Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Handsfree pt copiat., Cu magneti care se lipesc pe timpan.
suzeta_mecanica0...
mesaj 9th April 2008, 15:48
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-March 08
ID membru: 305 069

QUOTE (antigen @ Apr 9 2008, 13:45) *
Trebuie sa ai un plan de rezerva! Daca profesorii supraveghetori stiu pe ce lume se afla, vin pregatiti cu aparate radio care bruiaza semnalul.

Sa fim seriosi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In ce tara te crezi? D-abia au aparut chestiile astea, cat de pregatiti crezi ca sunt profesorii pentru asa ceva?
Sa zicem ca si asta e ceva...d-aia am si spus ca tot invat. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nixus
mesaj 9th April 2008, 22:41
Mesaj #20

Junior

Data înscrierii: 17-November 05
ID membru: 54 005

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 8 2008, 14:48) *
Nu cred ca are rost sa te rastesti la mine.

Si cum ma v-a prinde si cine? Ma prinde, normal, daca imi iau d-ala cu o tona de cablaraie dar eu vreau ceva finut.

Lasa doctorul ca-mi asum eu riscul...imi iau magnet de 1kg si tot il scot! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oricum, ms pt parere....astept si altele in favoarea mea si in legatura cu eficienta acestui dispozitiv.

Si uite asa se ia bacalaureatul de catre imbecili care nu stiu sa scrie corect in limba romana!!

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 10th April 2008, 12:24
Mesaj #21

Junior

QUOTE (Nixus @ Apr 9 2008, 20:41) *
Si uite asa se ia bacalaureatul de catre imbecili care nu stiu sa scrie corect in limba romana!!

Exact cum spuneam.....incepe sa doara, nu? ..invidia asta, dureroasa rau.

Mi-am cerut scuze pentru greseala respectiva....sa nu-mi spui ca tu n-ai facut in viata ta o greseala gramaticala ca te scuip !

Auzi, nu stiu sa scriu corect...de ce ma? Din cauza unei mici greseli? Tu nu vezi ca parca am scris romane aici iar tu imi scoti ochii pentru una singura? Ai mai gasit si altele? Cum poti sa spui ca nu stiu sa scriu corect? Tu te-ai privit in oglinda sa vezi ce ratat esti, sa vezi cum ti se umfla venele de oftica?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
JJOne
mesaj 10th April 2008, 13:39
Mesaj #22

Active Member

Data înscrierii: 22-August 06
ID membru: 92 867

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 9 2008, 15:13) *
Eu nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi ca "fur" eu!??! E problema mea! Eu imi asum riscul nu voi! Cu ce va afecteaza?

Uite, la fel cum m-ar deranja ca spargi o casa de schimb valutar si scapi, la fel ma deranjeaza si copiatul tau.
Dar iti urez mult succes in viitorul tau profesional - presupun ca vrei sa te faci profesor sau judecator, ca sa poti aplica metoda si la alte examene in viitor, doar faci o investitie serioasa, nu?

+Quote Post
aeon
mesaj 10th April 2008, 13:41
Mesaj #23

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-August 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 1 739

mai suzeta, tu se zice ca esti viitorul romaniei
deja e clar, un kkt de viitor
pune ochii pe carte, nu urechile pe magneti

+Quote Post
gafton26
mesaj 10th April 2008, 13:58
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 8-August 06
ID membru: 90 294

QUOTE (aeon @ Apr 10 2008, 13:41) *
mai suzeta, tu se zice ca esti viitorul romaniei
deja e clar, un kkt de viitor
pune ochii pe carte, nu urechile pe magneti

NOTA 10 pentru post ! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)

E pacat ca s-a ajuns chiar asa ... sa copii la bac? naspet...
Peste cativa ani vom rade de aia de la clasa I care vor trece in clasa a II copiind cu cine stie ce hands bionic astronomic...

De asta se duce tara de rapa ... ceaiu m*sii de tara...

Bac = examenul maturitatii ? My ass... Nu mai e nimic nici de capul lui, nici de al alora care il trec... Noroc cu tehnologia ca nu mai lua nimeni bacu ...

Hands free cu magnet ...

(IMG:style_emoticons/default/signher.gif)

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 10th April 2008, 14:23
Mesaj #25

Junior

QUOTE (gafton26 @ Apr 10 2008, 11:58) *
NOTA 10 pentru post ! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)

E pacat ca s-a ajuns chiar asa ... sa copii la bac? naspet...
Peste cativa ani vom rade de aia de la clasa I care vor trece in clasa a II copiind cu cine stie ce hands bionic astronomic...

De asta se duce tara de rapa ... ceaiu m*sii de tara...

Bac = examenul maturitatii ? My ass... Nu mai e nimic nici de capul lui, nici de al alora care il trec... Noroc cu tehnologia ca nu mai lua nimeni bacu ...

Hands free cu magnet ...

(IMG:style_emoticons/default/signher.gif)

"sa copii la bac?" ...ba baiatule...tu in ce lume ai trait pana acum??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu habar n-ai cat se copiaza la bac nu? Toti prietenii mei care au trecut prin bac ori au dat bani sa copieze ori pur si simplu au copiat pe rupte! Am auzit de la multe persoane treaba asta nu numai de la prieteni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asa ca trezeste-te la realitate chiar daca e dura!

JJOne...cam revoltat baiatule. Parca as fura de la altii...de revoltat impotriva celor care chiar fura cu adevarat si fac rau societatii nu te revoltezi. O faci impotriva mea iar eu nu fac rau nimanui.

Din cate vad eu...pentru voi totul este o piesa de teatru ce are loc in spatele unui paravan semiopac. Voi nu vedeti imaginea in ansamblu. Atunci cand trebuie sa faceti ceva impotriva unuia care face rau societatii n-o faceti pentru ca detine putere. Va revoltati impotriva unuia mai slab ca voi si totul din cauza sentimentului de invidie !!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ma faceti sa rad....oricat ati spune voi...se pare ca tot eu sunt mai matur ca voi...asa la...19 ani ai mei. Se pare ca am trecut prin mai multe decat voi si vad viata cu alti ochi. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

A si sunt sigur ca dupa ce vedeti post-ul meu iar o sa-mi sariti in cap....tot din invidie si ura. Dar nu-mi pasa, sa stiti ca nu ma afecteaza parerile voastre.

Eu am incheiat subiectul, m-am lamurit.

Peace to all !

Acest mesaj a fost modificat de suzeta_mecanica07: 10th April 2008, 14:24

+Quote Post
gafton26
mesaj 10th April 2008, 14:49
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 8-August 06
ID membru: 90 294

(IMG:style_emoticons/default/boredlook.gif) Invidie ? De ce?

Eu am fost capabil sa iau bacul invatand ! & with tha BRIO ! si sunt mandru !

Poate sunt prea batran pentru this kind o' sh*t...

cum ai zis... scopul scuza mijloacele...

Multa bafta la BAC... domnule... Ben-Pehlivan...

RTFM

+Quote Post
ecotech
mesaj 10th April 2008, 15:05
Mesaj #27

Active Member

Data înscrierii: 5-March 06
Locație: Kolozsvar / Klausenburg / Cluj-Napoca
ID membru: 68 447

Tanti suzeta? Azi am fost la ORL, pentru ceva certificat si ce vad acolo? Trei strule proaste, ca alt calificativ nu merita, stateau la nenea doctor, ca sa le pescuiasca magnetii si dopurile din ureche. Se plangeau ca au dat 250 de euro pe bucata si citez "de intrat intra si se aude, da bagamias p***a ca nu mai iese". Saraci cu duhul, se gandeau si ei la un plan de "rezerva" pentru bac. Au cumparat sculele, le-au facut o proba si hopa, broblema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imediat mi-am adus aminte de tine. Sa imi fie cu iertare, dar bine am ras. Vezi numai sa nu ajungi si tu acolo.

Cat despre furat... Stai linistit domnisorule, nu aia ne deranjeaza pe noi, ca tu trisezi sau nu. Poti lua tu bacul cu nota mare, de aia inca nu o sa te faci mai inteligent, smechereala asta ieftina nu te tine la infinit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Problema e, ca tu dai idei si la altii. Poate un copil mai tembel ca tine, isi baga ceva in ureche, de isi pierde auzul pe viata, pentru ca a citit pe forum ca e sanatos si in regula. Vezi, de aceea te consider periculos si demn de dispret.

Acest mesaj a fost modificat de ecotech: 10th April 2008, 15:08

+Quote Post
Strict
mesaj 10th April 2008, 15:14
Mesaj #28

Custom member title

Data înscrierii: 7-August 06
Locație: București
ID membru: 90 043

Ăștia ar fi în stare să copieze și la sport...

+Quote Post
solitudes
mesaj 10th April 2008, 15:18
Mesaj #29

Active Member

Data înscrierii: 7-March 07
ID membru: 151 786

QUOTE (Strict @ Apr 10 2008, 15:14) *
Ăștia ar fi în stare să copieze și la sport...

zice vorba aia veche: cine fura azi un ou , maine va fura un bou.
si al dracului sa fiu daca nu trimit topicul asta in atentia ministrului invatamantului.
poate se iau masuri contra limbricilor de genul asta...
huooooooooo

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 10th April 2008, 15:20
Mesaj #30

Junior

QUOTE (ecotech @ Apr 10 2008, 13:05) *
Tanti suzeta? Azi am fost la ORL, pentru ceva certificat si ce vad acolo? Trei strule proaste, ca alt calificativ nu merita, stateau la nenea doctor, ca sa le pescuiasca magnetii si dopurile din ureche. Se plangeau ca au dat 250 de euro pe bucata si citez "de intrat intra si se aude, da bagamias p***a ca nu mai iese". Saraci cu duhul, se gandeau si ei la un plan de "rezerva" pentru bac. Au cumparat sculele, le-au facut o proba si hopa, broblema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imediat mi-am adus aminte de tine. Sa imi fie cu iertare, dar bine am ras. Vezi numai sa nu ajungi si tu acolo.

Cat despre furat... Stai linistit domnisorule, nu aia ne deranjeaza pe noi, ca tu trisezi sau nu. Poti lua tu bacul cu nota mare, de aia inca nu o sa te faci mai inteligent, smechereala asta ieftina nu te tine la infinit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Problema e, ca tu dai idei si la altii. Poate un copil mai tembel ca tine, isi baga ceva in ureche, de isi pierde auzul pe viata, pentru ca a citit pe forum ca e sanatos si in regula. Vezi, de aceea te consider periculos si demn de dispret.

(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Poate nu te deranjeaza pe tine...dar se pare ca pe altii, da! Iti dau dreptate in mare parte dar eu nu am spus ca este lipsit de risc ceea ce vreau eu sa fac. Sunt constient de riscurile posibile si de aceea nu recomand altora aceasta metoda ca vorba ta, exista riscul sa ramana fara auz. Asa ca cei care sunteti ispititi sa faceti asta ganditi-va bine inainte de a face asta pentru ca este destul de periculos. Apelati la aceasta metoda doar intr-un caz extrem, doar daca nu aveti alte alternative. Eu, recunosc, am si alte alternative si o sa ma folosesc de ele! Eu in momentul de fata fac variante de bac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca tot o sa invat.
La mijloc e altceva, prietenie si cuvant! Vreo 2 colegi de ai mei cu "probleme" care nu prea ar avea sanse la bac mi-au cerut ajutorul si le-am dat ideea asta. Fiindu-le frica sa se foloseasca de dispozitivul acesta le-am promis ca o sa-l folosesc si eu numai sa se simta ei mai bine, in siguranta. Le-am zis ca mai intai ma documentez cat mai bine pe net iar dupa aceea discut in amanunte cu ei.
Poate intr-un final ati inteles ca intentia mea nu era sa fac rau ci din contra sa ajut prietenii! Pentru ca, cuvantul meu inseamna ceva iar eu ma tin de promisiuni!

Iar cei care v-ati ofticat cu adevarat....sa luati foc in iad! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
ecotech
mesaj 10th April 2008, 15:25
Mesaj #31

Active Member

Data înscrierii: 5-March 06
Locație: Kolozsvar / Klausenburg / Cluj-Napoca
ID membru: 68 447

Suzeta, tu la varsta ta poate inca nu intelegi, dar cand ajungi pe la 30 de ani, o sa te enervezi si tu la fel de mult.

De ce?

Uite, tu o sa ajuti doi colegi, despre care chiar tu zici, NU ar avea ce cauta la bac. Ei bine, sa presupunem, ca cele doua legume trec de examene. Ce urmeaza? Dupa toate posibilitatile, vre-o facultate. O sa copieze si acolo, ca deh, acum deja au experienta, iar dupa 4 ani, mai avem inca 2 idioti incompetenti pe langa restul de cateva milioane.

+Quote Post
badboy69on
mesaj 10th April 2008, 15:41
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Gunoiul de Romania...
ID membru: 269 112

Ma suzeto,ma uit la numele tau si ma gandesc...daca nu iei bacul,pt un trai decent,cat ai s-o faci pe "suzeta"?
Invata carte,si nu mai spune ca INVIDIA ne face sa postam in contra ta.Argumente pro nu sunt.Tara asta si asa este de rahat,mai sunt unii care ar dori sa se schimbe ceva,ca in viitor sa ajunga in fruntea tarii niste oameni capabili...Cei care au fost pana acum sunt tot cam ca tine,prosti,inculti si hoti.
Vrei un viitor?Sau nota mare?Pune mana pe carte baiatule,ce mai stai?Inca mai ai timp sa inveti cate ceva!Ai citit macar o carte din toate romanele care vi s-au dat pentru romana?Sau ai folosit www.google.ro si ai scris "referat ........." ?
In locul profesorilor sa mor eu de nu v-as pune sa scrieti de mana,poate asa va mai trece ceva prin neuronii storsi de atata alcool si golaneala,calculatoare si filme xxx.
Si cum zicea cineva mai sus,e formidabila ideea sa se bage in atentia Ministerului Educatiei aceasta discutie,din care reiese prostia tineretului.
P.S.:"Tineret,mandria tarii...." (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
Later Edit:Abia acum am citit tot....Pt 2 colegi care NU au ce cauta in BAC?Pai nici sa nu se duca...Cuvintele mele de mai sus raman valabile,dar nu pt 1,ci pt 3 specimene de prosti!

Acest mesaj a fost modificat de badboy69on: 10th April 2008, 15:50

+Quote Post
Strict
mesaj 10th April 2008, 15:52
Mesaj #33

Custom member title

Data înscrierii: 7-August 06
Locație: București
ID membru: 90 043

QUOTE (solitudes @ Apr 10 2008, 16:18) *
si al dracului sa fiu daca nu trimit topicul asta in atentia ministrului invatamantului.
huooooooooo

Ministrul învățămîntului habar nu are că se copiază la bac. Vestea o să-i provoace un șoc. Iar de dispozitive de copiat nu a auzit niciodată. Sînt convins că va lua de urgență măsurile ce se impun, și că vei fi informat de acestea în termenul legal. Să ne ții la curent.

Lăsînd gluma la o parte, am îndoieli serioase că poți rezolva ceva. Cred că ai mai multe șanse cu presa. Probabil o să-ți urci în cap sute de mămici îngrijorate, care-ți vor lipi eticheta de om fără suflet care se pune în calea viitorului țării. Iar viitorul țării o să te înjure pe haifaiv.

Pe de altă parte, au fost foarte puțini anii în care nu s-a putut copia la bac. Școala se duce de rîpă oricum, în cel mai tipic mod românesc: scade calitatea, cresc pretențiile, și nimeni nu se miră. Acum admirăm cu mîndrie rezultatele.

+Quote Post
harus_dj
mesaj 10th April 2008, 16:01
Mesaj #34

Junior

Data înscrierii: 25-April 06
ID membru: 75 042

QUOTE (Strict @ Apr 10 2008, 16:52) *
Ministrul învățămîntului habar nu are că se copiază la bac. Vestea o să-i provoace un șoc. Iar de dispozitive de copiat nu a auzit niciodată. Sînt convins că va lua de urgență măsurile ce se impun, și că vei fi informat de acestea în termenul legal. Să ne ții la curent.

Lăsînd gluma la o parte, am îndoieli serioase că poți rezolva ceva. Cred că ai mai multe șanse cu presa. Probabil o să-ți urci în cap sute de mămici îngrijorate, care-ți vor lipi eticheta de om fără suflet care se pune în calea viitorului țării. Iar viitorul țării o să te înjure pe haifaiv.

Pe de altă parte, au fost foarte puțini anii în care nu s-a putut copia la bac. Școala se duce de rîpă oricum, în cel mai tipic mod românesc: scade calitatea, cresc pretențiile, și nimeni nu se miră. Acum admirăm cu mîndrie rezultatele.

E sigur,daca esti curat in ureche nu are nimic ce sa ti se intample.Am folosit asa ceva.Da din cate tin eu minte salile in care se da Bac-ul sunt sali mici de clasa,iar daca vorbesti oricat de incet,te aud profesorii.Se recomanda in sali mari in care poti cat de cat sa dictezi enuntul la probleme destul de clar.Nu te complica cu asa ceva, nu merita si e destul de greu.Spor la Bac.

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 10th April 2008, 18:13
Mesaj #35

Junior

QUOTE (solitudes @ Apr 10 2008, 13:18) *
huooooooooo

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Degeaba te consumi...vezi ca Ministerul Educatiei e deja constient de existenta acestei metode de copiat. Poate nu stiai dar a fost un reportaj la TV pe tema asta. Eu tot de acolo am aflat.

badboy69on: vezi ca nu am supt amandoi de la aceeasi mama. Nu-ti permiti tu sa ma jignesti chiar daca esti mai in varsta. N-ai cei 7 ani de acasa? Nu sti ce-i ala respect? Nesimtitule!
Si daca erai atent la tot ce am spus....eu totusi invat! Am citit sa sti, destule carti....asa ca nu-mi fac griji in legatura cu bac-ul. Sigur il iau si fara acest ajutor! Dar tu, sa fi si tu cu mot...te bagi in seama ca musca-n ....
La felul in care ai vorbit despre mine si despre prietenii mei...esti un c*c*t in ochii mei! Invata sa vorbesti sa sa respecti omule!

+Quote Post
Nixus
mesaj 10th April 2008, 22:39
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 17-November 05
ID membru: 54 005

JJOne...cam revoltat baiatule. Parca as fura de la altii...de revoltat impotriva celor care chiar fura cu adevarat si fac rau societatii nu te revoltezi. O faci impotriva mea iar eu nu fac rau nimanui.

[/quote]

Ti-am zis ca nu stii sa scrii? Voiai a doua greseala? Poftim si asta nu mai e o cratima, e greseala de imbecil sadea. Pune mana, citeste si tu macar o carte pana la capat, uita-te in oglinda poate o sa te vezi "intelectual". Spui ca nu faci rau nimanui? Poate o sa vrei sa intri si la facultate(ca doar o sa ai o medie mare la bac). Te-ai gandit ce suferinte o sa provoci acolo bietilor profesori, nevoiti sa-ti citeasca vreo lucrare scrisa in stilul de mai sus? Ti-as putea povesti multe despre smecherasi ca tine si cat rau fac societatii, dar nu cred ca are rost fiindca tu nu poti pricepe!

Na, ca acu am vazut ca nu e pentru tine ci pentru alti doi bizoni. Sunteti o gasca intreaga!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Nixus: 10th April 2008, 22:48

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

3 V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:02
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia