|
Sambata seara am iesit prin oras..am baut 2 beri, la 4.30 am zis hai sa plec spre casa, m-am intalnit cu un amic, ne am luat un pic la intrecere, doar un pic.. 0-120-125 am prins pe o portiune foarte scurta, apoi am tras pe dreapta [trebuia sa lasam pe cineva]. Din spate a venit un Vento de politie, ne a oprit pe amandoi. Nu avea radar, ne a intrebat de viteza .. eu aveam maxim 60 la ora 8-|, mi a cerut actele la control, m a intrebat daca am baut, am zis nu, m a pus sa suflu... a iesit 0.14[maxim cica e 0.10]. S a uitat si pe acte.. itp ul era expirat de 10 zile :|... credeam ca e 2009, era 2008.
Pana acum: carnetul mi l a luat doar cu alcooltestul din aerul respirat 0.14 fara proba de sange , fara spital nimic. (din cate am inteles doar dupa ce iti ia sangele poate sa iti ia carnetul, eu sunt mai masiv si cred ca la sange nu ar fi iesit peste limita) pot sa contest ceva?
-itpul era expirat de 10 zile..stiam ca in termen de 2 sapt trebuie sa il faci.
-in dovada de circulare pentru masina de 15 zile a gresit marca autoturismului , numarul l-a scris corect insa a pus Opel in loc de Fiat . [eu am semnat doar procesul verbal, care era corect si mi a dat 2 foi in plus, una dovada pentru condus 14 zile si una pentru alcoolemie pe care a scris o corect ..nu scrie nimic de masina]
problema nr 2 : masina este a mea, insa nu pe numele meu. din cate am inteles eu, actele se trimit la Galati, unde e inmatriculata masina (eu sunt in Iasi). poate cineva sa imi explice o procedura sa imi fac rarul, identificarea si sa imi recuperez certificatul de inmatriculare? eventual fara sa merg la GL? proprietarul e plecat in Italia, nu am cum sa dau de el si daca ma duc la politia GL nu cred ca o sa imi dea mie Certificatul de inmatriculare desi am contract vanzare cumparare si CIV-ul.
[la ultima va rog..am auzit 100 de versiuni..daca a patit cineva anul asta si stie exact care e modalitatea]
multumesc. [fara predici, fara "Asa-ti trebuie" etc]
|