|
  |
Handsfree pt copiat., Cu magneti care se lipesc pe timpan. |
|
|
|
|
11th April 2008, 07:07
|
Custom member title
Grup: Members
Data înscrierii: 7-August 06
Locație: București
ID membru: 90 043

|
QUOTE (harus_dj @ Apr 10 2008, 17:01)  E sigur,daca esti curat in ureche nu are nimic ce sa ti se intample.Am folosit asa ceva.Da din cate tin eu minte salile in care se da Bac-ul sunt sali mici de clasa,iar daca vorbesti oricat de incet,te aud profesorii.Se recomanda in sali mari in care poti cat de cat sa dictezi enuntul la probleme destul de clar.Nu te complica cu asa ceva, nu merita si e destul de greu.Spor la Bac. Mersi frate (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 10 2008, 19:13)  Si daca erai atent la tot ce am spus....eu totusi invat! Am citit sa sti, destule carti....asa ca nu-mi fac griji in legatura cu bac-ul. Sigur il iau si fara acest ajutor! Dar tu, sa fi si tu cu mot...te bagi in seama ca musca-n .... Mai lucrează la gramatica aia, o să pierzi timp prețios dacă tre' să-ți dicteze cineva pe litere.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 09:45
|
Junior
Data înscrierii: 21-March 08
ID membru: 305 069

|
Nixus....ce e gresit nebunule? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru.
Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect.
Bun...altceva sau v-ati saturat de mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 09:56
|
Active Member
Data înscrierii: 7-March 07
ID membru: 151 786

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 09:45)  Nixus....ce e gresit nebunule? (IMG: style_emoticons/default/happy.gif) Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru. Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect. Bun...altceva sau v-ati saturat de mine? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) da , de tine si de toti cei ca tine. (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) voi sunteti in stare sa copiati si la ofiteru starii civile..
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 10:18
|
Custom member title

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 10:45)  Nixus....ce e gresit nebunule? (IMG: style_emoticons/default/happy.gif) Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru. Revolți.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 10:26
|
Active Member
Data înscrierii: 24-October 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 7 561

|
Chiar nu inchide si sterge nimeni mizeria asta de thread? Oricum, cat poate sa fure? Fura la BAC, apoi intra la facultate (Vai, ce baiat destept are mama!), fura pe rupte pe la examenele de la facultate, termina facultatea, se angajeaza si... gata! Redevine prostul satului. Timp pierdut cu liceul, timp pierdut cu facultatea, in loc sa se faca cioban din prima.
Acest mesaj a fost modificat de Africanul: 11th April 2008, 10:30
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 11:17
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 31-July 07
ID membru: 208 558

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 10:45)  Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect. Pentru initiator : Las-o cum a cazut ; dupa ce ca esti varza, nici n-ai bunul simt sa recunosti ca ai gresit, ci te dai destept : daca ai fi trecut verbele respective la "conjunctiv imperfect", ar fi trebuit sa scrii sa fi stiut respectiv sa fi fost, in nici un caz sa sti / sa fiPentru ceilalti : exista "conjunctiv imperfect" ? cand am invatat eu gramatica, cele doua timpuri ale conjunctivului se numeau prezent si perfect.
Acest mesaj a fost modificat de Moaca: 11th April 2008, 11:18
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 11:31
|
Custom member title

|
| Nu a greșit cu nimic. Conjunctivul imperfect e ăsta: să fi, să ști. Este de fapt conjunctivul normal care suferă de o imperfecțiune la ultimul i. Se folosește foarte des pe forum. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 11:48
|
Active Member

|
QUOTE (Strict @ Apr 11 2008, 11:31)  Nu a greșit cu nimic. Conjunctivul imperfect e ăsta: să fi, să ști. Este de fapt conjunctivul normal care suferă de o imperfecțiune la ultimul i. Se folosește foarte des pe forum. Pardon, multumesc de lamurire, uite asa ma mai pun la punct cu ultimele cuceriri in domeniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 12:20
|
Junior

|
QUOTE (Moaca @ Apr 11 2008, 09:17)  Pentru initiator : Las-o cum a cazut ; dupa ce ca esti varza, nici n-ai bunul simt sa recunosti ca ai gresit, ci te dai destept : daca ai fi trecut verbele respective la "conjunctiv imperfect", ar fi trebuit sa scrii sa fi stiut respectiv sa fi fost, in nici un caz sa sti / sa fi Deci, cine-i varza pana la urma? Si poate n-ai observat dar eu am recunoscut ca am gresit. Rog un administrator sa inchia/stearga topicul daca se poate.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 12:27
|
Active Member

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 13:20)  Deci, cine-i varza pana la urma? Si poate n-ai observat dar eu am recunoscut ca am gresit. Eu sigur nu-s asa de varza ca tine. Cand ai recunoscut ca ai gresit ? cand ti s-a atras atentia, ai bagat o scuza penibila ca ai folosit din graba o chestie inexistenta in locul formei corecte. Desen nu stiu sa fac ca sa intelegi, insa pot sa-ti mai spun o data, poate bagi la cap : - sa sti nu exista - sa fi se foloseste exclusiv ca auxiliar, in forma de conjunctiv perfect : sa fi + participiu (stiut / facut / fost) etc. A, si daca nu te-ai prins, Strict era ironic (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Moaca: 11th April 2008, 12:54
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 12:31
|
Custom member title

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 13:20)  Deci, cine-i varza pana la urma? Si poate n-ai observat dar eu am recunoscut ca am gresit. (IMG: style_emoticons/default/ohmy.gif) Gizăs (IMG: style_emoticons/default/death.gif) Tu chiar ai crezut tîmpenia cu conjunctivul imperfect? Ok, în cazul ăsta îmi retrag cuvintele și nu mai fac glume cu tine, pentru că nu știi pe ce lume trăiești si crezi tot. Baftă la examene, și nu te mai lua după toți binevoitorii.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 12:34
|
Junior

|
Voi chiar n-ati auzit de conjuctiv imperfect? (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) conjunctiv imperfect: sa fi fost (eu sa fi fost, tu sa fi fost, el sa fi fost etc) - se intercaleaza ?a fi? la infinitiv. Cum infinitivul este mod nepersonal, este intotdeauna ?fi? cu un singur i Iar greseala mea a fost ca am pus doar un singur "i" -> conjuctiv imperfect! ...e clar! Inseamna ca sunteti prea batrani si nu stiati ca s-au mai schimbat anumite chestii. (IMG: style_emoticons/default/happy.gif)
Acest mesaj a fost modificat de suzeta_mecanica07: 11th April 2008, 12:37
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 12:48
|
Custom member title

|
Da mă, e ca tine (IMG: style_emoticons/default/roll2.gif) Și stai liniștit, nu te pică dacă nu știi să scrii. Îți scade doar două puncte, deci dacă-ți șoptește ăla-n cască de 7 iei Sfîntul Cinci. Știi tu ceva, dar nu știi bine. Conjunctivul imperfect există, dar nu în română. Probabil l-ai învățat la franceză și le-ai amestecat. Pe de altă parte, nici francezii nu-l folosesc, e doar una din acele informații inutile pe care ți le vîră școala în cap degeaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 19:35
|
Junior
Data înscrierii: 11-April 08
ID membru: 313 627

|
de la copiat ati ajuns la certuri pe teme gramaticale (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) on: ce sa mai zic, cum au zis si cei de mai sus copiaza copiaza pana cand o sa trebuiasca sa se angajeze undeva in domeniu si va fi TAMAIE.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th April 2008, 22:21
|
Junior
Data înscrierii: 17-November 05
ID membru: 54 005

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 10:45)  Nixus....ce e gresit nebunule? (IMG: style_emoticons/default/happy.gif) Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru. Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect. Bun...altceva sau v-ati saturat de mine? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi pare rau dar nu prea mai am timp pentru tine. Dupa cum vezi din ora la care postez, cam acum ajung eu acasa de la munca si sunt extrem de obosit ca sa mai am nervi pentru explicatii de doi lei. Ti-am subliniat cu albastru gogomania, mai departe descurca-te!
Acest mesaj a fost modificat de Nixus: 11th April 2008, 22:23
|
|
|
|
|
|
|
|
12th April 2008, 08:57
|
Junior
Data înscrierii: 25-March 07
Locație: Tulcea
ID membru: 159 075

|
QUOTE (alex_the_uniq @ Apr 11 2008, 19:35)  de la copiat ati ajuns la certuri pe teme gramaticale (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) on: ce sa mai zic, cum au zis si cei de mai sus copiaza copiaza pana cand o sa trebuiasca sa se angajeze undeva in domeniu si va fi TAMAIE. da, va fi tamaie, dar va fi la firma lu' taticu' , si il va freca la cap cu tot felul de tampenii si cretinitati pe unul care chiar a invatat la scoala dar nu are relatii sa ajunga sef....
|
|
|
|
|
|
|
|
14th April 2008, 09:10
|
Active Member
Data înscrierii: 9-February 04
ID membru: 11 217

|
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 10 2008, 16:20)  Iar cei care v-ati ofticat cu adevarat....sa luati foc in iad! (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif) Bai, eu sper sa iau foc cumva in iad sau undeva in urmatorii 30 de ani ca n-am nici o speranta ca atunci cand voi ajunge la pensie voi o sa fiti capabili sa mi-o platiti... Mai bine mor drac' inainte.... (IMG: style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th April 2008, 10:02
|
Junior
Data înscrierii: 24-December 07
ID membru: 263 849

|
foarte matur, ce pot sa zic... "sa luati foc in iad"....ce cavaler esti tu ca te risti cu prietenii....gandeste un pic si nu purta chestia aia daca poti sa iti pierzi auzul (lucru caruia s-ar putea sa i simti un pic lipsa)
bafta la bac
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|