hai sa iti spun eu...deci am avut 3 tipuri de hs de copiat si doar o data am copiat...am 3 tipuri ptr ca am cumparat ptr cineva tot ptr bac...
tipul 1 cel cu magnetei f f f mici care se lipesc de timpan...foarte eficienti, claritatea este in functie de tipul integratului folosit de cel care il face...am fost la cineva care a cerut 9 mil acum nu su cat timp si se auzea jalnic , apoi la 2 zile la altu si se auzea perfect..sincer ...foarte bine
se introduc destul de greu in ureche, in functie de ureche, sincer vb , la unii intra f usor la alti stai si o grama de timp si tot nu intra, cand simti ceva naspa in urece si un poc, si auzi foarte nasol de afara,un fel de bazait inseamna ca sunt pe timpan, apoi trebuie sa ii reglezi pe timpan cu magnetul, sa fie bine lipiti si unde trebuie,este f nashpa senzatia ptr ti l misca direct pe timpan, si f riscanta te poti alege cu ceva nashpa, eu nu patit nimic,si multi la fel
ei produc sunet prin vibratii, produse de cordonul din jurul gatului, de scos sincer nu este problema, ptr ca daca stii sa ii scoti e imposibil sa nu ii scoti, trebuie sa misti magnetul in spatele urechii de la partea superioara,adica de la varful urechi in jos,asa cum este canalul auditiv si ies sigur( cel mai bine este sa te curetii f bine cu betisoara inainte sa introduci "pastilele")
colegul meu a copiat la bac de a rupt, si a fost totusi intr un liceu militar
cordonul de la gat se leaga cu un fir de baterii si intergat, de obicei astea se ascund sub brat, eventual poate exista si o casca wireless,cea care face legatura cu telefonul ( care poate fii in bluza departe de tine, undeva ,unde este semnal)
casca prin Bt se poate inchide f usor, cand ai inchis casca s-a inchis si convorbire,la unele telef poti seta bt sa fie invizibil
poti apela f usor,trebuie apasat un buton, si apeleaza ultimul nr format
deci este foarte sigura !!
partea buna la voi este ca tu nu trebuie sa ii dictezi celuilalt problemele si subiectele, doar ii spui varianta si el cu cartea in fata iti dicteaza...se poate copia cu brio si la matematica, cel mai bine ar fi sa puneti de comun acord cu semnele matematice ,
am mai avut inca 2 tipuri:
una care se baga in ureche,cu aia am avut prb la examen,avea o baterie incorporata,un fel de baterie de ceas,,,si a dreaqu,s-a miscat bateria si nu mai facea bine contact, si "bazaia" de o nu mai puteam de ureche(bine ca am dat cu o baba) , si am tot impins pana nu am mai reusit sa o scot....doamne ce am patit...2 ore m-am chinuit:( dar pana la urma am scos-s
deci nerecomandat
a treia tot ceva de genul care deja este de domeniul trecutului...
sper ca te am putut ajuta si BAFTA LA EXAMEN, sincer ce faci nu e normal si ortodox (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) , dar asta e, scopul scuza mijloacele
ps scuze ptr greselile gramticale, sunt dupa un laptop si tot lovesc padul si se tot misc cursorul...scz