Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Cazile de fonta, De ce nu se mai fabrica?
crys64
mesaj 26th May 2008, 22:17
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 25-December 07
ID membru: 264 257

As vrea sa stiu si eu cum se fixeaza o cada pe suportul metalic?
Am cumparat o cabina de dus cu cadita inalta. Suportul metalic l-am primit separat si nu inteleg cum se fixeaza de cadita. Am discutat cu un instalator pentru montare, dar cand mi-a explicat ca acest suport se prinde cu holsuruburi de cadita, chiar in partea de jos-sub cada, parca nu sunt prea convinsa ca stie ce face. Are dreptate sau ma trezesc cu apa curgand sub cada? Cum se monteaza de fapt acest suport primit separat (din poza din instructiuni nu se observa cum se fixeaza)?
Go to the top of the page

+Quote Post
Clovis
mesaj 26th May 2008, 22:42
Mesaj #20

Member

Data înscrierii: 24-April 07
Locație: Somewhere in Romania
ID membru: 171 544

QUOTE (crys64 @ May 26 2008, 22:17) *
As vrea sa stiu si eu cum se fixeaza o cada pe suportul metalic?
Am cumparat o cabina de dus cu cadita inalta. Suportul metalic l-am primit separat si nu inteleg cum se fixeaza de cadita. Am discutat cu un instalator pentru montare, dar cand mi-a explicat ca acest suport se prinde cu holsuruburi de cadita, chiar in partea de jos-sub cada, parca nu sunt prea convinsa ca stie ce face. Are dreptate sau ma trezesc cu apa curgand sub cada? Cum se monteaza de fapt acest suport primit separat (din poza din instructiuni nu se observa cum se fixeaza)?

Da asa se face. Partea de jos a cazii este mai groasa. Trebuie sa ai grija la lungimea holsuruburilor ca sa nu gauresti cada. In mod normal trebuia sa primesti impreuna cu cada si holsuruburi. Eu zic sa apelezi la cineva care a mai montat asa ceva.

QUOTE (marinareasa @ May 26 2008, 19:14) *
@ Clovis: suna interesant; da niste detalii, Adi_master zice ca se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am o intrebare pentru cine se pricepe: cazile din acril nu sunt cumva mai sensibile decat cele din alte materiale la loviri? Am auzit ca se crapa destul de repede la impactul cu un corp greu.

OK. Cada e de productie spaniola de la firma Gala si vine impreuna cu o pereche de picioare care se prind de cada (fundul ei ca sa zic asa) cu niste holsuruburi. Mai are un cadru metalic lateral pe care se sprjina si de care se prinde masca. Atat piciorele cazii cat si cadrul metalic sunt reglabile pe inaltime pentru o mai buna fixare (la boloboc cum se spune) a cazii. Daca cada se monteaza in mijlocul baii adica nu de lipeste cu nici o latura de vreun perete atunci se pun cadre si masti pe toate laturile cazii. Atasez o poza dar nu stiu daca se intelege ceva.

Ceva mai clar.

Fișiere atașate
Fișier atașat  post_171544_1198251784_thumb.jpg ( 3.26KB ) Număr de descărcări: 7
Fișier atașat  untitled.JPG ( 277.87KB ) Număr de descărcări: 146

+Quote Post
crys64
mesaj 26th May 2008, 22:53
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 25-December 07
ID membru: 264 257

QUOTE (Clovis @ May 26 2008, 23:42) *
Da asa se face. Partea de jos a cazii este mai groasa. Trebuie sa ai grija la lungimea holsuruburilor ca sa nu gauresti cada. In mod normal trebuia sa primesti impreuna cu cada si holsuruburi. Eu zic sa apelezi la cineva care a mai montat asa ceva.

Da. este o punga cu multe holsuruburi de diverse dimensiuni (probabil si pentru montarea cabinei).
Sigur ca apelez la altcineva, dar cand l-am auzit ca prinde suportul cu holsuruburi de "fundul" caditei m-am cam speriat si l-am amanat putin, sperand sa ma lamuresc cu ajutorul dvs. ca nu greseste. (sunt un fel de Toma necredinciosul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Multumesc mult pentru ajutor.

+Quote Post
m_cristi
mesaj 27th May 2008, 10:33
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 6-June 07
ID membru: 188 330

Am o cada de fonta de cand blocu ('64). Ti-era sila sa te mai uiti la ea de galbena ce era din cauza calcarului depus. Am chemat un meserias cu un polidisc si a curatat-o complet. Nu va spun prin ce a trecut bietu de el in norul de praf, dar a meritat. Am vopsit-o apoi cu un email alb italian (ceva cu Magic in denumire) si acum la 3 ani de la acea operatiune e ca noua. Vroiam si eu s-o schimb dar din cauza greutatii am renuntat si cred ca am facut bine. Oricum scoicile din comert nu-mi inspira incredere (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
kamikz
mesaj 11th June 2008, 13:22
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 4-August 06
Locație: Arad
ID membru: 89 705

QUOTE (m_cristi @ May 27 2008, 11:33) *
Am o cada de fonta de cand blocu ('64). Ti-era sila sa te mai uiti la ea de galbena ce era din cauza calcarului depus. Am chemat un meserias cu un polidisc si a curatat-o complet. Nu va spun prin ce a trecut bietu de el in norul de praf, dar a meritat. Am vopsit-o apoi cu un email alb italian (ceva cu Magic in denumire) si acum la 3 ani de la acea operatiune e ca noua. Vroiam si eu s-o schimb dar din cauza greutatii am renuntat si cred ca am facut bine. Oricum scoicile din comert nu-mi inspira incredere (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Am o vana de fonta de vanzare langa Baia-Mare. Pretul este discutabil. Este veche ca si an de fabricatie, dar nu a fost montata niciodata. In caz ca este cineva interesat, pot sa trimit niste poze aprox peste 2 saptamani (ajung pe acolo).
Din pacate nu pot asigura transport.

+Quote Post
Lordwar145
mesaj 27th September 2008, 10:40
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 16-September 08
ID membru: 370 914

QUOTE (Mig VWFan @ May 11 2008, 19:29) *
Nu dati bani degeaba la meseriasi (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) , dureaza 15 minute si o poate face oricine :
1. pui cada pe cateva caramizi (5-6) cu spatii intre ele, in pozitia corecta
2. se da cada laoparte si se toarna un tub de spuma poliuretanica printre caramizi
3. se repune cada si se umple cu apa , obligatoriu
4. dupa o zi se taie spuma care iese dintre caramizi si eventual se finiseaza (oricum nu e zona vizibila)

Nu mai e nevoie de nimic, prinderi in perete sau altceva, dupa 6 ani sta la fel de bine si e f silentioasa, pot sa ma urc in picioare pe marginea ei ca nu se misca.

Avantaje : cost redus, stabilitate, silentiozitate, si in plus poti oricand sa scoti cada veche si sa repeti figura cu una noua.
Daca vreti pun si poza.

pune te rog o poza daca ai . eu am cumparat de la cineva demontata si nu stiu cum se fixeaza picioarele

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 03:37
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia