Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Probleme -itp , alcool , radiere etc, ca la masina omului.
tintome
mesaj 6th April 2008, 22:14
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 3-July 05
ID membru: 40 594

Sambata seara am iesit prin oras..am baut 2 beri, la 4.30 am zis hai sa plec spre casa, m-am intalnit cu un amic, ne am luat un pic la intrecere, doar un pic.. 0-120-125 am prins pe o portiune foarte scurta, apoi am tras pe dreapta [trebuia sa lasam pe cineva]. Din spate a venit un Vento de politie, ne a oprit pe amandoi. Nu avea radar, ne a intrebat de viteza .. eu aveam maxim 60 la ora 8-|, mi a cerut actele la control, m a intrebat daca am baut, am zis nu, m a pus sa suflu... a iesit 0.14[maxim cica e 0.10]. S a uitat si pe acte.. itp ul era expirat de 10 zile :|... credeam ca e 2009, era 2008.

Pana acum: carnetul mi l a luat doar cu alcooltestul din aerul respirat 0.14 fara proba de sange , fara spital nimic. (din cate am inteles doar dupa ce iti ia sangele poate sa iti ia carnetul, eu sunt mai masiv si cred ca la sange nu ar fi iesit peste limita) pot sa contest ceva?

-itpul era expirat de 10 zile..stiam ca in termen de 2 sapt trebuie sa il faci.

-in dovada de circulare pentru masina de 15 zile a gresit marca autoturismului , numarul l-a scris corect insa a pus Opel in loc de Fiat . [eu am semnat doar procesul verbal, care era corect si mi a dat 2 foi in plus, una dovada pentru condus 14 zile si una pentru alcoolemie pe care a scris o corect ..nu scrie nimic de masina]

problema nr 2 : masina este a mea, insa nu pe numele meu. din cate am inteles eu, actele se trimit la Galati, unde e inmatriculata masina (eu sunt in Iasi). poate cineva sa imi explice o procedura sa imi fac rarul, identificarea si sa imi recuperez certificatul de inmatriculare? eventual fara sa merg la GL? proprietarul e plecat in Italia, nu am cum sa dau de el si daca ma duc la politia GL nu cred ca o sa imi dea mie Certificatul de inmatriculare desi am contract vanzare cumparare si CIV-ul.

[la ultima va rog..am auzit 100 de versiuni..daca a patit cineva anul asta si stie exact care e modalitatea]

multumesc. [fara predici, fara "Asa-ti trebuie" etc]
Go to the top of the page

+Quote Post
simplu_29
mesaj 11th April 2008, 02:18
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 24-March 08
Locație: constanta
ID membru: 306 367

deci.....
talonul masinii il ridici de la galati fara dor si poate...(nu necesita proprietarul)......ai act vanzare cumparare care nu a depasit durata de 30 de zile?......daca da e ok...daca nu...inca o amenda ca nu ai inscris masina in 30 de zile
permisul de conducere ramane la politia iasi  unde si reexaminarea pentru obtinerea lui inapoi
faza cu alcooltestul e valabila......ti-a luat permisul pentru ca tu nu ai cerut o analiza de sange....o puteai face...

restul chiar nu stiu si nu vreau sa vorbesc aiurea.

PS. in cazuri de genul tau se scrie la mentiuni pe procesul verbal....am mancat fructe sau folosesc spray de gura...(politistul este obligat sa scrie la mentiuni tot ce spune conducatorul auto)...asta ajuta la o contestatie....daca tu nu ai scris nimic la mentiuni nush daca poti face ceva inafara de reducere la 30 de zile...succes

Acest mesaj a fost modificat de simplu_29: 11th April 2008, 02:21
Fișiere atașate
Fișier atașat  va_sparg.jpeg ( 8.57KB ) Număr de descărcări: 8

+Quote Post
tintome
mesaj 16th May 2008, 00:43
Mesaj #3

Junior

am dat de recuperare, am luat cu 13 ..acum astept in termen de 10 zile sa imi vina raspuns acasa daca imi dau carnetul..

cat e amenda pentru ca nu am inscris masina in 30 de zile?

+Quote Post
bossake
mesaj 16th May 2008, 20:40
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 064

Mica. Pana in 50 ron.

+Quote Post
sebulbus
mesaj 16th May 2008, 21:39
Mesaj #5

cereal killer

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

Pentru alcool nu da nici dracu' reducerea suspendarii. Mai repede vezi pentru accident cu victime. Actele le iei din judetul unde e inmatriculata masina.Daca ala care ti-a vandut-o a radiat-o de la taxe de unde-i el si tu inca n-ai inscris-o la circa ta fiscala pune deoparte 10 milioane pentru zile rele.

+Quote Post
tintome
mesaj 20th May 2008, 15:25
Mesaj #6

Junior

tocmai mi s a redus pedeapsa in urma suspendarii pentru 0.14 alcool pur in sange aerul respirat
la iasi se poate.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 13:49
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia