Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Handsfree pt copiat., Cu magneti care se lipesc pe timpan.
suzeta_mecanica0...
mesaj 8th April 2008, 13:12
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-March 08
ID membru: 305 069

Salut.
Presupun ca majoritatea au aflat de acest mic dispozitiv ajutator.
Tot ce vreau e este o parerea mai mult din partea celor care l-au incercat sau care stiu despre ce este vorba. Vreau sa stiu cat de eficient si sigur este.
Eu dau bacul anul acesta si vreau un sfat prietenesc daca se merita riscul. Vreau sa stiu daca pot lua bacul sigur (romana scris, matematica si fizica) cu acest mic dispozit.
Am o recomandare din partea unui prieten in legatura cu acest dispozitiv la un pret de 200 RON (taxe postale incluse). Am vazut poze cu acesta si pare foarte finut, adica e realizat destul de bine spre deosebire de altele.

Va rog mult, daca se poate, sa nu se stearga postul acesta. Nu am stiut sigur unde sa-l fac....daca este necesar, doar mutati-l va rog.

Astept parerile sincere.

Va multumesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
solitudes
mesaj 8th April 2008, 13:15
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 7-March 07
ID membru: 151 786

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 8 2008, 13:12) *
Salut.
Tot ce vreau e este o parerea mai mult din partea celor care l-au incercat sau care stiu despre ce este vorba. Vreau sa stiu cat de eficient si sigur este.
Eu dau bacul anul acesta si vreau un sfat prietenesc daca se merita riscul. Vreau sa stiu daca pot lua bacul sigur (romana scris, matematica si fizica) cu acest mic dispozit.
Am o recomandare din partea unui prieten in legatura cu acest dispozitiv la un pret de 200 RON (taxe postale incluse). Am vazut poze cu acesta si pare foarte finut, adica e realizat destul de bine spre deosebire de altele.

Va rog mult, daca se poate, sa nu se stearga postul acesta. Nu am stiut sigur unde sa-l fac....daca este necesar, doar mutati-l va rog.

Astept parerile sincere.

Va multumesc.

magneti de aia mici pe care ti-i scoate domn doftor mai apoi prin operatie and shit? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)
Ma da numa la furat va e gandu , da mana pe o carte nu ati pune nici morti!
se merita riscul ,cum sa nu , mai ales daca te prinde si te da afara din examen!
huoooooooo!!!!

+Quote Post
aleksutzu07
mesaj 8th April 2008, 13:40
Mesaj #3

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 13-January 07
Locație: city of Brancusi
ID membru: 127 184

QUOTE (solitudes @ Apr 8 2008, 14:15) *
magneti de aia mici pe care ti-i scoate domn doftor mai apoi prin operatie and shit? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)
Ma da numa la furat va e gandu , da mana pe o carte nu ati pune nici morti!
se merita riscul ,cum sa nu , mai ales daca te prinde si te da afara din examen!
huoooooooo!!!!

Aceeasi parere, ca si tine, o am si eu.

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 8th April 2008, 13:48
Mesaj #4

Junior

QUOTE (aleksutzu07 @ Apr 8 2008, 11:40) *
Aceeasi parere, ca si tine, o am si eu.

Nu cred ca are rost sa te rastesti la mine.

Si cum ma v-a prinde si cine? Ma prinde, normal, daca imi iau d-ala cu o tona de cablaraie dar eu vreau ceva finut.

Lasa doctorul ca-mi asum eu riscul...imi iau magnet de 1kg si tot il scot! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oricum, ms pt parere....astept si altele in favoarea mea si in legatura cu eficienta acestui dispozitiv.

+Quote Post
aleksutzu07
mesaj 8th April 2008, 14:02
Mesaj #5

Active Member

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 8 2008, 14:48) *

Si cum ma v-a prinde si cine? Ma prinde, normal, daca imi iau d-ala cu o tona de cablaraie dar eu vreau ceva finut.

Lasa doctorul ca-mi asum eu riscul...imi iau magnet de 1kg si tot il scot! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oricum, ms pt parere....astept si altele in favoarea mea si in legatura cu eficienta acestui dispozitiv.

In caz ca nu ai observat bine, eu nu m-am rastit deloc.
Si pana la urma ce vrei sa auzi?
Adica deja stii de unde sa iei handsfree stii cum sa il folosesti. Ca sa il scoti ai zis ca iti iei magnet de un kilogram.
Acuma ce vrei? Sa iti zica unu de aici "da-i bataie frate"?!

+Quote Post
Beeba
mesaj 8th April 2008, 14:26
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 18-October 05
Locație: Aici
ID membru: 50 323

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 8 2008, 13:12) *
Salut.

Astept parerile sincere.

Va multumesc.

Bacul il iei sigur, dar asta numai daca inveti. Dar vad ca ai alte preocupari, asa ca....poti da si-n toamna. Eu nu te sfatuiesc sa faci chestii d-astea, mai ales la BAC. Nu merita riscul, pentru ca e un examen national si daca te prind poti sa ai probleme mari de tot pentru ca e frauda ce vrei tu sa faci. Esti prea tanar s-ajungi pe mana politiei. Mai bine pune mana si invata ca mai ai timp. Sa stii ca asta a fost un sfat prietenesc.

+Quote Post
Annny
mesaj 8th April 2008, 14:32
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 21-June 07
Locație: IASI
ID membru: 193 866

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 8 2008, 14:48) *

cratimele le pui gresit chiar daca ai orice fel de dispozitiv. deci macar la asta trebuie sa lucrezi.

+Quote Post
Strict
mesaj 8th April 2008, 14:34
Mesaj #8

Custom member title

Data înscrierii: 7-August 06
Locație: București
ID membru: 90 043

Ai fier în urechi? Sau pe ce se lipește magnetul ăla?

+Quote Post
nile
mesaj 8th April 2008, 17:01
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 3-October 06
Locație: bukale
ID membru: 100 525

Sta frumusel pe timpan, adica pe membrana incredibil de subtire. Io stiu pe cineva care a stat cu o casca vreo 2 saptamani pana a gasit un magnet sa o scoata (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 8th April 2008, 20:28
Mesaj #10

Junior

QUOTE (Annny @ Apr 8 2008, 12:32) *
cratimele le pui gresit chiar daca ai orice fel de dispozitiv. deci macar la asta trebuie sa lucrezi.

Orice om greseste...

In fine, in primul rand, n-are cine sa ma prinda, doar n-o veni cineva special la mine ca am eu magneti in ureche....telefonul il bag si eu bine undeva, microfonul la fel de bine.
Nicio grija oricum, tot pun mana sa invat, bacul oricum il iau! Dar, vreau sa-mi asigur o nota cat mai mare! Acum intelegeti intentiile mele?
Tot ce vreau eu sa aflu este cat de eficient este acest dispozitiv. Se aude clar, fara interferente? L-a incercat careva? Daca da, care a fost rezultatul in urma folosirii acestuia, cat de multumit ai fost?

A si nile, stai linistit ca nu stau eu cu el 2 saptamani in ureche. Ma pregetesc cum trebuie de la inceput, magneti, etc.

Multumesc pentru parerile voastre sincere. Astept si altele in continuare

Acest mesaj a fost modificat de suzeta_mecanica07: 8th April 2008, 20:29

+Quote Post
nile
mesaj 8th April 2008, 20:52
Mesaj #11

Member

Data înscrierii: 3-October 06
Locație: bukale
ID membru: 100 525

Io nu am l-am incercat, dar am auzit pareri de la colegi care l-au folosit. Cica se aude cu o tonalitate "joasa". Cineva mi-a zis ca interfereaza cu telefoanele (could be .. ), iar de eficienta, ce sa fie de zis?! Cienva de la mine din serie a picat cu castile astea minune pt ca persoana care ii dicta a inteles alt subiect - nu pentru ca s-ar fi auzit prost ci pentru ca omu respectiv a considerat el ca subiectul respectiv se gaseste la alta pagina.

Acest mesaj a fost modificat de nile: 8th April 2008, 20:53

+Quote Post
Annny
mesaj 8th April 2008, 22:56
Mesaj #12

Active Member

Data înscrierii: 21-June 07
Locație: IASI
ID membru: 193 866

sau poate nimeresti in sali cu semnal prost si sa vezi atunci bucurie (IMG:style_emoticons/default/uhuh.gif) stiu pe cineva care a patit-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
danyelsan
mesaj 9th April 2008, 01:22
Mesaj #13

Member

Data înscrierii: 24-February 06
ID membru: 67 304

hai sa iti spun eu...deci am avut 3 tipuri de hs de copiat si doar o data am copiat...am 3 tipuri ptr ca am cumparat ptr cineva tot ptr bac...

tipul 1 cel cu magnetei f f f mici care se lipesc de timpan...foarte eficienti, claritatea este in functie de tipul integratului folosit de cel care il face...am fost la cineva care a cerut 9 mil acum nu su cat timp si se auzea jalnic , apoi la 2 zile la altu si se auzea perfect..sincer ...foarte bine
se introduc destul de greu in ureche, in functie de ureche, sincer vb , la unii intra f usor la alti stai si o grama de timp si tot nu intra, cand simti ceva naspa in urece si un poc, si auzi foarte nasol de afara,un fel de bazait inseamna ca sunt pe timpan, apoi trebuie sa ii reglezi pe timpan cu magnetul, sa fie bine lipiti si unde trebuie,este f nashpa senzatia ptr ti l misca direct pe timpan, si f riscanta te poti alege cu ceva nashpa, eu nu patit nimic,si multi la fel

ei produc sunet prin vibratii, produse de cordonul din jurul gatului, de scos sincer nu este problema, ptr ca daca stii sa ii scoti e imposibil sa nu ii scoti, trebuie sa misti magnetul in spatele urechii de la partea superioara,adica de la varful urechi in jos,asa cum este canalul auditiv si ies sigur( cel mai bine este sa te curetii f bine cu betisoara inainte sa introduci "pastilele")

colegul meu a copiat la bac de a rupt, si a fost totusi intr un liceu militar

cordonul de la gat se leaga cu un fir de baterii si intergat, de obicei astea se ascund sub brat, eventual poate exista si o casca wireless,cea care face legatura cu telefonul ( care poate fii in bluza departe de tine, undeva ,unde este semnal)
casca prin Bt se poate inchide f usor, cand ai inchis casca s-a inchis si convorbire,la unele telef poti seta bt sa fie invizibil
poti apela f usor,trebuie apasat un buton, si apeleaza ultimul nr format

deci este foarte sigura !!

partea buna la voi este ca tu nu trebuie sa ii dictezi celuilalt problemele si subiectele, doar ii spui varianta si el cu cartea in fata iti dicteaza...se poate copia cu brio si la matematica, cel mai bine ar fi sa puneti de comun acord cu semnele matematice ,

am mai avut inca 2 tipuri:
una care se baga in ureche,cu aia am avut prb la examen,avea o baterie incorporata,un fel de baterie de ceas,,,si a dreaqu,s-a miscat bateria si nu mai facea bine contact, si "bazaia" de o nu mai puteam de ureche(bine ca am dat cu o baba) , si am tot impins pana nu am mai reusit sa o scot....doamne ce am patit...2 ore m-am chinuit:( dar pana la urma am scos-s

deci nerecomandat

a treia tot ceva de genul care deja este de domeniul trecutului...

sper ca te am putut ajuta si BAFTA LA EXAMEN, sincer ce faci nu e normal si ortodox (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar asta e, scopul scuza mijloacele

ps scuze ptr greselile gramticale, sunt dupa un laptop si tot lovesc padul si se tot misc cursorul...scz

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 9th April 2008, 12:25
Mesaj #14

Junior

"colegul meu a copiat la bac de a rupt, si a fost totusi intr un liceu militar"

Vedeti....se poate, asa ca nu va mai faceti atatea griji ca vine "Interpolul" peste mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ms danyelsan....acum sa vad cat de bun este produsul pe care urmeaza sa-l iau....si de preferabil sa fie pe baterie de 9V daca tu zici ca sunt probleme cu cele mici, de ceas.

+Quote Post
aleksutzu07
mesaj 9th April 2008, 13:26
Mesaj #15

Active Member

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 9 2008, 13:25) *
"colegul meu a copiat la bac de a rupt, si a fost totusi intr un liceu militar"

Vedeti....se poate, asa ca nu va mai faceti atatea griji ca vine "Interpolul" peste mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ms danyelsan....acum sa vad cat de bun este produsul pe care urmeaza sa-l iau....si de preferabil sa fie pe baterie de 9V daca tu zici ca sunt probleme cu cele mici, de ceas.

a zis cineva ca nu se poate a zis cineva ca vine interpolul pe tine?
era vorba ca FURI. daca nu stii diferentele intre ele...clar...

+Quote Post
ecotech
mesaj 9th April 2008, 13:39
Mesaj #16

Active Member

Data înscrierii: 5-March 06
Locație: Kolozsvar / Klausenburg / Cluj-Napoca
ID membru: 68 447

Poti lua bacul, no problem there. Poti ramane si fara auz, dar se pare ca nu ar fi mare pierdere, din moment ce oricum nu ai auzit nimic din ce se povesteste la scoala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
suzeta_mecanica0...
mesaj 9th April 2008, 15:13
Mesaj #17

Junior

QUOTE (aleksutzu07 @ Apr 9 2008, 11:26) *
a zis cineva ca nu se poate a zis cineva ca vine interpolul pe tine?
era vorba ca FURI. daca nu stii diferentele intre ele...clar...

Vezi ca a zis cineva ca "Sunt prea tanar sa ajung pe mana politiei." Daca nu sti despre ce este vorba, nu te mai baga degeaba in seama!

Totusi eu am o vaga impresie ca toti cei care s-au revoltat impotriva mea privind "furatul" sunt INVIDIOSI! Am impresia ca, acestia au trecut de bac, au dat dovada de munca asidua sa-l ia si acum sunt revoltati ca vine un "fraier" ca mine care are sanse mult mai mari sa ia note foarte mari si va apuca invidia!
Eu nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi ca "fur" eu!??! E problema mea! Eu imi asum riscul nu voi! Cu ce va afecteaza?
Eu v-am cerut un sfat prietenesc dar se pare ca majoritatea ma urasc deja pentru ce am de gand sa fac.
Mai bine nu v-ati fi bagat in seama.

Danyelsan m-a ajutat de exemplu, a spus omul ce experiente a avut cu acest dispozitiv, a spus cat de multumit a fost, etc. Dar voi in loc sa ajutati un om la ananghie, stati si cautati tot felul de greseli gramaticale, stati sa-mi demonstrati mie cat de prost sunt. Nu-mi pasa ce parere aveti despre mine, eu stiu cat ma duce capul (am un IQ destul de ridicat, peste mediu)...singura problema e ca sunt cam lenes. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Am spus si repet, tot o sa invat ca n-am de unde sa stiu ce alti factori pot interveni doar ca vreau sa am si un plan de rezerva si vreau sa ma informez cat mai bine sa stiu cat de mult ma pot baza pe acest dispozitiv!

CLAR??

+Quote Post
antigen
mesaj 9th April 2008, 15:45
Mesaj #18

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 10-August 06
Locație: Timisoara
ID membru: 90 753

Trebuie sa ai un plan de rezerva! Daca profesorii supraveghetori stiu pe ce lume se afla, vin pregatiti cu aparate radio care bruiaza semnalul.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

3 V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 17:20
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia