|
  |
Cielo GPL vs. Logan |
|
|
|
|
4th January 2007, 07:49
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 8-June 05
Locație: 127.0.0.1
ID membru: 38 462

|
@hellian In primul rand e un topic din 2004 . Si-a luat omul masina si a si vandut-o de doua ori pana astazi in 2007. (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) Daewoo isi traieste ultimile clipe. Sa-i fie tarana usoara, ca s-au facut si masini bune,..pe timpul lor. O intrebare pentru cine stie. Motoarele de pe Cielo-urile care se vand acum ce norma de poluare au. Am vazut ca Dacia are in lista deja motoare Euro 4. Daewoo a reusit sa puna motoare Euro4??? Pentru cine nu stie PRIMA TAXA DE INMATRICULARE, difera destul de la motoare EURO 3 fata de motoare EURO4. Pentru un Cielo taxa ajunge la 574Euro la capacitate de 1500cm2, iar la Logan cu Euro4 la 161Euro(pt. 1,4MPI)... pana la 184 (pt 1,6MPI). Pentru consum mic e de o mie de ori mai fiabil, comod, preferabil,cuplu bun, etc sa iei un motor Diesel. Instalatiile GPL de pe Cielo nu mai sunt ce au fost odata. Sunt ordinarii din astea , gen Metro 3 la 10 milioane. Si se defecteaza si se deregleaza toata ziua. Da' fiecare cu pasiunea lui...
Acest mesaj a fost modificat de $eb: 4th January 2007, 07:57
|
|
|
|
|
|
|
|
4th January 2007, 09:10
|
AVAILABLE
Grup: Moderators
Data înscrierii: 2-July 06
Locație: CLUJ
ID membru: 84 692

|
QUOTE(hellian @ Jan 4 2007, 01:52)  legat de consumul daciei logan.... am un logan preference de 1.6l din 2004(e al familiei). vreau sa spun ca in primii 7000 d km m-a speriat cu consumul, adica consuma in jur de 13l la suta......pur si simplu faceam crize!!!se golea rezervorul de parca ar fi fost spart...dar mai apoi si-a reglat consumul treptat. asta vara ajunsesem la 5.9l la suta pe dn1 la viteze d 80/90km la ora si in jur de 6.8 la suta la viteze d 140-160(pe bucuresti-bacau, deci nici macar pe autostrada)..adica rezonabil. ultima data i-am facut consumul saptamana trecuta, mers in oras + dn1 si m-a dus pana la 7.6 la suta (iarna afara, lasat sa se incalzeasca si sa dezabureasca parbrizul, caldura la maxim, etc....). un prieten d-al meu are un laureat de 1.4 luat cam in aceeasi perioada si taica-su un cielo din '96-97. faza e ca la el loganul consuma mixt in jur de 9 si cielo-ul tatalui sau vreo 13 , noroc ca ii plateste firma benzina (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ) ieri am vb cu 1 taximetrist care are 1 logan cu gpl si a spus ca scoate in jur d 7-8 la suta gaz in oras(asta in conditiile in care instalatia l-a costat in jur d 850 euro, cu schimbare de injectoare, pierdere a garantiei de la motor, etc. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ) concluzia: loganul bate cielo, iar daca ai bani, ia-ti logan de 1.6 si pune-l pe gaz. te scoti si la consum si ai si un confort cat de cat chiar era nevoie sa mai deschizi si tu topicu asta vechi?Acuma in sfarsit s-au cam linistit lucrurile pe aici, si vii tu din nou sa starnesti flameuri. Doane, ii compatimesc pe moderatorii acestei arii auto, ca mult ne pot suporta | |
|
|
|
|
|
|
|
|
5th January 2007, 02:34
|
Junior
Data înscrierii: 4-January 07
ID membru: 121 873

|
QUOTE($eb @ Jan 4 2007, 07:49)  @hellian In primul rand e un topic din 2004 . Si-a luat omul masina si a si vandut-o de doua ori pana astazi in 2007. (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) Daewoo isi traieste ultimile clipe. Sa-i fie tarana usoara, ca s-au facut si masini bune,..pe timpul lor. O intrebare pentru cine stie. Motoarele de pe Cielo-urile care se vand acum ce norma de poluare au. Am vazut ca Dacia are in lista deja motoare Euro 4. Daewoo a reusit sa puna motoare Euro4??? Pentru cine nu stie PRIMA TAXA DE INMATRICULARE, difera destul de la motoare EURO 3 fata de motoare EURO4. Pentru un Cielo taxa ajunge la 574Euro la capacitate de 1500cm2, iar la Logan cu Euro4 la 161Euro(pt. 1,4MPI)... pana la 184 (pt 1,6MPI). Pentru consum mic e de o mie de ori mai fiabil, comod, preferabil,cuplu bun, etc sa iei un motor Diesel. Instalatiile GPL de pe Cielo nu mai sunt ce au fost odata. Sunt ordinarii din astea , gen Metro 3 la 10 milioane. Si se defecteaza si se deregleaza toata ziua. Da' fiecare cu pasiunea lui... vezi k cielo e euro 3, si nu au mai imbunatatit motoarele.
|
|
|
|
|
|
|
|
5th January 2007, 09:23
|
Active Member
Data înscrierii: 8-June 05
Locație: 127.0.0.1
ID membru: 38 462

|
Se mai poate cumpara Cielo anul asta? Pe site, in fisa tehnica au precizat ca motorul este Euro3. Iar legislatie in viguare stiu ca este ca fiecare producator de masini noi sa aiba o echipare obligatorie care respecta norma Euro4. (IMG: style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th January 2007, 08:26
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 13-July 04
ID membru: 19 874

|
Cielo nu se va mai fabrica, arata a masina veche.
Are bare in fata si in spate mari. E o idee buna. Pare mai lunga, dar nu e.
E masina trecutului. Loganul are bordul f. frumos, modern.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th January 2007, 08:59
|
Paznic de AUTObaza
Data înscrierii: 14-March 06
Locație: Downtown
ID membru: 69 657

|
QUOTE(Basarab @ Jan 6 2007, 08:26)  Loganul are bordul f. frumos, modern. Da, sigur ca da! Si marmota invelea ciocolata in staniol! In week-end a venit un unchi de-al meu in vizita, cu familia, toata inghesuita in "noul lor logan"! Era un 1.5DCi de culoare "logan" red. Consola avea exact aceleasi dotari ca si masina mea, cu ceva ani ma batrana... Aeroterma si mp3 player (montat ulterior de el). Ce ti se pare asa modern la tabla aia dreptunghiulara ce tine loc de consola?
|
|
|
|
|
|
|
|
6th January 2007, 09:02
|
AVAILABLE
Data înscrierii: 2-July 06
Locație: CLUJ
ID membru: 84 692

|
QUOTE(Basarab @ Jan 6 2007, 08:26)  Cielo nu se va mai fabrica, arata a masina veche.
Are bare in fata si in spate mari. E o idee buna. Pare mai lunga, dar nu e.
E masina trecutului. Loganul are bordul f. frumos, modern. aberatia asta de unde ai scos-o?Stim ca si tie iti place loganu, dar asta e prea de tot (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
6th January 2007, 22:58
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

|
si totusi comparativ cu cielo bordul loganului e mai modern .. s-a mai zis si eu zic ca e adevarat: bordul cieloului aduce mult a masini a anilor 80-90 , in timp ce al loganului aduce mai mult a masina a anilor 90-2000. trebuie sa fii rauintentionat sa nu admiti asta
|
|
|
|
|
|
|
|
7th January 2007, 00:24
|
Active Member
Data înscrierii: 15-December 05
ID membru: 57 430

|
Si mie mi se pare consola si bordul la logan mult mai aerisita, mai la locul ei. E mult mai functionala si arata relativ ok. Singurul lucru care nu imi place deloc la logan e amplasarea comenzilor pt geamurile electrice intre scaune. Eu am inteles ca vor sa faca economie.. da parca e prea de tot.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th January 2007, 00:40
|

|
da.. asta pt cei ce au (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) eu tot la manivela am pe spate (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) in rest eu nu vad nimic deranjant la comenzile masinii, chiar m-am obisnuit foarte tare cu geamurile pe bord, ajung la ele fara sa ma uit deci se poate. Chiar si "cotiera de sprijin" de pe portiera la dimensiunile mele mi se pare k mana sta intr-o pozitie destul de comoda asa.. oricum tampita rau asezarea butoanelor pe spate intradevar
|
|
|
|
|
|
|
|
9th January 2007, 11:34
|
Junior
Data înscrierii: 15-July 05
ID membru: 41 502

|
Fapt : Discutie cu soferii de pe o firma de taxiuri, circa 8 cielo cu GPL, STD, (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) si rezultatul a fost urmatorul: 1. Masinile au facut 70.000-90.000 de km 2. Consum 9-10 mediu 3. Nici o defectiune in toti km astia 4. Service de cacao 5. Intretinere ieftina, piese ieftine Acuma dupa discutia asta ... stau si ma intreb...... cine are dreptate si cine nu? Voi de pe forum care criticati performantele acelei masini sau .... patronul ala si taximetristii cu care am si vb de altfel, ca fac regulat curse cu ei. In ceea ce ma priveste: 1. Confort relativ scazut la cielo.. insa .. am putea sa zicem ca ar fi ok, trecand cu vederea orice asteptari 2. Design total invechit. Care are dreptate si care nu ... e o chestie care de pe un forum nu se poate afla niciodata, pentru ca multi sunt , ori orbi, ori refuza sa accepte ce masina conduc, ce defecte are si asa mai departe, sau poate pur si simplu fiecare are standardul lui de a evalua o masina, in functie de nevoile lui.
Acest mesaj a fost modificat de cheloo2005: 9th January 2007, 11:38
|
|
|
|
|
|
|
|
9th January 2007, 11:39
|

|
si daca e asa de rentabil cum de in marile orase sunt mai multe loganuri ca taxi decat cielo-uri?
|
|
|
|
|
|
|
|
10th January 2007, 18:26
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-September 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 5 972

|
QUOTE(romaximusro @ Jan 9 2007, 11:39)  si daca e asa de rentabil cum de in marile orase sunt mai multe loganuri ca taxi decat cielo-uri? Ti-am mai explicat o data cum este in marile orase de sunt mai multe Loganuri si iti mai explic o data. In Buc, Cobalcescu si Meridian sunt dealerii Logan si au firme de taxi deci sper ca acuma ai inteles. Ar fi culmea fiind dealeri Dacia sa isi bage la taxi Cielouri...
|
|
|
|
|
|
|
|
10th January 2007, 20:31
|

|
si in iasi unde caremil nu se ocupa cu taximetrie cum e? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
10th January 2007, 21:10
|
Active Member
Data înscrierii: 1-September 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 5 972

|
Nu cunosc Iasul si nu ma bag, dar tu ai de unde sa sti patronii ce invarteli au? crezi ca nu sunt interese mari la mijloc? trebuie sa fi naiv sa crezi ca nu este nici o combinatie la mijloc. Daca as fi dealer Dacia iti dai seama ca prima data m-as duce la o firma de taxi sa le vand masinilie....
|
|
|
|
|
|
|
|
10th January 2007, 21:20
|

|
pai normal (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) de ce nu fac si cei de la daewoo la fel? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) oamenii stiu sa isi vanda marfa daca e asa cum zici tu, alearga dupa clienti etc. Si sa stii ca sunt si o gramada de particulari cu loganuri, am un vecin de scara care si-a luat anul trecut un logan pt taximetrie , dupa ce inainte a avut un tico
|
|
|
|
|
|
|
|
10th January 2007, 21:27
|
Active Member
Data înscrierii: 5-December 05
Locație: Craiova
ID membru: 56 150

|
QUOTE(romaximusro @ Jan 10 2007, 21:20)  pai normal (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) de ce nu fac si cei de la daewoo la fel? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) oamenii stiu sa isi vanda marfa daca e asa cum zici tu, alearga dupa clienti etc. Si sa stii ca sunt si o gramada de particulari cu loganuri, am un vecin de scara care si-a luat anul trecut un logan pt taximetrie , dupa ce inainte a avut un tico Bietul de el! Cred că se pierde prin mașina aia. Mă gândesc numai la saltul care l-a făcut de la tico...
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2007, 00:15
|
Active Member
Data înscrierii: 16-May 03
ID membru: 3 812

|
Cielo...e masina fara ncic un viitor...nu mai are cine sa o produca..e invechita...a fost foarte buna la vremea ei ...asta nu inseamna ca Logan e supermasina sa vedem ce se va face la craiova..... sa speram ca se va mai face ceva...ca atunci cind se infiinteaza cite o comisie.....treaba merge ca melcu (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|