima tinerete e ceva si hirci care au fentat deocamdata moartea e cu totul altceva. asta pe linga faptul ca nu vad de ce ar trebui sa fie batrini in functii inalte. alexandru macedon avea 25 de ani cind a cucerit juma de lume. acuma avem 3 milioane de generali putrezi care iau bani degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

voi vreti tineri fara experienta-n functii de conducere ? vedeti, destul de bine, ca ministrii care se perinda mai nou pe la ministere sunt foarte tineri 30-45, vedeti ca sunt plini de experienta...nu a ce face cu ea (Adomnitei, Cioroianu, David)

+Quote Post
alecstores
mesaj 11th June 2008, 15:25
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 11-June 08
ID membru: 336 048

QUOTE (marlowe @ May 16 2008, 20:36) *
in rest numai de bine

Eu cred in aceasta Miscare; sunt oameni cinstiti si patrioti care au luptat toata viata lor pentru un crez!

QUOTE (Mosotti @ May 17 2008, 12:30) *

E normal ca veteranii sa fie in functie cat vor trai; ei sunt caliti in batalii dure si au rezistat la cele mai cumplite prigoane; unii dintre ei i-au cunoscut pe Capitanul, Comandantul, Mota sau Marin; acele functii sunt totusi onorifice iar tinerii vin tare din urma ; din cate stiu portavocea PPP este secretarul general care are in jurul a 30 de ani.

QUOTE (Quenall Quabin @ May 17 2008, 12:58) *
voi vreti tineri fara experienta-n functii de conducere ? vedeti, destul de bine, ca ministrii care se perinda mai nou pe la ministere sunt foarte tineri 30-45, vedeti ca sunt plini de experienta...nu a ce face cu ea (Adomnitei, Cioroianu, David)

E normal ca veteranii sa fie in functie cat vor trai; ei sunt caliti in batalii dure si au rezistat la cele mai cumplite prigoane; unii dintre ei i-au cunoscut pe Capitanul, Comandantul, Mota sau Marin; acele functii sunt totusi onorifice iar tinerii vin tare din urma ; din cate stiu portavocea PPP este secretarul general care are in jurul a 30 de ani.

Eu cred in aceasta Miscare; sunt oameni cinstiti si patrioti care au luptat toata viata lor pentru un crez!

+Quote Post
Securistu
mesaj 11th June 2008, 15:26
Mesaj #14

Active Member

Data înscrierii: 23-March 08
ID membru: 305 873

Poti fi legionar si ateu???

+Quote Post
colt45
mesaj 11th June 2008, 17:37
Mesaj #15

Active Member

Data înscrierii: 26-April 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 172 515

QUOTE (alecstores @ Jun 11 2008, 16:25) *

e normal pe dreaqu.... mai intai sa-si puna la punct structura de partid .... nu va e suficienta lectia partidelor istorice care s-au aruncat orbeste in lupta pt putere imediat dupa 90 si au sfarsit prin a arata cat de neputincioase sunt fara organizare ca lumea si structura clara de partid

stati cativa ani pe tusa... invatati-i pe ai mai tineri ce si cum si apoi aruncati-i in batalia politica stand in spatele lor cum a incercat sa faca si Coposu.... numai sa aveti grija sa mai traiti pana dupa alegeri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) altfel stiti ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/smoke.gif)

+Quote Post
alalaltu
mesaj 11th June 2008, 18:59
Mesaj #16

Active Member

Se vor intalni destul de des in urmatoarea vreme. La fiecare inmormantare...

+Quote Post
florincroitoru
mesaj 11th June 2008, 21:04
Mesaj #17

Active Member

Data înscrierii: 5-February 08
Locație: Deutschland
ID membru: 284 717

QUOTE (pucon @ May 17 2008, 08:40) *
Pragmatiky ystorya

Eu te-am întrebat frumos de unde ai informașiile despre Băsescu. Acest lucru este important. Pe net nu am găsit nimic despre părinții lui.Dacă zici ceva de istorie practică scrie aici și nu te mai alinta.

+Quote Post
turbulent
mesaj 11th June 2008, 21:50
Mesaj #18

Member

Data înscrierii: 17-January 06
Locație: Timisoara
ID membru: 61 681

QUOTE (Quenall Quabin @ May 16 2008, 20:25) *

PP-SITE OFICIAL

Categoric sunt pentru existența unui partid naționalist. Apreciez și respect dăruirea celor care au luptat pentru țară și pentru ideile noastre naționale. Totuși, oricât de capabili ar fi acești oameni nu cred că la vârsta lor mai sunt ancorați în realitate. Mai mult, deși îi apreciez pentru sacrificiile pe care le-au făcut nu cred că oameni care au făcut pușcărie (politică în acest caz) pot gândi și acționa fără a fi dominați de dorința revanșei.

Interesant pentru mine ar fi un partid condus de tineri și susținut moral și ideologic de astfel de oameni. Oricum, respect și mult succes!

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

13 V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia