|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
16th May 2008, 19:25
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 291 Data înscrierii: 12-November 06 Locație: Oraşul Imnului Naţional ID membru: 108 716 |
PP merită mai multă atenție...cei care l-au creat au luptat pentru libertatea noastră suportând ani grei de închisoare.... pentru ce ? pentru idealul de libertate...au crezut în ideile lor și au fost asupriți de minți bolanve. Comuniștii din România ar trebui să le ceară iertare membrilor din PARTIDUL PENTRU PATRIE, un partid construit de luptători. credeți că au un loc în față acești luptători ? PP-SITE OFICIAL Acest mesaj a fost modificat de Quenall Quabin: 16th May 2008, 19:28 |
|
|
|
16th May 2008, 19:36
|
|||
|
Member Grup: Members Mesaje: 866 Data înscrierii: 3-May 07 Locație: Ab ID membru: 174 988 |
|
||
|
|
|||
16th May 2008, 20:09
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 7 844 Data înscrierii: 29-September 06 ID membru: 99 842 |
QUOTE credeți că au un loc în față acești luptători ? Din pacate nu au si cauzele sunt multiple. In primul rand datorita lipsei de experienta si de adaptare, sunt batrani si neracordati la realitatea din zilele noastre, nu isi pot promova partidul, cu regret o spun. |
|
|
|
16th May 2008, 20:13
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 291 Data înscrierii: 12-November 06 Locație: Oraşul Imnului Naţional ID membru: 108 716 |
Cu asemenea pagini nu cred ca-si fac o buna reclama http://www.pentrupatrie.ro/basescu.html (sa intelegem ca base e un model pt partidul legionar, e "adoptat"?) in rest numai de bine Eu nu sunt interesat de preferintele unui pupinbăsesc..fiecare crede și iubește ce are la inimă. |
|
|
|
16th May 2008, 20:41
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 063 Data înscrierii: 20-May 06 ID membru: 78 426 |
Cu asemenea pagini nu cred ca-si fac o buna reclama http://www.pentrupatrie.ro/basescu.html (sa intelegem ca base e un model pt partidul legionar, e "adoptat"?) in rest numai de bine Basescu este prea tanar sa fie considerat un legionar din vechea garda, dar daca ne intoarcem pe urmele parintilor din partea mamei,au fost niste oameni foarte devotati credintei ortodoxe si foarte nationalisti.Daca crede cineva ca nationalismul este un factor negativ, atunci sa le spuna americanilor sa desfiinteze institutia National Inteligency,care se ocupa de coptarea de capacitati din lumea intreaga, in interesul americii. Acest mesaj a fost modificat de pucon: 16th May 2008, 20:41 |
|
|
|
17th May 2008, 08:36
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 460 Data înscrierii: 5-February 08 Locație: Deutschland ID membru: 284 717 |
Basescu este prea tanar sa fie considerat un legionar din vechea garda, dar daca ne intoarcem pe urmele parintilor din partea mamei,au fost niste oameni foarte devotati credintei ortodoxe si foarte nationalisti.Daca crede cineva ca nationalismul este un factor negativ, atunci sa le spuna americanilor sa desfiinteze institutia National Inteligency,care se ocupa de coptarea de capacitati din lumea intreaga, in interesul americii. Pucon, unde ai găsit biografia lui Băsescu ? De unde știi că "părinții din partea mamei" ( vrei să spui bunicii din partea mamei) au fost foarte naționaliști și devotați ortodocși ? |
|
|
|
17th May 2008, 08:40
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 063 Data înscrierii: 20-May 06 ID membru: 78 426 |
|
|
|
|
17th May 2008, 08:43
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 4 334 Data înscrierii: 30-October 06 Locație: Siemens NBG/TM ID membru: 105 902 |
M-am uitat pe site-ul lor la rubrica "conducerea". Presupun ca lista respectiva reprezinta intreg partidul cu suporteri cu tot. Plus ca la varstele lor peste 3-4 ani vor mai fi in viata doar jumatate. Partidul pensionarilor e o gasca de tinerei pe langa astia.
Acest mesaj a fost modificat de alalaltu: 17th May 2008, 08:45 |
|
|
|
17th May 2008, 11:14
|
|
|
M-am uitat pe site-ul lor la rubrica "conducerea". Presupun ca lista respectiva reprezinta intreg partidul cu suporteri cu tot. Plus ca la varstele lor peste 3-4 ani vor mai fi in viata doar jumatate. Partidul pensionarilor e o gasca de tinerei pe langa astia. e si normal ca-n functii inalte sa fie oameni trecuti de prima tinerete...(cunosc la filiala Cluj pe domnul Maxim care-n 50 era arestat de comunisti),dar in spate sunt oameni tineri care constientizeaza ororile petrecute-n regimul apus. eu nu vb de Tineretul Pensionarilor sau de alte formatiuni conduse de Masoni,Comunisti, Hitleristi si alte natii decapitate. Acest mesaj a fost modificat de Quenall Quabin: 17th May 2008, 11:14 |
|
|
|
17th May 2008, 11:23
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 4 334 Data înscrierii: 30-October 06 Locație: Siemens NBG/TM ID membru: 105 902 |
e si normal ca-n functii inalte sa fie oameni trecuti de prima tinerete... "Prima tinerete" e gluma buna! Seful lor a fost detinut politic in `48. Pe atunci bunica incepea sa se intereseze de sexul opus! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acest mesaj a fost modificat de alalaltu: 17th May 2008, 11:42 |
|
|
|
17th May 2008, 11:30
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 151 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
e si normal ca-n functii inalte sa fie oameni trecuti de prima tinerete... trecuti de prima tinerete e ceva si hirci care au fentat deocamdata moartea e cu totul altceva. asta pe linga faptul ca nu vad de ce ar trebui sa fie batrini in functii inalte. alexandru macedon avea 25 de ani cind a cucerit juma de lume. acuma avem 3 milioane de generali putrezi care iau bani degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
17th May 2008, 11:58
|
|
|
"Prima tinerete" e gluma buna! Seful lor a fost detinut politic in `48. Pe atunci bunica incepea sa se intereseze de sexul opus! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) trecuti de prima tinerete e ceva si hirci care au fentat deocamdata moartea e cu totul altceva. asta pe linga faptul ca nu vad de ce ar trebui sa fie batrini in functii inalte. alexandru macedon avea 25 de ani cind a cucerit juma de lume. acuma avem 3 milioane de generali putrezi care iau bani degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) voi vreti tineri fara experienta-n functii de conducere ? vedeti, destul de bine, ca ministrii care se perinda mai nou pe la ministere sunt foarte tineri 30-45, vedeti ca sunt plini de experienta...nu a ce face cu ea (Adomnitei, Cioroianu, David) |
|
|
|
11th June 2008, 15:25
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 16 Data înscrierii: 11-June 08 ID membru: 336 048 |
Cu asemenea pagini nu cred ca-si fac o buna reclama http://www.pentrupatrie.ro/basescu.html (sa intelegem ca base e un model pt partidul legionar, e "adoptat"?) in rest numai de bine Eu cred in aceasta Miscare; sunt oameni cinstiti si patrioti care au luptat toata viata lor pentru un crez! trecuti de prima tinerete e ceva si hirci care au fentat deocamdata moartea e cu totul altceva. asta pe linga faptul ca nu vad de ce ar trebui sa fie batrini in functii inalte. alexandru macedon avea 25 de ani cind a cucerit juma de lume. acuma avem 3 milioane de generali putrezi care iau bani degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E normal ca veteranii sa fie in functie cat vor trai; ei sunt caliti in batalii dure si au rezistat la cele mai cumplite prigoane; unii dintre ei i-au cunoscut pe Capitanul, Comandantul, Mota sau Marin; acele functii sunt totusi onorifice iar tinerii vin tare din urma ; din cate stiu portavocea PPP este secretarul general care are in jurul a 30 de ani. voi vreti tineri fara experienta-n functii de conducere ? vedeti, destul de bine, ca ministrii care se perinda mai nou pe la ministere sunt foarte tineri 30-45, vedeti ca sunt plini de experienta...nu a ce face cu ea (Adomnitei, Cioroianu, David) E normal ca veteranii sa fie in functie cat vor trai; ei sunt caliti in batalii dure si au rezistat la cele mai cumplite prigoane; unii dintre ei i-au cunoscut pe Capitanul, Comandantul, Mota sau Marin; acele functii sunt totusi onorifice iar tinerii vin tare din urma ; din cate stiu portavocea PPP este secretarul general care are in jurul a 30 de ani. Eu cred in aceasta Miscare; sunt oameni cinstiti si patrioti care au luptat toata viata lor pentru un crez! |
|
|
|
11th June 2008, 15:26
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 235 Data înscrierii: 23-March 08 ID membru: 305 873 |
Poti fi legionar si ateu???
|
|
|
|
11th June 2008, 17:37
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 467 Data înscrierii: 26-April 07 Locație: Bucuresti ID membru: 172 515 |
E normal ca veteranii sa fie in functie cat vor trai; ei sunt caliti in batalii dure si au rezistat la cele mai cumplite prigoane; unii dintre ei i-au cunoscut pe Capitanul, Comandantul, Mota sau Marin; acele functii sunt totusi onorifice iar tinerii vin tare din urma ; din cate stiu portavocea PPP este secretarul general care are in jurul a 30 de ani. e normal pe dreaqu.... mai intai sa-si puna la punct structura de partid .... nu va e suficienta lectia partidelor istorice care s-au aruncat orbeste in lupta pt putere imediat dupa 90 si au sfarsit prin a arata cat de neputincioase sunt fara organizare ca lumea si structura clara de partid stati cativa ani pe tusa... invatati-i pe ai mai tineri ce si cum si apoi aruncati-i in batalia politica stand in spatele lor cum a incercat sa faca si Coposu.... numai sa aveti grija sa mai traiti pana dupa alegeri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) altfel stiti ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/smoke.gif) |
|
|
|
11th June 2008, 18:59
|
|
|
Se vor intalni destul de des in urmatoarea vreme. La fiecare inmormantare...
|
|
|
|
11th June 2008, 21:04
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 460 Data înscrierii: 5-February 08 Locație: Deutschland ID membru: 284 717 |
|
|
|
|
11th June 2008, 21:50
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 786 Data înscrierii: 17-January 06 Locație: Timisoara ID membru: 61 681 |
PP merită mai multă atenție...cei care l-au creat au luptat pentru libertatea noastră suportând ani grei de închisoare.... pentru ce ? pentru idealul de libertate...au crezut în ideile lor și au fost asupriți de minți bolanve. Comuniștii din România ar trebui să le ceară iertare membrilor din PARTIDUL PENTRU PATRIE, un partid construit de luptători. credeți că au un loc în față acești luptători ? PP-SITE OFICIAL Categoric sunt pentru existența unui partid naționalist. Apreciez și respect dăruirea celor care au luptat pentru țară și pentru ideile noastre naționale. Totuși, oricât de capabili ar fi acești oameni nu cred că la vârsta lor mai sunt ancorați în realitate. Mai mult, deși îi apreciez pentru sacrificiile pe care le-au făcut nu cred că oameni care au făcut pușcărie (politică în acest caz) pot gândi și acționa fără a fi dominați de dorința revanșei. Interesant pentru mine ar fi un partid condus de tineri și susținut moral și ideologic de astfel de oameni. Oricum, respect și mult succes! |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 21:24 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |