|
  |
Transport România - Italia, cu orice mijloc de transport |
|
|
|
|
27th March 2008, 16:35
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 14-May 04
ID membru: 16 376

|
Pe data de 16 mai trebuie sa ajung in Napoli si sa plec de acolo spre Bucuresti ori pe 18 mai seara ori luni pe 19! In afara de My Air mai aveti alte idei ! In orice combinatie .... cat mai ieftin! La MyAir e 134 Euro si nu pot spune ca am auzit lucruri extraordinar de bune despre ei?
Eventual cat o fi trenul de la Roma la Napoli?
mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
27th March 2008, 16:50
|
Junior
Data înscrierii: 15-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 61 478

|
Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa cumperi la MyAir. Pretul e bunicel, plus ca ai zbor direct catre Napoli. Altfel te cam complici cu zbor pana la Roma, iar pretul nu ar fi cu mult sub, dar de-acolo mai trebuie sa iei si tren, care in Italia costa cam mult. Deci la bani ai iesi cam tot acolo, dar ajungi mult mai rapid is usor la Napoli. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
27th March 2008, 21:32
|
Active Member
Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

|
QUOTE (nic_biso @ Mar 27 2008, 17:50)  Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa cumperi la MyAir. Pretul e bunicel, plus ca ai zbor direct catre Napoli. Altfel te cam complici cu zbor pana la Roma, iar pretul nu ar fi cu mult sub, dar de-acolo mai trebuie sa iei si tren, care in Italia costa cam mult. Deci la bani ai iesi cam tot acolo, dar ajungi mult mai rapid is usor la Napoli. Eu as merge pe varianta prin Roma, cel putin la dus datorita in primul rand orarului de zbor. Cu Myair pleci seara, ajungi noaptea, s-a dus ziua de 16, in schimb daca pleci cu Wizzair Bucuresti-Roma (6:10-7:15), poti lua trenul din Termini la 9:25 si la 11 esti deja in Napoli! Cu Wizz costa cam 32 euro (plus eventual 6 euro/bagaj), iar trenul Roma-Napoli este 36 euro, deci cam 70 euro la dus. La intors pe 18 mai ar fi 36 euro trenul plus 28 euro avionul cu Wizz Roma-Bucuresti (20:50-23:50). Per total iese cam tot cat cu Myair, dar parca mai multa incredere am in Wizz si trenurile italienesti! Unde mai pui peisajul.....
|
|
|
|
|
|
|
|
18th April 2008, 09:22
|
Junior
Data înscrierii: 24-February 08
ID membru: 293 330

|
QUOTE (fly_dream @ Mar 27 2008, 22:32)  Eu as merge pe varianta prin Roma, cel putin la dus datorita in primul rand orarului de zbor. Cu Myair pleci seara, ajungi noaptea, s-a dus ziua de 16, in schimb daca pleci cu Wizzair Bucuresti-Roma (6:10-7:15), poti lua trenul din Termini la 9:25 si la 11 esti deja in Napoli! Cu Wizz costa cam 32 euro (plus eventual 6 euro/bagaj), iar trenul Roma-Napoli este 36 euro, deci cam 70 euro la dus. La intors pe 18 mai ar fi 36 euro trenul plus 28 euro avionul cu Wizz Roma-Bucuresti (20:50-23:50). Per total iese cam tot cat cu Myair, dar parca mai multa incredere am in Wizz si trenurile italienesti! Unde mai pui peisajul..... MyAir este ok. Am mers de mai multe ori pe ruta Bucuresti - Napoli fara absolut nicio problema. Cat priveste peisajul de la Roma la Napoli vazut din tren..... eu zic sa te mai gandesti. Ce dracu peisaj, ca este jalnic. Nu ai ce vedea. Mizerie peste tot. Cam asta e peisajul. Mai interesant este de la Napoli in jos, spre Salerno de exemplu.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd June 2008, 14:34
|
Junior
Data înscrierii: 6-March 06
Locație: Constanta
ID membru: 68 672

|
Trebuie sa ajung la RIMINI prin iulie, iar tinand cont ca eu sunt din Constanta cred ca ar fi cel mai bine un zbor Constanta-Pisa. Pretul este foarte OK dar nu am nici o idee privind transportul de la Pisa la Rimini. Orice informatie este binevenita. Numai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd June 2008, 15:36
|
Active Member
Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

|
QUOTE (diasul @ Jun 2 2008, 14:34)  Trebuie sa ajung la RIMINI prin iulie, iar tinand cont ca eu sunt din Constanta cred ca ar fi cel mai bine un zbor Constanta-Pisa. Pretul este foarte OK dar nu am nici o idee privind transportul de la Pisa la Rimini. Orice informatie este binevenita. De la Pisa iei trenul, de fapt vor fi cam trei in total... Daca aterizezi la Pisa duminica (la 12:00), prinzi trenul de 14:01 pe care il schimbi la Florenta si apoi la Bologna, astfel incat la 17:51 esti in Rimini (te costa in total 36,80 euro). Daca aterizezi mai tarziu, ai una din variantele: 14:29-18:38 15:29-19:38 16:29-20:38 16:54-21:13 la aproximativ 29-35 euro. Consulta site-ul www.trenitalia.com. Aeroportul are conexiune prin tren si oricum se afla la 1 km de oras.
|
|
|
|
|
|
|
|
14th October 2008, 18:05
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 15-February 05
Locație: la mama dracu' ... in Kazakhstan
ID membru: 30 714

|
azi am aflat ca joi dimineata tre' sa plec la Milano. Am primit pe mail coordonatele zborului
LWCRVM/06 ROMOU 0NO006 AG 38217922 14OCT 1.1C/BOGDAN 1. LH 3417 B 16OCT OTPFRA HK1 0610 0745 O* 2. LH 3954 B 16OCT FRALIN HK1 1100 1210 O* 3. LH 3907 B 17OCT MXPMUC HK1 1920 2035 O* 4. LH 3424 B 17OCT MUCOTP HK1 2105 2359 O* - etk
din ce am inteles...zborurile sunt cu lufthansa.... dusul cu schimb in frankfurt iar intorsul cu schimb in Munchen (Franz Josef) la dus ajung in Milano la Lineo si plec de la malpensa.
ce nedumerire am.... ce trebuie sa am la mine (doar datele astea)...nu am nici un bilet...si banuiesc ca nu am cum sa le primesc pana maine (cineva din italia s-a ocupat) daca la dus am timp ...3 ore pana la urmatorul zbor... la intoarcere sunt doar 30 min. imi ajung sa prind avionul catre casa? nu stiu cum o sa fie. cu cat timp inainte tre' sa fiu la aeroport... orice alta informatie imi este de folos. e prima data cand merg cu un avion de linie...am fost doa ro data cu Ryanair....
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
14th October 2008, 20:42
|
Junior

|
Nu-ti trebuie nimic altceva decat CI sau pasaport. Si la aeroport trebuie sa fii cu 2 ore inainte de zbor. Dar ai grija cu aglomeratia din zona Baneasa. Cat despre escala la Munchen, acolo ar putea fi problema. Daca intarzie zborul de la Milano si ajungi mai tarziu in Munchen, sunt sanse sa nu mai prinzi zborul spre Bucuresti. Si tinand cont ca e ultimul zbor al zilei spre Bucuresti, atunci cred ca ar fi normal sa te cazeze pana a doua zi, ca sa iei primul zbor. Plus ceva bani de mancare sau un voucher cu care sa cumperi din aeroport. Si chiar daca il prinzi, se poate ca bagajul de cala sa nu mai poata fi incarcat la timp in Munchen si practic pleci doar tu, urmand ca a doua zi sa te duci la aeroport (in Bucuresti) sa-l ridici, sau sa ti-l trimita acasa. Dar poate totusi prinzi zborul la timp si ajungi acasa cu tot cu bagaj. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
Acest mesaj a fost modificat de nic_biso: 14th October 2008, 20:44
|
|
|
|
|
|
|
|
14th October 2008, 21:30
|
Active Member

|
QUOTE (nic_biso @ Oct 14 2008, 21:42)  Nu-ti trebuie nimic altceva decat CI sau pasaport. Si la aeroport trebuie sa fii cu 2 ore inainte de zbor. Dar ai grija cu aglomeratia din zona Baneasa. Cat despre escala la Munchen, acolo ar putea fi problema. Daca intarzie zborul de la Milano si ajungi mai tarziu in Munchen, sunt sanse sa nu mai prinzi zborul spre Bucuresti. Si tinand cont ca e ultimul zbor al zilei spre Bucuresti, atunci cred ca ar fi normal sa te cazeze pana a doua zi, ca sa iei primul zbor. Plus ceva bani de mancare sau un voucher cu care sa cumperi din aeroport. Si chiar daca il prinzi, se poate ca bagajul de cala sa nu mai poata fi incarcat la timp in Munchen si practic pleci doar tu, urmand ca a doua zi sa te duci la aeroport (in Bucuresti) sa-l ridici, sau sa ti-l trimita acasa. Dar poate totusi prinzi zborul la timp si ajungi acasa cu tot cu bagaj. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif) multumesc de raspuns...nu o sa fie bagaj de cala pentru ca nu-mi trebuie pt. 2 zile. o sa am un rucascel dupa mine. escala de la Munchen imi pune si mie probleme...nu stiu cum s eprocedeaza exact cu aceste escale.... ajung in terminal...apoi ce fac? ma duc direct la poarta de imbarcare pt. celalat zbor? mai fac check-in? nu stiu daca am timp sa caut unde se face check-in-ul, unde se face imbarcarea.... banuiesc ca aeroportul din munchen nu e f mic. cine ar trebui sa ma cazeze daca pierd avionul? lufthansa? maine daca mai am ceva timp mai sap un pic dupa informatii...
|
|
|
|
|
|
|
|
14th October 2008, 21:47
|
Junior

|
QUOTE (bubalus @ Oct 14 2008, 22:30)  ajung in terminal...apoi ce fac? ma duc direct la poarta de imbarcare pt. celalat zbor? mai fac check-in? nu stiu daca am timp sa caut unde se face check-in-ul, unde se face imbarcarea.... banuiesc ca aeroportul din munchen nu e f mic. cine ar trebui sa ma cazeze daca pierd avionul? lufthansa? maine daca mai am ceva timp mai sap un pic dupa informatii... Dupa ce ajungi in terminal, practic imediat dupa ce iesi din avion te uiti dupa semnele cu portile de imbarcare. Tu o sa ai inca de la Milano boarding pass-ul pentru zborul dintre Munchen si Bucuresti si pe el o sa scrie exact poarta de imbarcare. E bine sa te uiti pe site-ul aerop. Munchen (care are 2 terminale foarte lungi) sa vezi cam pe unde e localizata poarta. Si pe revista de pe zbor e harta cu aeroportul. Sau mai poti intreba pe insotitorii de zbor de pe zborul intre Milano si Munchen sa-ti spuna cum sa ajungi cat mai repede la poarta care trebuie. Oricum tu o sa ramai tot in terminal, nu mai e nevoie sa faci check-in, mai ales ca ai deja boarding pass-ul. In caz ca nu mai prinzi zborul din cauza intarzierii primului zbor, te duci la orice reprezentant Lufthansa si ii explici ce si cum si sigur te va indruma unde sa te duci. In mod normal te vor caza pentru ca e vina lor si nu a ta.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th October 2008, 12:22
|
Active Member

|
QUOTE (nic_biso @ Oct 14 2008, 22:47)  Dupa ce ajungi in terminal, practic imediat dupa ce iesi din avion te uiti dupa semnele cu portile de imbarcare. Tu o sa ai inca de la Milano boarding pass-ul pentru zborul dintre Munchen si Bucuresti si pe el o sa scrie exact poarta de imbarcare. E bine sa te uiti pe site-ul aerop. Munchen (care are 2 terminale foarte lungi) sa vezi cam pe unde e localizata poarta. Si pe revista de pe zbor e harta cu aeroportul. Sau mai poti intreba pe insotitorii de zbor de pe zborul intre Milano si Munchen sa-ti spuna cum sa ajungi cat mai repede la poarta care trebuie. Oricum tu o sa ramai tot in terminal, nu mai e nevoie sa faci check-in, mai ales ca ai deja boarding pass-ul. In caz ca nu mai prinzi zborul din cauza intarzierii primului zbor, te duci la orice reprezentant Lufthansa si ii explici ce si cum si sigur te va indruma unde sa te duci. In mod normal te vor caza pentru ca e vina lor si nu a ta. multumesc mult pt. sfaturi... sper sa ma descurc. prima oara e mai greu...(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) oricum am mai primit un mail azi...si mi-au spus ca ma duc direct la check-in cu pasaportul...si acolo imi tiparesc biletul...
|
|
|
|
|
|
|
|
18th October 2008, 01:35
|
Active Member

|
topicul se poate sterge... m-am intors..calatoria a fost fara probleme... am rezolvat si cu acea problema (30 de min intre zboruri la Munchen) la zborul de intors. la ducere in frankfurt...m-am oprit la un birou lufthansa si am intrebat pe duduia de la bilete daca am vreo sansa ca la intoarcere sa prind legatura de bucuresti...ca sunt doar 30 de min intre zboruri... tipa a zis ca sunt sanse...dar daca ar fi in locul meu ar cauta totusi alta conexiune...asa ca am rugat-o sa caute alt zbor...si mai era unul din milano catre munchen cu 2 ore mai devreme. mi-a schimbat zborul fara probleme...si asta a fost tot. acum daca stau sa ma gandesc...mi-ar fi parut rau sa nu vad si aeroportul din munchen. e impresionant ..mi-a placut mai mult decat la frankfurt. civilizatie nene...daca peste tot ti se ia 2-3 euro pt. o amarata de cafea...la munchen era gratuita si ceaiul la fel... si nu era un loc unde se se omoare lumea... erau zeci de astfel locuri (lufthansa service point) in terminalul 1 portile G...unde am fost eu. nu mai zic de magazine...ce mai...era mai frumos decat la noi in mall-uri
La frankfurt am fost imprsionat de numarul zborurilor...in fiecare minut aterizau sau decolau 2-3 avioane.....iar altele roiau deasupra aeroportului ca mustele
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|