Of, omule, eu pana cum 20 min, pana sa citesc TOT topicul tau, eram convins 100% ca imi voi lua mazda6 GTA dar se pare ca... nu prea imi palce ce am auzit, ma sperie rau ce zici, eu am avut inainte tot un REnault Secenic 2005 care m-a facut cu capul, vreau masini FIABILE nu stifturi, si ma cam supara ce povestesti tu, desi 60% sunt defecte de mediu, de ROmania.
Asa e FOARTE FRUMOASA MASINA, dar...totusi... in 20k km sa arate asa...e ceva in neregula
De unde ai cumparat-o? E facuta in turcia? (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) glumesc...nu cred ca se fac in turcia Mazda6.
Eu sunt obisnuit cu service-uri de cacat, am fost 4 ani la renault brasov, care te fura de bani pe fata si cred ca fac si shmecherii cu piselele, am avut prea multe piese crapate sa cred ca e masina proasta, o fi ea proasta dar si servisu te fura...in fine cu renault
Sunt TRIST, vreau sa aud lucruri bune de mazda si lucruri rele sa nu existe...
Am deschis si eu un topic NOUA MAZDA 6 in care incercam sa definesc masina fiabila, dielse, japoneza , fara loturi pentru europa de est sau de vest, si am ajuns la concluzia ca motoarele diessel sunt facute in franta de grupul PSA, care e mai bine luata din afara, desii nu exista loturi pt europa de est sau vest, pentru ca din japonia ajung in Austria de unde sunt distribuite....in europa. Deci nu e masina 100%japoneza, si e mai bine luata din vest pt ca la noi nici nu au unele dotari(de ex butonu de start motor in romania e indisponibil) si iesi si mai bine la pret.
Cred ca ma intorc la Toyota Avensis, 5+5 poate suna mai bine....desi.....MAZDA 6 RULZ(design+dotari)
Nerabdator sa aflu mai multe detalii...Mersi!
S-o stapanesti sanatos si sanatoasa!